עבור לתוכן

מתוכנת המערכת החזקה ביותר בפורום רק צריך את העצה של המבינים בינינו!! אז כנסו..

Featured Replies

פורסם

תודה....

1.לא עוד לא היה לי בדיוק זמן להיתעסק עם זה אני מקווה למכור את כול הציוד עוד השבוע!...

2.אפשר להגיד גם וגם!.. :cool2: ובקשר למערכת אז עם כבר אני משקיע על חומרה אז קונים את הכי טובה!.. :yelclap: :yelclap: :yelclap:

3.אז זהו שאף אחד עוד לא יודע!..בעיקרון את ה gskill ff כבר הבאתי אבל אני חושב שאפשר להחזיר אותם ולהביא את ה geil one!...

יחיאל

1. אתה בטוח שתצליח למכור? אנשים לפעמים נתקעים הרבה זמן עם ציוד ישן.

2. אה וואלה? נחמד לדעת שאתה גיימר, מעניין איך ה7800GTX יריץ את באטלפילד 2.

3. לא יודע לפי דעתי הGEIL נראים יותר מבטיחים (בגירסת הTCCD).

• תגובות 99
  • צפיות 6.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

1. אתה בטוח שתצליח למכור? אנשים לפעמים נתקעים הרבה זמן עם ציוד ישן.

2. אה וואלה? נחמד לדעת שאתה גיימר, מעניין איך ה7800GTX יריץ את באטלפילד 2.

3. לא יודע לפי דעתי הGEIL נראים יותר מבטיחים (בגירסת הTCCD).

1.לא מאמין שתהייה כזו בעיה עדיין אלה חלקים שאנשים הישתוקקו אליהם לפני חודש!! ועדיין לא הגיעו לארץ!! וחוץ מזה זה לא איזה פנטיום 4 רגיל ופשוט שיש לכול אחד במחשב.. אלה זה הדותן הנכסף!! חחח

2.אהה כן אפשר להגיד שכן .. אין המחשב זה החיים אין מה לעשות (אבל לפני זה החברה קצת.. ::).)

3.כן אהה גם לי ניראה למרות שגם ה gskill ff עושים 1.5 ב 400 למרות שהחברה לא מיתחיבת לזה.. אבל עדיין הם עושים!.. ניראה אני יחשוב על האופציה.

נ.ב

הגיעה המערכת קרור מיים המטורפת שהוזמנה מדנגר דאן אני בדיוק בתהלכי הרכבה בערב יהיו תמונות..

יחיאל :xyxthumbs:

פורסם

רק לכרטיסי 6800Ultra ראשוניים היה ColdBug, וגם להם אפשר לצרוב ביוס של אסוס ולפתור את הבעיה.

זה כבר לא קיים יותר...,

בהצלחה עם המערכת החדשה.

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=67978

פורסם

כמה בנקים את שודד בשבוע? :silly:

כבר עכשיו יש לך מחשב ממש חזק אתה בטוח שאתה צריך יותר חזק ?

בכל מקרה תתחדש אלי אתה מוכן להביא לי איזה כרטיס מסך או מעבד או משהו בחינם :hi::xyxthumbs:

פורסם

איפה התמונות המובטחות? ??? :bash:

פורסם
  • מחבר

עקב תקלה קטנה ומעצבנת התמונות יתעקבו טיפה. :pissed:.. לצערי המקדח כוס שלי נישבר איך שהוא.. מוזר. בכול מקרה על תדאגו לא תיתאכזבו חח..

פורסם

איך שוברים מקדח כוס ?? :o

פורסם
  • מחבר

המקדח עצמו לא נישבר אבל הבורג הקטן שמחזיק את המקדח נישבר.. טוב נו עוד מעט אני נוסע להביא חדש...

פורסם

הבורג ?? אתה כישרון

פורסם

יחיאל.. גוד מורנינג... איפה אתה?

אני רוצה לראות את המפלצת שלך בפעולה :smile1:

פורסם
  • מחבר

יחיאל.. גוד מורנינג... איפה אתה?

אני רוצה לראות את המפלצת שלך בפעולה :smile1:

לאט לאט אחי!...

בנתיים המערכת עובדתת בלי בריחות של טיפות או מיים כך שזה כבר טוב!! נישאר לי רק לעשות 3 חורים של 120 בקומה התחתונה בצד! לחבר הכול כמו שצריך!! לנקות את הפרספקט וילאה תמונות!!.

בנתיים אני מארגן לכם תמונה של המחשב בלי כול הסיפור!!. (הקטע שלא יודע עם זה מתאים לפה...)

פורסם

בנתיים אני מארגן לכם תמונה של המחשב בלי כול הסיפור!!. (הקטע שלא יודע עם זה מתאים לפה...)

למי איכפת? ;)

פורסם

יחיאל הכפול ליבה כבר אצלך?

פורסם
  • מחבר

טוב הינה שני תמונות אחת רואים טוב ולא הכול לצערי ואחת רואים הכול בערך אבל על הפנים!! נא להמתין מקווה היום בערב תמונות של כמעט הכול!!

בכול מקרה במחשב עצמו יש 6 קטודות אולטרה סגולות שמאירות הכול!! (היום בערב יהו צילומים בחושך!!) וצריכים להגיע עד סוף השבוע עוד 4 קטודות כחולת בשביל הגז וקורר מיים!!.. בכול מקרה קחו ותהנו!..

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים