עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום לכולם, החלטתי לעבור לתקופה הנוכחית ולעבור למכשיר שמגיב כשלוחצים לו על המסך. מצאתי אתר שמסביר שגם אם אני רוכש מכשיר בחנות פרטית אני עדיין זכאי להחזר מהמפעילה: http://www.kamaze.co.il/%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%A9%D7%AA-%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8-%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%A8%D7%99-%D7%91%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%95%D7%A7-%D7%A4%D7%A8%D7%98%D7%99-%D7%AA%D7%97%D7%A1%D7%95%D7%9A-%D7%A2%D7%93-2000-%D7%A9%D7%A7%D7%9C.aspx כתוב שם- "אם המכשיר אינו נמכר בחברת הסלולר, יש טבלת החזרים שלפיה מגיע לכם החזר, שם לרוב ההחזר הוא נמוך יותר, "גם מי שיודע על התקנה לא בקיא בגובה ההחזר שמגיע לו, ומן הסתם גם לא דורש אותו", אומרת ליאת נחום."בנוסף, לעיתים רבות גם גובה ההחזר שניתן נמוך מההחזר האמ…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by kletsman,

שלום. רכשתי SGS2 באחד מהחנויות והוא באנגלית. לכן אני רואה את היומן כאילו יום שני הוא תחילת השבוע. האם אפשר לשנות את הגדרות היומן? אם לא, האם יש תוכנה חיצונית? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  3. חברת Bzigo הישראלית מציגה את הדור הבא של הגנה מפני יתושים - רחפן AI חכם שמאתר ומחסל יתושים באופן אוטומטי לחלוטיןלכתבה

4. אני יכול "לשדר" אינטרנט מחבילת הסלולר שלי דרך GALAXY MINI?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by miz,

אם אני גולש באינטרנט באייפון וכתב העמוד קטן, אני יכול להגדיל את זה בצורה כזו שיותאם למסך על ידי שתי לחיצות על הטקסט, איך באנדרואיד מתאימים לגודל של המסך את הטקסט, והאם יש הבדל בזה בין הגירסאות של אנדרואיד?

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  6. Started by shlomom,

קראתי באיזה מקום שסאנדיסק תומכים בתפריטים בעברית לסנסה שלהם. מישהו יודע איך ומאיפה מורידים? באתר יש רק עדכונים אוטומטיים באנגלית. מדובר ב c200.

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  7. שלום, ההתלבטות שלי היא בין 1. D2 שעולה 885 ש"ח 2. E250 שעולה 478 ש"ח 3. U3 שעולה 589 ש"ח 4. F2 שעולה 589 ש"ח 5. U10 שעולה 779 ש"ח הדברים שהכי חשובים לי לפי הסדר הם: יחס מחיר-ביצועים הכי טוב, סאונד איכותי, ממשק נוח, וידאו טוב וזמן בטרייה ארוך. מה הנגן הכי משתלם? (לא הכי טוב, כי זה ברור שזה ה-D2). תודה

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by The Dom,

אני מחפש מסנג'ר נורמלי, בחיפוש בגוגל אני מוצא גרסאות דפוקות, לא עובדות, ולא חינמיות וחופשיות להורדה ישירה. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. צהריים טובים. אני בשלבי בחירה של סמארטפון בסביבות ה 2,000 ש"ח, וכרגע האופציה החביבה עליי היא ה HTC Sensation. ערכתי השוואת מחירים בין מספר חנויות, והרשימה התצטמצמה ל VMobile ול Android Store האלמונית יחסית. המחירים הם כאלו : Vmobile : 2048 Android Store : 2150 GoMobile : 2369 האופציה האחרונה היא חנות שעד לאחרונה הייתה הבחירה הראשונה שלי אך המחיר משום מה לא מתיישב עם חנויות האחרות, אני לא רואה שום הבדל שמצדיק את ההבדל מלבד כרטיס 8GB שמגיע עם המכשיר, אך השווי שלו רחוק מלכסות את ההפרש. Vmobile עושה רושם של חנות פופולארית בקרב גולשים ב Zap, והמחיר הנמוך ביותר בהחלט עוזר. ולבסוף, Android Store שמלבד המלצה אחת או שתיים כמעט ולא מצאתי מידע עליה. לסכם, השאלות שעולות : האם לידיעת…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by oren12,

שלום, יש מבצעים מטורפים היום כמו שכולכם מכירים Black Friday הטלפונים במחירים נדירים פחות מחצי שבארץ אני רוצה להזמין את הטלפון: http://www.ebay.com/itm/Sony-Xperia-Z3-D6653-Phone-4G-16GB-White-Factory-Unlock-Brand-New-Extra-Gift-/281482469080?_trksid=p2053446.m2308.l4001 השאלה כמה אני אצטרך לשלם בסופו של דבר כולל כל המיסים? תודה רבה :]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. http://img235.imageshack.us/img235/9484/iukjqd0.jpg http://img503.imageshack.us/img503/6549/srest0.jpg

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%9e%d7%91%d7%95%d7%a7%d7%a9-%d7%a2%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%95-%d7%92/

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  13. איך עובדות אפליקציות שמודדות דופק לב?

• 12 תגובות
    • 3.7k צפיות
  14. פרטים ניתן לראות כאן - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1544111 אין עברית מלאה (ממשק), יש תמיכת RTL ופונטים, צריך להתקין מקלדת עברית לבד. נראה שעברית מלאה תהיה רק בגרסאות המתורגמות או מסאני. לא ברור לי אם המערכת הגיעה עם עברית מגוגל וסמסונג הסירה אותה, או שגוגל בחרו לא להכניס במערכת הרשמית ממשק מלא בעברית.

