גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
כשאני פותח את חובץ הזבה בפלפון ואני מתחיל להתקין כימת בסוף התכנה מופיעה לי "לא ניתן להתקין" בכול דבר שאני מנסעה להתקין מישהוא יכול להגיד לי מה לעשות בבקשה????? תודה.
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למודם סלולארי שאוכל לחבר למחשב נייד או/ו רגיל. הפונקציות שאני חייב שיהיו בו הן: 1. יכולת לשלוח ולקבל הודעות sms. 2. אפשרות ליזום ולקבל שיחה. חשוב שהמודם יהיה של חברה מוכרת בתחום תקשורת בשוק. אשמח עם תפנו אותי לאתרי יצרן וכמובן לתוכנות שנלוות למודם שאתם ממליצים תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
חיפשתי בכל הרשת ולא מצאתי כלום, גם לא באתר של MIO אשמח אם תעזרו גל
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אחותי גיבלה במתנה את הנגן הזה: איך מטעינים אותו? היא אומרת שחיברה אותו למחשב לאזיה 12-18שעות וזה פשוט לא הטעין אותו? אולי צריך לכבות את המחשב או משהוא כזה? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
אפשר כתבה\הסבר על המכשיר (מומלץ בעברית )
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
-
שלום אנשים. לפני כחודש וחצי קניתי מכשיר ZEN CREATIVE 4G. היום תוך כדי שאני מארגן את המדיה שלי, תוכנת האירגון נתקעה ונאלצתי להפעיל את המחשב מחדש. מאז, המכשיר עצמו לא עובד - הנורה של המתח דולקת, אבל אין שום תגובה מהמכשיר. אין שום תצוגה על המסך ואני אפילו לא מצליח לכבות אותו. גם כשאני מנסה לחבר אותו שוב למחשב אין שום תגובה (מכשירים אחרים עובדים כשמחברים אותם). מישהו מבין מה קורה פה ויכול לעזור לי? :s05: אשמח לכל רעיון... המון תודה, yuvalchu
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
אז בקיצור אני לא מצליח להעביר תמונות מן המחשב אל ה-ipod touch :s05: תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מכשיר GPS שיהיה מדוייק ביותר עם סוללה חזקה מאוד (הכי חשוב) כי זה לקטנוע אז אין איפה להטעין וכמה שפחות שטויות כמו נגנן MP4 וכד'
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
http://www.engadgetmobile.com/2008/10/07/vodafone-debuts-blackberry-storm-9500/ http://blackberry.vodafone.co.uk/storm/
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
מעוניין לרכוש מכשיר חדש. כרגע אני מנוי ברשת סלקום. אין לי יעד כספי ככה שכל טלפון לא משנה מה התקציב שלו יתקבל בברכה. בבקשה לא לחפש טלפון שאהבתם או ראיתם ועולה יקר אז הוא טוב לדעתכם. בבקשה רק משימוש אישי או המלצות ממש טובות שקיבלתם. ושוב ללא הגבלת כסף. אם אתם מכירים מכשירים שאפשר לרכוש מחו"ל ואפשר לפתוח אותם לרשת סלקום יתקבלו גם בברכה. תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא שלי בטיוואן כרגע. מישהו יודע מה יש שם זול שכדאי לבקש ממנו? גאדג'ט כלשהו? סלולרי? לא יודע, מה יש שם?
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לאחרונה מכשירGPS של אסוס ויש לי כמה שאלות. בגדול, המכשיר טוב וקל ושימוש, אך יש כמה רחובות/מתחמים שלא מעודכנים בתוכנה. אני לא בטוחה אבל כנראה שתכנת הניווט שלנו היא IGO6 (בדקתי ב"אודות" של התכנה, ורשום ASUS GO NAVIGATION SOFTWARE 200). איך ניתן לוודא באיזה גרסה מדובר, ואיך ניתן לעדכן את רשימת הרחובות/אזורים? למישהו יש ניסיון עם המכשיר/יודע איך הוא לעומת אחרים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה סיומת של המשחקים למכשיר הנ''ל כי אני מת למצוא משחקים וכל מיני תוכונות ואני לא יודע איפה להוריד
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
אבא שלי קנה לפני כמה ימים מחשב כף יד עם גי פי אס מובנה . השם של המחשב P360 ורציתי לדעת איך המחשב הזה עם הוא טוב? והגירסאת ווינדוס שלו היא Windows Mobile 6 ומעבד 400MHz. אלה הפרטים שאני יודע עליו כי אין לידי את אריזה.
