עבור לתוכן

איך הOC לכרטיס שלי?

Featured Replies

פורסם

יש לך עוד הרבה להעלות לזיכרון....

אבל זה יגרום לעוד התחממות של הכרטיס, לא?

כבר עכשיו כל כמה זמן יש לי איטיות בגלל טמפ' גבוהות, אז נראה לי שאני די על הגבול מהבחינה הזו, לפחות עד שיהיה איזה פתרון קירור אחר (או שאני אקנה איזה סיילנסר או משהו כזה אם הוא יותר טוב מהקירור סטוק של Leadtek, או שאני אשפצר איזה מאוורר 80 מ"מ מול הכרטיס ואקווה שזה יעשה את העבודה...)

ומה בקשר לשאר השאלות?

"אשמח לקבל תשובות לשאלות הבאות:

לאיזו רמה הגיוני להגיע עם קירור סטוק? ציון 3dmark05 וגם מהירויות ליבה וזכרונות יהיו מצויינים.

השיפור שהשגתי הוא מורגש בכלל? או שחוץ מזה שזה מגניב זה לא שווה הרבה? במה זה בא לידי ביטוי?

יש טעם להחליף קירור לכרטיס המסך? או שאם הקירור סטוק בסדר אז הכל בסדר?

בכלל, אני אשמח לאיזה שהוא כלל אצבע לגבי מתי השיפור הוא מורגש והאם OC קטן סתם עשוי לדפוק דברים או שיש לו יתרון ממשי. (ואם אפשר אז גם מה יותר משמעותי, GPU או זכרונות)."

• תגובות 36
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

הנה התוצאה שלי ב3DMark05 אבל לא שיניתי שום הגדרות כי אני לא מבין בזה כלום אז תגידו אם אני צריך לשנות משהו

ocvc2lp.th.jpg

פורסם

שאני עשיתי OC רק לזכרונות, העלתי אותם ל-1.28 וששיחקתי פיר שמתי לב שיש ארטיפקטים

כמו נקודות קטנות שחורות כאלו שמופעיות מדיי פעם.. ויש לי עוד סינקים על הזיכרונות..

פורסם
  • מחבר

גם לי יש קצת ארטיפקטים אבל לא ברמה כזאת שמפריעה וזה גם ככה לא איזה OC שישאר ככה קבוע

פורסם

לא מבין מה הקטע שלכם לעשות אוברקלקו שיש ארטיפקטים אני יכול להעלות את הליבה ל700 אבל מה הקטע בזה כל המסך יהיה ירוק איך אפשר לשחק ככה?!

מה הקטע הכרטיס לא יציב בגרוש ככה וזה הורס אותו אז בשביל להגיד שקיבלתם תוצאה גבוהה אתם בסוף תהרסו את הכרטיס...

פורסם
  • מחבר

^^^

גם לי יש קצת ארטיפקטים אבל לא ברמה כזאת שמפריעה וזה גם ככה לא איזה OC שישאר ככה קבוע

פורסם

יש ארטיפקטים = הכרטיס לא יציב

אפילו אם יש ארטיפקט קטן שבקושי שמים לב אליו

פורסם

loooooool

גלזור אהבתי את ציטוט החודש.. חח

פורסם

loooooool

גלזור אהבתי את ציטוט החודש.. חח

;D

פורסם
  • מחבר

:oטוב מחר כשאני יחזור לבית של אמא שלי אני יעשה עוד מבחן בלי ארטיפקטים ונראה כמה יצא

עריכה: חזרתי עכשיו מהבית של אבא שלי ושיניתי את את המהירות ליבה ל581 וככה אין שום ארטיפקטים טוב זאת התוצאה שקיבלתי:

ocvc7df.th.jpg

מה אתם אומרים?

פורסם
  • מחבר

אוקיי יש התקדמות קלה עשיתי OC למעבד ל2000MHZ והחלפתי דריבר לכרטיס ועכשיו זאת התוצאה:

ocvc2mh.th.jpg

פורסם

תוצאה יפה מאוד אחשלי ובהצלחה בהמשך אחלה כרטיס ותיבדוק תמיד שאין ארטיפקטים כי זה באמת יכול להרוס את הכרטיס אחשלי בהצלחה

:xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

איזה דרייבר שמת שנתן לך 100+ נקודות הבדל במהירויות יותר נמוכות אפילו??? :o

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים