גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
אני מתכנן לקנות E72 בסוף החודש(משכורת) עכשיו ראיתי מחברות הטלפון שהוא יקר בטירוף אבל לעומת זאת מצאתי שהוא זול מאוד בחנויות פרטיות והם מביאים אחריות לשנה השאלה שלי אם הE72 אמין מבחינת תקלות תוכנה או חומרה כי אני לא רוצה למצוא את עצמי מבזבז שנה מאחריות על תקלות ואח"כ שיגמר האחריות אני יזרוק אותו כי יותר עדיף לי לקנות בחנות פרטית המחירים נעים בין 1.5K ל 2K מקס ולעומת זאת בחברות הסללולריות זה 3K+
-
- 41 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
הדגמים האפשריים הם 5011, 6062 ו7062 1. קודם כל רציתי לדעת איך המכשיר? ניסתי למצוא ביקורות אבל לא מצאתי משהו רציני. 2. איך תוכנת הIGO? 3. האם המפות בתוכנה באמת מתעדכנות באופן רציני? 4. איך מעדכנים אותם? בתשלום? יש דרך חנימית? יש אפשרות לפרוץ את התוכנה ואיך?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי אנדרואיד samsung galaxy gt i7500 עם קושחה 1.5 שידרגתי ל1.6 בעזרת oden עם קושחה I7500XEFJB2 אבל שטלפון חזר מBoot אני מקבל כל הזמן את ההודעה com.android.phone has stopped unexpectedly בנוסף no service ואין קליטה (כאילו שה sim נעול) יש רעיונות מלבד לבקר את תחנת השירות של סלקום (שלא פתוחה בסוף שבוע)
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי איפון 3GS שמונה ג'יגה פרוץ. עכשיו פעם ראשונה הכנסתי אותו לאייטיונס ההכי מעודכן והוא ביקש מימני לעדכן אותו - עשיתי את זה, ואז לעשות ריסטור - עשיתי את זה ובכל פעם שהוא מגיע לאמצע הוא נותן לי איזה שגיאה עם מספר (37 לדוגמא אבל זה משתנה גם כן) וזהו המכשיר נעול אני לא יכול לעשות כלום. ניסיתי לעשות במצב UDF וחוץ מלשנות את מספר השגיאה שום דבר לא משתנה. בבקשה אם מישהו יודע מה לעשות אני אשמח לכל עזרה אני ממש תקוע עכשיו בלי פלאפון
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש מכשיר זול ופשוט לצורך בסיסי של שיחות. חשוב שיהיה בעל מסך וכפתורים נוחים, ואיכות שמע טובה. שיעבוד ברשת סלקום או אורנג' [ביגטוק או טוקמן].
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה כמו להיות בחנות ממתקים שאתה ילד בן 6 ששוקל 50 קילו ואתה לא יודע מה לבחור יש כל כך הרבה מכשירים היום טובים ואין לי מושג איזה טלפון לבחור אני נדלקתי קצת על הN97 ולפי מה שקראתי באינטרנט זה כנראה הפאלפון בשבילי אבל לא יודע חשבתי לבדוק אופציות אחרות כשראיתי את המחיר בחברת פלאפון(החברה שלי) בכל מקרה אני רוצה לוח מקשים אינטרנט עדיפות ענקית לWIFI מסך מגע אפשרות לראייה של סרטםי אל אכפת לי רזולוציה או שמע טוב רק שיהיה אפשר לראות מצלמה פצצתית באיכות מעולה בנוסף לזה אני רוצה גם וידיאו באיכות מעולה שיהיה אפשר להתקין עליו מערכות הפעלה שונות או שלפחות יוציאו עידכונים כל הזמן למערכת הפעלה ולטלפון הזה בכלליות והכי חשוב לי מוזיקה! אני רוצה מוזיקה באיכות הכי טובה שיש עם כל התוס…
-
- 30 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש בחור שמוכר את המכשיר שלו כיד2 . יצרתי איתו קשר עכשיו, נשמע בחור נחמד, עבד 3 שנים בסלקום ועלות פתיחה ל-SF היא 75 ש"ח בסה"כ והוא אף מוכן להוריד לי בלי בעיה למחיר של 1600. הוא טוען שהמכשיר תקין לחלוטין והיה בשימוש ימים בודדים עד שגילה שהוא לא יכול לשמש כמודם ולכן בעצם גם מוכר אותו. הוא מגיע עם כל הערכה וכו'. העניין הוא שאני לא אוכל לממש אחריות יצרן מאחר והבעלות תישאר על שמו - מה דעתכם, לא קצת מפחיד עם מכשיר עם מסך מגע יקר? אשמח לכל דעה נוספת לגבי האחריות/המחיר וכו'
-
- 309 תגובות
- 27.7k צפיות
-
-
התלבטתי הרבה זמן, במיוחד כשראיתי מחירים של סביבות ה400 שקלים לממירים רגילים שאפילו בלי אפשרויות הקלטה. מצאתי ממיר בשם QUE STQ500 שנמכר במחיר מגוחך גם בKSP וגם באייבורי ואכלתי סרטים אם לקנות או לא - במיוחד מאחר ולא מצאתי ביקורות או דיווחים בפורומים שנוגעים לממיר הזה. בסוף לקחתי בגלל המחיר הזול והתפללתי שלא זרקתי אותו סתם. הרושם הראשוני שקיבלתי הוא שהאנטנה הקטנטנה שמגיעה בבאנדל לא תתן קליטה סבירה, אבל אני חייב לציין שאני מופתע לטובה. התמונה נראית היטב על טלויזיה 29'' CRT בת 10 שנים. קולטים היטב ערוץ 1, 2, 10, 33, 99 כולל לוח שידורים מפורט הרבה יותר מהלוח שמתקבל ע"י ממיר VOD של HOT. נ.ב. אני בבאר שבע. אצל ההורים שלי לעומת זאת, במיתר, לא קלטתי אפילו ערוץ אחד.
