עבור לתוכן

המחשב רועש (וחם)

Featured Replies

פורסם

אני לא יודע איך עושים אובר קלוק לא יודע בישביל מה עושים לא מבין מה זה נותן לא יודע איל עושים לא מבין בזה יכול להסביר קצת??

אוברקלוק כמו המילה אתה עובר את מהירות השעון המקורית של המעבד למשל על מנת לקבל ביצועים יותר טובים, אוברקלוק אפשר לעשות דרך תוכנה של הלוח אם במקרה ויש או דרך הביוס במקרה ויש אפשרות, את זה עושים עם השגחה מקסימלית על הטמפ', העניין מסוכן, לעוד עזרה פנה אליי בפרטי...

• תגובות 109
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

CPUZ לא מראה טמפרטורה

בישביל מה עושים את זה?

את האובר קלוק?

פורסם
  • מחבר

בטח הנה:

קשה להאמין אני יודע, שמתי עכשיו קירור לצ'יפסט מקווה להגיע יותר  ;D

איך הצלחת להגיע עם פרסקוט לכזה דבר?!?!?!?!

פורסם

יש לו קירור מים

פורסם

אתה רוצה גם טמפרטורה נראה לי אני יקבל על זה גביע, שני אני כבר שם תמונה כבר כתבתי למעלה לשיפור ביצועים ...

ולמעלה שאלו איך: אני בעצמי קיבלתי שוק כשהמחשב עלה...

[attachment deleted by admin]

פורסם

תגיד יש לך איי סי קיו כדי שתסביר לי על האובר קלוק הזה?

עם כן שלי זה 207884363

פורסם
  • מחבר

אתה רוצה גם טמפרטורה נראה לי אני יקבל על זה גביע, שני אני כבר שם תמונה כבר כתבתי למעלה לשיפור ביצועים ...

ולמעלה שאלו איך: אני בעצמי קיבלתי שוק כשהמחשב עלה...

אני פשוט לא מאמין איך עם ליבת פרסקוט אפילו שזה קירור מים המחשב לא קרס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אני חייב שתגיד לי איך לעשות את זה!!!!!!!!!!!!! בכמה העלת את המתח?

פורסם

חחחחח, נראה לי +10% לא בטוח...

פורסם

אני פשוט לא מאמין איך עם ליבת פרסקוט אפילו שזה קירור מים המחשב לא קרס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אני חייב שתגיד לי איך לעשות את זה!!!!!!!!!!!!! בכמה העלת את המתח?

מה אתה מתרגש ?

זה הרי ברור שה2.4B מעולים לאוברקלוק....דרך אגב גיגה בוט אחי שלח לי תאייסי שלך בפרטי אני צריך לדבר איתך בקטנה אחי....

h-y-d-r-o אתה מוכן להראות לנו איך הגעת עם קרור רגיל ל27?

ד"א גיגה בוט עכשיו יש לנו הוכחה לסטינגר שהגעת באמת ל4000....כל הכבד :xyxthumbs:

פורסם
:D 344932293... יש מיליון תמונות כאן, ניסיתי להשים במאגר אבל לא קיבלו :(... לא משנה חי חי!
פורסם

יש לך לינק מהORB

פורסם

תזכיר לי מה זה..

פורסם

ואללה, נזכרתי אבל איך זה קשור לתראד?

פורסם

זה לא אני פשוט רוצה הוככה של 2.4 שלך הגיע ל4 גהץ זה נשמע בשבילי קצת לא הגיוני ועוד עם SIS

רק לכל מקרה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים