פורסם 2005 באפריל 2320 שנים להפסיד יש רק כסף אבל אם כבר אמרת שזה מוריד שבע מעלות אז בטח שאני קונה אותה!!!!!!!!רק מאיזה חנות?KSP הכי משתלם...
פורסם 2005 באפריל 2320 שנים תרגע זה גם תלוי איזו משחה זבלה יש לך עכשיו אם בכלל אצל "היהודי", PCSTUDENT היה סינק מקורי עם פד היו לו טמפ קרטיות 60-70 שמנו משחה והפלא קרא ירדו לו הטמפ ל35 -30 תחשוב לבד
פורסם 2005 באפריל 2420 שנים מחבר תרגע זה גם תלוי איזו משחה זבלה יש לך עכשיו אם בכלל אצל "היהודי", PCSTUDENT היה סינק מקורי עם פד היו לו טמפ קרטיות 60-70 שמנו משחה והפלא קרא ירדו לו הטמפ ל35 -30 תחשוב לבדיש לי משחה של arctic silver ולא הבנתי את הקטע עם ''היהודי''
פורסם 2005 באפריל 2420 שנים זה הכינוי שלו אבל מחקתי אותואבל מה שקרא זה שממצב של חוסר משחה למריחתה היה הבדל של כמע 30 מעלות אבל אם יש לך AS אז זה כבר לא חשוב אבל תבדוק את האוורור של המארז
פורסם 2005 באפריל 2420 שנים מחבר זה הכינוי שלו אבל מחקתי אותואבל מה שקרא זה שממצב של חוסר משחה למריחתה היה הבדל של כמע 30 מעלות אבל אם יש לך AS אז זה כבר לא חשוב אבל תבדוק את האוורור של המארזאני צריך להתאמץ עוד קצת באוורור כי יש לי בינתיים רק 2 מאווררים אני יוסיף עוד 2 ויעשה fan bus דווקא עכשיו בלילה היה קר אז המחשב שלי קפא וכשאני הדלקתי אותו הטמפרטורה של המעבד הייתה 27(!) אוליי אני פשוט צריך לשים אותו במקום יותר פתוח כי עכשיו הוא דחוק מתחת לשולחן שלי ואין לו כמעט לאיפה להוציא ת'אוויר החם
פורסם 2005 באפריל 2420 שנים מחבר נחמד מאוד.ואני חשבתי ש-55 מ' על פרסקוט זה טוב... :-\הטמפרטורה ירדה לי רק אחריי ששמתי גוף קירור של זלמן וזה גם הוסיף לשקט ;D
פורסם 2005 באפריל 2420 שנים אני צריך להתאמץ עוד קצת באוורור כי יש לי בינתיים רק 2 מאווררים אני יוסיף עוד 2 ויעשה fan bus דווקא עכשיו בלילה היה קר אז המחשב שלי קפא וכשאני הדלקתי אותו הטמפרטורה של המעבד הייתה 27(!) אוליי אני פשוט צריך לשים אותו במקום יותר פתוח כי עכשיו הוא דחוק מתחת לשולחן שלי ואין לו כמעט לאיפה להוציא ת'אוויר החםאם ת'לא יודע,עץ גורם לחימום המארז...ותעשה טובה,תפסיק לכתוב עם המון סימני שאלה וסימני קריאה...
פורסם 2005 באפריל 2420 שנים מחבר אם ת'לא יודע,עץ גורם לחימום המארז...ותעשה טובה,תפסיק לכתוב עם המון סימני שאלה וסימני קריאה...זה אף פעם לא השפיע על החום בגלל עץ, הדבר היחיד שהפשיע על החום זה המקום של המארז, ואם כבר אמרת שעץ משפיע על המארז אז מה תגיד על ריצפה מעץ.......
פורסם 2005 באפריל 2420 שנים אני לא יודע אך אז אצלך אבל בלוח אם שלי (אסוס) יש משהו שנקרא Q-Fan וזה מכוון את מהירות המאוורר עפ"י הטמפ' של המעבד. בשלב מסוים (בין 65-70 מעלות ) המהירות עוברת ל-5000 rpm שזה עושה המון רעש. נראה לי שאני אחליף גם בקרוב.
פורסם 2005 באפריל 2420 שנים מחבר אני לא יודע אך אז אצלך אבל בלוח אם שלי (אסוס) יש משהו שנקרא Q-Fan וזה מכוון את מהירות המאוורר עפ"י הטמפ' של המעבד. בשלב מסוים (בין 65-70 מעלות ) המהירות עוברת ל-5000 rpm שזה עושה המון רעש. נראה לי שאני אחליף גם בקרוב. לי יש לוח עוד יותר גרוע, של ביוסטר, וגם לי עשה אותו דבר כמו אצלך בכך שהוא בחר את המהירות על פי הטמפרטורה ואז אמרו לי לקנות את הזלמן וקניתי אותו אבל בזלמן הלוח לא קובע לו את המהירות אלא אתה קובע לו את המהירות עם מכשיר לשליטה במאוורר שמגיע איתו והוא שקט בגלל שהוא מסתובב מקסימום 2500 סיבובים לדקה. החדר מאוורר גם הוא? יש לך מזגן בחדר? יש לך פרקט? כן גם החדר מאוורר היום בלילה היה קר אז כשפתחתי את המחשב אז הטמפרטורה של המעבד הייתה 27 ויש מזגן אבל לא פרקט........
פורסם 2005 באפריל 2420 שנים מחבר אז מה שנשאר לך הוא לאוור את המארד כמו שצריךאוקיי אני ינסה, אני רק צריך שהוא יהיה שקט ויש לי תקציב מקסימום 100 שקל למאווררים למארז אז איזה לקחת?
פורסם 2005 באפריל 2420 שנים איך עם אינטל אתה מגיע ל 55 מעלות שלי שהוא עושה הרבה פעולות מקסימום מגיע 30 איך אתה מצליח?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.