גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
האם רק אני חווה את התופעה? או שגם אתם שמתם לב (אלה ששידרגו, כמובן) לכך? גירסה 2.53 היתה אמורה לפתור את העניין, אך עושה רושם שהמכשיר נוטה לבלוס מהר יותר את הסוללה עם הקושחות הנ"ל.
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת המלצות לתוכנות ל6120C שלי
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין דגמי הפלאפונים הבאים : 6120 ClassicוNokia K800iוSony-Ericsson 6288וNokia K530iוSony-Ericsson 5310 XpressMusicוNokia אני רוצה לדעת איזה מהם הכי שווה קנייה שהמחירים שלהם (לפי הסדר מהקטן ביותר לגדול ביותר ) : K800iוSony-Ericsson 6288וNokia 6120 ClassicוNokia 5310 XpressMusicוNokia K530iוSony-Ericsson
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מחפש GPS לרכב בסביבות ה-1000-1500 ש"ח משהו פשוט ומדוייק, תודה .
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מכשיר נוקיה 6230I ברשת אורנג. רציתי לדעת איך אפשר לפתוח נעילה של החברה ? (לא סים פריי).! כשאני מכניס סים של אורנג למכשיר אני רואה שהו מקבל קליטה והכל אבל אי אפשר להוצאי שיחות או לקבל . תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
-
מכשיר ה-Pocophone F1 המסקרן של השחקנית הסינית העולה עשוי להיות סנונית ראשונה במשפחה שלמה של מוצרי פרימיום לכתבה
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
- 1 follower
-
-
חברת Oppo לא נחה לרגע ומציגה עוד מכשיר עם תצורה "טיפה" ייחודית - הפעם בעלות מקוצצת לכתבה
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש שעון חכם שיוכן להציג התראות שהתקלו באייפון. התראות של וואטסאפ, שיחות טלפון והודעות SMS. כמובן שאפל מוכרים במחירים מטורפים ואני רוצה משהוא זול, לא מעניין אותי מיילים ועוד, רק מה שציינתי למעלה. למישהו יש נסיון או שמכיר שעון שיכול לתת פתרון כזה בזול, עד 250 ש"ח בארץ/איביי? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט איזה טאבלט לרכוש עבור ילד בן שנתיים. שימוש של הטבלט יהיה בעיקר משחקים פשוטים וצפייה בסרטונים ביוטיוב. התקציב הוא 750 ש"ח פלוס מינוס. חשבתי על Asus ZenPad 10 Z301M מפלונטר: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=Z301M-1B021A או על Samsung Galaxy Tab E SM-T560 מ KSP: https://ksp.co.il/?uin=38454 אני די חלוק בדעתי כיוון שה Tab E מגיע עם שנתיים אחריות, ומצד שני ה ZenPad מגיע עם נפח זיכרון של 32GB אשמח אם תוכלו לעזור לי להגיע להחלטה, ואשמח לשמוע אם יש אופציות אחרות שעדיפות בתקציב (ראיתי גם טאבלטים של Lenovo, אבל לא בטוח אם אחד שעדיף על פני שניהם) תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מכשיר ה-One Power מבית המותג הוותיק אמור להציע שילוב קורץ מאוד בין סוללה בקיבולת ענק למערכת אנדרואיד נטולת תוספות מיותרות לכתבה
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מכשיר חדש ואני רוצה לשים לו את הצלצול שהיה לי במכשיר הישן איך עושים את זה ?
