עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. יש לי אפשרות לקבל במתנה אייפון 5S או LG G3 שניהם משומשים, מהמשפחה אני יכול לבחור מה בא לי הנטיה שלי היא ל5S כי אני עכשיו עם אייפון אבל איזה מכשיר אתם הייתם בוחרים? ולמה? תודה!

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  2. האחיין שלי החליף את קוד הכניסה ל- Ipad שלו ואז שכח את הקוד. אופס! מה עושים? חיפשתי ומצאתי שתי אפשרויות: האחת, לשחזר מגיבוי באמצעות Itunes. ניסינו, צריך לבטל קודם את ה- find my ipone. השניה, לאפס את המכשיר דרך find my iphone. ניסינו, הוא לא מופיע שם בכלל. אאארררר, מה? מכירים פתרון אחר?

3. Started by lev-27,

אני נמצא ברשת גולן טלקום. בגלישה סלולרית מחוץ לבית אני מקבל מהירות גלישה איומה. עשיתי בדיקה ב-Speedtest ואני מקבל פינג באזור ה-600! למישהו יש רעיון כיצד אפשר לפתור את הבעיה? ב-Note 2 יש מעין סרגל כלים מעצבן כזה. כאשר הסרגל סגור הוא בולט בצורה של מעין לשונית כזאת. איך מבטלים אותו? הוא משגע אותי.

4. Started by sapartil,

חברתי את ה MP3 למחשב דרך ה USB אבל המחשב לא מוצא אותו חפשתי דרך המחשב שלי ואני לא רואה את MP3 איך מוצאים אותו ?

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  5. סוני מתכננת לקחת את טרנד המסכים המוארכים אל הקצה, כנראה כבר במהלך החודש הבא לכתבה

6. צמד דגמי הביניים החדשים מבית סמסונג שהוכרזו לאחרונה כבר נמצאים בחלק מהחנויות המקומיות, עם מאפיינים שלא פוגשים בכל יום באותן רמות מחיר - אך הגרסה המסקרנת ביותר עם תמיכה ברשתות הדור החמישי עדיין חסרהלכתבה

7. מתי לדעתכם הוט תכנס לשוק הסלולרי כפי שזה נראה עכשיו?

8. Started by EpoXi,

שלום לכולם, אני משתמש כרגע בנקסוס 4 מזה שנתיים והמכשיר עושה את העבודה כמו שצריך אבל אני חושב שהגיע זמנו. אני מחפש מכשיר עם: -הקשה כפולה לפתיחת המסך -טעינה אל-חוטית -דק - לא יותר מ 8-8.5ממ -מסך 5.5" -אופציה להעברת שירים דרך כפתורי האוזניות (לא חובה אבל עדיף) -מסך עם גבולות כמה שיותר דקים - גם למטה ולמעלה אני מודע לכך שהדרישות רבות ולא בטוח שהכל אפשרי אבל אשמח לשמוע הצעות. קראתי הרבה על ה Xiaomi Mi5 שאמור לצאת ודיי נדלקתי עליו אז אשמח לשמוע את דעתכם גם עליו. אני מעדיף לא להתעסק עם החלפת רומים ורוט, הספיק לי עם Desire HD שהיה לי. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  9. Started by meirdor,

שלום, קיבלתי את הפלאפון הנ"ל כאשר המסך עובד לחלוטין,פשוט אין תאורה למסך ולמקשים. מישהו יודע האם שווה לתקן את הפלאפון או שזו השקעה שעוברת את ה 200 שקל? האם זו תקלה שסתם אפשר להחליף מנורה או שכל המסך התקלקל וצריך להחליף?.תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. מתנצל מראש על פתיחת כל השרשורים במקביל, הנושא פשוט בוער בי כרגע ואני מנסה לבדוק כל מיני דברים וחצאי דברים ששמעתי או קראתי לפני שמקבל החלטה סופית. הבנתי ממוכר אקראי בחנות אקראית ברמת גן שלא כדאי לקנות מכשירים שהם לא אפל, סמסונג או LG כי אם אצטרך שירות תיקונים או חלקי חילוף (מסך למשל) אצטרך לשלם הרבה יותר מאשר במקרים של שלושת הגדולות רציתי לשאול כאן האם זה נכון ועד כמה זה אכן מסבך או מייקר את כל העניין? תודה שוב

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  11. Started by מגדל,

האם כדאי לקנות את הדגם הזה U10 512MB Iriver ? הבנתי שהוא קורא AVI ן TXT... והוא מאוד זול 200 ש"ח... ושל חברה גדולה לא סתם... ואין לי בעיה עם הנפח הקטן 512 MB... אבל בכל זאת יש פה מישהו שקנה אותו ויכול להמליץ עליו? סליחה שכתבתי את זה לא במקום... מישהו יכול להעביר את זה לגאדג'טים?

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  12. Started by bobbanai jhhi,

המחירים של Galaxy s7 Edge רק בישראל לא שמעו על המחיר החדש ראו : http://www.ebay.com/itm/Samsung-Galaxy-S7-Edge-SM-G935F-32GB-Factory-GSM-Unlocked-12MP-Smartphone-/322104163841?var=&hash=item4afee77e01:m:mpYswH3bVAe4RduiHNQ0A1w ב- ש"ח EBAY 2170 אותו דגם בישראל 3659 ש"ח http://www.p1000.co.il/sales/saledetails.aspx?auid=7768843&came=2729&gclid=CjwKEAjwiru9BRDwyKmR08L3iS0SJABN8T4vuyTs5aLLlmoMcnCJNL9vXxOCwsGQ7_PJ-U5p6_8whRoC21jw_wcB שימו לב אותו דגם מדוייק כמו בישראל Edge SM-G935F 32GB

