גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
היי לפעמים עולה הצורך (במיוחד בארץ היפה שלנו) להקליט שיחות טלפון כמו לדוגמא עם ספקי שירות טלפון/כבלים/אינטרנט מישהו יכול לכוון אותי איך ניתן לעשות זאת כך שגם אני אני מקבל שיחה וגם אם מוציא שיחה אוכל להקליט זאת במחשב בליחצת כפתור תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
משום מה באתר הרישמי בארץ לא ראיתי שום ציון שיש גרסה עם פלוס לעומת האתר העולמי : http://www.sandisk.com/products/sansa-music-and-video-players/ שבו כן מופיע הגרסה עם הפלוס , חוץ מכרטיס הרחבה לא מצאתי הבדלים. אשמח לשמוע את חוות הדעת שלכם. אני מתלבט בין לקנות את הפלוס בארה"ב לבין הרגיל בארץ , זה יוצא בערך אותו מחיר עריכה: וכמובן לפלוס יש גרסת firmware שכוללת עברית ?
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
[h=1] שלום לכולם , הרבה זמן לא יצא לי לכתוב בפורום... לאחרונה קיבלתי במתנה מלגה דיי מגניבה לקורס מוכר על ידי התמ"ת במכללה חדשה באזור מגורי (פריפריה). המלגה מכסה 100% משווי הקורס (שום קשר לפיקדון) והבחירה הייתה בין פיתוח אפליקציות לאנדרואיד ובדיקת תוכנה. לאחר קבלת החלטה אישית ראשונית פיתוח אפליקציות לאנדרואיד הכי עניין אותי (הייתה אפשרות גם לאייפון) , אני מגיע מרקע של C# ומאוד קורץ לי ללמוד גם JAVA ולדעתי זאת הזדמנות מעולה לקבל בסיס. אני מודע שהקורסים אינם קורסי פלא שהופכים אותך למתכנת על וישר תמצא עבודה, אבל בכל זאת אשמח לקבל חו"ד אודות הקורס אם מישהו עבר אותו. הקורס הנ"ל בהיקף 280 שעות, במהלך 4 חודשים 3 פעמים בשבוע. יש לציין שאני חייל משוחרר בן 22 , הש…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שאני מחבר את כבל הUSB לפלאפון ומנסה להעביר תמונות/שירים זה ההודעה שאני מקבל : למי שלא רואה http://i26.tinypic.com/mjn2mu.jpg אותו דבר קורה גם שאני מחבר MP3. בבקשה תעזרו לי, ואם האשכול לא מתאים לקטגוריה תעבירו בבקשה, תודה :] .
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
אשמח ללינקים מאיביי..חיפשתי בעצמי ויש שם אינספור אפשרויות ואינספור מחירים. אשמח להמלצה ממישהו שהזמין והוא מרוצה מהקנייה.
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
שלום רב ראיתי לפני כמה ימים את הטאבלט הזה http://www.focalprice.com/CE0182X/ICOO_D70PROII_7_Android_411_Dual_Core_RK3066_16GHz_Tablet_PC_with.html#.ULn6OoN0nsF המחיר מעולה לי ורציתי לקבל חוות דעת הן מהבנתכם את המפרט שלו והן אם מישהו מחזיק באחד כזה אשמח לתשובה מהירה האם פרט לגודל המסך של המכשיר האם ש/ווה להשקיע פי שניים כמעט ולקנות את זה http://www.focalprice.com/CE0179B/N10_101_Android_404_Quad_Core_iMX6Q_48GHz_Tablet_PC_with_External.html#.ULn944N0nsE שוב תוך התעלמות מגודל המסך תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כל ההנחות לרגל הבלאק פריידי והסייבר מאנדיי השאירו אתכם איכשהו עם טעם של עוד? יש פתרון גם לזה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי לפני שבוע IAUDIO 7 מבאג, ולמכשיר אין תמיכה בעברית. מישהו מכיר קושחה עם תמיכה?
