פורסם 2005 בנובמבר 3019 שנים ספקי FSP ניתנים לרכישה בארץ אצל נעה וכל חנות שקונה מהם חומרהויש המון כאלההחברה הזאת היא מצוינתבניגוד להרבה חברות אחרות (שהן רק מותגים), FSP מייצרת את הספקים שלה בעצמה ובאיכות גבוההrhin0ה Vantec ION2למחשב השני (דווקא יותר חדש ולא יותר ישן) כבר העברתי צורב DVD אחד שקיבלתי כשקניתי את המסך.אני לא חושב שזה ביזבוז - זה חוסך לי זמן ומאמץ כשאני משכפל דיסקים (וזה קורה דיי הרבה במקרה שלי - אני מקפיד לא לשים באוטו דיסקים מקוריים).תגיד, אם יש כונני SATA במחשב, צריך משהו מיוחד בספק (אני שואל בשביל מחשב אחר משלי - המחשב של ההורים שלי)?אני מניח שזה פשוט עניין של נוחיותלי למשל לא יוצא אז זה מאוד מיותר אצליבכל מקרה כונני SATA יש להם חיבור חשמל מיוחד, אבל יש להם גם חיבור מולקס פשוטתיזהר ואל תחבר את שני החיבורים יחד
פורסם 2005 בדצמבר 119 שנים סליחה שאני מתפרץ ;Dיש לי בעייהסוף סוף המחשב החדש שלי 90% שלם, כלומר מעבד INTEL 820 ו2 מאווררים (אחד על המעבד)+ 6600GT PERSONAL CINEMA + 160 GB SATA2 בכל מקרה יש לי ספק 400W ג'נרי . בכל פעם שאני מעלה את WINDOWS הדרייבר של NVIDIA זועק שהוא מוריד את רמת הכרטיס בגלללהמתח לכרטיס כי אין לו מספיק כנראה. חוץ מזה המע' יציבה....מממממששש אין לי כסף מיותר לאיזה ספק איכותי , אם אני יחליף לספק 500W ג'נרי זה יעזור?אם לא, בבקשה תמליצו לי על ספק הכי משתלם בשבילי
פורסם 2005 בדצמבר 119 שנים כמו שכבר נדוש בת'רד הזה, ספק גנרי זה הימור. אני לא הייתי שם ספק גנרי (לא 400 ולא 500) על מערכת כזו - שווה להשקיע קצת ולקנות ספק חזק ואמין. הבעיה עם ספקים של 400W-300W אמינים, זה שהם עולים קצת כסף (200-400 שקל). לפי דעתי ספק 350-400 *לא* גנרי יוכל לעשות את העבודה בצורה דיי יעילה (לפי המפרט שרשמת, אתה ממש לא מגיע ל400 - לכל היותר 250-300, אלא אם כן יש לך עוד דברים במפרט שאתה לא מספר... )
פורסם 2005 בדצמבר 119 שנים זה כל המפרט שלי, בשלב זה.את האמת, אף פעם לא היו לי בעיות מיוחדות עם ספקים ג'נריים, והאם ספק ג'נרי 500W יכול להספיק?
פורסם 2005 בדצמבר 119 שנים זה כל המפרט שלי, בשלב זה.את האמת, אף פעם לא היו לי בעיות מיוחדות עם ספקים ג'נריים, והאם ספק ג'נרי 500W יכול להספיק?תלוי למה אתה קורא להספיק. מבחנת הספק, כן. הוא יתן לך מה שאתה צריך. מבחינת שימוש - זה כבר הימור - המתחים שלו לא סדירים ועדיף להשקיע בספק לא גנרי. אני לא הייתי אומר טיפשות כמו שטרח להעליב מישהו פה, אבל בהחלט לא מהלך נבון. כמה כסף אתה רוצה להשקיע בספק?
פורסם 2005 בדצמבר 119 שנים you can settle for fsp300w(160nis),but since the cpu is power hungry i would recommand buying a fsp350W for 260 nis.
פורסם 2005 בדצמבר 119 שנים אנשים יש לי פה שאלה קטנה האם הספק הזה של FSP טוב http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4011 שימו לב הוא עולה 160 שקל, הFSP עם המאורר הגדול עולה 190 שקל ל300W ו260 שקל ל350W. וזה 350W (יופי לא מעניין אותי). הHEC 300ART עולה אותו דבר. מה אתם אומרים? הוא ספק טוב? יוכל להחזיק כרטיס בסגנון של צריכת חשמל כמו של ה6800GS? תודה.! עריכה: לינק לאתר היצרן http://www.fsp-group.com.tw/english/1_product/2_detail.asp?mainid=1&fid=52&proid=189
פורסם 2005 בדצמבר 119 שנים ראיתי THERMALTEK 400W בזאפ ב 220 ש" +- האם שווה?pure crapהאם הספק הזה של FSP טובhttp://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4011yup,and it can hold a 6800GS.
פורסם 2005 בדצמבר 119 שנים תלוי למה אתה קורא להספיק. מבחנת הספק, כן. הוא יתן לך מה שאתה צריך. מבחינת שימוש - זה כבר הימור - המתחים שלו לא סדירים ועדיף להשקיע בספק לא גנרי. אני לא הייתי אומר טיפשות כמו שטרח להעליב מישהו פה, אבל בהחלט לא מהלך נבון. כמה כסף אתה רוצה להשקיע בספק?על מה אתה מבסס את דבריך?אתה יודע כמה A יש לו ב 12V בספק הג'נרי?הוא צריך מינימום מינימום 16A למערכת הזאתכמו שראינו יש ספקים ג'נריים שלא מספקים את זה (ראה ערך Sweex 400W / 450W)
פורסם 2005 בדצמבר 119 שנים על מה אתה מבסס את דבריך?אתה יודע כמה A יש לו ב 12V בספק הג'נרי?הוא צריך מינימום מינימום 16A למערכת הזאתאתה צודק, אבל שוב - זה עניין של כמה זרם יש ב12V ולא כמה ההספק הכולל של הספק.אז מה עדיף? לתת חוות דעת על ספק שהוא pure crap בלי שום פירוט או הסבר? זה נשמע לך יותר הגיוני?
פורסם 2005 בדצמבר 119 שנים אתה צודק, אבל שוב - זה עניין של כמה זרם יש ב12V ולא כמה ההספק הכולל של הספק.אז מה עדיף? לתת חוות דעת על ספק שהוא pure crap בלי שום פירוט או הסבר? זה נשמע לך יותר הגיוני?ההבדל בין הגישות הוא שאני ראיתי כמה מאות של ספקים ג'נריםתנחש כמה היו עם 16A או יותר ב 12V?0, לא אחד יותר
פורסם 2005 בדצמבר 119 שנים מה דעתכם על הספק הבא: ?HEC 480W ACEנימכר בKSP ב460 שקל.הינה קישור לביקורת על המוצר:http://www.extremeoverclocking.com/reviews/cases/HEC_ACE_Power_480UB_1.html
פורסם 2005 בדצמבר 119 שנים יש לי TT 410WATT והוא די לא יציב הרבה פעמיים!! קיצר TT זבל בכל מה שקשור ליציבות בזמן אוברקלוק הוא בסדר שלא עושים אוברקלוק ובמערכת לא מפוצצת אבל אם זה להיפך אז לא כדי לקנות TT בכלל תאמין לי אני כבר מת לזרוק את ה-TT 410WATT ולשרוף אותו לכל הרוחות אבל אין כסף כרגע ל-OCZ איכותי!! :-\ :'(כן אני יודע שבתחילת הדיון איפה שהוא רשמתי שהוא בסדר אלב עכשיו אני רואה שטעיתי והוא מתחיל להראות אותות מצוקה באוברקלוק וחוסר יציבות שלפחות פעמיים ביום אני חייב לכבות אותו הוא שהוא לבד סתם ככה לכיף שלו מפסיק לעבוד TT בספקים זה בעעעעע!!!HEC הזה זול ויציב להרבה אנשים יש את גירסת 300 וואט של החברה עם מחשבים די חזקים והוא מחזיק טוב גם באוברקלוק אבל במחיר הזה נראה לי יש אפשרות לקנות OCZ 420 וואט אני חושב או שזה 480 קיצר אני אבדוק בפנדה אני אחזור עם תשובה בהקדם!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.