עבור לתוכן

Windows 64bit - הדיון הרשמי

Featured Replies

פורסם

אני לא ראיתי את premiere בגירסת 64, אז הוא יעבוד כ 32, היתרון היחידי זה אם תשתמש ביותר מ 4GB זכרונות.

• תגובות 648
  • צפיות 94.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

4 ג'יגה זיכרון???? מה שמוכרים היום זה לא 3?

ולמה דווקא ב-4ג'יגה כן יראו שיפורים?

אז למה קונים בכלל מחשבים היום 64 אם כמעט ואין לזה תועלת?

אם אני מתכוון לקנות מחשב חדש רק לעירכת סרטים, אז לא כדאי לקנות 64?

פורסם

Windows XP הרגיל תומך עד 4GB של זיכרונות, Windows XP x64 תומך בהרבה יותר, מה שבאתי להגיד זה שאם יש לך שימוש ביותר מ 4GB של זיכרונות, אז שם יהיה לך יתרון ברור ל x64.

למה אין תועלת? כי עוד לא הגענו לטכנולוגיה הרצויה בשימוש של 64.

פורסם

חח לא נראה לי שאני אגיע בזמן הקרוב ליותר מ-4ג'יגה זיכרון.

סבבה, נחכה אז קצת עם הוינדוס 64 הזה.

תודה.

פורסם

שאלה חשובה....

התקנתי עכשיו Windows XP 64bit עם SP 1

ואני נכנס ל Windows Update ואין שם SP 2...

הגיוני?

תשובות מהירות תבורכנה :)

פורסם

אין SP2 ל x64, ה SP1 שמגיע איתו כולל בתוכו את כל הפיצ'רים שיש ב SP2 של ה windows הרגיל.

פורסם

איזה תוכנות אנטיוירוס קיימות בשביל Windows XP 64bit?

הנורטון שהיה לי עד עכשיו לא מוכן לרוץ על זה...

נראה לי אני אתקין גרסא רגילה של XP. אני רואה שהעולם עוד לא מוכן למהפכת ה 64ביט... :/

פורסם

כל חברות אנטי וירוס הגדולות מספקות גרסאות ל 64 ביט:

avast,avg,nod32,kaspersky וכו...

אם אתה כל כך מיואש רק בגלל שלא חיפשת אנטי וירוס מתאים, אז כנראה x64 זה לא בשבילך, ממליץ לך לדפדף בט'רד הזה ולהחכים.

פורסם

היי,

יש לי בעיה שצצה היום.

הגרסה שמותקנת לי של התוכנה על המחשב היא גרסת הנסיון ל-180 יום מהאתר של מייקרוסופט, שאותה הפעלתי בעזרת הקוד שקיבלתי מהם

אם לומר את האמת לא ספרתי כמה עבר מאז ההתקנה, אבל לפי SANDRA נשארו לי 64 ימים

היום ניסיתי להתקין את AZUREUS 2.2.0.0 שמיועדת ל-32 ביט

באמצע ההתקנה קפצה הודעה שתוקף המערכת יפוג עוד שעה, ומאז כל שעה המערכת מאתחלת את עצמה (או קופצת אותה הודעה לגבי כיבוי המערכת, ואז היא מאתחלת לאחר שעה)

זה קורה גם לאחר הסרת התוכנה...יש למישהו פתרון?

עדכון: ניסיתי SYSTEM RECOVEEY וזה לא עזר...ולי מייקרוסופט רק התקנה מחדש תפתור..אז נראה לי שאני אנסה

תודה בכל מקרה

מה שכן, הבשורה הטובה היא שהגרסא של מייקרוסופט לנסיון מאפשרת התקנה אינסופית עד 4 מחשבים. יעני אני יכול לחיות עליה לנצח... ;D

פורסם

אהלן אנשים.

אני מעוניין להחליף את ה-win xp sp2 הקיים כרגע במחשב ב-win xp 64bit

חומרה :

מעבד: P4 3.0 2MB 64BIT

לוח אם: ASUS P5WD2-PREMIUM 955X

כרטיס מסך: ASUS X800XL

זיכרון: OCZ PLATINUM PC-4300 DUAL 512*2

החומרה תומכת בווינדוס 64BIT , השאלה שלי היא:

האם יש הבדל מורגש בין הווינדוסים?

והאם הווינדוס 64BIT דורש תוכנות גם כן ב-64BIT או שאפשר להריץ עליו תוכנות רגילות ב-32BIT ?

והאם בכלל מומלץ כרגע להתקין את הווינדוס הזה? למרות שיש לי המון בעיות עם ה-XP SP2 בזיהוי התקנים של הלוח וכוננסים חיצונים

תודה רבה. :kopfpatsch:

פורסם

תודה רבה. זה עזר מאוד!

פורסם

64bit יכול לעזור בתוכנות שדורשות FPU חזק (יחידת עיבוד של השברים העשרוניים) לדוגמא : פתרון בעיות אופטימיזציה באנליזה נומרית.

אם אתה מתעסק בזה אז כדאי לך להתקין את אחד מגרסאות Linux x32-64

(UBUNTU ו Debian בין המומלצות).

לצערי XP 64bit עדיין לא מספיק בשלה.

פורסם

מדבר גבוהה גבוהה ואומר שטויות שטויות, windows xp x64 תומכת 100% באפליקציות שרצות ב 64 ביט, זה שאין הרבה אפליקציות כאלו (עדיין) לא עושה את x64 ל"לא בשלה".... תפסיקו סתם לזרוק בוץ על מייקרוסופט.

פורסם

מדבר גבוהה גבוהה ואומר שטויות שטויות, windows xp x64 תומכת 100% באפליקציות שרצות ב 64 ביט (מסכים בהחלט), זה שאין הרבה אפליקציות כאלו (עדיין) לא עושה את x64 ל"לא בשלה"....(לא מסכים,חלק לא מבוטל מאפליקציות 32bit לא פועלות טוב ב XP 64bit +בנוסף לכך הרבה דריברים ל מערכת זו הם עדיין בביטא ואתה בעצמך אמרתה שאין מספיק אפליקציות 64bit למערכת) תפסיקו סתם לזרוק בוץ על מייקרוסופט (מה הקשר ?).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים