פורסם 2006 במאי 1919 שנים לא מהמזח.במשפט זה אני מבין שלא מהמזח אבל אולי הכותב רצה להגיד לא, אלא מהמזח? לכן שימו פסיק אם נדרש:לא, מהמזח.
פורסם 2006 במאי 1919 שנים לא מהמזח. במשפט זה אני מבין שלא מהמזח אבל אולי הכותב רצה להגיד לא, אלא מהמזח? לכן שימו פסיק אם נדרש: לא, מהמזח. למה בחרת דווקא במילה מזח
פורסם 2006 במאי 2019 שנים למה בחרת דווקא במילה מזח http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=181846.msg1572856#msg1572856 תמשיך אח"כ לתגובות הבאות...
פורסם 2006 במאי 2019 שנים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=181846.msg1572856#msg1572856 תמשיך אח"כ לתגובות הבאות... אה, אחלה
פורסם 2006 במאי 2219 שנים ועוד דבר שמשגע אותי ומעלה לי את הסעיף, כשצריכים להרכיב משפט ובו שם עצם+תואר מוסיפים את ה הידיעה לתואר ולא לשם העצם, דוגמא:במקום "הכרטיס מסך" או "הכרטיס קול" צריך להגיד "כרטיס המסך" ו"כרטיס הקול" בהתאמה.אנשים, תתחילו לפחד מרוחו של אליעזר בן יהודה, כי מה שהולך פה זה לא פחות מרצח השפה העברית.
פורסם 2006 במאי 2219 שנים ועוד דבר שמשגע אותי ומעלה לי את הסעיף, כשצריכים להרכיב משפט ובו שם עצם+תואר מוסיפים את ה הידיעה לתואר ולא לשם העצם, דוגמא:במקום "הכרטיס מסך" או "הכרטיס קול" צריך להגיד "כרטיס המסך" ו"כרטיס הקול" בהתאמה.מצטער, הצירוף מילים הזה ממש לא נוח ;D
פורסם 2006 במאי 2219 שנים ועוד דבר שמשגע אותי ומעלה לי את הסעיף, כשצריכים להרכיב משפט ובו שם עצם+תואר מוסיפים את ה הידיעה לתואר ולא לשם העצם, דוגמא: במקום "הכרטיס מסך" או "הכרטיס קול" צריך להגיד "כרטיס המסך" ו"כרטיס הקול" בהתאמה. אנשים, תתחילו לפחד מרוחו של אליעזר בן יהודה, כי מה שהולך פה זה לא פחות מרצח השפה העברית. *התחילו ;D רוצח השפה העברית שכמותך ובקשר למה שכתבת - אנשים רגילים לזה כנראה... כמו שרגילים להגיד "הבייתה"...
פורסם 2006 ביוני 619 שנים רציתי לדעת איך רושמים נקע שבע כי זה באמת עושה לי נקע אבל אח של דוד שלו אמר לי שרושמים נקה שבא בבקשה עזור לי
פורסם 2006 ביולי 219 שנים במידה ואתם כותבים פועל בזמן עתיד ובגוף אני (מדבר) עליכם להשתמש בתחילת הפועל באות אית"ן: א' ולא י'.לדוגמא:משפט נכון: אני אקנה הטעות הנפוצה: אני יקנה.
פורסם 2006 ביולי 1419 שנים ^^ אבל בעיות חמורות יותר משפה תמיד ימצאו פה : אגב "שטרודל" זאת אחלה של מילה, אני משתמשת בה הרבה, AT זה פלצני. ולהתלונן על סלנג באותו זמן שאתם משתמשים בסמילים (מה המילה?) כדי להביע את עצמכם זה מיותר, זה לא בדיוק מכתב רשמי P:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.