• 21 תגובות
    • 3.5k צפיות
  15. יש זכרון פלאש יותר גדול מ8 ג'יגה?

• 6 תגובות
    • 986 צפיות
  16. היי! שוקל לקנות g3 מKSP כשהם מספקים את האחריות לשנתיים עולה 2350 מה אתם אומרים על האחריות שלהם? מה לגבי עדכונים והגרסה מה אני צריך לבקש?? האם יש שאלה לגבי האם הגרסה תומכת עברית ואיך מקבלים את העדכונים השוטפים?

• 10 תגובות
    • 4.5k צפיות
  17. Started by shgec,

שלום. בעוד כחודש אני בארה"ב. אני מחפש טלפון שיהיה עמיד לנפילות (ה LUMIA שלי שבר פעם בלטה ולא נשבר בעצמו), מצלמה באותו סגנון או טובה יותר וגודל מסך 4-5.5". זה לא חייבת להיות חומרה חדישה או משהו חזק. השימוש העיקרי של טלפון זה וWAZE, PANGO וקורה ספרים ו PDF. פשוט שיוכל ליפול בלי להשבר ואני יוכל לצלם בצורה סבירה. ורצוי כמה שיותר זול אבל אין הגבלת מחיר. תודה מראש לממליצים.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. לאיזה כיוון עדיף ללכת HD2 עם מסך capacitive וממשק Sense UI או DIAMOND 2 עם מסך resistive וממשק TouchFLO 3D של HTC? אלו שני הפיינליסטים. ההפרש במחיר בינהם הוא כ500 ש"ח. הייתרונות של הHD2 הם שהוא מגיע מהאריזה עם יותר זיכרון RAM, מעבד בתדר כמעט כפול, ועם WIN MOBILE 6.5 וככל הנראה אפשרות לשדרג לWIN MOBILE 7. באותה נשימה, האם הSANSA FUZE 8GB ב340 ש"ח הוא קניה טובה? יש למישהו נסיון לגבי כמה הוא מחזיק על הסוללה שלו? יש המלצה אחרת באותו תחום תקציב? הCLIP לא מחזיק יותר מדי על הבטריה.

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by yaloner,

אני מקבל ביום ראשון s3 חדש מאורנג'. עם איזה גרסת אנדרואיד הוא צפוי להגיע?

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  20. קניתי אייפוד טאץ'. האם ניתן לגלוש איתו לאינטרנט באמצעות כרטיס התקשורת הזה? זאת אומרת, לחבר את הכרטיס באמצעות קורא כרטיסים , ולקבל אותו במחשב ככרטיס רשת אלחוטי? ואז כמובן עם ה- WIFI המובנה באייפוד , לגלוש באינטרנט?

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  21. שלום לכולם האחים שלי הטעינו היום את האייפד 3 עם המטען של האייפוד השאלה היא, חוץ מהאיטיות בטעינה, זה מסוכן למכשיר/לסוללה? האם מפעם אחת יכול להיות נזק?

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  22. http://www.sendup.net/8859663 תודה לכל העוזרים עריכה.. הסתדר זה היה משהו tty עשיתי לזה off וזה נעלם.

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  23. היי חברה אני מוכר מטען רגיל ומטען לרכב של מוטורולה למישהוא זה מטען של e1000 ..וגם המטען לרכב הוא של e1000 אבל אני לא יודע העם הם יעבדו איתה ..יש לכם מושג ?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. הנגן הראשון מהסדרה החדשה של ARCHOS נחשף: נגן PMP עם WI-FI מסך 4.3" ברזולוציה מדהימה של 800X480. המימדים שלו הם 12.2 על 8.2 ובעובי של 1.5 ס"מ נגן דיי קטן, קצת ארוך אבל דיי קצר. משקל קל מאוד יחסית ל PMP של 190 גרם לגרסת 30G HHD ו 150 גרם ל4G פלאש ונראה לי שרק בגרסת הפלש יש הרחבה עד 16 גיגה. הנגן גם יגיע בגרסאות הארד דיסק של 30 80 ו 160 גיגה ובגרסאות של ה 80 וה 60 גיגה זה בא על חשבון העובי שעומד על 2 ס"מ. זמן בטריה של 17 שעות למוזיקה ו 5.5 שעות לוידיאו. העיצוב דיי דומה ל 604 אבל עם כמה שינויים קוסמטיים. מקורות DAPreview engadget ומהאתר של archos. לינק למפרט המלא: לינק למפרט המלא מהאתר של ARCHOS. תהנו, גיל

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  25. Started by ExTazy,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות כמתנה מכשיר GPS, כעיקרון רציתי מזמן לקנות כבר והתעניינתי בMIO P560, אבל הגעתי למסקנה כי אין לי טעם במחשב כף יד ושמכשיר כף יד משולב GPS סתם מעלה את מחיר המכשיר. לכן אשמח אם תמליצו לי על מכשיר GPS סביר, במחיר נורמאלי. ויש לי שאלה האם על מכשיר GPS רגיל (שאיננו מחשב כף יד) ניתן להתקין לבד תכנת ניווט כמו IGO2006 כמו על מחשב כף יד? (פשוט אני מכיר מחברים שלי שהתקינו לבד את IGO2006 ואף לבד מורידים מפות ומעדכנים בתכנה) אני שואל שאלה זו כי ראיתי בהרבה תגובות בZAP שאנשים אומרים כי ניתן לעדכן מפות מהאינטרנט בחינם רק במכשירי כף יד ואילו במכשירים כאלו ניתן רק בתשלום דרך החברה לה שייכת התכנה.... תודה מראש, אלכס.

• 7 תגובות
    • 894 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.