פורסם 2005 ביולי 1920 שנים אם הוא היה צריך עזרה, הוא היה מתאבד כבר.. או לפחות מנסה :-\ הוא פשוט מרוקאי טיפוסי אתה לא מתבייש?!!!! בלאט איזה מרוקאי..למה לקלל? אני ר-ו-ס-י. גאה.
פורסם 2005 ביולי 1920 שנים ולא, הוא לא הכניס לי מכות למזלי,הוא גם בנאדם ידידותי זרקתה כיסא על אישתו, כמה ידידותי הוא כבר יכול להיות :s05:
פורסם 2005 ביולי 1920 שנים טוב... אם אתה אומר.. (חיפשתי מילון עברי-רוסי באינטרנט כדי למצוא איך אומרים ברוסית סליחה, אבל כל הנסיונות לא הראו תוצאות )
פורסם 2005 ביולי 1920 שנים זרקתה כיסא על אישתו, כמה ידידותי הוא כבר יכול להיות :s05: הוא בנאדם שקט.. לקח לו כמה דקות להבין מה קרה.. ;D
פורסם 2005 ביולי 1920 שנים עשיתי זיוף של המנהלת שלי מוצצת זין! ושלחתי את זה לכול הבצפר! וזה הגיע לילד שלה בנוסף! ואחריי זה היא הזמינה עליי משטרה!
פורסם 2005 ביולי 1920 שנים עוד משהו אני בבצפר הכי טוב בחיפה אז דיי לזבל תמוח עם זה שמרוקאים טיפשים וכל זה
פורסם 2005 ביולי 1920 שנים אמא שלי מורה ללשון והיא מרוקאית מה תגיד עכשיו?שדו"ח דוברת עוד לא יצא לפועל?חחח סתם..
פורסם 2005 ביולי 1920 שנים טוב... אם אתה אומר.. (חיפשתי מילון עברי-רוסי באינטרנט כדי למצוא איך אומרים ברוסית סליחה, אבל כל הנסיונות לא הראו תוצאות ) סליחה ברוסית זה: IZVENI MENA או PRASTI.
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.