פורסם 2006 בפברואר 319 שנים שווה להתקין את הגירסה החדשה או לא??? התוספים החשובים כבר מתאימים לה או שרצוי לחכות עוד קצת?
פורסם 2006 בפברואר 319 שנים מכל התחוספים שיש לי (19 תוספים...) רק 2 לא עבדו וגם הם הוציאו כבר גירסא חדשה שעידכנתי ארותה ועכשיו כולם עובדים...
פורסם 2006 בפברואר 319 שנים יש שיפור מסויים אצלי.לפני העדכון הפיירפוקס לקח 100MB בערך כשהיו כמה טאבים פתוחים ועכשיו בסביבות ה60MB.
פורסם 2006 בפברואר 319 שנים מה ההבדל בינה ובין הגרסא ה"לא רשמית" שגם נקראה בשם 1.5.0.1?איזו גירסה לא רשמית? אתה מתכוון אולי ל- RC של 1.5.0.1?
פורסם 2006 בפברואר 819 שנים פוסט גדול שכתבתי היום בפורום אחרhttp://www.flashoo.co.il/community/index.php?act=ST&f=4&t=16929&s=9143299d5851363af30beef490d354e6עם קרדיט חזרה לת'רד הזה, כמובן.בנושא FF ופלאגינים.מרכז את רוב הדברים הטובים שמצאתי עד עכשיו, תודות לת'רד הזה בעיקר.בנוי עם תמונות והדגמות וביאורים.
פורסם 2006 בפברואר 1119 שנים שאלה, למישהו יש אולי איזה תוכנה או תוסף שעושה גיבוי לכל התוספנים שלכם וגם שומר הגדרות??
פורסם 2006 בפברואר 1119 שנים אתה מגבה את הפרופיל שלךDocuments and Settings\User\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles
פורסם 2006 בפברואר 1719 שנים הרבה זמן אפחד לא המליץ פה על תוסף.. אז הנה, מצאתי משהו נחמד (: קצת עיצבן אותי שבפיירפוקס אין ממש שליטה על ה-search engines, אפשר בסה"כ להוסיף עוד מנועים אם רוצים, אבל בשביל למחוק צריך לחטט בתיקיות מוסתרות, ולערוך את המנועים/לסדר אותם או כל מני שינויים כאלה בכלל אי אפשר לעשות.. חיפשתי ומצאתי תוסף שמאפשר מחיקה של מנועים, אבל רציתי יותר מזה (בעיקר שינוי הסדר של המנועים ברשימה).. אז חיפוש מעמיק מצא לי את התוכנה .Search Plugin Manager זה לא תוסף לפיירפוקס, אלא תוכנה קטנה (100K) בפני עצמה, אבל שנותנת את כל האפשרויות שרק צריך. להורדה: http://www.svenbader.de/anwendungen/e_firefox.htm קיצור מומלץ, אני חיפשתי את זה הרבה זמן..
פורסם 2006 בפברואר 1719 שנים אגב מנועי חיפוש:יש לי את התוסף customize google, והכל טוב ויפה אבל...לא מצאתי את הצ'ק בוקס (אם יש כזו) שכל חיפוש שאני מבצע הוא ייפתח לי את התוצאות בטאב חדש ולא בנוכחי!איפה זה?!
פורסם 2006 בפברואר 1819 שנים תאמת?עכשיו נזכרתי באמת באיזה תוסף הגדרתי את זה רק לא מצאתי איפה הצלחתי לעשות את זה... :-\עריכה: מצאתי את זה!!!!!!ב-Tab Mix Plus בהגדרות כנס ל:Events> Tab Opening תסמן ב-V את Search Box למטה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.