פורסם 2005 באפריל 1920 שנים מחבר זה לא מעניין אותי מה היה לך זה לא משנה את העובדה שהיא סבירה...עם הזמן מצטבר אבק, המשחה תרמית נהיית פחות יעילה וכו' כל אלו גורמים לעליה בטמפ'...קח Zalman CNPS7000B-AlCu 92MM Fanתוסיף עוד 25 שקל לתקציב...זה יתן לך ביצועי קירור מעולים ושקט יחסי..תודה רק מאיזה חנות?
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים זו טמפרטורה סבירה? אז מה תגיד על זה כשהמחשב היה חדש הוא היה על 32 מעלות בלי מאמץ.............אם כזה חום אני לא יכול אפילו לעשות אוברקלוק קטןבוא נגיד 150 שקלזה טמפ' סבירה כן, דרך אגב כל החורף נהננו כל המפשחה מהחימום הטוב ומיידי של הפרסקוט ואף מהפרקטיות שבו
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים מחבר זה טמפ' סבירה כן, דרך אגב כל החורף נהננו כל המפשחה מהחימום הטוב ומיידי של הפרסקוט ואף מהפרקטיות שבואבל אני עכשיו לקראת הקיץ, וממש סובל מזה!!!!!!!עם טמפרטורות כאלה אני לא יצליח לישון עוד מאה שנה בגלל המאוורר או שזה בגלל הלוח אם המטומטם שמזייף טמפרטורות
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים מחבר בתור תנור בתור טוסטר ואם תעשה לו אבר קלוק יהיה לך אפילו כיריים קרמיותנראה לי כבר עדיף יהיה לקנות כיריים, אגב, צלעות קירור של זלמן יעזרו לקרר אותו טוב?
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים מחבר א. לא הוא בתחום הזה הכי טובב. רק אם המארז שלך מאורר טוב אני לא ממש מבין למה אתה מתכוון מארז מאוורר טוב, יש לי בפנים 3 מאווררים, על המעבד יש לי כזה צינור שמוביל את כל האוויר החם החוצה.....
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים מחבר תנסה לראות מה יקרה אם תוריד את הצינורשעל המאוררהמאוורר פשוט יפלוט את כל החום למארז במקוםנ ישירות החוצה
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים המטרה של הצינור זה לא לפלוט את כל החום החוצה אלא כדי לשאוב למאוורר של המעבד ישר מבחוץ.
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים מחבר המטרה של הצינור זה לא לפלוט את כל החום החוצה אלא כדי לשאוב למאוורר של המעבד ישר מבחוץ.אז אתה רוצה שהמאוורר פשוט ייקח אוויר חם מהמארז? לא נשמע ממש הגיוני, המטרה של הצינור הוא לעזור ולא להפריע......כבר לא חידשתי לו משחה תרמית איזה חצי שנה, אוליי זו הסיבה.......
פורסם 2005 באפריל 2020 שנים אני רוצה קודם כל שהמאוורר יזרוק אוויר על צלעות הקרור.אם הוא זורק על הצלעותף זה אומר שהוא שואב מעליו, אבל מעליו יושבת התעלה שזה בדיוק התפקיד שלה.בכל מקרה, קנה איזה זלמן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.