גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,789 דיונים בפורום זה
-
גוגל נוקטת צעד דרסטי עם תנאים חדשים בתוכנית התיקון שלה, המאפשרים לה להשאיר אצלה מכשירי פיקסל המכילים חלקי חילוף לא מקורייםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
- 1 follower
-
-
משחק קרבות בכיכובם של גיבורי העל מבית Marvel, משחק ההרפתקאות החדש של Telltale בעולם \'משחקי הכס\' וגם Oddworld - כל זאת ועוד במדור משחקי השבוע החדשים לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-50/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. ידיד של דודה שלי הביא לי את ה-IPOD NANO החדש שלו(מהסדרה החדשה) של 4GB . עכשיו הוא רצה שאני אכניס לו שירים וזה לא זיהה,הוא כתב שצריך לעשות ריסטור,עשינו הוא הוריד את התוכנה של העדכון בלה בלה,הוא לא זז(לפני שהתחיל להתקין.) עכשיו הוצאתי אותו הוא לא מגיב,ניסיתי לעשות ריסטרט על ה-MENU והוא לא מגיב. מה עושים !? דחוףףףף עריכה:תמחקו או תנעלו את הדיון הסתדרתי,כתוב באתר אחד שעושים בחדשים אחרים,אז עשיתי והכל עובד.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
היי אנשים, אז היום קניתי את הנגן, 8gb היה לי ממש מוזר , שמתי את השירים עשיתי את העדכון של השירים דרך הנגן ושנכנסתי לשירים, הוא לא הראה לי תיקיות. כל השירים, בלי יוצא מן הכלל היו באותה התיקיה. ניסיתי לעשות עדכון גירסה, לחדשה ביותר שהורדתי מהאתר הרישמי.. שמתי את הקבצים בנגן, הפעלתי מחדש, הנגן נתקע, עכשיו הוא לא מגיב בכלל. אני נוסע לחנות להחליף אותו ורציתי לדעת אם לנסות שוב פעם לעדכן גירסה בשביל התמיכה בתיקיות? מה הסיכוי שהוא יתקע שוב? למה בכלל לא ראיתי תיקיות? פיספסתי משהו או שהוא פשוט לא תומך? תודה.
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לדעת איזו תוכנה יותר טובה, DESTINATOR 7 או I-GO 8? אני יודע של-IGO יש תצוגת תלת מימד מלאה, אך האם היא יותר טובה בדברים אחרים?
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
היי אני מחפש 2 אפליקיציות לטאבלט- אחת לקריאה מסמכי TXT עם יכולת" CTRL+F " לחיפוש, והשניה על אותו סגנון לHTML בנוסף, על הדרך , מחפש לפלאפון אפליקציה נורמלית שיכולה לחסום שיחות מטרידות כגון קבר רחל וכו'. אם אפשר להכניס מתוך מאגר כמה מאות טלפונים עוד יותר טוב (אם קיים מאגר כזה..למישהו יש מושג?) ניסתי את CALLFILTER וזה פשוט לא עובד. תודה
-
- 15 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
לקחנו את מכשיר הדגל העדכני של הענקית (השנייה) מקוריאה כדי לראות האם כס המלכות יחליף ידיים באופן רשמי לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9b%d7%a1%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%95%d7%96%d7%99%d7%a7%d7%9c%d7%99%d7%99%d7%9d-lg-g4-%d7%91%d7%91%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%aa/
-
- 69 תגובות
- 8.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים כיום אני בחברת הוט מובייל בחבילה הכול כלול=שיחות+הודעות+ 2 גיגה גלישה והכול ב 30 ש''ח לחודש + ספק אינטרנט מעולה של הוט נט. עכשיו אני מאוד מרוצה מהחבילה מהמחיר אבל הנפח גלישה נמוך בשבילי ולכן אני רוצה לדעת איך גולן בכללי יש ניתוקים בעיות?או שעדיף להישאר ביבילה הנוכחית כי נראה לי 30 זה לא הרבה אבל אם מקבלים משהו יותר טוב במחיר זהה דומה אין בעיה. תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
הסמארטפון המשתלם במיוחד של Xiaomi הצליח ליצור עניין גדול מאוד אצל הצרכנים הסינים לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/לוהט-כמעט-מיליון-מכשירי-redmi-note-2-נמכרו-בחצי-י/
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מכשירי ה-Lumia 950 וה-Lumia 950 XL עתידים להיחשף בשבוע הקרוב, אך נראה כי במיקרוסופט עצמה כבר העניקו לנו את כל המידע המעניין אודותיהם לכתבה: http://hwzone.co.il/דור-הסמארטפונים-החדש-של-מיקרוסופט-נחש/
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי דרך צ'יינה ביי Oneplus Two בכ 620 ש"ח. במידה והוא נתפס במכס מה הוא המחיר שאצטרך לשלם? האם זה לפי המחיר שבו קניתי או לפי המחיר המקורי? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עוד מכשירים חכמים מקבלים אישור, רשמי או קצת פחות רשמי, לכך שהגירסה החדשה של אנדרואיד תגיע גם אליהם לכתבה: http://hwzone.co.il/התמונה-מתבהרת-עדכוני-אנדרואיד-מרשמלו/
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
מגניב אה.. לא ידעתי איפה לכתוב את זה אני מקווה שכאן זה בסדר....
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא יודע אם זה המקום הנכון לשאול אבל אני אנסה בכל זאת-אני מחפש משהו בסגנון עט סורק שיהיה כמה שיותר קטן שיבצע את הסריקה באיכות טובה ובמהירות האפשרית אשמח אם מישהו יכול להמליץ על משהו תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
עבורי המכשיר עונה על הצרכים החשובים (מצלמה, זמן סוללה ועוד), יחד עם זאת חשוב לי גם שהסמרטפון יהיה רובסטי, יש לי ילדים לא עדינים בבית. ממש במקרה נתקלתי בסרטון הזה, מישהו יודע איך להתייחס לזה? מישהו יודע איך ה 6p מבחינת רובסטיות?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בצילו של ה-Mi 5 האימתני השיקה השחקנית הסינית סמארטפון חדש נוסף, שיהווה אלטרנטיבה מלוטשת ומשופרת לדגם ה-Mi 4C שהוצג לפני חצי שנה אחרי שנרגענו מעט מההשקה של ה-Xiaomi Mi 5, הגיע הזמן לספר לכם על סמארטפון חדש נוסף אותו הציגה היצרנית, בשקט יחסי, לצד ספינת הדגל – ה-Mi 4s, שעשוי להיות התוספת האחרונה לקו ה-Mi 4 הוותיק, אחרי תת דגמי ה-i וה-c. ה-Xiaomi Mi 4s מציע מעטפת מתכתית מרשימה למראה שמזכירה את זו של מכשירי ה-Redmi Note 3, בתוספת למפרט טכני דומה לזה של ה-Xiaomi Mi 4c עם מסך IPS בגודל 5 אינץ' וברזולוציית 1080p, שבב מדגם ה-Snapdragon 808 משושה הליבות של קוואלקום, זכרון RAM של 3GB, נפח אחסון פנימי של 64GB אשר לכאורה גם ניתן להרחבה בעזרת חריץ microSD, מצלמת 13 מגה פיקסל …
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
היי. בזמן האחרון אני חושב לרכוש לי iPad 2 בשביל לגלוש איתו בנסיעות הרכבת שלי (תל אביב חיפה וחזרה - כל יום). אז רק נתחיל בשאלה הברורה - למה אייפאד 2? כי אני רוצה לקנות אותו יד שניה, 1500-1800 שקל, ולא ממש איכפת לי מהרזולוציה הוא ממהירות דור 4. בגדול, האופציות שעומדות בפני לגבי חבילת גלישה הן כאלה: משום שאני קצין, אני אמור בחודשים הקרובים לעבור לממירס לסלקום ולקבל איזה nokia c2 (אי אפשר לשדרג והמכשיר לא יכול להעביר אינטרנט לאייפאד, רק ל-PC דרך כבל) תהיה לי את האפשרות להרחיב חבילת גלישה ל-5 ג'יגה תמורת משהוא כמו 50 שקל. הבעיה היא שהסים מוקשח כדי לזהות את ה-MAC של המכשיר, וננעל במידה ואינו מזה אותו. נראה לכם שתהיה אפשרות לשכפל את הסים ולהשתמש בחבילת הגלישה באופן חופשי במכ…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו מכיר? ראה ביקורת בעברית? לא בעברית? האם הטלפון בנוי איכותי כמו מכשירים "מערביים" או מרגיש זבל סיני? האם יש באגים? איך איכות השמע בשיחות? GPS?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, כמו שכתוב בכותרת אני מתלבט בין שני הנגנים האלו, מה עדיף לדעתכם?
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי אנדרואיד 5.1 ופלאפון INTEX AQUA STAR 4G נגמר הROM במכשיר, הכנסתי SD CARD בגודל 64 ג'יגה, התחלתי להעביר אפליקציות ידניות (והצליח להעביר) בהגדרות אכסון הגדרתי כברירת מחדל כתיבה לSD CARD, ועדיין שאני מנסה לעדכן או להוריד אפליקציה מPLAY STORE הוא כותב לי שאין מספיק מקום. (ניסתי גם בהגדרה "תן למכשיר להחליט") ושום דבר לא עוזר מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 926 צפיות
-
-
משהו יכול להפנות אותי לאיזשהו אתר שמסביר מונחים כמו "רום", "פריצה", אנדרואיד וכו'... אני מתכנן לקנות בעוד חודשיים את הסמארטפון הראשון ואני לא מבין כלום, אגב אשמח אם משהו ימליץ על מכשיר המתאים ביותר עבור השימושים הבאים: מוסיקה (שיחליף על הדרך את נגן הMP3 שלי !!שמיעה מרובה!!), מצלמה איכותית וחיי סוללה ארוכים. אעדיף אופציה לכרטיס הרחבת זכרון. עריכה: שכחתי תקציב: 900 ש"ח, לא ניתן לחרוג. מודה על כל נכונות לעזור
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
משתמשת Mi Band 2 מתלוננת על כוויה שגרם לה צמיד הניטור החדש של החברה הסינית, לכאורה לכתבה
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום חברים, הייתי מעוניין לרכוש את הפלאפון Nokia N80, אך אני מכיר אותו רק על סמך סקירות במרחבי הרשת ומתמונות של אנשים, אך לא שמעתי על אדם כמוני פשוט שהיה לו את זה מביע את דעתו... אם יש כזה כמובן, ולכן אשמח אם מישהו שמע מכיר יש לו את הפלאפון הזה על מנת לפתוח את עיניי לפני שאני מוציא מכספי האישי 3500 שקל על המכשיר תודה
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש נרתיק מגן עבור הנגן iAudio i7 שאני מתכנן לקנות השבוע, התקציב עד 40 שקלים בערך, יכול להזמין מאיביי אם הדילר עושה משלוחים לארץ, דיי התקשיתי למצוא בעצמי אחד בארץ או בחו"ל.. אגב שלא יהיו סתם אי הבנות: מה שאני מחפש זה נרתיק "פתוח" כלומר כזה שמשאיר את הפונקציונאליות של הנגן והמסך כמובן חשופים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
טוב תקשיבו יש לי פלאפון ואני מרוצה ממנו כרגע השאלה היא האם IPOD TOUCH יספק אותי או שבIPHONE יש עוד דברים יותר טובים מהIPOD TOUCH חוץ מזה שהוא גם פלאפון בנוסף לכל והאם הדברים האלה שווים את ההפרש מחירים בין שני המכשירים... מחכה לתשובה
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-