פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים אתה בטוח? כי במקום אחר[אהם, גיימר] אמרו לי שזה חייב להיות בסדר ההפוך.אני בטוח בשמו...קודם flashget אח"כ flashgot.
פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים גם אם זה לפי הסדר את יכול להכנס לאופ' של התוסף עצמו , ולעשות שם AUTO DETECT .ואם זה לא עוזר אז את יכול ידנית להגדיר לו את מנהל ההורדות שלך
פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים תנסה כאן יש שם כמה , אני דיי בטוח שfoxylicios היא מה שאתה מחפש אבל יש שם עוד אופציות תודה רבה לך, זה בהחלט נראה כמו התחלה טובה ! אם מישהו מכיר, אני מחפש עוד משהו די נוח במקסת'ון, הגדרתי by default שכל פעם שאני סוגר אותו, אז בפעם הבאה שהוא נפתח, הוא מציג לי את כל הטאבים שהיו פתוחים ב session הקודם ושואל אותי איזה מהם אני רוצה לפתוח שוב ככה : זה מאוד מאוד נוח, ככה אני לא משתמש בדף בית, אלא ממשיך את הגלישה מאיפה שעצרתי פעם שעברה. מאפיין נחמד שיש לזה - אם נניח הדפדפן סגור , ואני לוחץ על לינק במסנג'ר או בכל מקום אחר שאיננו דפדפן - אז המקסת'ון נפתח בלי המסך הזה זה פחות מציק ככה, נניח שאני מעוניין לפתוח רק את הלינק שעליו לחצתי ולא את כל הsession הקודם של הטאבים, אז זה מעולה. אני מחפש כזה דבר ל FFOX מישהו מכיר ?
פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים https://addons.mozilla.org/extensions/moreinfo.php?id=436 אחלה תודה עריכה : עריכה 2 : בוא נבדוק.... וואי זה גאוני ! הוא באמת זוכר הכל, אפילו את מה שהקלדתי בתיבת הטקסט.... :xyxthumbs: כן, אין לי מה להוסיף..
פורסם 2005 בנובמבר 1720 שנים גם אם זה לפי הסדר את יכול להכנס לאופ' של התוסף עצמו , ולעשות שם AUTO DETECT .ואם זה לא עוזר אז את יכול ידנית להגדיר לו את מנהל ההורדות שלךכל זאת לא עבד אבל עכשיו אני אנסה את מה שהאנשים הנחמדים פה הציעו...
פורסם 2005 בנובמבר 1920 שנים האם ישנו תוסף שמאפשר פתיחת לינק מסויים בחלון חדש אבל מוקטן ("לקריאת כל התגובות ברצף" לכתבה בYNET למשל)
פורסם 2005 בנובמבר 2020 שנים אתה יכול לפתוח שני חלונות ואז לעשות קליק ימני על ה-Taskbar ואז Tilt Windows Horizontally.
פורסם 2005 בנובמבר 2020 שנים לפני כמה ימים פירמטתי תמחשב ועכשיו יש איזה אופציה, שאני זוכר שפעם סידרתי, כבר לא עובדתאני סידרתי שפשוט שום דבר בעולם לא יפתח לי לינק בחלון חדש. שייפתח או בחלון הנוכחי או בטאב חדש.אני זוכר במעורפל משהו שקשור ל-force javascript links to open in... אבל אני לא מוצא את האופציה הזאת בשום מקום.אם יש תוסף שמסדר את זה, גם טוב למרות שאני יעדיף איזה טוויק about:config
פורסם 2005 בנובמבר 2020 שנים יש גם ב1.5, פשוט כדי לשנות את זה, זה שונה.א. TOOLS -> OPTIONS -> TABSשם תסמן FORCE LINKS... ואז תסמן גם A NEW TABב. תרשום about:configושם תשנה את browser.link.open_newwindow.restrictionמ 2 ל 0
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.