עבור לתוכן

הורדות משחקים

האם אתה בעד הורדת משחקים? 268 הצבעות

1. 1. האם אתה בעד הורדת משחקים?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אני בטוח שתוכל למצוא אותם בחנויות רשת בחו"ל, ועוד בזול.

לא הבנתי :s05:, מה זאת אומרת?

• תגובות 121
  • צפיות 12.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

את המשחקים הישנים שאתה לא מוצא בארץ, בוודאי תוכל למצוא בחנויות אינטרנטיות בחו"ל שישלחו לארץ. המחירים בחו"ל לעיתים קרובות זולים יותר, ועוד יותר כשמדובר על משחקים ישנים. הרי אתה לא צריך אחריות, תמיכה או תעוד בעברית, נכון?

פורסם

אנשים, יש בעיה אחת בכל הדברים שאתם אומרים, זה שמישהו לא קונה משחק כלשהו ומוריד אותו לא אומר שהחברה הפסידה כסף מכיוון שפשוט יש סיכוי שאם ההורדה לא הייתה קיימת הבנאדם לא היה חושב על המשחק בכלל.

כך למשל אני מוריד סרטים ורואה בבית, אבל כאשר יש סרט שאני באמת רוצה לראות אני הולך לקולנוע.

את הסרטים שהורדתי לא הייתי רואה בשום מקרה, בשום מחיר אלא אם כן הייתי מוריד אותם כי פשוט הם לא מעניינים אותי מספיק בשביל להוציא עליהם כסף.

לעומת זאת כאשר ישנו סרט שאני מחכה לו זמן רב או המשך טרילוגיה או פשוט סרט שנראה מעניין אני אלך לקולנוע לראות.

אותו דבר קורה אצלי עם משחקים, כאשר לא הייתי מוריד משחקים, לא הייתי משחק הרבה ובד"כ הייתי חורש על משחק אחד במשך זמן רב.

עכשיו כשיש משחק שאני יודע שאני אהנה ממנו אני קונה אותו(לקונסולה) ומשחקים שאני לא בטוח בטיבם ולא ממש מתרגש לשחק אותם מוריד (לPC).

על דמואים, טריילרים, פרסומות ותמונות שמעת? מה אתה מקשקש...

פורסם
  • מחבר

הנה עוד תרוץ ידוע- אם זה לא היה להורדה אז לא הייתי משחק ככה שלא גנבתי,ואם היה לידך אוזניות בפתח של חנות ולקחת גם זה לא גנבה שהרי לא היית קונה אם זה לא היה "בחינם" נכון?

אנשים, יש בעיה אחת בכל הדברים שאתם אומרים, זה שמישהו לא קונה משחק כלשהו ומוריד אותו לא אומר שהחברה הפסידה כסף מכיוון שפשוט יש סיכוי שאם ההורדה לא הייתה קיימת הבנאדם לא היה חושב על המשחק בכלל.

כך למשל אני מוריד סרטים ורואה בבית, אבל כאשר יש סרט שאני באמת רוצה לראות אני הולך לקולנוע.

את הסרטים שהורדתי לא הייתי רואה בשום מקרה, בשום מחיר אלא אם כן הייתי מוריד אותם כי פשוט הם לא מעניינים אותי מספיק בשביל להוציא עליהם כסף.

לעומת זאת כאשר ישנו סרט שאני מחכה לו זמן רב או המשך טרילוגיה או פשוט סרט שנראה מעניין אני אלך לקולנוע לראות.

אותו דבר קורה אצלי עם משחקים, כאשר לא הייתי מוריד משחקים, לא הייתי משחק הרבה ובד"כ הייתי חורש על משחק אחד במשך זמן רב.

עכשיו כשיש משחק שאני יודע שאני אהנה ממנו אני קונה אותו(לקונסולה) ומשחקים שאני לא בטוח בטיבם ולא ממש מתרגש לשחק אותם מוריד (לPC).

אז אתה יכול פשוט לחרוש על משחק אחד גם עכשיו או כמו שאמר לפני להשתמש בדמואים טרלרים וכו'

פורסם

או לחליפין להוריד את המשחק, לנסות אותו ואז להחליט שהוא לא מוצא חן בעיניך ולמחוק אותו או שהוא כן מוצא חן בעיניך ולקנות אותו.

פורסם
  • מחבר

זאת לא אמורה אפשרות מבחינתך מה הבעיה שלך במקום להוריד את המשחק בשעתיים להוריד את הדמו בחצי שעה?

פורסם

תגידו לי, אתם נורמליים? עד כמה מסריחים ואגואיסטים אפשר להיות? יום אחד איזה אידיוט יגנוב לכם את המכונית שעבדתם שנים כדי לקנות אותה ואז...אולי אז תבינו איך בנאדם שגנבו ממנו משהו, מרגיש. אמן.

פורסם

תגידו לי, אתם נורמליים? אתה כמה מסריחים ואגואיסטים אפשר להיות? יום אחד איזה אידיוט יגנוב לכם את המכונית שעבדתם שנים כדי לקנות אותה ואז...אולי אז תבינו איך בנאדם שגנבו ממנו משהו, מרגיש. אמן.

מארק ?

פורסם

מי רוצה לדעת?

פורסם

מי רוצה לדעת?

איתי מויגיימס . (shonon, snoopdogg etc)

סתם רציתי להיות בטוח. :smile1:

פורסם
  • מחבר

פה זה לא תארד זיהוי נעדרים :lol:

תגידו לי, אתם נורמליים? עד כמה מסריחים ואגואיסטים אפשר להיות? יום אחד איזה אידיוט יגנוב לכם את המכונית שעבדתם שנים כדי לקנות אותה ואז...אולי אז תבינו איך בנאדם שגנבו ממנו משהו, מרגיש. אמן.

שירגישו כן שיגנבו את האוטו לא

פורסם

האוטו זה היה סתם דוגמה. תאמין לי שגם אם כייסו ממך 200 ש"ח וגם אם גנבו לך אוטו שעלה 100 אלף ש"ח, הרגשת ה"ימות אמן הבן ז*** הזה גנב מסריח שישרף בגיהנום" היא אותו הדבר.

פורסם

האוטו זה היה סתם דוגמה. תאמין לי שגם אם כייסו ממך 200 ש"ח וגם אם גנבו לך אוטו שעלה 100 אלף ש"ח, הרגשת ה"ימות אמן הבן ז*** הזה גנב מסריח שישרף בגיהנום" היא אותו הדבר.

ממש לא...

פורסם

כל כסף שעבדת בשבילו וגנבו לך אתה מת לתפוס את הגנב שעשה את זה, בסדר אז זה יותר חזק כשזה מכונית של 100 אלך שקל מאשר סתם 200 שקל, אבל זה עדיין אותה הרגשה

פורסם

את המשחקים הישנים שאתה לא מוצא בארץ, בוודאי תוכל למצוא בחנויות אינטרנטיות בחו"ל שישלחו לארץ. המחירים בחו"ל לעיתים קרובות זולים יותר, ועוד יותר כשמדובר על משחקים ישנים. הרי אתה לא צריך אחריות, תמיכה או תעוד בעברית, נכון?

משחקים כמו HEROES OF MIGHT AND MAGIC III COMPLETE אתה בחיים לא תמצא. יודע למה? כי החברה פשטה את הרגל. זה ABANDON WARE, למרות שממשיכים לפתח את הסידרה, אבל לא אותה חברה. גם משחים כמו ג'אז ג'אקראביט אתה לא תמצא. גם זה ABANDON WARE.

אני אומר פה, שכשהורדתי לאח שלי את פיפא 2005, הוא שיחק שבוע ונטש את זה. עכשיו הוא בקטע של היאבקות והוא לא מפסיק לשחק בזה. אם הוא היה קונה את זה, הוא היה מבזבז 300 שקל, משחק שבוע ונוטש. כמו שעומר כבר אמר פה, יש משחקים ששווים את הכסף ויש כאלה שלא. אני קניתי את וורקרפט 3 (בינדול של BATTLE CHEST) לפני כמה חודשים ואני עדיין מתענג על כל פעם שאני לוחץ על כפתור ה BATTLE.NET כדי לשחק במפות שאנשים בנו בעזרת עורך המפות העוצמתי שבליזארד הוסיפו יחד עם המשחק. הייתי גם יוצר מפה בעצמי אבל העורך כבד מדי לוויליאם - מת ועכשיו במקום לקנות את וורלד אוף וורקרפט אני חוסך למחשב חדש שיוכל להריץ אותו על איכות גבוהה. עוד דוגמה היא שהורדתי את WOW ושיחקתי על שרת פרטי רפילו פחות משלוש שעות, אין את השחקנים האחרים ויש כל מיני מודים מסריחים שעושים את החיים קלים יותר ואת חווית המשחק לפחות חוויתית. אני כרגע מצטער על כל רגע שבזבזתי על ההורדה ולמרות זאת אני חותם פה שברגע שאני יכול המשחק אצלי פה רץ על מחשב שיק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים