עבור לתוכן

הורדות משחקים

האם אתה בעד הורדת משחקים? 268 הצבעות

1. 1. האם אתה בעד הורדת משחקים?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

לשם שינוי תגובה נורמלית...

• תגובות 121
  • צפיות 12.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

/

פורסם

אין שום נימוק ש"יזכה" הורדה לא חוקית של סרטים / משחקים.

זה לא חוקי, וזאת גניבה. plain and simple.

כל הנימוקים לגבי זה שהמחירים גבוהים, לא מוצדקים, הורדה כאקט מחאה וכל שאר הבולשיט הם סתם תירוצים.

ומאותה סיבה, כל הויכוחים לגבי מה שווה יותר - סרט או משחק, וכל החישובים (ותסלחו לי) הדי דביליים לגבי עלות פר שעה, כולם מיותרים.

שום דבר שתגידו לא יצדיק את זה.

הדבר היחיד שאולי ניתן להגיד שהוא חוקי זה הורדה של תכניות טלוויזיה ששודרו - כי אין הבדל בין זה לבין הקלטה בוידאו. i'll give you that.

עכשיו שלא תבינו אותי לא נכון - אני מוריד, ומוריד בלי שום רגשות אשם. פשוט בגלל שזה קל וזה נגיש. בדיוק כמו ש-liiight אמר.

אני לא מנסה להצדיק את זה לעצמי. אני יודע שמה שאני עושה לא חוקי, ואם להגיד לכם את האמת, זה לא מונע ממני לישון טוב בלילה. ובגלל זה אני לא מטיף לאף אחד לא להוריד. אבל לפחות אל תנסו להציג את זה כאילו אתם נציגי הצדק נגד החברות הרעות והתאגידים המרושעים, כי אז מי שיוצא צבוע זה אתם, ורק אתם.

פורסם

אין שום נימוק ש"יזכה" הורדה לא חוקית של סרטים / משחקים.

זה לא חוקי, וזאת גניבה. plain and simple.

כל הנימוקים לגבי זה שהמחירים גבוהים, לא מוצדקים, הורדה כאקט מחאה וכל שאר הבולשיט הם סתם תירוצים.

ומאותה סיבה, כל הויכוחים לגבי מה שווה יותר - סרט או משחק, וכל החישובים (ותסלחו לי) הדי דביליים לגבי עלות פר שעה, כולם מיותרים.

שום דבר שתגידו לא יצדיק את זה.

אני דווקא עומד מאחרי מה שאמרתי מקודם:

אם כן הייתי רוכש את הווינדוס שלי, ואת הנורטון והאופיס ושלל התוכנות שרצות במחשב שלי , וגם המחירים של המשחקים לא היו יקרים (לפי ראות עיני - כ100 ש"ח למשחק) אז בהחלט הייתי רוכש גם את המשחקים.

אבל זה טיפשי לקנות מחשב ללא תוכנות בכמה אלפים, להתקין תוכנות שהורדתי(/גנבתי) מהאינטרנט בשווי של 1000 - 5000 ש"ח בשביל שהמחשב בכלל יתחיל לזוז, ואז להתחיל להיות צדיק ולרכוש משחקי מחשב.

אצלי השיקול (של הגניבה) הוא כספי נטו. כלומר שהמחירים ירדו, (ומתישהוא הם ירדו) אני אתחיל לרכוש הכל - מערכת הפעלה, תוכנות וגם משחקים.

פורסם

אני לא מנסה להצדיק את זה לעצמי. אני יודע שמה שאני עושה לא חוקי, ואם להגיד לכם את האמת, זה לא מונע ממני לישון טוב בלילה. ובגלל זה אני לא מטיף לאף אחד לא להוריד. אבל לפחות אל תנסו להציג את זה כאילו אתם נציגי הצדק נגד החברות הרעות והתאגידים המרושעים, כי אז מי שיוצא צבוע זה אתם, ורק אתם.

אין פה שום קשר לצביעות. למרות שהיה לי Ipod עדיין קניתי דיסקים של מוזיקה ולא בגלל אידאולוגיה מוסרית אלא מהסיבה הפשוטה שאני מעריך את הלהקה ואת המוזיקה שהם עושים - ובדיוק ככה עם משחקי המחשב.

למשל אחרי ששיחקתי ב-Deus Ex וב-Fallout והבנתי איזו חוויה מדהימה עברתי ואיך שאני ארצה לשחק בהם שוב ברמות אחרות/במולטיפלייר/עם מודים הלכתי לחנות וקניתי את המשחקים ובדיוק מהסיבה הזאת אני לא קונה כל משחק שתופס לי את העין, אלא משחקים ששיחקתי וממש נהניתי מהם ואני יודע שאני אשמח להמשיך לשחק בהם גם אחרי שאני אסיים אותם.