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
שלו לכולם ברשותי HP IPAQ 2200 ולאחר התקנת IGO 08 שעוברת חלק בהפעלה מופיע ההודה הבאה fatal error fatal erroroccurred thread address:0x0000000 exception:0xc00000005 ההתקנה עוברת חלק אחרי שאני מנסה להפעיל אני מקבל את ההודעה הזאת? מערכת הפעלה 2003 מזה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
פלאפון מאחלת לכם חג שמח, ומעניקה ללקוחותיה הטבה חגיגית לפסח: SMS חופשי בכל הסופ"ש הקרוב, עד 500 סמסים! ההטבה תקפה בין התאריכים 15.4-16.4 ומותנית בהרשמה מראש. לקבלת ההטבה ולפרטים חייגו 2424* המשך גלישה מהנה, דנה נציגת פלאפון.
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
ידידה שאלה אותי איך היא עושה Check In בנוקיה E72 שלה. הבנתי ממנה שאין Check In דרך האפליקציה שלה של הפייסבוק והוא מעודכן. זה אפשרי ? אולי עם תוכנה אחרת לפלא ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי.. אני רציתי לקנות מכשיר GPS וגיליתי שיש מלחמה בין mio ו que :-) המון המון מכשירים.. אומרים שQUE מכשיר לא אמין ו MIO תוכנה זבל.. מוזר, אף אחד לא יצר מוצר נורמלי? מסך מינימום 4.3 אינץ ושיבוא עם מפות מעודכנות (קראתי פה על חברה שקנו וקיבלו מפות ישנות ועידכון עולה כסף הבנתי בQUE). אשמח לאיזה המלצה.. עדיף מניסיון אישי. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אפל נכנסה לשוק הפאבלטים עם האייפון 6 פלוס, ובכתבה זאת אנחנו בודקים נגד מה היא צריכה להתמודד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a7%d7%a8%d7%91-%d7%94%d7%a2%d7%a0%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%90%d7%99%d7%9a-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%9f-6-%d7%a2%d7%95%d7%9e%d7%93-%d7%9e%d7%95%d7%9c-%d7%92%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%99/
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בלאקברי CURVE 9300 איזו תוכנת IM אפשר להתקין עליו שבעזרתה יהיה אפשר להוציא שיחת קול VOIP למכשיר אחר ?
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
חברת Vixole השיקה פרויקט מימון המונים עבור נעליים חכמות, שמגיעות עם תצוגת LED מדליקה וחמישה חיישנים שונים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום וברכה, עד עכשיו היה לי samsung galaxy s3 הייתי ממש מרוצה ממנו!! היו לו כמה תקלות בדרך שדרשו תיקון,עכשיו הוא ממש נדפק לי עם הכניסה לusb שלו וכו'.. אני ממש אהבתי בו הכל,את הגודל,המהירות,המצלמה..עכשיו אני רוצה לקנות פלא חדש,נכנסתי לזאפ והכל התבלגן לי,זה לא כמו שהיה פעם s2,s3,s4,s5 זה נהיה גם כל מיני מכשירים משניים פתאום j5,j7,a7 עכשיו ניסיתי להסתכל על הLG,היה שם גם כל מיני LG BEATS ועוד כל מיני מכשירים..וכבר הרבה זמן לא התעדכנתי מה יצא ומה יש בשוק,מה טוב ומה לא טוב.. אני מחפשת משהו בכיוון הsamsung או הlg אין לי מושג מה לגבי המייזו אם הוא טוב..אני רוצה משהו בסביבות עד ה1000 ש"ח משהו קומפקטי,מן הסתם לא את "הכי חדש" כי זה יקר,מכשיר שידוע שאין לו בעיות קבועות…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות Mp3 שיש בו לפחות 2gb זכרון, מעדיף 4.. כזה שיש בו אפשרות להטענה באמצעות שקע חשמלי ולא רק בעזרת Usb.. אני מעוניין לבצע את הרכישה דרך אתר אינטרנט מוכר כלשהו כמו ebay/amazon.. טווח המחירים שלי הוא בין 300 ל400 שקל.. אם למישהו יש המלצות.. שמתי עין בעיקר על הנגנים של creative/sandisk
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
סביר להניח שזה שימושי לחלק קטן מהמשתמשים (בלי wifi) ותשלום לפי גלישה, מצריך root מאפשר גלישה דרך usb מהמחשב (המחשב מעביר למכשיר) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1371345
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
קניתי פלאפון חדש מדגם נוקיה N85 דרך משווק מורשה של חברת פלאפון. לדעבוני אינני מצליח כלל לגלוש דרכו באינטרנט של חברת סלקום ואף לא באינטרנט האלחותי שלו. ההיתי אתמול אצל סלקום ובדקה את הפלאפון טכנאית שלהם שאמרה לי שהיא לא יכולה לעשות כלום משום שהטלפון נעול לגלישה ועלי ללכת לחנות שמימנה קניתי את הפלאפון. האם למישהו פעם היתה בעיה דומה? האם מישהו יודע כיצד לפתור בעיה זאת? האם יכול להיות שהבעיה נובעת מכך שאני משתמש בסים דור 2 על מכשיר של דור 3.5? האם הבעיה יכולה לנבוע מכך שחברת סלקום לא משווקת את המכשיר הזה? המכשיר שלי פתוח לכול הרשתות.
