עבור לתוכן

קניתי משחה של arctic silver כמה לשים? איך? מה?....

Featured Replies

פורסם

כמו שהכותרת אומרת, קניתי משחה של arcticsilver אני רוצה למרוח אבל אני רגיל למשחות המעפנות שבאות בשקית ששם ידעתי לשים את הכל והיתי מורח עם השקית עצמה. עכשיו זה בא במזרק ואין לי מושג כמה לשים, נכנסתי לאתר שלהם (http://www.arcticsilver.com/arctic_silver_instructions.htm) ושם יש פול הזהרות ובאלגן והאנגלית שלי מוחרבנת, סליחה על המילה... בקיצור אם מישהו יכול להדריך אותי זה יהיה נחמד...  ;D

פורסם

תוציא מהמזרק על הליבה כמות קטנה (קצת יותר מהגודל של ראש של גפרור)

בעזרת כרטיס פלסטי מרובע (משהו בסגנון של כרטיס אשראי) תמרח את החומר על הליבה ותנסה ליצור שכבה כמה שיותר אחידה.

זה הכל...

פורסם
  • מחבר

אחלה, תודה.

פורסם

אמממ אני מציע לך ללכת על הדרך השנייה,

שים טיפטיפה באמצע ותניח על זה את ההיטסינק, זה יפזר אותו לבד כבר כמו שצריך וימנע מבועות אוויר להיאגר בפנים

פורסם

אמממ אני מציע לך ללכת על הדרך השנייה,

שים טיפטיפה באמצע ותניח על זה את ההיטסינק, זה יפזר אותו לבד כבר כמו שצריך וימנע מבועות אוויר להיאגר בפנים

א. אם לא שמת מספיק משחה באמצע הסינק אז לא יהיה כיסוי מלא.

ב. אם שמת יותר מדי המשחה פשוט תשפריץ החוצה...

לסיכום, ע"פ די הרבה אתרים, מומלצת הדרך שהצעתי

פורסם

מניסיון שלי, ה"שיטות" האלה לא הועילו בכלום.

הייתי בשוק מטורף כשמרחתי ב"שיטה" משלי, והתוצאות היו ה-ר-ב-ה יותר טובות, ואני מדבר על סדר גודל של 8 מעלות ויותר..

פשוט הוצאתי 1 מ"מ עם המזרק, ונגעתי קלות בליבה, והרמתי, ונגעתי קלות בנקודה צמודה והרמתי, ככה בכל הליבה.

ואח"כ ביצעתי זאת גם על ההיטסינק.

פורסם

בד"כ כדאי לעבוד לפי הוראות היצרן, הם ניסו את כל הדרכים ובחרו בדרך הטובה לקירור ולביצוע.

האינטרס שלהם שתקבל את התוצאה הטובה ביותר.

הליבות של היום כבר לא גלויות אלה מכוסות במעטה מתכת המפזר מעט את החום אבל עדייין מרבית החום נפלט מאיזור המרכז (מעל הליבה)

אז הרעין של לשים כמות קטנה של חומר באמצע שיתפזר עם לחץ וסיבוב של גוף הקירור נשמעת הגיונית.

בכל מקרה מדובר בחומר המכיל כסף ולכן צריך להיזהר לא ללכלך מסביב ולא לשים הרבה חומר שעודפים ממנו ימצאו את דרכם החוצה ללוח, זה יכול לגרום לצרות ונזקים.

פורסם

א. אם לא שמת מספיק משחה באמצע הסינק אז לא יהיה כיסוי מלא.

ב. אם שמת יותר מדי המשחה פשוט תשפריץ החוצה...

לסיכום, ע"פ די הרבה אתרים, מומלצת הדרך שהצעתי

א) לא צריך לשים על כל המעבד, נקודה קטנה באמצע, כי הליבה באמצע, והיא החלק שאנחנוו מעוניינים לקרר... קפיש ?

פורסם

א) לא צריך לשים על כל המעבד, נקודה קטנה באמצע, כי הליבה באמצע, והיא החלק שאנחנוו מעוניינים לקרר... קפיש ?

וזה בדיוק מה שממליץ היצרן בקישור שצורף בתחילה.

כמות של גרגיר אורז במרכז, הנחת הגוף בעדינות וסיבובו לשני הכוונים מספר פעמים לפיזור ומילוי החריצים בחומר.

לא לשכוח שהחומר צריך לסייע בהעברת החום בין שני המתכות ולא להוות שכבה נוספת בפני עצמו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים