גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
יש לי אפשרות לקבל במתנה אייפון 5S או LG G3 שניהם משומשים, מהמשפחה אני יכול לבחור מה בא לי הנטיה שלי היא ל5S כי אני עכשיו עם אייפון אבל איזה מכשיר אתם הייתם בוחרים? ולמה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
האחיין שלי החליף את קוד הכניסה ל- Ipad שלו ואז שכח את הקוד. אופס! מה עושים? חיפשתי ומצאתי שתי אפשרויות: האחת, לשחזר מגיבוי באמצעות Itunes. ניסינו, צריך לבטל קודם את ה- find my ipone. השניה, לאפס את המכשיר דרך find my iphone. ניסינו, הוא לא מופיע שם בכלל. אאארררר, מה? מכירים פתרון אחר?
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
אני נמצא ברשת גולן טלקום. בגלישה סלולרית מחוץ לבית אני מקבל מהירות גלישה איומה. עשיתי בדיקה ב-Speedtest ואני מקבל פינג באזור ה-600! למישהו יש רעיון כיצד אפשר לפתור את הבעיה? ב-Note 2 יש מעין סרגל כלים מעצבן כזה. כאשר הסרגל סגור הוא בולט בצורה של מעין לשונית כזאת. איך מבטלים אותו? הוא משגע אותי.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
חברתי את ה MP3 למחשב דרך ה USB אבל המחשב לא מוצא אותו חפשתי דרך המחשב שלי ואני לא רואה את MP3 איך מוצאים אותו ?
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
סוני מתכננת לקחת את טרנד המסכים המוארכים אל הקצה, כנראה כבר במהלך החודש הבא לכתבה
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
- 1 follower
-
-
צמד דגמי הביניים החדשים מבית סמסונג שהוכרזו לאחרונה כבר נמצאים בחלק מהחנויות המקומיות, עם מאפיינים שלא פוגשים בכל יום באותן רמות מחיר - אך הגרסה המסקרנת ביותר עם תמיכה ברשתות הדור החמישי עדיין חסרהלכתבה
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
- 1 follower
-
-
מתי לדעתכם הוט תכנס לשוק הסלולרי כפי שזה נראה עכשיו?
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש כרגע בנקסוס 4 מזה שנתיים והמכשיר עושה את העבודה כמו שצריך אבל אני חושב שהגיע זמנו. אני מחפש מכשיר עם: -הקשה כפולה לפתיחת המסך -טעינה אל-חוטית -דק - לא יותר מ 8-8.5ממ -מסך 5.5" -אופציה להעברת שירים דרך כפתורי האוזניות (לא חובה אבל עדיף) -מסך עם גבולות כמה שיותר דקים - גם למטה ולמעלה אני מודע לכך שהדרישות רבות ולא בטוח שהכל אפשרי אבל אשמח לשמוע הצעות. קראתי הרבה על ה Xiaomi Mi5 שאמור לצאת ודיי נדלקתי עליו אז אשמח לשמוע את דעתכם גם עליו. אני מעדיף לא להתעסק עם החלפת רומים ורוט, הספיק לי עם Desire HD שהיה לי. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי את הפלאפון הנ"ל כאשר המסך עובד לחלוטין,פשוט אין תאורה למסך ולמקשים. מישהו יודע האם שווה לתקן את הפלאפון או שזו השקעה שעוברת את ה 200 שקל? האם זו תקלה שסתם אפשר להחליף מנורה או שכל המסך התקלקל וצריך להחליף?.תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מתנצל מראש על פתיחת כל השרשורים במקביל, הנושא פשוט בוער בי כרגע ואני מנסה לבדוק כל מיני דברים וחצאי דברים ששמעתי או קראתי לפני שמקבל החלטה סופית. הבנתי ממוכר אקראי בחנות אקראית ברמת גן שלא כדאי לקנות מכשירים שהם לא אפל, סמסונג או LG כי אם אצטרך שירות תיקונים או חלקי חילוף (מסך למשל) אצטרך לשלם הרבה יותר מאשר במקרים של שלושת הגדולות רציתי לשאול כאן האם זה נכון ועד כמה זה אכן מסבך או מייקר את כל העניין? תודה שוב
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות את הדגם הזה U10 512MB Iriver ? הבנתי שהוא קורא AVI ן TXT... והוא מאוד זול 200 ש"ח... ושל חברה גדולה לא סתם... ואין לי בעיה עם הנפח הקטן 512 MB... אבל בכל זאת יש פה מישהו שקנה אותו ויכול להמליץ עליו? סליחה שכתבתי את זה לא במקום... מישהו יכול להעביר את זה לגאדג'טים?
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
המחירים של Galaxy s7 Edge רק בישראל לא שמעו על המחיר החדש ראו : http://www.ebay.com/itm/Samsung-Galaxy-S7-Edge-SM-G935F-32GB-Factory-GSM-Unlocked-12MP-Smartphone-/322104163841?var=&hash=item4afee77e01:m:mpYswH3bVAe4RduiHNQ0A1w ב- ש"ח EBAY 2170 אותו דגם בישראל 3659 ש"ח http://www.p1000.co.il/sales/saledetails.aspx?auid=7768843&came=2729&gclid=CjwKEAjwiru9BRDwyKmR08L3iS0SJABN8T4vuyTs5aLLlmoMcnCJNL9vXxOCwsGQ7_PJ-U5p6_8whRoC21jw_wcB שימו לב אותו דגם מדוייק כמו בישראל Edge SM-G935F 32GB
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
רכשתי GPS מסוג APEX GPS-4311, אחרי שקראתי מלא ביקורות משבחות עליו. חיפשתי מכשיר זול ומצאתי את הנ"ל, ללא תוכנה, ב370 שקל. ראיתי מדריכים באינטרנט להתקנת תוכנה+הורדת תוכנת ניווט. נראה שזה עובד לפי מה שקראתי שם. יש למישהו ניסיון עם התקנת תוכנות גיפיאס? או אף ניסיון עם הGPS הספציפי? כמו כן, אני צריך לקנות כרטיס זכרון בנפרד, עליו להתקין את התוכנה ולהכניס למכשיר? באיזה נפח אני צריך לקנות כרטיס? המון תודה