פורסם 2005 בנובמבר 1219 שנים רואה את שורת הכתובות? עכשיו סתכל חצי מטר ימינה.לא רוצה סרגלי חיפוש אידיוטייםאם היה אפשר להעלים אותו אז זה בכלל היה נחמד)גם יותר פשוט ללחוץ ALT+D/F6 ולהקליד את הטקסט שאתה רוצה לחפש,לא?
פורסם 2005 בנובמבר 1219 שנים כנס ל-about:config ותקליד browser.search.יש שם כל מיני הגדרות לגבי המנוע חיפוש
פורסם 2005 בנובמבר 1219 שנים לא רוצה סרגלי חיפוש אידיוטייםאם היה אפשר להעלים אותו אז זה בכלל היה נחמד)גם יותר פשוט ללחוץ ALT+D/F6 ולהקליד את הטקסט שאתה רוצה לחפש,לא?בוודאי שאפשר להעיף אותו, אתה יכול לשנות את הtoolbars איך שאתה רוצהview>toolbars>customize ופשוט תעשה dragn'drop למה שאתה רוצה ולא רוצה(לדוגמא פשוט תגרור את הסרגל חיפוש של גוגל חזרה למאגר והוא ייעלם לך מהטולבר)
פורסם 2005 בנובמבר 1219 שנים ולא לשכוח את הטיפ שהבאתי פעם על צמצום ה TOOLBAR למעלה לשורה אחת, חוסך הרבה מקום [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בנובמבר 1219 שנים כנס ל-about:config ותקליד browser.search.יש שם כל מיני הגדרות לגבי המנוע חיפושלא כ"כ הבנתי מה אני צריך להגדיר שם, בכל מקרה זה עדיין לא עובד לי כמו שאני רוצהבוודאי שאפשר להעיף אותו, אתה יכול לשנות את הtoolbars איך שאתה רוצהview>toolbars>customize ופשוט תעשה dragn'drop למה שאתה רוצה ולא רוצה(לדוגמא פשוט תגרור את הסרגל חיפוש של גוגל חזרה למאגר והוא ייעלם לך מהטולבר)תודה
פורסם 2005 בנובמבר 1219 שנים אחת הסיבות העיקריות שאני לא עובר ל FireFox היא שב IE יש את הקיצור Ctrl+Tab כדי לעבור אוטומטית לשורת הכתובת.יש לזה מקביל ב FF?
פורסם 2005 בנובמבר 1219 שנים קליק ימני > view this page in ie tabאו שתעשה כמוני ותוסיף את האייקון של התוסף לטולבר וככה בלחיצת כפתור אני עובר מIE לFF וחזור(הוא נמצא במאגר כשאתה עורך את הטולבר, פשוט תגרור אותו לאן שאתה רוצה)
פורסם 2005 בנובמבר 1219 שנים אחת הסיבות העיקריות שאני לא עובר ל FireFox היא שב IE יש את הקיצור Ctrl+Tab כדי לעבור אוטומטית לשורת הכתובת.יש לזה מקביל ב FF? F6 או ALT+D (בתנאי שלו שינית את השפה במקלדת ולכן F6 יותר אפקטיבי)
פורסם 2005 בנובמבר 1219 שנים יש דבר כזה תוסף של מילון שאני רושם מילה בשפה כלשהיא והוא מתרגם לי אותה לעברית או ההפך? ותרשמו גם באיזה סקינים אתם משתמשיםאני משתמש ב-ADBLOCKGMAIL NOTIFIERGOOGLEPREVIEWFASTERFOXCUSTOMIZEGOOGLENO SCRIPTEXTENDED STATUSBARIE TABSEARCHBOX SYNCFORCECASTFOX
פורסם 2005 בנובמבר 1219 שנים ולא לשכוח את הטיפ שהבאתי פעם על צמצום ה TOOLBAR למעלה לשורה אחת, חוסך הרבה מקום למי שממש אין מקום מוזמן ללחוץ F11 בקשר לסקין אז אני משתמש ב-noia2.0extreme יש לי שאלה בקשר לתוסף הזה: http://users.skynet.be/mgueury/mozilla/ איך גורמים לו לתקן אוטומטית את העמוד?
פורסם 2005 בנובמבר 1219 שנים אני מעדיף ככה כי זה נותן לי לשנות בלחיצת כפתור בין "מצב צפייה" ובין המצב שבו אני רואה את כל הכפתורים והאופציות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.