גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,791 דיונים בפורום זה
-
אממ אבא שלי מקבל דרך איזה מקום פלאפונים והמחיר ממש נמוך הבעיה הגדולה היא שהפלאפונים שלהם הם בינוניים למדי...ואני לא ממש מכיר אותם... אז חוו את דעתכם: סמסונג Z500 מוטורולה V6 נוקיה 6233 סוני אריקון K610 אותו אני פחות או יותר מכיר אלו היחידים שנראו לי נורמאליים... לי חשוב בעיקר שאני אוכל לשים עליו משחקים כדי שלא ישעמם לי בשיעורים באוניברסיטה ושהמצלמה שלו תצלם דברים שאפשר לזהות לאחר מכן... (אני לא מצפה לקבל ת'מצלמה של ה-K800) אני בעיקר מתלבט בין ה6233 שאותו אני לא מכיר בכלל לבין ה-V6 שאני מכיר אבל לא יודע איך המצלמה שלו כ"כ כל הרמקולים MP3 וכולי לא מעניין'תי במיוחד
-
- 34 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מיקרוסופט משיקה סמארטפון מתכתי חדש עם חומרה שמרגישה כאילו הגיעה היישר משנת 2013 חלונות 10 למובייל אולי עדיין חיה ובועטת, על אף המלצותיהם ותקוותם של משתמשים מסויימים ברחבי הרשת, אך בינתיים נראה שהיא ממש לא מצאה את הדרך הנכונה אל המיינסטרים, אם לשפוט לפי דגם ה-Lumia 650 התמוה. הסמארטפון החדש של מיקרוסופט מיועד באופן בולט לשוק העסקי, עם אפליקציות האופיס הניידות של החברה שמגיעות מותקנות מהקופסה במערכת ועם מעטפת מתכתית (מראה נדיר בהחלט במשפחת ה-Lumia) מעוצבת ועובי קורץ של פחות מ-7 מילימטרים. עד כאן הכל נשמע לא רע, אך מתחת לפני השטח מסתתרים להם שבב Snapdragon 212 מרובע ליבות חלש מאוד של קוואלקום, זכרון RAM של 1GB בלבד, 16GB של נפח אחסון מובנה, מצלמת 8 מגה פ…
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
ראיתי הרבה אפליקציות לניטור כמות הגלישה, זה לא מה שאני מחפש, ראיתי פיירוול, זה לא מה שאני מחפש - אני מחפש תוכנה שעוצרת לחלוטין גלישה סלולארית (ורק גלישה סלולארית, לא wifi) במעבר גבול מסויים. ניקח את אורנג' למשל, אם בגלל אפליקציה סוררת חרגת מ2 ג'יגה, אז כל ג'יגה נוספת עולה 2500 שקל בחשבון החודשי. אם זה קרה בגלל הורדה אינטנסיבית בזמן שהיית בישיבה בלי הטלפון, אז אפילו לא תקבל אזהרות SMS עד שתחזור לטלפון ויהיה מאוחר מדי. אז האם יש אפליקציה שתוכל להגביל לי את כמות הגלישה ברשת הסלולארית? כוונתי לאפליקציה שתנטר את כל הגלישה מכל האפליקציות במכשיר וכאשר אני אגיע נניח ל2 ג'יגה, היא תעצור את הגלישה לחלוטין ותאפשר רק גלישת wifi. כמובן שהאפליקציה צריכה להבחין בין גלישת wifi לגלישה סלו…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המיזם היוקרתי של יוצר מערכת האנדרואיד אשר הוליד את טרנד המגרעות במסך עשוי לעבור לבעלות חדשה, ובמקביל לא ממש ברור מתי והאם נזכה לראות סמארטפון חדש מתוצרתו לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
הוא לא נראה כמו אחיו הגדולים והמשכוללים, אך האם לדגם המוזל החדש של משפחת ה-Mate יש זכות קיום משלו בכל זאת? לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
למישהו יש פיתרון? זה כבר הרובוט השלישי שאנחנו מזמינים מהם אבל זה כותב איזו שגיאה באתר שנוגעת ל-FLASH STOCK מכירים אתר יותר טוב במחיר טוב ואמינות? תודה!!! עריכה: ועוד שאלה: מה היתרונות של זה: http://www.robotreviews.com/news/2017/9/20/xiaomi-roborock-robot-vacuum-cleaner-2nd-generation לעומת הדור הקודם? הוא גם מנגם עם מטלית לחה? ומה אם רוצים רק שאיבה אם כן?
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
ספינת הדגל לשנת 2022 מספקת שדרוג איכותי עבור הסוללה ותוספת ביצועים עם המעבר ל-Snapdragon 8 Gen 1 - אבל יש גם כמה החלטות תמוהות שעשויות להתגלות כשנמוך לעומת ה-OnePlus 9 Pro, ואין דגם OnePlus 10 סטנדרטי שישמש כאלטרנטיבה בשלב הזהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
- 1 follower
-
-
ה-20 בפברואר יעניק לנו לא רק מגוון דגמים יוקרתיים של סמסונג - אלא גם חשיפה רשמית של מכשיר ה-Mi 9 המבטיח לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
דור ה-G הבא מ-LG יגיע עם גימור עור חדש בעיצוב כללי דומה ל-G3, וגם ישמור על סוללה ניתנת להחלפה וחריץ הרחבה לכרטיסי microSD לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9c%d7%90-%d7%97%d7%99%d7%9b%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%a9%d7%a7%d7%94-%d7%aa%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%95%d7%9e%d7%a4%d7%a8%d7%98-%d7%94-lg-g4-%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a4%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%a8/
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
K800i k810i w850i כולם פחות או יותר אותו מחיר. מה לבחור?
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אני עוד מעט משתחרר ורוצה לעשות חבילת חיילים משתלמת הקטע שאני לא מדבר מלא היו פעמים שאני יהיה בחול אז חבל לי לשלם יותר מ200 ורציתי לדעת אך המוטורלה i-one... עכשיו אני עם הe71 פלאפון טוב רק חבל שאין לו כניסה רגילה של אוזניות ומצלמה טובה זה מה שהכי מפריעה לי הייתי רוצה לשנות את זה תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי במכשיר עוד 500 מגה פנויים, אבל גם כשאני מנסה להוריד משהו ששוקל 10 מגה זה אומר לי שאין מספיק שטח אחסון זמין. יש איזה דרך לסדר את זה שאני אוכל לנצל הכל? ואם כבר שטח אחסון, למה כתוב שהמכשיר מגיע עם 16 ג'יגה אם אצלי כתוב 13.33 ג'יגה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מזמן רכשתי את הlg g2. הפלאפון עצמו מעולה אך אני לא יכול לצלם סרטוני וידאו עם האפליקציה המובנית שלו. כאשר אני מנסה לצלם סרטון מופיע "לא ניתן להקליט בזמן שיחת וידאו". שיערתי שהאפליקציה google + היא הבעיה ולכן כיביתי אותה אך הבעיה לא נעלמה, רק כאשר הורדתי אפליקצית מצלמה מבית google אני יכול לצלם סרטונים אך האפליקציה לא נוחה והשתמשתי בה רק למתן אינדיקציה- אני יודע שהבעיה היא בתכנה מסוימת של google בפלאפון שמקליטה ברקע. אשמח לקבלת עזרה,תומר.
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
התעייפתם מ-iOS ולא בא לכם אנדרואיד? הטאבלט של Jolla הפינית, מבית פליטי נוקיה, רוצה להיות התשובה בשבילכם בעלות התחלתית של כ-300 דולר לכתבה: http://hwzone.co.il/לא-כמו-כולם-הטאבלט-של-jolla-זמין-לרכישה-מוקד/
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
התרשמתם לטובה מה-Yoga Book אשר מחליף את המקלדת הקלאסית במשטח מגע גדול? עכשיו אפשר לרכוש אותו, אבל זה לא יהיה זול לכתבה
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
עדכון: באתר venturebeat מספקים לנו עוד כמה פרטי מידע מעניינים על ה-Idol 4S – לטענתם, הוא יגיע עם תג מחיר נמוך מ-400 דולר (לא רע, בהתחשב בביצועים שאמור לספק שבב ה-Snapdragon 652) ועם אריזת פלסטיק ייחודית, אשר תתפקד גם כמשקפי מציאות מדומה עבור הסמארטפון בסגנון של ה-Gear VR, או ה-Google Cardboard. סוף סוף קופסה של מכשיר אלקטרוני שלא תרצו לזרוק לפח זה אולי לא מה שיהפוך את המכשיר להצלחה בינלאומית חסרת תקדים, אך זה בהחלט גימיק מקורי וחביב – בהנחה שזה באמת מה שיקרה. הכתבה המקורית: היצרנית הסינית TCL מכינה צמד יורשים מסקרן לסמארטפון ה-OneTouch Idol 3 המוצלח והמפתיע שלה זוכרים את ה-Idol 3? גם אם לא ובעיקר במידה וכן – יש לו יורש בדרך שבהחלט ר…
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
דגמי ה-Zenfone 7 וה-Zenfone 7 Pro כבר כאן - והם מתגאים במצלמה המכאנית המשולשת הראשונה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
הנציגה המקומית הרשמית של היצרנית הסינית השאפתנית מביאה לארץ את מוצר הדגל מתחילת השנה - זמן קצר לפני ההכרזה המיועדת על הדור הבא לכתבה
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
- 1 follower
-
-
חברת ZTE מתכננת להקדים את סמסונג ולהשיק מכשיר חכם כפול מסכים ומתקפל כבר בעוד יומיים, אבל ממש לא בטוח שזה הכיוון הנכון עבור השוק לכתבה
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
- 1 follower
-
-
באג חדש שהתגלה באפליקציית המסרים, ולא רק בה, מאפשר להביא לקריסה שלה ואף של המכשיר החכם כולו בנגיעה בודדת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
- 1 follower
-
-
לא מזמן חבר שלי חיבר את האיפוד שלו למחשב שלי והתקנתי לו ITUNES והאיפוד עשה לעצמו עידכון או משהו ומחק את כל המוזיקה שהייתה לו על האייפוד,אני לא הבנתי מה קרה כי לא עשיתי כלום בסך הכל.עם תוכנה שעושה RECOVER הצלחתי להעתיק את כל השירים שכביכול נמחקו (אמרתי לו לגעת באייפוד כי אני יודע שהדברים לא נמחקים אלא רק נעלמים עד שרושמים עליהם משהו אחר ואז הם נמחקים) חיטטתי באתר של APPLE וגיליתי את המשפט הבא Sync in a snap with Auto-Sync. By default, iTunes automatically copies your entire music library to iPod and deletes songs on iPod that are not listed in iTunes. זה נמצא בכתובת http://www.apple.com/itunes/sync/auto.html בקיצור זה הדבר הכי מטומטם שאפשר לעשות כי אם מישהו מחלי…
-
- 33 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
לא לקנות מח.י אלקטרוניקה ומוטורולה ! לפני כשלושה חודשים רכשתי מכשיר סלולארי מסוג מוטורולה Defy Plus דרך אתר וואלה מחברת ח.י אלקטרוניקה. לאחר כחודש המכשיר התחיל להתקע כל הזמן (בלי שיהיו פתוחות אפליקציות בזכרון), ובנוסף כשניסיתי להשתמש בו בכרטיס סים של חברה אחרת הוא לא הסכים לקבלו והיה עמוס בגאד'טים של אורנג'. במסגרת האחריות פניתי לחברת מוטורולה (סניף בחלוצי התעשייה, חיפה) והפקדתי את המכשיר במעבדתם לצורך תיקון. נאלצתי להמתין כחודש ועשרה ימים (!!) עד לקבלתו חזרה בעודם טוענים שאין ביכולתם לתקן את המכשיר ועל כן אקבל מכשיר מסוג שונה ו“משופץ”. לגבי תקופת האחריות הם הגיבו שתוותר לי ייתרת האחריות מהמכשיר הקודם. בלית ברירה לקחתי את המכשיר המשופץ. לדאבוני גיליתי שהמכשיר שקיבלתי …
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3585927,00.html אני אומר, כל הכבוד להם, ראש עסקי עד הסוף. אני מאשים את הלקוחות - צרכנים גרועים, עושים את הארץ גן עדן לחברות גדולות שרוצות להרוויח מקסימום במינימום זמן.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא לקנות מח.י אלקטרוניקה ומוטורולה ! לפני כשלושה חודשים רכשתי מכשיר סלולארי מסוג מוטורולה Defy Plus דרך אתר וואלה מחברת ח.י אלקטרוניקה. לאחר כחודש המכשיר התחיל להתקע כל הזמן (בלי שיהיו פתוחות אפליקציות בזכרון), ובנוסף כשניסיתי להשתמש בו בכרטיס סים של חברה אחרת הוא לא הסכים לקבלו והיה עמוס בגאד'טים של אורנג'. במסגרת האחריות פניתי לחברת מוטורולה (סניף בחלוצי התעשייה, חיפה) והפקדתי את המכשיר במעבדתם לצורך תיקון. נאלצתי להמתין כחודש ועשרה ימים (!!) עד לקבלתו חזרה בעודם טוענים שאין ביכולתם לתקן את המכשיר ועל כן אקבל מכשיר מסוג שונה ו“משופץ”. לגבי תקופת האחריות הם הגיבו שתוותר לי ייתרת האחריות מהמכשיר הקודם. בלית ברירה לקחתי את המכשיר המשופץ. לדאבוני גיליתי שהמכשיר שקיבלתי …
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-