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
שלום רב. כמו שכתבתי בכותרת,מחפש המלצה לאוזניית BT נוחה ואיכותית לפלאפון בעיקר,התנסתי עם הVOYAGER 510אבל הוא גדול לטעמי,אשים דגש בעיקר על קליטה טובה ללא הפרעות ממרחק סביר,שתשב בצורה נוחה ויציבה על האוזן,ושהשמע בה יהיה טוב וברור(לא צריך אוזניות סטריאו) דבר נוסף,יש הבדל בין הגרסאות של השן כחולה 1.2\2\2.1?שמתי לב שיש שוני בגרסא בין אוזניות שונות ומגוונות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
ברצוני להקליט שיחת טלפון מסוימת, אתם יכולים להמליץ לי על תוכנה טובה לעשות זאת? המכשיר ברשותי הוא Nokia 6120 תודה
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
היי אני מתחיל להתעניין ברכישת מכשיר GPS לאוטו ואני לא מבין הרבה בנושא. ראיתי שיש מלא דגמים.. מישהו יכול להמליץ על אתר טוב או פורום פעיל בנושא שממנו אני יכול ללמוד על הדגמים השונים ומה כדאי/צריך במכשיר..? תודה
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
-
-
שלום ברשותי מכשיר סלולרי (ישן) של חברת LG מדגם G5305 צבעוני וכל זה.. פלאפון ממש נחמד.. הבעיה איתו היא שהוא לא נותן להטעין את המכשיר כאילו נדלק המנורות בצד אך הוא לא מטעין את המכשיר והמכשיר בכלל לא נדלק כנראה בגלל חוסר בבטריה מישהו חושב שהוא יודע מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
שלום קניתי מכשיר samsung f 480 רציתי לדעת אם זה אפשר להוריד לו תוכנות או משחקים...ואם כן מאיפה אני יכול להוריד.!? תודה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
איזה נגנים מומלצים הנוחים לפעילות ספורטיבית? אני מחפש משהו קטן ונוח. גודל זכרון- 2-4GB או קצת יותר. |אני מעדיף לשמוע המלצות מאנשים לפני שאני בפעם המי יודע כמה אקנה משהו ואצטער אחרי זה|
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני חודש גוגל פרסמה בGoogle Maps - שירות המפות שלה, מפה חדשה לישראל עם כל הרחובות בעברית. הבעיה היא שבתוכנת Google Maps Mobile אי אפשר לגשת למפה הזאת ואי אפשר לראות את המפה החדשה בגלל הסכמים של גוגל עם חברת מפה. יש לי פתרון שאיתו אפשר להוריד את המפות ישירות לפלאפון, אבל קחו בחשבון שבשביל הנחיות התוכנה חייבת אינטרנט. אני מדבר על פלאפונים שמריצים ג'אווה, במילים אחרות כל פלאפון כמעט. לא חייבים GPS מובנה, אפשר להשתמש בתוכנה רק כמפה. אז אם מישהו מעוניין, הנה מדריך שכתבתי: 0. תורידו ותתקינו את התוכנה GMaps מhttp://www.mgmaps.com/download.php 1. תכנסו ל http://www.mapcacher.com, תבחרו בSatellite בצד, תעשו זום לישראל ופשוט תלחצו על המפה בשביל ליצור מלבן שיכיל את המפ…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע אם צריך לצאת בזמן הקרוב PSP2 כי אני מעוניין לקנות PSP ... בזמן הקרוב אני מתכוון 3חודשים... תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
למשל ה e3c e4c יעלו במחיר נורמלי 200 300 ש"ח ? בעוד כמה שנים? או שלא קיים ירידת מחירים באזניות
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
שלום, חברי רוצה לרכוש מכשיר חדש ויש לו סביבות ה- 1700 ש"ח. הוא חשב על אחד המכשירי שבכותרת. האם שווה להשקיע עוד 200 ש"ח בשביל ה- 810? במה הוא טוב יותר מה- 800? האם ישנם מכשירים טובים יותר ב- 1700 ש"ח? מדובר על המחירים ב- ZAP. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-