-
- 3 תגובות
- 5k צפיות
-
-
הי, האם תוכלו להמליץ לי על דיבורית טובה לרכב? אני מחפש דיבורית שתתמוך ב-BlueTooth ובחיבור של כמה מכשירים, כלומר, שלא תשכח מכשיר אחד בהתחברות למכשיר שני. התקציב שלי בסביבות ה- 500 ש"ח.
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
או wifi, זה לא צריך להיות באיכות גבוהה, סבירה בסטריאו, ועדיף כמובן זול וכמובן רכיב שיקלוט את זה. המטרה היא לחבר רמקולים למחשב, ולחסוך בסיבוכיות החוטים תודה משהו כזה יתאים? http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.27212
-
- 2 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות HTC Desire בארה"ב, ושמתי לב שיש מגוון רב תכונות למכשיר שיכולות להשתנות. למשל: CDMA / GSM, מסך SLCD או AMOLED, מכשיר שהוא Branded או Unbranded, מכשיר שהוא Sim-Free או לא. ברור לי שאני צריך מכשיר GSM ולא CDMA, ומעדיף מסך SLCD אבל לא חובה. אבל אני מאוד מוטרד מנושא ה SIM-FREE - האם אפשר להוריד את הגבלת ה SIM או שמראש המכשיר חייב להיות SIM-FREE. לצערי חיפוש בפורומים שונים לא ענה על כל השאלות. אשמח להדרכה בכל הנושאים אליהם צריך לשים לב אם קונים מכשיר בארה"ב ומביאים אותו לארץ. ד"א חברת היעד בארץ היא פלאפון. תודה ואשמח לתגובות.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע מתי יושק בארץ nokia n8 ובאיזה חברה סלולרית זה יקרה? עד כמה שאני יודע הוא כבר יצא לשוק אבל אני לא מוצא אותו בארץ גם לא בחנויות פרטיות
-
- 25 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
במכירה מוקדמת עולה משהו כמו 400+ ליש"ט אם אני זוכר נכון (כולל מיסים) - המון. השאלה היא האם זה שווה את התוספת מחיר מהמילסטון ה"רגיל". בנתיים מה שראיתי זה הבדל במעבד והעובדה שפרויו כבר מותקנת. חוץ מזה המשקל נשאר אותו דבר
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.engadget.com/2010/09/01/live-from-apples-fall-2010-event/ בינתיים אייפודים חדשים. נאנו קיבל מסך מגע. זה כמו אייפוד טאץ' זעיר. דרך אגב, הכתבה שפירסמתם הייתה נכונה. המסך הזעיר שנחשף זה המסך של הנאנו נחדש. איזה צבעים! עכשיו הוא מלכלך על סוני ונינטדו. כמה משחקים אמיתיים יש לאייפוד טאץ'? חמש? הטאץ' החדש: מסך Retina עם תאורת LED, מעבד A4 ומצלמה קידמית. ממש iPhone רק בלי טלפון. נחמד! כל האייפודים בחנויות משבוע הבא. (בארצות הברית, כמובן)
-
- 4 תגובות
- 946 צפיות
-
-
ראיתי את הפרסום פה באתר האחד הבאנרים: http://www.cyberclean.co.il/shop.html האם סוף סוף נמצא הפתרון לניקוי המקלדת? למישהו יש ניסיון של ממש עם המוצר הזה? החשש שלי זה לקנות פלסטלינה ב-50 ש"ח ולגלות שהיא חד-פעמית במקרה הטוב... במחשבה שניה - מקסימום זרקתי 50 ש"ח - שווה לנסות.. במחשבה שלישית - אולי המחשבה השניה היא בדיוק התוכנית העיסקית שלהם? שונא לצאת פראייר של רמאים (לכאורה/בפוטנציה בלבד יש להדגיש)! אז... מישהו מכיר את המוצר?
