עבור לתוכן

בדרך לשיא עולם(מקווה) לכרטיס מסך 6200!! עידכון 3545 נקודות עם גז !ומתח סטוק!!

Featured Replies

פורסם

מה קורה חברים הרבה מאד זמן לא היתי פה (חודש וחצי) וטוב לחזור..

בקיצור לאחר שה7800 גי טי איקס שלי נהרס ונישלח לחברה (רק עוד חודשים אני יקבל חזרה תשובה) אז החלטתי שחבל סתם לבזבז את הזמן ואני מעוניין לשבור שיא עולם חדש !! עם הגיפורס 6200 הרגיל של גיגבייט והפעם אני יוכיח הכול.. בקיצור הכרטיס בכללי פשוט מטורף באוברקלוק.. לכן אני מקווה להצליח להגיע למקום הראשון בעולם או לפחות בעזור עם הכרטיס הזה... וכמובן בעזרת מודים וקרור גז משלו מקווה שאני יצליח חח..

בקיצור אז הינה הפעלה ראשונית עם פתיחה ל8 צינורות עיבוד ואוברקלוק של התחלה מ 300 ליבה ו500 זיכרון ל700 זיכרון ו551 ליבה!!! וזאת רק ההתחלה עם קרור סטוק והכול בסטוק.. מקווה עוד הערב להתחיל את האוברקלוק עם הגז.. כי מחר בסיס..  בקיצור תהנו..

יחיאל :yelclap:

[attachment deleted by admin]

• תגובות 82
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אדיר, מה השיא עולם עכשיו???? חוץ מזה אתה מוכן לעשות קצת באנצמרקים של משחקים???

פורסם

בפורם יש מישהו שקיבל 3500 השיט זה 4600 אתה עוד רחוק ממנו שנות אור...

אבל בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אין בעיה אני יעשה כול מה שצריך על תדאג.. לפי מה שהבנתי השיא עולם הוא 4000 או 4100 משהו כזה אולי מישהו מוכן להיכנס לאתר שלהם ולבדוק כי משום מה אני לא מצליח... תודה..

פורסם

בהצלחה יחיאל.

תגיד איזה כרטיס קנית?

אני מנחש גיגהבייט?

אממ אם תוכל להגיד כשתדע אם תדע איך לעשות בדיוק VMOD ומה המתח שהכרטיס צורך עכשיו בהוושאה לכמה ש6600GT מקבל אודה לך.

פורסם

בהצלחה בקר ל6600GT אני מוציא בסטוק 3600 ולאחר אוברקלוק 4025 (קירור סטוק)אז אתה כבר בדרך

פורסם

אחי

איזה באסה לי

אני רציתי לישבור את השיא

חחחחחח

הגעתי ל3450 נקודות ב05 עם OC למעבד על 550/700

אפשר להגיעה ל800 לזיכרונות עם קירור ושינוי תיזמונים

אני עומד ליקנות קירור טוב ולנסות להגיעה ל3700+

פורסם
  • מחבר

חח על תדאג עם אני יצליח איך שהוא לישבור את השיא אז זה יהיה בשם ישראל כולה חח

בכול מקהר מוזר שאתה הגעתה ל3450 עם 555\700 אני הגעתי ל3300 נקודות ו551\670 ! לא ניראה לי שעוד 30 מגהרץ יביאו לי עוד 150 נקודות אז מה אתה עשיתה שהגעתה לזה?

למשום מה הבעיה שלי היא שריבה טיונר לא נותן לי יותר מ580 מגהרץ לליבה לא שהכרטיס לא מצליח הוא דווקא מצליח אבל בריווה טיונר אין אפשרות לתת יותר למישהו יש מושג למה?

ניראה אולי אני יתחיל עם לצרוב ביוסים כו כוו

פורסם

חח על תדאג עם אני יצליח איך שהוא לישבור את השיא אז זה יהיה בשם ישראל כולה חח

בכול מקהר מוזר שאתה הגעתה ל3450 עם 555\700 אני הגעתי ל3300 נקודות ו551\670 ! לא ניראה לי שעוד 30 מגהרץ יביאו לי עוד 150 נקודות אז מה אתה עשיתה שהגעתה לזה?

למשום מה הבעיה שלי היא שריבה טיונר לא נותן לי יותר מ580 מגהרץ לליבה לא שהכרטיס לא מצליח הוא דווקא מצליח אבל בריווה טיונר אין אפשרות לתת יותר למישהו יש מושג למה?

ניראה אולי אני יתחיל עם לצרוב ביוסים כו כוו

אני עושה עם התוכנה של הכרטיס

היא לא מגבילה

ואצלי רץ יציב על 560/720 אבל לא עשיתי TEST שלם כי אין קירור ולא רוצה לקצר חיים

והשיא היום הוא 3900

ואני עשיתי גם OC למעבד שלי

ואתה רוצה לשנות תיזמונים ? כי תצליח ככה להגיעה עם הזיכרונות ל800

ולי יש את הדגם של הטורבו פורס והסטוק שלי הוא 400/500

פורסם

יחיאל תודה על ההתיחסות.

לזה שהגיב עם התוצאה של ה6600GT שלו אני מדבר על מתח.

יחיאל יש מספר מודים חמודים, לגרום למחשב לזהות את הכרטיס כ6600GT וכו'...זה מוסיף קצת גם לתוצאה אל תשאל אותי למה.

בכל מקרה אם היית עונה איזה חברה הכרטיס..

גם ללידטק וגם לגיגהבייט יש תוכנה טובה שלא מגבילה בעת OC.

פורסם
  • מחבר

כבר עניתי עוד מקודם שאני משתמש בכרטיס של גיגביט..

ואני בדיוק עכשיו מתקין לבדוק עם התוכנה הזאת יכולה לעזור במשהו למרות שלדעתי אין כמו לצרוב ביוס כמו שצריך וכו וכו

ושאמרתה שאפשר לגרום לכרטיס להיזדהות בתור 6600 גי טי תסביר את עצמך ואיך לעושת זאת תודה..

פורסם

יחיאל, כדי לבטל את ההגבלות של ריבה תיכנס לpower user ===> overclocking ותשנה את DisableClockTest ל1

פורסם

כבר עניתי עוד מקודם שאני משתמש בכרטיס של גיגביט..

ואני בדיוק עכשיו מתקין לבדוק עם התוכנה הזאת יכולה לעזור במשהו למרות שלדעתי אין כמו לצרוב ביוס כמו שצריך וכו וכו

ושאמרתה שאפשר לגרום לכרטיס להיזדהות בתור 6600 גי טי תסביר את עצמך ואיך לעושת זאת תודה..

אחי אתה רוצה את הביוס של הכרטיס שלי

יש לי את הגירסה של הטורבו פורס 400/500

והתיזמונים אותו דבר כמו שלך

ואתה רוצה לשנות תיזמונים?

יש לי תוכנה לשינוי בזמן אמת ללא סיכון

פורסם

יפה.

בהצלחה.

פורסם

בהצלחה יחיאל....מה עם הכפול ליבה אגב ^_^ ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים