עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by NDR,

אהלן! רציתי לשאול עם איזה כרטיס כדאי להרחיב את ה-D2? הכוונה מבחינת מהירות, גודל, חברה וכו' (מהירות הכרטיס בכלל רלוונטית כשמדובר בנגן?) ועל אילו אוזניות אתם ממליצים? או שהD2 בא כבר עם אוזניות טובות? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  2. שלום, יש לי מכשיר אייריבר H10 ובזמן האחרון יש לי בעיות במגעים של החיבור של האוזניות. הבעיה היא לא באוזניות כי ניסיתי כמה אוזניות ובכולן אותו דבר. יש רעש סטטי חזק כשאני מזיז החיבור וגם לפעמים שומעים באוזן אחת בלבד. יש משהו לעשות? בתודה מראש, נדב.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by J0HNiE,

קנו לי ipod nano 2nd generation 2GB - בצבע לבן-אפור. עגשיו שנכנסתי לplaylist ראיתי שיש לי שם "Music videos" וחשבתי וואלה אולי אפשר לשים פה קבצי מוזיקה. מישה יודע על דבר כזה, האם זה אפשרי? האם למישהו יש אייפוד כזה?

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  4. Started by Vatos-Locos,

אני כבר ים זמן משתמש ב IPODHE בשביל שהאיפוד יוכל לקרוא שמות שירים בעברית, אבל בגרסא החדשה פתאום שמתי לב שבתפריט שפות יש גם עברית, באמת מתרגם את רוב התפריט. א. לידיעתכם (: ב. האם מישהו מצא כבר באגים בעיברות התפריטים? איטיות? צריכת סוללה מופרזת? משהו?... תודה (:

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  5. שלום, קניתי כרטיס זיכרון ל-סמסונג Z-500 שלי בקיבולת מסוג 1GB ומסוג microSD והכנסתי אותו לחור של הזיכרון כמו שתריך אבל אני לא רואה שום שינוי מה לעשות? תודה

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  6. מישהו אמר לי שאפשר להוריד תוכנה שב-IRIVER H10 הייה אפשר לראות סרטים.. יש כזה דבר? תודה..

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  7. Started by Ac-Boy,

שלום =]] יש ברשותי K610I ונתקלתי במספר בעיות: איך אני עושה שלט רחוק איך אני עושה את כל השטויות האלו שאני שולט עם הפלאפון על דברים כמו טולוויזיה מחשב ושאר השטויות.. איך אני מכניס קובץ MP4 רגיל והאם חייב שזה יהיה קובץ 3GP? איך אני מגיע לאימיול ומוריד דברים ואותו דבר לגביי האייסיקיו? איך שם משחקים בפלאפון מהמחשב לפלא בתור איזה קובץ אני צריך לשים תודה רבה! שאני מפעיל בלוטוס וששולחים לי משהו אני יכול לעשות מזער לאחר שאני ממזער איך אני מחזיר את זה? אממ זהו נכון לעכשיו זהו אם יהיה דברים אני אערוך דיון זה. תודהההההה מראש! :yelclap: :yelclap:

8. Started by talisman,

שלום המכשיר שלי מסרב להיפעל מכפתור ההפעלה הדרך היחידה להפעילו היא על ידי ביצוע reset... יש הצעות לתיקון? תודה

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  9. Started by 1900GT,

שלום, יש לי שאלה מה יותר טוב מבחינת הלווינים C250 vs P350??? כלומר אם ה 350 לא היה מחשב כף יד מה היה יותר טוב???

• 1 תגובה
    • 932 צפיות
  10. Started by talisman,

שלום קניתי pocket pc חדש (mio 350) ואין לי מושג אילו תונכות מומלצות יש אני אשמח להמלצות.. תודה

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  11. Started by Atmir,

שלום לכולם נאבד לי המטען לנגן Iriver H10 6g שלי... מישהו כאן יודע איפה אפשר לקנות מטען חדש לנגן זה ? דרך היבואן או חנות כלשהי ?

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  12. מותקן לי בסנסה הגרסאת בטא שיצאה בעברית ואחכ הורדה מהאתר בשל אי יציבות ובאגים עכשיו שאני מנסה לעדכן עם התוכנת אפדייטר מהאתר שלהם הוא לא נותן עדכונים חדשים בגלל שהבטא בעקרון יותר מתקדם מהגרסאות האחרונות באנגלית. איך אני יכול להחזיר אחורה לגרסא אנגלית יציבה ללא באגים? ואגב, מה הסטטוס של רוקבוקס לסנסות? תודה

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  13. היי!, אז ככה, עד עכשיוו היה לי את הטלפון K750I, לאחרונה בעל כורחי נאלצתי להחליף אותו לW850I, לעומת הבטריה המדהימה של ה750 שהחזיקה 400 שעות המתנה! (לפי נתוני יצרן) ה850 התבלט בכמה באגים מעצבנים אופייניים לדור 3 כמו בעיית התחממות המכשיר לאחר שיחה ארוכה ובעיקר - זמן בטריה קצר - הייתי צריך לטעון את המכשיר כל יום! ואז עלה לי רעיון, באריקסונים, אם נכנסים ל->תפריט ראשי->הגדרות->קישוריות->רשתות סלולאריות-> רשתות GSM\ דור 3 ניתן שם לקבוע לטלפון להשתמש רק בGSM! מנסיון של כמה ימים, מצב זה פוטר גם את בעיית ההתחממות, וזמן הבטריה אפילו יותר טוב משל הK750, אני פשוט לא הטענתי אותו בשלושה ימים האחרונים והוא עדיין בועט! חשוב לציין כמה דברים להבהרה - מאוד יכול להיות שלא רק לס…

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  14. Started by mikko,

יש לwii חיבור של כרטיס רשת מאחורה ? או שרק יש לו תמיכה רק ב wifi כי חיפשתי ולא מצאתי תמונות כי אני רוצה לקנות ולחבר אותו לנתב קווי שיש לי ובנוסף מישהו יכול לעלות תמנות של הwii מאחורה , הכוונה לחיבורים מאחור תודה

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  15. Started by The Dom,

חשבתי שכבר היה אמור לצאת הN95 באורנג'... ועדיין-- לא יצא. חיפשתי בפוקט על תאריך השקה בארץ ( ברשתות הגדולות) ולא מצאתי כלום... יש למישהו כיוון/תאריך כמה שיותר מדויק?

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  16. Started by oorlevi,

יש לי פלאפון V3c אני צריך את התוכנה שעאפשר להעביר דרכה קבצים/שירים וכו'.... יש אפשרות להוריד אם אפשר לינק בבקשה תודה![br]פורסם בתאריך: 29.04.2007 בשעה 21:11:43 סורי על הדאבל אבל מישהו יכול לעזור זה דחוף!

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  17. Started by migez,

מחפש נגן 10-20GB. הדברים העיקריים שאני מעוניין שיהיה בו: - הכי חשוב שיהיה כמה ושיותר קטן - שתיהיה אפשרות של סידור תיקיות - השימוש העיקרי והיחיד בו בעצם זה רק MP3, יעני רק מוזיקה, אז לא חשוב שיהיו כל מיני אפוציות מיוחדות לוידיאו, לא צריך בכלל MP4 אם זה אפשרי. - זה שזה בלי הגבלה אל תביאו לי משהו ב4-3 אלף... זה הכל פחות או יותר, תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  18. Started by ilil,

שלום רב, מעוניין בהמלצה על נגן MP3, מבוסס Flash . נפח 1-4GB. חשיבות לאמינות, נוחות תפעול, קומפקטיות; רדיו. סוללות: סטנדרטיות AA או AAA. אין צורך בהצגת וידאו. בתודה, ilil

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  19. Started by BloodFist,

אז ככה אבא שלי רוצה פלאפון נוקיה 6230I או פלאפון דומה של נוקיה, עכשיו השאלה היא האם עדיף לקנות חדש או משומש? (בתנאי שהוא במצב טוב) מה אתם מציאים לעשות? עד ה 1000 שקל בערך.

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  20. Started by D.r Bit,

שלום רציתי לברר עליו קצת יותר פרטים בבקשה אנשים רק מי שיש לו את המכשיר או מי שמכיר אותו ממש מקורב ילדים אנא ממכם על תגיבו עם אתם לא בטוחים במאה אחוז לגבי מה שאתם כותבים ! אני רוצה לדעת מה היתרונות והחסרונות שלו והעם יש לו מתחרים התקציב הוא 2000 שקל לא חשובה לי העברית ותוכנת ניווט מידי אני מוכן לקנות אותו בלי תוכנות כלל ! עם זה יצא לי זול יותר ! עכשיו שמעתי שהמכשיר נכנס למין פריז' של שינה כזה וצריך לעשות לו ריסט זה נכון ?

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  21. Started by marlboro,

מעניין אם יש את החולצה בקצר, עכשיו קיץ

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  22. Started by shablull,

שלום אני מחפש נגן MP3 עד מחיר 300 ש"ח , האם יש לכם המלצות לנגן טוב , עדיפות לנגן עם נפח מקסימלי (הנגן מיועד לאדם שנוסע לטיול בחול)

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  23. Started by DarkSight,

שלום ברשותי טלפון סלולרי מדגם נוקיה 6280 ושמעתי כי קיים GPS עבור המכשיר, הייתי רוצה לדעת האם ערכת ה- GPS שלו טובה. יש מישהו שמבין בנושא? תודה!

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  24. הבקשה בכותרת.... למעשה זה סקינים.

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  25. Started by הטכנאי,

בס"ד מה המצב צוהרים טובים ישלי שאלה ובעייה בקשר לאיפוד השאלה שלי התקנתי את העברית בזכות משהו ששלח לי את זה כאן מהפורום ואני רוצה לדעת מה סוג הפונט שהאיפוד קורא בעברית למשל אם זה דיויד או משהו אחר. ובעייה אני לא שומע מוזיקה באיפוד ולא יודע למה השיר שוקל ויש זמן אבל הוא לא רץ שאני לוחץ על פלי. ועוד שאלה אני לא מצליח לעשות את העדכון של העברית משהו יודע למה זה אומר לי שהקובץ לא טוב.

• 1 תגובה
    • 637 צפיות

דיונים חדשים בפורומים