פורסם 2005 בנובמבר 1520 שנים תנסה כאןיש שם כמה , אני דיי בטוח שfoxylicios היא מה שאתה מחפש אבל יש שם עוד אופציות
פורסם 2005 בנובמבר 1520 שנים האם קיים(אני בטוח שכן) תוסף שיכול לתת לי את רשימת כל הקישורים בדף מסויים (כמו האפשרות במקסתון LINK LIST)
פורסם 2005 בנובמבר 1520 שנים אני מגדיר את הדפדפן כברירת מחדל לWIN XP ועדיין ה AVANT עולה כשאני מעלה קישורים מהמייל לדוגמא , והגדרתי גם ב WIN עצמו לאפשר גישה רק ל FF ועדיין ה AVANT עולה לי ???
פורסם 2005 בנובמבר 1520 שנים הייתי גם משתמש בזה פעם אבל זה לא נוח כי אני תמיד קורא טקסט ע"י סימון שלו וזה יוצר בעיות ואני חשבתי שזו רק בעיה שלי.. כל פעם שאני קורא משהו ולא משנה מה זה אני מסמן ומוריד מסמן ומוריד זה מעצבן את חברים שלי ולמען האמת גם אותי לא נורא. ורק לי הIETAB גורם לקריסת הFF? הוא יצא לי מהורדה של AA בחצי דרך(900 מגה) משום מה ההורדה גם לא רצתה להמשיך מה שעיצבן אותי עוד יותר!
פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים טוב עכשיו זה עובד על 1.5http://www.rapidupload.com/d.php?file=dl&filepath=7759מעולה! תודה!
פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים שמעת על מנהל הורדות? לדוגמה FlashGet?אני לא מצליח להתקיןתמיד זה עושה לי no download manager detected??? בflashgot ולא משנה מה אני עושה זה לא מצליח.יש למישהו הסבר?
פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים יש לי תפייר פוקס 1.7.12 עכשיו אני רוצה תפלאגין של ה statusbar extentionיש למישהו רעיון (הבעיה שזה רושם שהגרסה חדשה מידי)
פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים אני לא מצליח להתקיןתמיד זה עושה לי no download manager detected??? בflashgot ולא משנה מה אני עושה זה לא מצליח.יש למישהו הסבר?flashgot התוסף , הוא בעצם רק frontend לflashget התוכנה , שהיא מנהל ההורדות עצמואתה קודם כל צריך להתקין את flashget ואחרי זה להתקין את התוסף לפיירפוקס שנקרא flashgot
פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים יש לי תפייר פוקס 1.7.12 עכשיו אני רוצה תפלאגין של ה statusbar extentionיש למישהו רעיון (הבעיה שזה רושם שהגרסה חדשה מידי)מה זה FF1.7???
פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים flashgot התוסף , הוא בעצם רק frontend לflashget התוכנה , שהיא מנהל ההורדות עצמואתה קודם כל צריך להתקין את flashget ואחרי זה להתקין את התוסף לפיירפוקס שנקרא flashgotאתה בטוח? כי במקום אחר[אהם, גיימר] אמרו לי שזה חייב להיות בסדר ההפוך.
פורסם 2005 בנובמבר 1620 שנים אתה בטוח? כי במקום אחר[אהם, גיימר] אמרו לי שזה חייב להיות בסדר ההפוך. אני חושב שענית לעצמך על השאלה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.