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
עם מסך OLED קמור אבל גם אותה יחידת צילום משנה שעברה, מוצר הדגל החדש של סוני שוב מרגיש כמו שילוב בין המעולה למאכזב לכתבה
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
- 1 follower
-
-
אפל מבקשת מכולם "להתאסף במעגל" סביבה בקמפוס העתידני שבנתה - וברשת כבר הופיעו להן תמונות ראשונות של מכשירי ה-iPhone XS ודור ה-Apple Watch הרביעי שבדרך לכתבה
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מבין שסוני שחררה בחודשים האחרונים את דגם הקומפקט החדש שלה, XZ2 compact . הייתי שמח לקרוא עליו כתבה כאן באתר, וחוות דעת אם למישהו יצא לשחק איתו.. למי שלא מכיר, אנחנו חובבי מכשירי האנדרואיד הקומפקטיים די מקופחים :-( ודי קשה למצוא מכשיר טוב, אך גם קטן וקל. כל המכשירים החזקים הם מפלצות ענק, וקצת מזניחים את חובבי המכשירים הקטנים (מתחת ל 5 אינטש). אני חושש שהסוני החדש לא כ"כ קל משקל :-( נראה שבחו"ל ניתן להשיג אותו ב 500$ ? https://www.techradar.com/reviews/sony-xperia-xz2-compact-review
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
שיאומי מציעה להורדה חינמית את הממשק הויזואלי החדש אותו יצרה עבור פיסת החומרה המגה-משתלמת שלה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. ידידה שלי מחפשת טאבלט 10 אינץ' לרכב (שהיא תמיד תוציא ותכניס מהרכב , ממעמד מתאים שהיא רכשה ) לצרכי צפייה בסרטים , גם באינטרנט (לא חייב סים, במקרה הצורך היא תתחבר דרך HOTSPOT של הטלפון) וגם על גבי המכשיר באמצעות כרטיס זכרון או פתרון אחר שתציעו אשמח להמלצות כאשר התקציב הוא 800 ש"ח. במידה ואתם חושבים שיש משהו ממש כדאי אפשר לחרוג קצת ולהגיע ל1000 ש"ח. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
תודה אמינות תוכנה ומכשיר חשובה אני מצלם הרבה תמונות וסרטונים גם עם זום וגם הוא צריך לא להיות גדול כי יישב על תושבת מיוחדת בחצובה אם לא מותג סיני אז עד 2000
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. האייפד של חמי נעול ע"י ICLOUD. הוא אינו זוכר את הסיסמה והאימייל לשיחזור היה על מקום עבודה ישן שהוא כבר לא עובד שם. חפרתי על זה בגוגל וכל מיני שיטות הזויות ביוטיוב וכלום לא עוזר. מישהו מכיר שיטה שיכולה לעזור? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
דגם ה-Snapdragon 845 הראשון של אסוס מגיע סוף סוף לישראל, ומעניק לנו תקווה גם עבור ה-ROG Phone המשוכלל לכתבה
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כרגע את הגלקסי S5 ואני רוצה להתחדש בגלקסי S9. מה דעתכם על המכשיר הזה? הייתם ממליצים עליו? היו ביקורות שליליות? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
איתי כבר שנתיים וחצי, כנראה נכנס ללופ המוות שקורה ללא מעט מהם.. בכל מקרה הסתדרתי איתו טוב ולא היית לי בעיית נפח מקום. מחפש מחליף סביר במחיר זול גג 1200 ש"ח. אני לא משתמש כבד, לא משחק בכלל וגולש רק אם חייבים (כשאני בדרכים), לא רואה סרטים ושאר שטויות. נטו שימושיות לשמוע מוזיקה ברכב, וויז, וואטסאפ וכאלו. מצלמה זה נחמד אך ממש לא משהוא עקרוני, כל אחת שתהייה תהייה מעל ומעבר. הדבר העיקרי שחשוב לי הוא ממשק USB-C בלבד ומשהו שזמין כאן ועכשיו בארץ. לא חוזר אחורה ולא יכול לחכות למשלוחים מחול שאולי יגיעו ואולי לא בעוד שבוע+... לא רוצה מכשיר גדול מדי, 5.5 זה בסדר (כרגע עם 5.2 וזה מעולה מבחינתי) מעבר לזה גדול לי מדי. בטח לא 6+. כרגע מסתכל על נוקיה …
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
הסמארטפון העדכני של השחקנית הפינית-סינית מצוייד בשבב ה-Snapdragon 710 ובמחיר שאפתני עד מאוד - במזרח הרחוק בלבד, לעת עתה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש לקנות לעצמי שעון חכם (אנדרוייד - יש לי מכשיר של XIAOMI A1) שבהכרח מודד דופק, טמפרטורת גוף, ושינה (עם תוצאות מעמיקות לשינה - שינה עמוקה, REM וכו') התחלתי להתעניין לאחרונה בBIOHACKING ונחשפתי לטבעת שנקראת OURA שמודדת הכול בצורה אוטומטית (יודע לבד מתי אני הולך לישון, יודע לבד מתי אני בסטרס, יודע לבד כשאני במאמץ פיזי, וכו') 1. איזה שעונים חכמים באמת מומלצים היום בהשקעה של סביבות 1000 ש"ח. 2. האם יש שעון שמודד הכול לבד בלי להפעיל אפליקציה כל פעם שאני נניח מתחיל לעשות כושר או הולך לישון.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
האם אפשר להשתמש בסלולר רגיל כמטען לסלולר אחר? בסלולר 1 יש 1%100 בטריה ובשני נגמרה הבטריה. ישנה אפשרות להטעין מאחד לשני באיזשהי אופן?
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-