עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. הכירו את דגמי Poco ו-Realme החדשים שנחתו על מדפי השוק המקומי - עבור אלו שרוצים לרכוש בזול ולא ממש מתרשמים מכל מה שנוגע לטכנולוגיות הדור החמישילכתבה

2. Started by Omerole,

בשעה טובה ומוצלחת סוף סוף החלפתי את הסמסונג 824 העתיק שלי לN73 החדיש יש לי כמה שאלות בקשר למכשיר.. 1.קיים מתאם שממיר את החיבור המעפן הזה למטה לPL רגיל של אוזניות(יש לי כזה לסוני אריקסון)? 2.אני לא אמור לקבל שום אפליקציות עם המכשיר ? 3.באר האפליקציות הוא הבאר הזה למעלה? תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. מכשיר הדגל המצוייד ב-Snapdragon 888 מקבל הכרזה בינלאומית - עם תגי מחיר גבוהים משמעותית מאלו שהוצגו עבור השוק הסיני אך גם עם מטען לכולם ללא יוצא מן הכלללכתבה

4. Started by mccartney,

היי! יש לי מחשב כף יד של IPAQ, ואני רוצה לבדוק איזו גרסה של Windows Mobile מותקנת עליו. איך אני עושה את זה? תודה

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  5. שלום לכולם אני לא מצליח לשלוח בכלל MMS (רושם שולח... ואז נכשל) וגם לא מצליח לקבל MMS (מקבל את ההודעה אבל לא מצליח להוריד את הקובץ המצורף. אני נמצא על הרום של PILOTX האחרון 4.0. ניסיתי להצליב כרטיסי סים: במכשיר אחר עם הסים שלי - אני מצליח לשלוח ולקבל כרגיל במכשיר שלי עם סים אחר אותה בעייה הנ"ל. ניסיתי מול סלקום ולא היו יותר מדי פתרונות... (שינוי PROXY שלא עזר) הצעות ???

6. הכירו נא את ה-Realme 9 Pro Plus וה-Realme Pro 9 - אשר אמורים להצטרף בקרוב אל ה-Realme 9i בשוק המקומי שלנולכתבה

7. שלום לכולם קיבלתי במתנה מחשב כף יד IPAQ H3800 עליו מותקנת גרסת 3.0.11171 על המכשיר הייתה מותקנת תוכנת הנוייט דסטינטור 5.1 , המכשיר שלי החליט שהו מת פתאום ונאלצתי לעשות HARD RESET כמובן שהכל נמחק כולל תוכנת הניווט התמיכה בעברית וכו' דיסק ההתקנה שקיבלתי עם המכשיר אבד לי אז הייתי צריך לחפש באינטרנט גירסאות אחרות של התוכה כיום כבר קניתי גם כרטיס הרחבה אבל משום מה כל פעם שאני מתקין את התוכנה למעט דיסטנטור 3 המכשיר נותן לי הודעה כאילו קובץ ה SETUP חסר או שחסרים קבצים שלו , כמובן שניסית לפחות 10 גרסאות שונו וזה עדיין לא עבד, קיבלתי אפילו מחבר תוכנת IGO שכל מה שהייתי צריך לעשות להעתיק אותה לכרטיס הזכרון והפעיל משם אבל עדיין אותה בעיה ניסיתי להעביר את הקבצים ללא המרה אבל גם זה ל…

8. Started by fedora,

שלום. התקנתי לפני כשבוע את אנדרויד 4.4.4 ומאז רק כאב ראש התקנתי בהתחלה את הרום של CM11 והסוללה הייתה נגמרה תוך 3 שעות והמכשיר היה מבצע איתחול מעצמו כל חצי שעה בערך. אחרי זה ניסיתי את הרום של SPIRIT (חושב שהוא גם מבוסס cyanogen), עובד יותר טוב אבל גם נתקע לפעמים והWIFI מרוקן את הסוללה. מישהו מכיר פיתרון לתקלות האלו או רום 4.4.4 אחר יציב? תודה.

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by alons126,

היי מה יותר טוב ויותר משתלם מבחינת ביצועים, אפליקציות, גלישה נוחה, נוחות שימוש, מולטימדיה, מצלמה, מפרט ועוד מכשיר א': iPhone 3GS 32GB מכשיר ב': Nokia N97 גירסה 2.1 תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 999 צפיות
  10. היצרנית הסינית מאשרת כי דגם ה-GT Neo 5 שלה יהנה מספק שיא של 240 וואט לטעינה של 100 אחוזים בפחות מעשר דקות לכתבה

11. שלום לכולם, החלטתי לעבור לתקופה הנוכחית ולעבור למכשיר שמגיב כשלוחצים לו על המסך. מצאתי אתר שמסביר שגם אם אני רוכש מכשיר בחנות פרטית אני עדיין זכאי להחזר מהמפעילה: http://www.kamaze.co.il/%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%A9%D7%AA-%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8-%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%A8%D7%99-%D7%91%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%95%D7%A7-%D7%A4%D7%A8%D7%98%D7%99-%D7%AA%D7%97%D7%A1%D7%95%D7%9A-%D7%A2%D7%93-2000-%D7%A9%D7%A7%D7%9C.aspx כתוב שם- "אם המכשיר אינו נמכר בחברת הסלולר, יש טבלת החזרים שלפיה מגיע לכם החזר, שם לרוב ההחזר הוא נמוך יותר, "גם מי שיודע על התקנה לא בקיא בגובה ההחזר שמגיע לו, ומן הסתם גם לא דורש אותו", אומרת ליאת נחום."בנוסף, לעיתים רבות גם גובה ההחזר שניתן נמוך מההחזר האמ…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by kletsman,

שלום. רכשתי SGS2 באחד מהחנויות והוא באנגלית. לכן אני רואה את היומן כאילו יום שני הוא תחילת השבוע. האם אפשר לשנות את הגדרות היומן? אם לא, האם יש תוכנה חיצונית? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  13. חברת Bzigo הישראלית מציגה את הדור הבא של הגנה מפני יתושים - רחפן AI חכם שמאתר ומחסל יתושים באופן אוטומטי לחלוטיןלכתבה

14. אני יכול "לשדר" אינטרנט מחבילת הסלולר שלי דרך GALAXY MINI?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by miz,

אם אני גולש באינטרנט באייפון וכתב העמוד קטן, אני יכול להגדיל את זה בצורה כזו שיותאם למסך על ידי שתי לחיצות על הטקסט, איך באנדרואיד מתאימים לגודל של המסך את הטקסט, והאם יש הבדל בזה בין הגירסאות של אנדרואיד?

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  16. Started by A-10,

להלן במט קצת משועשע על חלק מהתצוגות וה"הישגים" בתערוכה בלאס וגאס https://www.youtube.com/watch?v=K91b9LrKmGk

17. Started by shlomom,

קראתי באיזה מקום שסאנדיסק תומכים בתפריטים בעברית לסנסה שלהם. מישהו יודע איך ומאיפה מורידים? באתר יש רק עדכונים אוטומטיים באנגלית. מדובר ב c200.

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  18. שלום, ההתלבטות שלי היא בין 1. D2 שעולה 885 ש"ח 2. E250 שעולה 478 ש"ח 3. U3 שעולה 589 ש"ח 4. F2 שעולה 589 ש"ח 5. U10 שעולה 779 ש"ח הדברים שהכי חשובים לי לפי הסדר הם: יחס מחיר-ביצועים הכי טוב, סאונד איכותי, ממשק נוח, וידאו טוב וזמן בטרייה ארוך. מה הנגן הכי משתלם? (לא הכי טוב, כי זה ברור שזה ה-D2). תודה

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by The Dom,

אני מחפש מסנג'ר נורמלי, בחיפוש בגוגל אני מוצא גרסאות דפוקות, לא עובדות, ולא חינמיות וחופשיות להורדה ישירה. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. צהריים טובים. אני בשלבי בחירה של סמארטפון בסביבות ה 2,000 ש"ח, וכרגע האופציה החביבה עליי היא ה HTC Sensation. ערכתי השוואת מחירים בין מספר חנויות, והרשימה התצטמצמה ל VMobile ול Android Store האלמונית יחסית. המחירים הם כאלו : Vmobile : 2048 Android Store : 2150 GoMobile : 2369 האופציה האחרונה היא חנות שעד לאחרונה הייתה הבחירה הראשונה שלי אך המחיר משום מה לא מתיישב עם חנויות האחרות, אני לא רואה שום הבדל שמצדיק את ההבדל מלבד כרטיס 8GB שמגיע עם המכשיר, אך השווי שלו רחוק מלכסות את ההפרש. Vmobile עושה רושם של חנות פופולארית בקרב גולשים ב Zap, והמחיר הנמוך ביותר בהחלט עוזר. ולבסוף, Android Store שמלבד המלצה אחת או שתיים כמעט ולא מצאתי מידע עליה. לסכם, השאלות שעולות : האם לידיעת…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by oren12,

שלום, יש מבצעים מטורפים היום כמו שכולכם מכירים Black Friday הטלפונים במחירים נדירים פחות מחצי שבארץ אני רוצה להזמין את הטלפון: http://www.ebay.com/itm/Sony-Xperia-Z3-D6653-Phone-4G-16GB-White-Factory-Unlock-Brand-New-Extra-Gift-/281482469080?_trksid=p2053446.m2308.l4001 השאלה כמה אני אצטרך לשלם בסופו של דבר כולל כל המיסים? תודה רבה :]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. http://img235.imageshack.us/img235/9484/iukjqd0.jpg http://img503.imageshack.us/img503/6549/srest0.jpg

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%94%d7%9e%d7%91%d7%95%d7%a7%d7%a9-%d7%a2%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%95-%d7%92/

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  24. איך עובדות אפליקציות שמודדות דופק לב?

• 12 תגובות
    • 3.7k צפיות
  25. פרטים ניתן לראות כאן - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1544111 אין עברית מלאה (ממשק), יש תמיכת RTL ופונטים, צריך להתקין מקלדת עברית לבד. נראה שעברית מלאה תהיה רק בגרסאות המתורגמות או מסאני. לא ברור לי אם המערכת הגיעה עם עברית מגוגל וסמסונג הסירה אותה, או שגוגל בחרו לא להכניס במערכת הרשמית ממשק מלא בעברית.

• 21 תגובות
    • 3.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.