פורסם
  • מחבר

זה כן צביעות כי כמו שאמרתי גם אם היו מביאים להם את זה במאהשמונים שקל למשחק ארוך אז עדיין היו מורידים(סימס2 וזה לא דיון אם הוא טוב או לא פשוט יש לו אורך חיים ארוך)

פורסם

אני מוריד משחקים וחבר שלי קונה. חבר שלי שילם על כל המשחקים שהוא קנה  בשנה האחרונה הוא בסביבות ה 1500 שקל וזה הרבה כסף.

שזה בערך 8 משחקים שכל אחד עולה לפחות 200 שקל זה מחירים לא סבירים למשחק ובגלל זה אני מוריד

לי יש הרבה יותר משחקים ממה שלו יש ואני לא משלם חוץ מעל הדיסקים  (70שקל גג).

פורסם
  • מחבר

ואתה מרגיש טוב? אתה לא אמור ומאתיים שקל זה מחיר סביר כי אתה צריך להתחשב בשאר הדברים ולא חייבים לקנות 8 משחקים בשנה אפשר רק חמש או אפילו ארבע ואפשר לארגן מעיין רשת חברתית (לי יש מעיין כזאת) שמחלפיה משחקים ואז אתה משחקבאיזה עשרים משחקים בשנה ונגיד אתה משלם רק שמונה מאות שקל לפי החישוב שלך וזה לא הרבה- כמו שהראיתי לך אם רוצים אפשר למצוא דרכים אבל אתה לא רוצה למוצא ונתפס(ועכשיו אני לא מדבר ספציפית אליך) עם הטיעונים שנאמרו

פורסם

למעשה עם אם מדברים ככה תחשוב על כל הפורום הזה פוטרים פה פול בעיות שטכנאי מחשבים אמור לעשות זאת עבודתו אתה גונב לו את הפרנסה חביבי וזה חמור יותר מאשר אתה מוריד מישחק רק ביגלל שהמחירים היום בשמיים 400 שקל מה הם חולניים זה יומיים עבודה של בן אדם ועל מה הוא יקנה אוכל ישלם על הדירה על המחשב שלו .

פורסם

aquarius אתה צודק אבל עם אין לי סכום כזה לבזבז בשנה?

ותאמינו לי החברות של המשחקים לא צריכות את ה200-300 שקל שלכם יש מספיק טחונים בארצות הברית שקונים הכל מקורי לדוגמא יוביסופט EA games ועוד הרבה חברות....

פורסם

למעשה עם אם מדברים ככה תחשוב על כל הפורום הזה פוטרים פה פול בעיות שטכנאי מחשבים אמור לעשות זאת עבודתו אתה גונב לו את הפרנסה חביבי וזה חמור יותר מאשר אתה מוריד מישחק רק ביגלל שהמחירים היום בשמיים 400 שקל מה הם חולניים זה יומיים עבודה של בן אדם ועל מה הוא יקנה אוכל ישלם על הדירה על המחשב שלו .

אני חייב להגיד לך שזה הדבר הכי מטומטם ששמעתי הרבה זמן. וכל הכבוד לך על זה שהצלחת לעלות על רמת הטמטום הכללית בדיון הזה, זה בטוח לא היה קל.

אני אגיד שוב. כולכם פשוט צבועים. אין לכם זכות בכלל לשפוט מחירים של דברים כי רובכם (וכמובן שמי שלא כלול בזה שלא יתייחס) לא מרוויחים כסף, אז אתם לא יכולים להעריך דברים. ליצור משחק, אפילו משחק בינוני, זאת השקעת כסף עצומה. ובשוק כזה תחרותי, המחירים הם כאלה, כי הם חייבים להיות כאלה כדי שהחברה תרוויח.

אבל 200 שקל למשחק נראה לך גבוה? 200 שקל זה בערך יום עבודה בשכר מינימום. על משחק עובדים הרבה אנשים ולמאות שעות. תחשבו בעצמכם.

אני בטוח ומאמין שכל אותם הצבועים שאומרים שהם מורידים משחקים בגלל המחיר, היו מורידים אותם עדיין גם אם המשחקים היו עולים עשירית ממה שהם עולים עכשיו. כי ככה זה. ככה זה האופי הישראלי. להרגיש שאתה לא נדפק בכל מחיר. גם אם המחיר הזה הוא להדפק בצורה עקיפית...

פורסם

צודק...גם אני הצבעתי 'כן', ואנמק.

דבר ראשון, בשבילי, משחק זה בידור פחות או יותר חד פעמי. כלומר, אני מסיים אותו פעם אחת אז רוב הסיכויים שאני לא אסיים אותו בשנית. יש כמובן גם את אופציית המולטיפלייר, אבל אני לא ממש מתחבר אליה.

