עבור לתוכן

סוף כול סוף סימתי..עכשיו הגיע הזמן לבנצים!! ולאוברקלוק..:-) והוכחות!!!! למי שרצה

Featured Replies

פורסם

ומה עם איזה PI?

• תגובות 196
  • צפיות 14.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

חח כן המחשב שווה דיי הרבה עם לא המון.. לא נורא הוכל לאט לאט..

גיל? אני בן 20 למעונינים..

בקשר לפיי ולבנצים לאט לאט קודם כול צריך לסיים להרכיב את שני המערכות קרור גז.. ובדיוק עכשיו סימתי... רוצים לראות טמפרטורה של הכרטיס מסך?.. בבקשה חחח פשוט לראות לבכות ולהנותתתתתתתתתתתת :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap:

משום מה אני לא מצליח לעבור את ה530 בליבה!! אני צריך לבדוק את הסביה כמעט בטוח שזה בעיה של מתח.. אני יברר ויחזור עם תשובות וניראה אולי אפילו אני יעשה מוד לכרטיס למתח של 1.6 חח ואז אולי אפילו 11 אלף נקוודת חח בכול מקהר חבל סתם לדבר.. עם התמונה האחרונה....

אני רוצה לתת הרבה כול הכבוד על המערכת של אליאור!! חייב לציין שהוא בנה ויצר מערכת ברמה מאד גבוהה ואיכותית אז אליאור.. קבל ח"ח ענקי.. :yelclap: :yelclap: :yelclap:

תהנו..

יחיאל

[attachment deleted by admin]

פורסם

פצצה אחי!!!

פורסם

מדהים!, מעולה, רק תנסה למשוך את המעבד עוד!, אני בטוח שאפשר עוד קצת לפחות!

פורסם

3 גיגה עם ווניס על גז? בושות...

תמשוך את המעבד לפחות עוד 200 מגה הרץ..

פורסם

יחיאל

מה עם ה6200??

תיתאמן עליו בינתיים

ואז תעבור ל7800GTX

וראיתי ש7800GTX של XFX עבר אותך אפילו בקירור סטוק!!!

אולי תנסה להשיג את הביוס שלו?

יש שם את הדיון עליו בXS

הוא הגיעה ל560/1440 סקירור אוויר!!!!

ועאיכה:

הינה הביוס של 7800GTX של XFX!

http://www.mvktech.net/index.php?option=com_remository&func=fileinfo&filecatid=1127

תנסה אותו תיראה לאן תגיעה

פורסם
  • מחבר

אז כך ה6200 הוחזר לחנות על מנת לקבל זיכוי עליו כי אין כסף סתם לבזבז...

ובקשר לכרטיס מסך.. תבין הקטע הוא המתח של הליבה!!!!! וזה שהוא הגיע עם קרור אוויר בעיקרון זה דיי חרטה.. אולי זה בוצע עם מאווררים אבל בוא נגיד כך שהיה מזגן מול המחשב חח ועוד איזה 10 מאוורים ענקים שמקפיאים אותו כך שיוצא לך מצב של קרור אוויר שעובד כמו קרור מיים חח

בכול מקרה הינה תוצאה של ליבה 520!! זיכרונות 1400!!.. לאט לאט אני יעלה ויגיע לתוצאות שיא מובטח...

יחיאל

פורסם

הסכימו לקבל את ה6200 בחזרה??

הם ביכלל יודעים מה עבר עליו?

חחחח

אני מבין שהכל זה ביגלל מתח הליבה וביגלל זה אומר לך לנסות את הביוס של הXFX כי אולי שם המתח גבוהה יותר

ולא ראיתי שהוא הישתמש בהמון מאוררים

100_2953.JPG

פורסם
  • מחבר

חח טוב אני יבדוק עכשיו..

בנתים הינה המקסימום עם הכרטיס מסך בנתיים חח...

וכמובן גם תמונות של החיבורים בין הVAPOCHILL XE לכרטיס מסך....

יחיאל :xyxthumbs:

פורסם

יפה מאד אחי :yelclap:

פורסם

קרע את הכרטיס שלך :yelclap:

פורסם

יחיאל ניסית את התוכנה ששלחתי לך?

פורסם

HWgeek

מה זה המסך המפלצתי שיש לך?

פורסם

HWgeek

מה זה המסך המפלצתי שיש לך?

חחחחחח

הלוואי עלי

זה לא שלי

זה של אחד מXS שיש לו XFX 7800GTX ובקירור אוויר הגיעה ל560/1440

וזה מסך של SHARP אינץ32 LCD DVI

פורסם
  • מחבר

טוב כך קודם כול הביוס של XFX לא עוזר בגרוש!! לא שינה כלום..

ומה שגם הוא לא מראה טמפרטורה מתחת ל31 מעלות בשביל זה צריך את הביוס המיוחד (מה שהייה לי מקודם..) לכן נחזור אליו..

כמו כן גם התוכנה של המתחים אל עוזרת .. זה דבר ידוע בכול ה7800 גי טי איקס!! זה כרטיס שלא יתן יותר ממתח סטוק!!! 1.44 לא משנה מה אתה מכוון בביוס בתוכנה וכו וכו רק וולט מוד לכרטיס יסדר את זה.. באמת מוזר שאני הגעתי ל530 ליבה והוא הגיע ל560 ושנינו עם מתח סטוק... או שאולי הוא עשה את הוולט מוד ידוע לך?? כי זה די לא הגיוני להגיע לכזה דבר בלי וולט מוד..\

יחיאל :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים