עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. היי:} אני צריך המלצה למכשיר מוזיקה, יכול להיות אייפוד אם ישתלם. מה שחשוב הוא שבבאנדל האוזניות יהיו איכותיות + שהמכשיר יפיק עוצמת סאונד גבוהה כמה שאפשר. ולגבי מקום - 2 ג'יגה מינימום בתודה מראש לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני חושב שהגיע הזמן להחליף את הפלאפון שלי לאחד חדש, ובלי קשר אני גם צריך לקנות נגן MP3 חדש. הגעתי להחלטה ואני מעוניין לקנות מכשיר דור שלישי עם MP3, ורציתי לדעת איך האיכות של הK610 לעומת מכשירי דור שלישי אחרים? בנסוף לכך, איך האיכות שלו לעומת נגני MP3 מיצרנים מובילים (IAUDIO, IRIVER...)? ועוד שאלה אחת - יש לו חיבור רגיל לאוזניות או שהוא צריך אוזניה מיוחדת? תודה לעוזרים.

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by yakir8,

טוב מצאתי 2 בזאפ ועד אחד בP1000 תגידו לי אם הם טובים או שיש לכם המלצה על משהו אחר http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=401151 http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=9681522 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=452635

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אני מתלבט בין הArchos Av700 שיש לו מסך ענק וזה משמעותי! בנוסף יש את הסדרה החדשה של Archos ה 604 שהיא איכותית מאוד. והאחרון הוא ה A2 של COWON שנחשב לטוב מאוד. בהתחלה התלבטתי בין המסך 7" לבין האיכות של ה604, עכשיו נוסף גם הA2. כמה דברים יעזרו לי לבחור, בכמה הבדל האיכות בין הAV700 ל604 הוא גדול? רואים אותו בעיניים? ומה לגבי ההבדל בין ה604 לA2 שיעזור לי לבחור ביניהם? מה אתם ממליצים. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by mega1234,

http://www.rockbox.org/twiki/bin/view/Main/IriverH10Port#Current_Status לא ברור מה זה עושה כרגע.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by RoNeN86,

שלום, לפני 5חודשים קניתי מאורנג' את הV3 פלאפון נוראי שנתקע בכל הזדמנות אפשרית ועובד לאט ואין בו מקום לכלום. אני מחפש פלאפון טוב ואיכותי ומה שחשוב בעיקר מסך גדול!. לגבי המחיר אני לא סגור עדיין מה שחשוב שזה היה פלאפון אך ורק של אורנג'. תודה ;D

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Ran B,

היי לכולם! הרבה זמן לא ביקרתי כאן! (צבא..) סוף סוף שיש לי קצת (הרבה!!) חופש ברגילה שלי אני מעוניין להחליף כבר את המכשיר הנוראי שיש לי איזה 3~4 שנים (סמסונג מאוד ישן של פלאפון). המטרה, ככל הנראה היא לברוח לאורנג' (מגוון רחב של מכשירים טובים וגם הטבות שונות). לכן קצת דפדפתי בזמן הסופ"שים באתרי החברות ובאתרים שונים שמציעים רק מכשירים למכירה. אני לא אגיד שאני לא אוהב nokia, אבל משום מה מאוד נדלקתי על היופי והתכונות של סוני אריקסון (ואני גם יודע שהם לא סתם זרוקים כמו טייליט..). מאוד נדלקתי על העיצוב של דגם ספציפי שלהם, התכונות שלו גם הרשימו אותי והכל כמובן ביחס למחיר הסביר שניתן לו. הדגם - w600. הסתכלתי באתר http://www.gsmpro.co.il/showphone.asp?model=sonyericssonw600 …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by shovel_xxx,

אני רוצה לקנות פאלפון חדש 3 הדברים הכי חשובים לו בו שהוא יהיה עמיד מפני נפלות וכל זה MP3 איכות וחזק ( גם באוזניות וגם ברמקול ) וזמן סוללה ארוך.. חשבתי על אלא - W800 - יד שניה.. N73 - יד שניה.. K610 - חדש.. ( למרות שאני לא רוצה דור 3 ) תקציב בערך 1300 ש"ח ( כולל 1 GB זיכרון ).. אם יש לכם הצעות לגבי עוד משהו תציעו..

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by GanJaval,

לפני יומיים קניתי את המכשיר אהבתי אותו מאוד ... המסך גדול וצבעים יפים. המצלמה טובה מאוד ולפעמים מפתיעה ממש אך האיכות בחושך לא משהו.. 2 הרמקולים חזקים ושומעים מוזיקה נחמד ... האוזניות שמגיעות עם המכשיר לא אהבתי .. טיפה מסובך האמת .. וגם לפעמים איטי .. ועכשיו לשאלות.? 1. אני יכול לחבר אוזניות יותר איכותיות למכשיר הזה ? ואם כן איך ? (ותנו אולי המלצה על אוזניותעד 150 שח ) 2.אני לא יודע איך לשנות את הצליל למשל על קבלת הודעה וגם לא יודע איך לשנות את הצליל של שעון מעורר גם לא מצאתי שעון מעורר מצאתי רק משהו התראה .. אבל זה בסיגנון . אז מי שיודע שיגיד לי בבקשה ... 3. איזה זיכרון כדאי לי לקנות ? אני רוצה של ג'יגה מה הכי טוב ואם יש גם קישור לחנות אמינה .. 4.יש אולי איזה הגדרות מומ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by danh2,

טוב אז ככה אני בעיקרון הולך להתחיל מנוי חדש בסלקום או אורנג' במסלול חיילים עכשיו זה הולך ככה : סלקום: יותר יקרים במנוי החודשי על הטלפונים עצמם, לדוגמא מכשיר שעולה עצלם 44 ש"ח לחודש עולה באורנג' 29 ש"ח המבצע שלהם לחיילים זה 39' אגורות לדקה לכל הרשתות. אורנג' הטלפונים יותר זולים במחינת תשלום חודשי. המצבע שלהם לחיילים הוא 44 אגורות לדקה הראשונה ואחרי זה 28.7 אגורות לדקה, לכל הרשתות. עכשיו נראה שאורנג' יותר טובים אבל איך השירות של שניהם והקליטה והאיכות דיבור ובעיקרון מה עדיף במחינת חברה? ועוד שאלה, אם זה אותו מכשיר בסלקום ואורנג' אז זה בסופו של דבר אותו מכשיר, כאילו הם לא משנים בוא איזה משהו...

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by JohnClark,

שלום אני רוצה לקנות לאבא שלי מחשב כף יד שהוא גם GPS חשוב שהאנטנה תהיה מובנית מכשיר, ושתהיה פנימית (לא מתקפלת החוצה) וכמובן חשוב שהמכשיר יעבוד כמו שצריך ראיתי את המחשב Mio P350 והוא נראה סבבה, אבל השאלה היא האם באמת להשקיע באחד כזה או לקנות משהו יותר זול. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אז ככה אני רוצה ליקנות מכשיר איכותי אבל אני רוצה שיהיה לו עיצוב אלגנטי עם קווים חלקים ומעוגלים ומומלץ שיהיה לו גם ניקל ושיהיה גם קלאסי כזה בלי שטויות ופיצרים(לא חשוב לי המצלמה) . מחפש פלאפון נטו עם נתונים טובים ברמה גבוהה ועיצוב כמו שאמרתי. המחיר לא חשוב לי, אם יש משהו בסיגנון שלי תביאו. תודה על העזרה.

• 22 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. יש יותר מדיי נגנים ...... לאיזה נגן איכות קליטת הרדיו הטובה ביותר ? IREAVER אולי ? ....ואם ניקח לרגע ש IREAVER אז בעיקרון כל הנגנים מהחברה הזו איכות השמיעה אותו הדבר ? כולל גם איכות השמיעה למוסיקה אני מדבר לא רק הרדיו .... ? תודה :-*

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by sagi_10,

שלום אני יכול להשיג כל סלולרי מרשת פלאפון ב-70% הנחה.. כי יש לנו עסק וזה חבילה עיסקית.... תמליצו לי על הפלאפון הכי טוב שיש מרשת פלאפון הדברים שחשובים לי: 1)MP3 2)אפשרות הרחבה 3)שיהיה בעל מצלמה איכותית 4)רצוי דור 3 אבל לא חובה 5)שלא יהיה גדול מדי...אבל גם לא עכבר קטן... תודה לעוזרים

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. (התקציב כולל את כל התוספות, אוזניות, מטען וכו') אגב - אמנם חיפושי העלה כמה תוצאות טובות, אך החלטתי בכל זאת לשאול באופן פרטני בעצמי כדי להיות בטוח. הקריטריונים לפי סדר חשיבותם: 1. זמן בטריה גדול! 2. איכות קול טובה כמובן, עדיף בווליום גבוה. 3. אין צורך בוידיאו! מסך גדול יבוא בטוב. תפריט נוח (וכמובן תיקיות זה חובה!), אפשרות לפלייליסט תבוא בטוב גם כן. 4. אחריות טובה ואמינה לזמן ארוך. 5. אמין, ועדיף גם לא רגיש לזעזועים. אני לא נוטה להפיל אותם אבל ליתר ביטחון, כמו כן אולי ארוץ איתו (סיכוי קטן). 6. תמיכה בעברית אם קיימת בכלל... 7. הדברים הרגילים - קטן, לא כבד. עדיף שתהיה אפשרות לטעון משקע רגיל. נוח לתפעול. נפח - עדיף מעל 6. המכשירים ביניהם אני מתלבט: Sansa E280/260 http://www2.z…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. מישהו יכול להמליץ לי על נגן MP3 שיש לו רדיו FM מובנה איכותי ויכולת הקלטה ממנו ושתהיה תמיכה מלאה בעברית? המחיר עד 800 ש"ח. ראיתי שיש ל-IAUDIO כמה דגמים נחמדים כמו G3 ו-U3 אבל לא ראיתי בשום מקום שכבר יש להם תמיכת עברית. מישהו מכיר את הנגנים של CLUBIN? ראיתי שגם להם יש נגנים מתאימים ואפילו לא יקרים אבל לא מצאתי שום ביקורת עליהם. יש נגנים אחרים מומלצים? בתודה רבה מראש על כל עצה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. חיפשתי לי אוזניות חדשות לנגן, שיהיו לי למתי שאני מסתובב ומשוטט לי. כאלו שיהיו נוחות ככל האפשר, אבל אבוי! החוט הוא דבר כל כך מעצבן :\ יצא שנתקלתי באוזניות האלו: מחירן בארץ- 700 ש"ח מחירן בארה"ב- 100 דולר אני משיג אותן ב- 200 ש"ח (כולל משלוח וכל הסיפור, מחנות) יצא לי לשמוע בהן, האיכות משביעת רצון, למרות שלא מדהימה. מצד שני- בשביל איכות אני מקבל Cx300. מה דעתכם? :] למישהו יש נסיון ארוך- טווח איתן? *ראיתי שיש מליון ורבע תלונות על הדגם הלבן של האייפוד, שהן נשברות מ-מ-ש מהר. בארץ הדגם של האייפוד עולה 300 שקל בדקתי על השחורות, ולמזלי לא מצאתי תלונות דומות.........

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by Shadow223,

שלום לכולם. אחי הקטן רוצה לקנות נוקיה 6280,בעקבות המבצע באורנג שאם יש לך מכשיר שאצלך שלוש שנים ויותר,ואתה מדבר מעל 200 ש"ח,אתה יכול להחליף למכשיר חדש. מה דעתכם על המכשיר? הוא לא מחפש תכונות מפוצצות וממש לא חשוב לו המצלמה וכל זה.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by homart,

שלום!! הבטרייה של הנגן שלי דיי נדפקה בזמן האחרון, בואו נגיד שהיא כבר לא פועלת כמו פעם...., המכשיר אצלי בשימוש קצת יותר משנה וחצי... מה אפשר לעשות?? יש פתרון אחר חוץ מלקנות נגן חדש....?

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  20. Started by Sandman61,

איזה טלפון הכי כדאי ומשתלם לקנות? (סוני אריקסון בלבד). תציינו בבקשה איזה דור הוא, איך המצלמה והMP3 לעומת הפלאפונים האחרים של סוני אריקסון ותציינו מאפיינים מרכזיים. =] תודה.

• 55 תגובות
    • 4.6k צפיות
  21. בדיוק מה שכתוב בכותרת... משדר רדיו שמשדר לרדיו את מה ששומעים באם פי 3. מצטער אם זה נשמע קצת לא ברור... פשוט לא יודע איך קוראים לזה . מישהו יודע להמליץ לי על משהו?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום לכם. קודם כל פה זאת ההודעה הראשונה שלי בפורום. אז ככה אני מחפש נגן MP3 או 4 לא ממש חשוב לי העיקר שינגן. היה לי את הIRIVER של ה 6 גי'גה שמאוד נהנתי ממנו עד שהוא נהרס על ידי (מעורבת בזה פאנטה) אז אני מחפש נגן חדש ויש כל כך הרבה דברים בשוק שכבר אני לא יודע מה אני רוצה ומה עדיף ומה כדאי. הסכום שאני הכי יכול להגיע אליו הוא בערך 1400 ש"ח חשבתי אישית על ZUNE החדש אבל אין עליו ממש ביקורות. ויש גם את האייפוד החדש אבל אין לו רדיו והייתי רוצה את זה כתוסף. אז אולי יש מכשיר שאתם ממליצים עליו. תודה מראש (:

23. Started by inon007,

היי, אני מעוניין לקנות נגן, אני רוצה את ה H320, אבל אין אותו להשגה בארץ, אפשר להשיג אותו בארה"ב ב 220$. השאלה היא האם שווה לקנות בארץ IPOD VIDEO עם אחריות ב 1450 ש"ח או להשקיע עוד קצת ב ZVM 1800 ש"ח. אבל השאלה העיקרית היא האם שווה להזמין מחו"ל את ה H320 בלי אחריות?

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  24. Started by Shasoosh,

קיבלתי מכשיר hx2100 יחסית חדש 2003 SE והתקנתי עליו את העברית של איירון, משום מה ההתחל עדיין היה Start אבל אימליים וכו' ראיתי בעברית. אחרי משחק קצר עם המכשיר הוא נתקע ולא הצלחתי להפעילו על ידי soft reset לכן הוצאתי את הסוללה והחזרתי שוב. היום שהפעלתי אותו שוב הוא עלה אך ללא העברית (ריבועים במקום אותיות) האם הוצאת הסוללה גרמה לכך? כשהתקנתי את העברית של איירון אני זוכר שעלתה לי הודעה שאמרה משהו בנוגע לזה שכבר ישום אחר משתמש בזכרון, האם אני בטוח שברצוני להמשיך עם ההתקנה.. אין לי עדיין כרטיס למכשיר, האם זה בעייתי במידה ואני רוצה רק שיסתנכרן עם האימייל ושיהיה בו עברית? אולי לא התקנתי את העברית כמו שצריך? כמה עולה כרטיס זכרון שתואם למכשיר שלי ועל איזה גדלים מדובר? (סורי, אנ…

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  25. Started by Electric Boom,

שלום זונים וזונות מה שלומכם ? אחרי שהפסדתי במאבק להשמצת פלאפון וגישת ה - "היי, אני לא מאמין שאפשר ליצור אש מחיכוך שתי אבנים זו בזו" השדרוג שלי הוא בתוך הרשת מבירור קצר האופציות (המוגבלות,אני יודע) שעומדות בפניי הן :770,E815 ו-V3]C[. כרגע ה-E815 מסתמן כמועמד לכתר, אבל הבנתי שמכשירים נוספים אמורים להכנס לרשת אוטוטו, דוגמת ה-Q. כמובן שזה היה NB אם ה-Q היה חלק קבוע בקטלוג אבל הוא לא.עדיין. :-\ מה אתם ממליצים? בהנחה שמדובר באידיוט שמעריך קודם כל פיטצ'רים ונותן מעט מאוד קרדיט,אם בכלל, לעיצוב...

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים