פורסם 2005 ביולי 2020 שנים בשביל להתקבל לליאו באק צריך ממוצע 90 והתנהגות מעל טוב... וגם לא בטוח שיקבלו אותך וכמובן צריך לשלם הרבה כסף ויש מבחנים בדרך כלל
פורסם 2005 ביולי 2020 שנים לא מדויק, אתה צריך שבמקצועות שאתה לומד בהקבצה א' היה לך מינימום 90.בית ספר מגעיל, אני לא סובל אותו, אכפת להם רק מהשם של בית הספר שלהם.
פורסם 2005 ביולי 2020 שנים צעקתי לחברים של אחות שלי שהם מפגרים, במסיבה שהם עשו בבית שלנו. וואי, וואי, איזה מעשה מטורףףף !!!! אחד המטורפים שהיו ...
פורסם 2005 ביולי 2020 שנים מחבר וואי, וואי, איזה מעשה מטורףףף !!!! אחד המטורפים שהיו ... אני מחכה כבר לאחד שייספר משהו באמת מטורף שקרה לו, שאני ייחטוף שוק מכמה שזה מטורף........ככה משהו איכותי
פורסם 2005 ביולי 2020 שנים לא עשיתי שום דבר מטורף, סתם רציתי לרדת עוד קצת על בלוסקיי. תשמע, אל תהיה צודק - תהיה חכם. לא כל דבר שווה את המילה שלך, אתה יודע. אם המילה שלך היית תלויה בהבטחה שלך שתתאבד, היית מתאבד? (בהנחה שהתשובה ברורה מראש :-\) - רואה?
פורסם 2005 ביולי 2020 שנים מחבר לא עשיתי שום דבר מטורף, סתם רציתי לרדת עוד קצת על בלוסקיי. תשמע, אל תהיה צודק - תהיה חכם. לא כל דבר שווה את המילה שלך, אתה יודע. אם המילה שלך היית תלויה בהבטחה שלך שתתאבד, היית מתאבד? (בהנחה שהתשובה ברורה מראש :-\) - רואה? אבל במציצה הוא לא צריך לסכן ת'חיים (אלא אם יש לאלה שהוא מץץ להם איידס או משהו) אבל עכשיו יותר אנשים ייקראו לו הומו, אז הוא לא היה באמת הומו יעני סתם בשביל הקטע קראו לו ככה, עכשיו הוא הוכיח את עצמו
פורסם 2005 ביולי 2020 שנים סתם בשביל הקטע קראו לו ככה, עכשיו הוא הוכיח את עצמובדיוק מה שאמרתיומה קשור עכשיו דיון בתי ספר וערסים?
פורסם 2005 ביולי 2020 שנים מחבר בדיוק מה שאמרתיומה קשור עכשיו דיון בתי ספר וערסים?לא יודע, כתבתי הודעה שיחזרו לדבר על מה שהיינו צריכים לדבר מההתחלה
פורסם 2005 ביולי 2020 שנים מחבר לא יודע, כתבתי הודעה שיחזרו לדבר על מה שהיינו צריכים לדבר מההתחלהאף אחד לא עשה שום דבר מפחיד?!?!
פורסם 2005 ביולי 2020 שנים אף אחד לא עשה שום דבר מפחיד?!?!אתה ממש תלוי בת'ראד הזה, הא?תן לאנשים לכתוב...אם אין כלום אז אין כלום - לא תוכל להוציא את זה מאיתנו בכוח!
פורסם 2005 ביולי 2020 שנים מחבר אני פשוט גם מנסה לעבור את הקו של 200 הודעות, אז זה יהיה התר'ד הכי גדול שפתחתי ;D אבל לא משנה, אני סתם שואל, אם יש מישהו שיכול לספר.....
פורסם 2005 ביולי 2020 שנים מה יהיה התייבשתי פהחמש עמודים אתם רושמים שטויות ועוברים על החוקים..דברים משוגעים שעשיתימרדפי מכוניותמרדפים אחרי אופנים(קרב אבוד)נסיעה של כ100 קמש (לא מגזים) בעיר, על אופנוע (GS) במרדך אחרי המורה המטורףאחת החוויות היותר טובות.
הצטרפ/י לדיון
בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.