פורסם 2005 ביולי 2520 שנים אם אתה רק רוצה להרים את הליבה, תעשה אם ריבה טיונר ותעשה שזה יפעל ישר שהמחשב יעלה, ככה אין סיכונים ואין כלום
פורסם 2005 ביולי 2520 שנים היא עניינו, ולכן אני מרגיש צורך ליידע אותו שתוספת ביצועים גדולה הוא לא יקבל. בנוגע לשאלה, אני פשוט ניסיתי ועדיין מנסה לקלוט ולגרום לו לקלוט שמה שהוא עושה לא מוצרך ולא מחוויב מהמציאות :nixweiss: זה לא עניינך, זה לא רלוונטי לצריבת BIOS, זה חורג ממטרת הדיון ובסופו של דבר זה ספאם.
פורסם 2005 ביולי 2620 שנים מחבר אם אני חשוב על זה אולי עדיף שאני ארים את המהירות של הקור קלוק ב200MHZ אבל איך אני אעשה את זה ואני גם מחפש מערכת קירור בשבילו כי אני רואה שהכרטיסים האלה באמת מתחממים בצורה רצינית אבל משהו על מים או חנקן אם אפשר אם מישהו מכיר או ימצא לי אז תודה רבה
פורסם 2005 ביולי 2620 שנים מחבר דבר ראשון אין לי בעיה של תקציב תמליץ אני כבר אסתדר עם המחיר ודבר שני ההבדל של ה20 MHzזה 15 FPS יותר ומערכת קירור של מים לא תזיק ואני רוצה מערכת רק לכרטיס מסך כי יש לי כבר זלמן על המעבד ועוד מאוור על צ'יפסאט
פורסם 2005 ביולי 2620 שנים הוא Zone Newbie, אז אני משער שהוא לא ממש יודע את הסכנות שבצריבת ביוס, ומעבר לכך, את זה שהאחריות מאותו רגע שהוא צורב ביוס -הולכתת...אז תחשוב, לא עדיף אחריות על עוד פריים אחד בכמה משחקים?מדהים שיש אנשים שעוד שופטים אותך לפי רמת הספאם שאתה מפיץ בפורום
פורסם 2005 ביולי 2620 שנים מחבר אני מודה לזה אבל לא כשזה מגיע ל450 ולא קרה כלום כי אם אני צורב את הביוס של הכרטיס זה 20 FPS יותר מבדריבר וככה גם אין לי התנגשויות עם הביוס של כרטיס
פורסם 2005 ביולי 2620 שנים רק שאני יבין-יש הבדל בין OC בדרייבר לבין OC בBIOS?אין אבל הOC של הביוס עולה כל הזמן כשאתה מדליק את המחשב והוא קבוע. הOC שעושים דרך הוינדוס (תוכנות למינהם) עולים רק כאשר הוינדוס נידלק וה OC לא קבוע לגמרי. ה OC דרך הביוס יציב יותר. אבל הבדל בביצועים לא יהיה.
פורסם 2005 ביולי 2720 שנים מחבר 20 MHzזה בערך 17 FPS יותר אני רוצה הלגיע ליותר שיהיה לי כמו הכרטיס הקודם שהיה לי ASUS EAX850XTPEה7800 יותר טוב מבחינת איכות אבל לא ביצועים בגלל הקור קלוק אז אני מחפש ביוס קבוע שישנה את הכרטיס עצמו לא דרך ווינדאוז כי אז יש התנגשויות וזה יוצא באמצע משחק וזה ואני גם מחפש מערכת קירור טובה בשבילוש אפשר להשיג בארץ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.