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  13. Started by DarkAnus,

רכשתי GPS מסוג APEX GPS-4311, אחרי שקראתי מלא ביקורות משבחות עליו. חיפשתי מכשיר זול ומצאתי את הנ"ל, ללא תוכנה, ב370 שקל. ראיתי מדריכים באינטרנט להתקנת תוכנה+הורדת תוכנת ניווט. נראה שזה עובד לפי מה שקראתי שם. יש למישהו ניסיון עם התקנת תוכנות גיפיאס? או אף ניסיון עם הGPS הספציפי? כמו כן, אני צריך לקנות כרטיס זכרון בנפרד, עליו להתקין את התוכנה ולהכניס למכשיר? באיזה נפח אני צריך לקנות כרטיס? המון תודה![=

14. אחרי המתנה ארוכה, יש לנו הזדמנות לערוך היכרות ראשונה עם רחפן ה-Karma שינסה להמציא מחדש את החברה מקליפורניה לכתבה

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  15. Started by שניצל,

חברתי מקבלת מהעבודה טלפון חדש, ויש לה אחת מארבע אופציות: iPhone 7, iPhone7+, Galaxy S7, Galaxy S7 Edge. הפלוס וה-edge גדולים מדי עבורה ולכן לא רלוונטיים. אז נשאר לבחור בין Galaxy S7 ו-iPhone 7. היא מקבלת את המכשיר מהעבודה ככה שהמחיר אינו שיקול. עד עכשיו היו לה רק מכשירי אנדרואיד (המכשיר הנוכחי הוא נקסוס 5, ולפני כן היה לה motorola defy). באופן אישי אני מעדיף את הגלקסי כי אני מעדיף אנדרואיד על פני אייפון (ובעיקר אני לא אוהב את המגבלות שאפל שמים לנו), אבל זו כאמור דעתי האישית. הדברים הכי חשובים עבורה הם כנראה הסוללה והמצלמה. אז מה דעתכם? מי מהשניים עדיף?

16. Started by TomerPerez,

ברשותי lg g2. המסך שלו נשבר ולא עובד. הפלאפון עצמו עדיין עובד, נדלק, חוץ ממסך המגע הוא תקין בעקרון. אני רוצה לחלץ את כל המידע שיש על הפלאפון, מדיה ואנשי קשר בעיקר למחשב. איך אני מצליח לעשות זאת אם אני לא יכול לאשר בפלאפון את ההתחברות שלו למחשב וסנכרון של קבצים ממנו?

17. Started by Itaylasman,

אהלן, אני מחפש נגן MP3 עם נפח של מינימום 8GB . חשוב שהוא יהיה עם איכות שמע מעולה ואין צורך גדול להראות סרטים. חשבתי על זן של קריאטיב או אייפוד, העניין הוא שהייתי רוצה שתהיה תמיכה בעברית... אשמח לקבל הצעות או הערות.... תודה

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  18. Started by yudad,

מכשיר htc hd2 ,איך לקבוע wi fi קבוע

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  19. אני מיתלבט ביין כמה פלאפונים... N73 W850 K610 6288 אני אישית מחפש שהפלא לא יעשה יותר מדי בעיות תוכנה שהרמקול יהיה איכותי והMP3 יהיה נוח להפעלה ואייכותי גם כן. תודה!!!!!!

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  20. Started by yshkol,

שלום, מחפש המלצה איפה אפשר לקנות בטרית Panasonic vw-vbt190 באינטרנט באתר ששולח לארץ. ניסיתי באיביי, אמזון, דילאקסטרים) תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by The Winter King,

נשמע קצת פטתי אולי, אבל אני לא יודע איל מחברים/מסנכרנים... ??? האוזנייה היא OMITZ 2234 ויש לי נוקיה 6280 תודה לעוזרים! בין שורה סינית לשנייה הצלחתי לזהות סוף סוף כמה הוראות באנגלית...ואני עוד קורא לעצמי technology savvy

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  22. אני עובד במוקד. ויש לי "מדונה" שזה כמובן אוזניה עם מיקרופון, חיבור RJ של טלפון אמריקאי.. הייתי מעוניין להפוך אותה לאלחוטית או לרכוש אפילו אחת שהיא אלחוטית....היש מתאם כזה או אוזניה כזאת ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. הסמארטפון החדש של Alcatel מציע עיצוב בלתי רגיל ומפרט ביניים מכובד בפחות מ-250 דולר. לא תקחו? לכתבה: http://hwzone.co.il/ה-idol-3c-הוא-סמארטפון-ססגוני-ומשתלם-ויש-לו-א/

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  24. היי אני אמור לקבל את המכשיר בעוד ימים מספר (אם לא יתפס לו במכס...) ואני מעוניין לעדכן אותו מ-2.1 לגרסת הפרויו. האם כדאי להתקין גרסת קסטום? במה היא עדיפה על פני הגרסה המקורית? האם בכלל יצאה גרסת 2.2.1 רשמית ל-Captivate\At&t?

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  25. Started by roee43,

יש לי שתי שאלות : הראשונה היא, אני פשוט לא מצליח להחליט איזה מבין שני הסמארטפונים האימתניים האלה כדאי לי לקנות ואני אשמח להמלצה... הייתי רוצה לדעת איזה מהשניים נוח יותר להפעלה ואיזה מהם חזק יותר והשנייה היא, האם באחד משני הסמארטפונים האלה יהיה הבדל ביציבות של מערכת ההפעלה בין אם אני אקנה אותו בחברה שמשווקת דרך הייבוא הרשמי של סאני (חברות הסלולאר) ובין אם אני קונה אותו בחנות פרטית תודה לעוזרים ויום טוב

• 1 תגובה
    • 866 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.