משחק מחשב זה לא כמו למשל סרט או דיסק מוזיקה. את השתיים האחרונים אפשר לראות ולשמוע שוב ושוב, בכל זאת, זה סוג שונה של בידור - לטווח קצר של שעה-שעתיים ואם ממש נהנים אפשר לראות שוב ושוב, אבל משחק מחשב זה עניין של 20 -25 שעות, ולמי יש כוח לעשות את כל זה שוב רק בגלל שאהבת משימה או שלב כלשהו?

לכן, משחקי מחשב אני מעדיף להוריד, גם בגלל מה שציינתי וגם כמובן בגלל המחיר השערורייתי.

אם המחירים היו יורדים ב-50% (תסריט דמיוני לחלוטין), אז אולי עוד אפשר לחשוב על זה, אבל במצב של המחירים היום, No way mate.

תתפלא עד כמה אני נהנה מלשחק מקס פיין (כן כן הראשון)

לפרוץ לחדר בהילוך איטי עם 2 עוזים אחד בכל יד ולחורר 5 בחורים.....

פשוט מהנה!!!

גם במדל אוף הונור  אני עדיין משחק פשוט גדול

זה היה המשחק הראשון שפשוט ישבתי מול נמסך ופחדתי לרדת במורד השביל החשוך שלא יקפצו עלי 3 נאצים ארורים!!  :lol: :lol:

יש עוד מלא משחקים ישנים שאני משחק

הירוס 3 קומפליט

GTA וויס סיטי

קול אוף דיוטי

ג'די נייט 2

וכמובן NOLF 1+2

פשוט גדולים המשחקים האלה

אי אפשר פשוט לזרוק אותם בארון!!!

פורסם

שמע, כל אחד ומה שעושה לו את זה...אני מצאתי בינתיים רק 4 משחקים שגרמו לחזור ולשחק בהם שוב ושוב, ואותם קניתי:

Homeworld, Fallout ,GTA (הראשון) ,Deus Ex

יש עוד משחקים שקניתי אבל רובם ישכבו להם מיותמים ומעלי אבק בבוידעם לעד.

פורסם
  • מחבר

aquarius אתה צודק אבל עם אין לי סכום כזה לבזבז בשנה?

ותאמינו לי החברות של המשחקים לא צריכות את ה200-300 שקל שלכם יש מספיק טחונים בארצות הברית שקונים הכל מקורי לדוגמא יוביסופט EA games ועוד הרבה חברות....

תודה אל התמיכה ואם אין לך את הכסף אז אל תקנה מה לעשות יש מצבים כאלה והמצב של ההורדות בחול גם הוא ככה ככה שגם בחול החברות מפסידות אבל יותר הרבה ולכן הם לא מתמקדות פה

שוב אתה לא יכול- אל תקנה , הפורום לא עושה שום דבר לא חוקי הוא פשוט חולק מידע ואני חושב שיסכימו איתי הרבה אנשים אם אני אומר שהוא חסך לאנשים לפחות 20000 שקל וזה בהורדה מציאותית ומה לעשות חלק מהטכנאים גובים כסף על דבר ממש קטן המון למשל ראיתי לפני יומיים מודעה על אחד שלוקח על הורדת רוגלות 230 ש"ח

פורסם

אנשים, יש בעיה אחת בכל הדברים שאתם אומרים, זה שמישהו לא קונה משחק כלשהו ומוריד אותו לא אומר שהחברה הפסידה כסף מכיוון שפשוט יש סיכוי שאם ההורדה לא הייתה קיימת הבנאדם לא היה חושב על המשחק בכלל.

כך למשל אני מוריד סרטים ורואה בבית, אבל כאשר יש סרט שאני באמת רוצה לראות אני הולך לקולנוע.

את הסרטים שהורדתי לא הייתי רואה בשום מקרה, בשום מחיר אלא אם כן הייתי מוריד אותם כי פשוט הם לא מעניינים אותי מספיק בשביל להוציא עליהם כסף.

לעומת זאת כאשר ישנו סרט שאני מחכה לו זמן רב או המשך טרילוגיה או פשוט סרט שנראה מעניין אני אלך לקולנוע לראות.

אותו דבר קורה אצלי עם משחקים, כאשר לא הייתי מוריד משחקים, לא הייתי משחק הרבה ובד"כ הייתי חורש על משחק אחד במשך זמן רב.

עכשיו כשיש משחק שאני יודע שאני אהנה ממנו אני קונה אותו(לקונסולה) ומשחקים שאני לא בטוח בטיבם ולא ממש מתרגש לשחק אותם מוריד (לPC).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים