עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אתר PhoneArena מדווח כי אנליסטים מחברת דיסטימו (Distimo), בהתבסס על קצב גדילה (16% אחוז באנדרואיד מול 6% אצל אפל), משערים שמספר האפליקציות באנדרואיד (~150-200,000) יעקוף את זה של אפל (~330,000) עד חודש יולי). מקור: http://www.phonearena.com/news/Android-Market-to-outgrow-App-Store-in-July_id18467?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+phonearena%2FySoL+%28Phone+Arena+-+Latest+News%29 ויש גם כתבה בעברית: מקור:http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=799205

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. בשעה טובה ומוצלחת ולאחר שחשבתי שזה כבר לא יגיע - קיבלתי את המייל מוייבר (נרשמתי לפני המון זמן כבר לבטא), הורדתי והתקנתי את התוכנה. עוד לא יצא לי לעשות בה שימוש כי האמת שאין לי יותר מדי חברים קרובים עם אייפונים או אנדרואידים אבל זה יגיע בקרוב אונמם מדובר בבטא סגורה אבל לפי התחזיות שלהם תוך חודש-חודשיים הם אמורים לצאת עם גרסא מלאה וחינמית לכולם ואז אני מקווה שגם משתמשי האנדרואיד יוכלו להנות מהתוכנה המעולה הזו. אעדכן. שאלות יתקבלו בברכה

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. מה דעתכם? http://www.raspberrypi.org/

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  4. Started by gilp123,

שלום, יש לי מכשיר מסוג SAMSUNG WAVE 2 ואני מחפש תוכנת GPS עבור המכשיר. האם מישהו מכיר תוכנה שמתאימה למכשיר זה. אשמח לקבל עזרה, תודה

• 7 תגובות
    • 4.7k צפיות
  5. אהלן! כרגע יש לי נוקיה ממש פשוט ברשת פלאפון, שנקנה עקב איבוד של הפלאפון הקודם שלי (שגם היה נוקיה). אני לא ילאה אתכם בסיפור, אבל אני דיי תקוע איתו לעוד 30 תשלומים, כרגע אני מקבל החזר, במידה ואני מתנתק זה 600 שקל.. וזה מה שאני מתכוון לעשות. בכל אופן החלטתי שאני חייב משהו טיפה יותר מתקדם, מתכוון להתחבר דרך אורנג' בתוכנית של "חבר", שהיא דיי משתלמת יש לציין.. המכשירים שאני חושב לרכוש מאורנג' במסגרת התוכנית הם: iphone 4 או galaxy s אני מניח שדובר עליהם רבות פה בפורום, והם בהחלט אופציה. מה שמפריע לי בדגמים האלו, מבחינת האייפון זה העובדה שזו מערכת הפעלה סגורה של אפל, אני לא אוהב שמגבילים אותי... וגם האחריות המוגבלת והתיקונים היקרים לא לעניין.. מבחינת הגלאקסי, אין פלאש ב…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by meirtz4,

שלום, אני מעונין לקנות נגן כלשהו לריצה. רציתי לשמוע על מה ממליצים הגאדג'אטיונרים הרצים שבינינו, חבר המליץ לי על אייפוד נאנו. מה אתם אומרים? מה אני צריך לבדוק ומה כדאי, אשמח לשמוע את דעתכם. תודה.

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  7. Started by n14charlie,

שלום לכולם רציתי לדעת אם מישהו יכול להגיד לי מאיזה חברת טלפון אני יכול להשיג טלפון מהדור הנוכחי (אייפון 4 או מקביל אנדרויד) ככה שאני ישלם עליו בתשלום חודשי אבל הכי זול שיש, כלומר מעוניין לשלם כמה שפחות על המסלול. יש לציין שאני סטודנט! תודה למי שעוזר!

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  8. Started by Milford Cubicle,

היי, עשיתי נסיעת מבחן קטנה עם Waze (עבור אנדרואיד) ונתקלתי בבעיה. כשאני ברכב, הסלולרי שלי מחובר לדיבורית ברכב. זה כולל גם אופציה של BT-Audio, למרות שאני לא משתמש בזה.. הבעיה היא ש-Waze מזהה את זה כנראה, ושולח את הסאונד שלו ישירות למערכת של הרכב. זה היה יכול להיות נחמד, אבל אני לא רוצה את זה כי מין הסתם אני מעדיף לשמוע את המוזיקה שלי, ולצערי הם לא יכולים לפעול במקביל. זה נחשב "Source" בפני עצמו. עברתי על כל (?) ההגדרות של Waze, ולא מצאתי שום מקום שבו אני יכול להגדיר לו שפשוט יפעיל את הסאונד דרך הספיקר של הסלולרי. מה אני מפספס? עריכה: וואו גוגל! איזה מלך! חיפשתי עכשיו בגוגל פיתרון לבעיה שלי, חיפשתי "waze ספיקר" , והת'רד הזה - כן כן ממש זה שנפתח לפני 4 דקות - מופיע ב…

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  9. מבין המכשירים הבאים אילו מכשירים נראים לכם עדיפים? סוני אריקסון J108 נוקיה C5 נוקיה E5 או סמסונג S5620 Monte ? אין שימושים יותר מדי קריטיים, אני לא מחפש מכשיר סמארטפון מתוחכם מדי בגדול מחפש מכשיר שיוציא ויקבל שיחות וגם להודעות אבל אם יש על הדרך עוד דברים נוספים וגם שהמכשיר לא ייתקע ולא יהיה איטי אז זה אקסטרה דברים נוספים זה כמובן משחקים וכל מני פיצ'רים כמובן לא מסובכים מדי למכשיר סלולרי... הסכום המקסימלי לכרגע ולקבוצת המכשירים האלה הוא 1000 שח ללא אפשרות לחריגה אני גם לא בטוח אם להשקיע במכשיר יותר מדי כרגע, אולי אפילו 1000 זה הרבה מדי, פשוט , כרגע יש לי נוקיה 3120 ישן... ואני רוצה משהו קצת יותר חדש.... בכל אופן מהרשימה שלמעלה איזה מכשיר הכי טוב או עדיף? ואשמח גם להמלצות נ…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. למה מצלמות של 5 מגה פיקסל שאמורות לצלם ברזולוציה גבוה , ברגע שאני מצלם תמונה והיא יכולה לצאת הכי איכותית שיש בטלפון , ברגע שמעבירים אותה למחשב ורוצים להגדיל אותה לגודל טיפה יותר גדול , האיכות יורדת פלאים. 5 מגה פיקסל לא אמור לתת איכות טיפה יותר טובה? התמונה בכל זאת שוקלת גם איזה 2-3 מגה..

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by guysevi,

בחודש האחרון הייתי בדרום קוריאה ובמהלך הטיול החלטתי להתחדש בגלקסי פלייר 70 החדש שיצא לא מכבר בקוריאה. צעצוע חמוד ביותר , ביקורת קצרה בקרוב.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by redead,

זה משהו שכעיקרון יכול להרוס את הסוללה או לא בריא למשך החיים שלה? הסוללה בעיקרון מחזיקה לי לא יותר מיום שלם והתקנתי אתמול PILOTX 4 כדי לעשות את ה-קליברציה ?

• 18 תגובות
    • 3.6k צפיות
  13. Started by raiman1,

חיברתי את הפלאפון למחשב (והפלאםון נטען) אבל לא ניתן להעביר אליו קבצים. ריתי בחוברת שקיבלתי עם הפלאפון שצריך להתקין איזושהי תוכנה אבל איבדתעי את החוברת ואני לא זוכר את שם התוכנה... תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 4.9k צפיות
  14. יש את המדריך הזה שהם פירסמו : http://vicpc.co.il/article.aspx?id=13 רציתי לדעת איך הוא והאם שווה להתקין ? אולי רום אחר שיותר מומלץ ?

• 32 תגובות
    • 5.3k צפיות
  15. אהלן, אני מעוניין להתקדם למכשיר עם אנדרויד , אולם לא מעוניין להוציא סכום גבוה מדי. האם יש מכשיר בתקציב שלי שאוכל להתקין עלי אנדרויד ולהנות ממנו בצורה חלקה? תודה רבה!

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. היי אני מחפש המלצה לפלאפון עד 1000 ש'ח שלא יהיה טא'ץ עם חשיבות למצלמה כמה שיותר טובה ודק כמה שאפשר.. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=776506 חשבתי על זה או http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=716764 אשמח לעוד המלצות

• 0 תגובות
    • 942 צפיות
  17. Started by gimimix,

אני צריך GPS בערך ב1000 שקל שיהיה ידידותי,נטען,ברכב,מסך 5 ומעלה,ברור להבנה ושיקלוט לוויינים בצורה טובה כמובן הכי טוב תשובה מניסיון

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  18. הי, רק לניסיון נרשמתי בפעם הראשונה עם חשבון google שלא שלי (מכשיר DEFY מאורנג'). אני לא יכול למחוק אותו בלי ללכת דרך "פרטיות--> איפוס נתני יצרן" אבל אני חושש מלאבד פונקציונאליות כתוצאה מזה. הבעיה היא שהוא לא מסנכרן יומני גוגל של החשבונות האחרים... רק של הראשון. 1. יש איך להחליף את החשבון הראשי ? 2. ניתן לסנכרן יומני גוגל מחשבונות אחרים? 3. זה בטוח לעשות "איפוס לנתוני יצרן"? לא איכפת לי לאבד מידע אישי, רק שלא יפגע ב-ROM/עברית או משהו. המכשיר יחזור למצב בו הוא היה כשקיבלתי אותו מאורנג' או איך שהם קיבלו אותו מהמפעל? עריכה: נדפקתי? תודה!

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by bhaim6,

שלום לכולם, אני נמצא כרגע בארה"ב ומעוניין לקנות את המכשיר הנ"ל(דרך אמזון) שיעבוד בארץ ברשת אורנג', ושמתי לב שיש שני דגמים למכשיר I9000 ו I9000T. לא הצלחתי להבין מה ההבדל בינהם (פרט למחיר). http://www.amazon.com/s/ref=amb_link_354270402_7?ie=UTF8&node=2407749011&brand=samsung&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=left-1&pf_rd_r=0AWC7MAY7Q8J2H6YWHGZ&pf_rd_t=101&pf_rd_p=1279425422&pf_rd_i=2407749011#/ref=sr_nr_p_6_0?rh=n%3A2335752011%2Cn%3A%212335753011%2Cn%3A2407749011%2Cp_4%3Asamsung%2Cp_6%3AATVPDKIKX0DER&bbn=2407749011&ie=UTF8&qid=1304295762&rnid=2491153011 כמו כן שמתי לב שבביקורות על המכשיר באתרים שונים המכשיר נקרא לפעמים Vibran…

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  20. שלום, כיום, בניגוד מובהק לימים רחוקים, המחשב הוא כלי עבורי יותר מאשר מהות. אני מוצא שמירב הפעילות שלי מתרכז סביב גלישה, קריאה, כתיבת מסמכים, צפייה בסרטונים (SD), שליחה וקבלה של דוא"ל והאזנה למוסיקה. לא נוח לי לקחת את הנייד למיטה על מנת לקרוא בשעות האחרונות של היום, לפני השינה. הוא שוקל כפול מה-iPad 2 ובניגוד לו גם לא נועד לשימוש במצב בו הוא אינו על משטח. עלי לציין שהקריאה שאני מבצע אינה בגדר "קריאה מרפרפת", אלא כזו שהיא אינטנסיבית ודורשת את מירב תשומת הלב והריכוז. במילים אחרות, אני כנראה זקוק לקינדל (כך זה נקרא?) בנוסף למחשב הנייד, אלא שנדמה לי של-iPad 2 יש מספיק כוח עיבוד כדי למעשה להחליף לגמרי את המחשב הנייד שלי (נטבוק מבוסס Atom 1.6GHz חד ליבתי), מלבד אולי לצורך כתי…

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by XpHunTeR,

שלום לכם, אני עומד לקחת מסלול חדש בסלקום ויש לי בחירה בין אייפון 4 לבין גלקסי S. הבנתי שלסמסונג יש אחריות, מסך גדול יותר, קרינה נמוכה, מערכת הפעלה מבטיחה יותר וגם תמיכה בפלאש, אך מנגד שמעתי על בעיות Crash, איטיות (זמן תגובה איטי), ו GPS שלא עובד כמו שצריך. אז השאלה שלי...מי מהם עדיף?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by Born2Kill,

שלום, אני מוכר לחבר את הנוקיה 5800 שלי, רציתי לדעת אם יש באפשרותי להוריד את רשימת אנשי הקשר למחשב או משהו כזה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. מחפש GPS שיודע גם לקלט בחו"ל וגם לתפוס מצלמות מהירות משטרה למינהם וכאלה ואולי גם פקקים ?

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  24. Started by Born2Kill,

אני מניח שהאייפון 5 יגיע בעוד חצי שנה לישראל, אך עדיין בחצי השנה אני יהיה חייל. אני הולך לעשות מסלול חיילים בפלאפון... השאלה היא האם שווה לחכות? צפויים פערים משמעותיים?

• 31 תגובות
    • 3.9k צפיות
  25. http://tech.walla.co.il/?w=/4/1818998

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים