פורסם 2008 בפברואר 1117 שנים תתפוס תזיז קצתעזובממשיך עם מומנטוםכמו שיש באייפוד טאץ' עם האלבומיםאה כן זה הדבר הכי מגניב שיש בתוסףשמעו לא רציתי לפתוח אשכול על זה, אבל משהו השתגע אצלי בווינדאוסשאני לוחץ על הFF בstart tab הוא לא מתמזער, מה קרה?
פורסם 2008 בפברואר 1217 שנים ניסיתי גם לאפס את ההגדרות דרך סייף מוד - לא הלך :s05:מתברר שהקובץ signons2.txt בתיקית הפרופיל נפגם במהלך השיחזור עם FEBE, הססמאות נחמקו ביחד עם הקובץ אבל לפחות עכשיו פיירפוקס מבקש לשמור אותם...
פורסם 2008 בפברואר 1217 שנים זה ממש מגניב התוספים האלא מעולים ביחד!! יש אפשרות כלשהי לעשות את זה גם בתיקיות רגילות בXP או UBUNTU?אני מתכנן לעשות לאח שלי מחשב מדיה עם מסך נגיעה התוסף הזה יעזור לדפדפן באופן מעולה!
פורסם 2008 בפברואר 1317 שנים הגרסה החדשה של piclens1.6.1.1029ממש יציבה אצלי, בינתיים לא נתקלתי איתה בבעיות.לאט לאט היא משתפרת
פורסם 2008 בפברואר 1317 שנים ^^ אצלי אותה גרסה מציגה את עצמה רק על החצי השמאלי של המסך בחצי הימני רואים עדיין את הדפדפן (זו בעיית תצוגה בלבד, כאילו התמונה קופאת בחצי הימני). ==== יש אפשרות כלשהי לעשות את זה גם בתיקיות רגילות בXP או UBUNTU? רק בנוגע ל smooth scrolling (גלילה נעימה יותר עם תאוצה) - יש דרך יחסית עקומה (ל XP לפחות, לא יודע בקשר ללינוקס) והיא להתקין דרייבר של מייקרוסופט לעכבר, אתה יכול לקרוא המלצה ישנה ישנה ישנה שלי לגבי זה, כאן (ואז זה כן עובד בכל מערכת ההפעלה, אבל משום מה לא באווטלוק(של האופיס), עד כמה שאני זוכר) בכל אופן, אני חושב שזה מיותר, רוב הגלילה שאני מבצע היא בכל מקרה בדפדפן, במקומות אחרים זה לא מפריע לי שזה לא קיים (למרות שלא הייתי מתנגד לשלב את זה) בקשר למומנטום, יש דרך יקרה, והיא לקנות את ה mx revolutions של לוג'יטק (במקרה הזה המומנטום יעבוד לך בכל מקום, בכל תוכנה עם גלילה)
פורסם 2008 בפברואר 1317 שנים ^^ אצלי אותה גרסה מציגה את עצמה רק על החצי השמאלי של המסךבחצי הימני רואים עדיין את הדפדפן (זו בעיית תצוגה בלבד, כאילו התמונה קופאת בחצי הימני).====חח, אצלך? איפה שמותקנים 40 תוספות והאמהות שלהם?לא מפתיע האמת.אני מציע שתשלח להם מייל לתמיכה, אתה אולי אחד המשתמשים הכי חשובים בקטע הזה. כל בעיה אפשרית תהיה אצלך
פורסם 2008 בפברואר 1317 שנים 45 , לא 40 הרשימה מצורפת להנאתך, כקובץ txt (לשנות סיומת ל html) להודעה הזו. ולא, זה לא מהתנגשות בתוסף אחר (הבעיה שלי עם piclens) בדקתי בפרופיל נקי ללא תוספים מלבד התוסף הזה. [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בפברואר 1717 שנים https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/2002 התוסף הזה יעבוד לי אם גירסה 2.0.0.12 של פיירפוקס ? ועוד שאלה איזה גירסה של פיירפוקס הכי מומלצת ?
פורסם 2008 בפברואר 1717 שנים התוסף הזה לא יעבוד לך ב-HWzone נקודה, בלי קשר לגירסת הדפדפן שלך..למה לא ?
פורסם 2008 בפברואר 1717 שנים הוא ענה לך:ככהחלאס עם הספאםאחר כך אתם מתלוננים שהתארד ארוך ועמוס, תשלחו הודעות לעניין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.