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
Nokia 5800 אני מנסה להתקין את CoreCodec CorePlayer מהאתר בקישור, בתחתית הדף ישנם 4 סוגי הורדות של CorePlayer ניסתי את הראשון http://www.nokiasymbianthemes.com/free-mobile-applications/core-codec-coreplayer-for-nokia מקבל הודעה: תמונת Install מצורפת, ולא קורה כלום, אני סוגר ב X את החלון הודעה. 1. האם זהו קישור מתאים להורדה ? 2. איך אני יודע אם הסימביאן שלי נעול או לא ? ג'יקוב [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בסוף הסרטון מופיע Market Pilot begins in 2015
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
אני נמצא כעת בבריטניה והNote2 הנאמן שלי מראה סימני גסיסה מתקדמים, אני מניח שהגיע הזמן להחליף אותו. אין לי כוונה להוציא 400-500 פאונד על ספינת דגל מהדור האחרון, חשבתי על משהו יותר בכיוון 200-250 פאונד. למרות שבתחום הזה נכנסים מכשירים כמו הG3 והזנפון 2, אני דווקא רוצה לרדת בגודל המסך. די נמאס לי להסחב עם מסך טלוויזיה במשקל 180 גרם בכיס שלי. לפני כמה ימים מוטורולה/לנובו או איך שלא קוראים להם עכשיו פתחו במבצע ומוכרים פה Moto X מהדור החדש (2014) ב230 פאונד. למרות שזאת לא העיסקה הכי משתלמת ביקום, זה נראה לי די נחמד. האם למישהו יצא לשחק קצת עם המכשיר או לחילופין יש לו אחד כזה ומה אתם חושבים עליו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, קיבלתי מתנה מהעבודה טאבלט פשוט ודי עלוב Mio Touchpad 7. אני מפיק מוזיקלי ולטאבלט שימושים רבים באולפן כאמצעי שליטה על אפלקיציות שרצות מהמחשב. אין פה צורך במסך איכותי או ביצועים מטורפים, סה"כ הטאבלט אמור לשמש כשלט Midi / WiFi ולשלוט על פרמטרים מהמחשב. (באמצעות אפליקציות ייעודיות לאנדרואיד כמו TouchOSC וכדומה) הבעיה: הWiFi מאוד לא יציב, כשאני מתחבר למחשב אין לי אפשרות לפרוטוקול MIDI, או למעשה שום פרוטוקול שהוא לא העברת קבצים. האם קיימת תקווה בטאבלט הזה, או שאפשר לוותר עליו ולזרוק אותו לאיזה אחיין? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 4k צפיות
-
-
המופע של אפל לא הספיק לכם? גם השקות של סמארטפונים חדשים מבית גוגל ושם מכשירי Surface נוספים ממיקרוסופט מצפות לנו מעבר לפינה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
- 1 follower
-
-
היה לי S4 והחלפתי ל-LG G2, יש לי אותו 3 חודש בערך ובגדול אני מרוצה אבל אני חושב שאני מתגעגע ל-S4. חיישן IR שלו עדיף, מצלמה לא לאגית בחושך, משחקים פשוטים עובדים בו פיקס ואילו ב-G2 עובדים כמעט חלק... במשחקים הכבדים ה-G2 מסתדר מצוין... איך הוא יכול להתקע בקלים? מתלבט מה לעשות, ואני חושב שאני מעדיף כפתור בית פיזי, אבל לדעתי זה יהיה דפוק אם אחזיר את ה-S4 כי לא מספיק שהפסדתי כסף לאחר שקניתי את ה-G2, אני עוד אחזיר את ה-S4... מה עושים? וגם ה-S4 יפה הרבה יותר (פחות קריטי).
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-