פורסם 2005 באפריל 2020 שנים מחבר אני רוצה קודם כל שהמאוורר יזרוק אוויר על צלעות הקרור.אם הוא זורק על הצלעותף זה אומר שהוא שואב מעליו, אבל מעליו יושבת התעלה שזה בדיוק התפקיד שלה.בכל מקרה, קנה איזה זלמן.כן הציעו לי זלמן, רק אני צריך לדעת אם הוא שקט.....יש לזלמן גם קירור פאסיבי באותו מחיר?, כי זה ממש יעזור
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים מחבר הזלמן יותר שקט ויותר טובלכמה הוא בערך יוריד לי את המעלות כשזה בלי מאמץ?
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים מחבר מצטער התבלבלתי קנה את הOCT אם יש לך אוורור טוב לא את זלמן איזה דגם? ואתה יכול לתת קישור לאיזה חנות?
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים קנה את הזלמן אל תקנה קירור פסיבי זה מעבד חם ביותר זה לא יתן שיפור מי יודע מה זלמן יתן..
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים מחבר קנה את הזלמן אל תקנה קירור פסיבי זה מעבד חם ביותר זה לא יתן שיפור מי יודע מה זלמן יתן..אז לקחת את הדגם alcu או cu?
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים אם התקציב מאפשר קח את ה-cu.. הוא ייתן לך עוד 2 מעלות פחות בערך..אבל אין הבדל רציני.. אם אתה רוצה לחסוך 20-30 שקל לך על ה-alcu, הוא גם מעולה וגם שוקל פחות.. (למרות שזה לא רציני.. עוד לא נתקלתי במישהו שהלך לו המחשב בגלל קירור ששקל 700 גרם..)
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים לך על הגירסה המעורבת דרך אגב ראיתי אתמול מישו שנשבר לו הסוקט מהגירסה הטהורה (ליאור צדקת)
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים מחבר אם התקציב מאפשר קח את ה-cu.. הוא ייתן לך עוד 2 מעלות פחות בערך..אבל אין הבדל רציני.. אם אתה רוצה לחסוך 20-30 שקל לך על ה-alcu, הוא גם מעולה וגם שוקל פחות.. (למרות שזה לא רציני.. עוד לא נתקלתי במישהו שהלך לו המחשב בגלל קירור ששקל 700 גרם..)מגיע איתו מערכת לשליטה במאוורר שלו?
פורסם 2005 באפריל 2120 שנים לך על הגירסה המעורבת דרך אגב ראיתי אתמול מישו שנשבר לו הסוקט מהגירסה הטהורה (ליאור צדקת)איך בדיוק נשבר לו הסוקט?איזה לוח?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.