-
- 144 תגובות
- 24.9k צפיות
-
-
כל כך הרבה בחירה?? http://www.engadget.com/2010/08/31/archos-unleashes-five-five-new-android-froyo-tablets-we-go-h/
-
- 24 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום,לאחר שה-W595 שלי שווק חיים, אין לי ברירה אלא לרכוש מכשיר חדש.. הדרישות שלי מהמכשיר הן: 1)שתהיה לו מצלמה איכותית. 2)שיהיה בו WI-FI. 3)שתהיה בו כמה שפחות קרינה. 4)שיהיה כמה שיותר זול. 5)שיהיה של אחת החברות הבאות:נוקיה,סמסונג,סוני אריקסון. 6)רצוי שיהיה טלפון רגיל(לא סליידר ,פומית או טאץ')אם אין, אז סליידר גם אפשרי. 7)שלא יהיה כבד. יש המלצות? נ.ב-אני מדבר באיזור ה-100 ש"ח בחודש.
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ההתלבטויות העיקריות שלי הן לגבי HTC HD2 MOTOROLA MILSTONE XT720 NOKIA N900 SAMSUNG OMNIA HD לכול המכשירים יש מפרט די עשיר אך חשובים לי מספר פרמטרים : מבנה המכשיר (שרידות) מהירות UI כול המכשירים הם מכשירי מגע,חשוב שהמגע יהיה ריספונסיבי ככול האפשר. סוללה קליטה איכות שיחה איכות רמקול אופציונלי - מצלמה בנוגע למחיר יש הסדר נחמד עם דודי מאיטליה (לא,לא מדובר בEbay). תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני טס לחו"ל (סין) עוד שבוע וחשבתי לשדרג את הדיימונד 2 שלי למשהו חדש. מה אתם אומרים SGS או ה-Desire? או אולי משהו אחר?
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום, אם אני קונה GPS ללא תוכנה (לפי מה שהבנתי זה משמעותית יותר זול), אני יכול להוריד בחינם תוכנה ולהתקין אותה לבד? ועוד שאלה, איפה אפשר להוריד מפות של מדינות אחרות? (אני צריך את איטליה..) ואיך מתקינים אותם? תודה!
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
הי לסבא שלי היה נוקיה 6111 לצערו המכשיר מתחיל לגסוס מבקש המלצה למכשיר לאדם בוגר שיהיה: בלוטוס לדיבורית+מצלמה יכולת שינוי שפה מהירה יכולת שינו אותיות וספרות מהירה \מסך ברור אמין יכולת לצפות בהודעות ושיחות שלא נענו שליחת הודעות מקלדת ברורה וקלה רצוי דור 2.5 או פחות מ 3 בכדאי לחסוך כסף סוללה אם אורך הפעלה ו חיים גדול בברכה ותודה
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום. יש לי את הMILESTONE מה8/8. לאחרונה התחילה תופעה - מדי פעם, לא בזמנים קבועים, מתאפסים לי כל צלצולי הטלפון וההתראות וההודעות. צלצולי אנשי הקשר נשארים בסדר. מה שקורה זה שאני שם צלצול אחר מהברירת מחדל, שחתכתי בעצמי. אבל ברגע שהוא מתאפס, נשמע צלצול ברירת מחדל אחר (שבא עם המכשיר), רנדומלי לחלוטין מתוך הרשימה. כשאני נכנס לרשימה אני רואה ששום אופציה לא צבועה בירוק, כאילו שום דבר לא נבחר. כשאני מנסה לבחור את השיר שחתכתי מהרשימה, אפשר לבחור אבל אי אפשר לשמוע אותו ואם מתקשרים אז שוב שומעים את הברירת מחדל. הדרך היחידה שאפשר לפתור את זה היא דרך כיבוי והדלקה מחדש של המכשיר. זה תמיד קורה לצלצול הראשי, להתראות ולהודעות ביחד - ורק להם. צלצולים של אנשי קשר ספציפיים נשארים בסדר. למישה…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתלבט בין שני המכשירים האלה. איזה יותר נוח? מה אתם אומרים?
-
- 42 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שאלה בכותרת כמה יעלה לי אייפון 8 או 16 גיגה בטוקיו בלי אף תוכנית....ניסיתי לחפש בגוגל באתרים יפנים בעזרת גוגל טראנסלייט...לא יוצא לי...לא מבין שם כלום... מישהו הזמין שם או היה שם או מישהו הביא לו משם?
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אז כה יש לי אייפון 3GS ויש לי מלא אבק בין המסך לזכוכית שלו....איך אני יכול לנקות את זה?.. יש לי כלים לפתיחה..אבל אני לא מוצא מדריך צולם/ודיאו... תודה..
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-