גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
יש לי במכשיר עוד 500 מגה פנויים, אבל גם כשאני מנסה להוריד משהו ששוקל 10 מגה זה אומר לי שאין מספיק שטח אחסון זמין. יש איזה דרך לסדר את זה שאני אוכל לנצל הכל? ואם כבר שטח אחסון, למה כתוב שהמכשיר מגיע עם 16 ג'יגה אם אצלי כתוב 13.33 ג'יגה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מזמן רכשתי את הlg g2. הפלאפון עצמו מעולה אך אני לא יכול לצלם סרטוני וידאו עם האפליקציה המובנית שלו. כאשר אני מנסה לצלם סרטון מופיע "לא ניתן להקליט בזמן שיחת וידאו". שיערתי שהאפליקציה google + היא הבעיה ולכן כיביתי אותה אך הבעיה לא נעלמה, רק כאשר הורדתי אפליקצית מצלמה מבית google אני יכול לצלם סרטונים אך האפליקציה לא נוחה והשתמשתי בה רק למתן אינדיקציה- אני יודע שהבעיה היא בתכנה מסוימת של google בפלאפון שמקליטה ברקע. אשמח לקבלת עזרה,תומר.
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
התעייפתם מ-iOS ולא בא לכם אנדרואיד? הטאבלט של Jolla הפינית, מבית פליטי נוקיה, רוצה להיות התשובה בשבילכם בעלות התחלתית של כ-300 דולר לכתבה: http://hwzone.co.il/לא-כמו-כולם-הטאבלט-של-jolla-זמין-לרכישה-מוקד/
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
התרשמתם לטובה מה-Yoga Book אשר מחליף את המקלדת הקלאסית במשטח מגע גדול? עכשיו אפשר לרכוש אותו, אבל זה לא יהיה זול לכתבה
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
עדכון: באתר venturebeat מספקים לנו עוד כמה פרטי מידע מעניינים על ה-Idol 4S – לטענתם, הוא יגיע עם תג מחיר נמוך מ-400 דולר (לא רע, בהתחשב בביצועים שאמור לספק שבב ה-Snapdragon 652) ועם אריזת פלסטיק ייחודית, אשר תתפקד גם כמשקפי מציאות מדומה עבור הסמארטפון בסגנון של ה-Gear VR, או ה-Google Cardboard. סוף סוף קופסה של מכשיר אלקטרוני שלא תרצו לזרוק לפח זה אולי לא מה שיהפוך את המכשיר להצלחה בינלאומית חסרת תקדים, אך זה בהחלט גימיק מקורי וחביב – בהנחה שזה באמת מה שיקרה. הכתבה המקורית: היצרנית הסינית TCL מכינה צמד יורשים מסקרן לסמארטפון ה-OneTouch Idol 3 המוצלח והמפתיע שלה זוכרים את ה-Idol 3? גם אם לא ובעיקר במידה וכן – יש לו יורש בדרך שבהחלט ר…
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
דגמי ה-Zenfone 7 וה-Zenfone 7 Pro כבר כאן - והם מתגאים במצלמה המכאנית המשולשת הראשונה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
הנציגה המקומית הרשמית של היצרנית הסינית השאפתנית מביאה לארץ את מוצר הדגל מתחילת השנה - זמן קצר לפני ההכרזה המיועדת על הדור הבא לכתבה
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
- 1 follower
-
-
חברת ZTE מתכננת להקדים את סמסונג ולהשיק מכשיר חכם כפול מסכים ומתקפל כבר בעוד יומיים, אבל ממש לא בטוח שזה הכיוון הנכון עבור השוק לכתבה
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
- 1 follower
-
-
באג חדש שהתגלה באפליקציית המסרים, ולא רק בה, מאפשר להביא לקריסה שלה ואף של המכשיר החכם כולו בנגיעה בודדת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
- 1 follower
-
-
לא מזמן חבר שלי חיבר את האיפוד שלו למחשב שלי והתקנתי לו ITUNES והאיפוד עשה לעצמו עידכון או משהו ומחק את כל המוזיקה שהייתה לו על האייפוד,אני לא הבנתי מה קרה כי לא עשיתי כלום בסך הכל.עם תוכנה שעושה RECOVER הצלחתי להעתיק את כל השירים שכביכול נמחקו (אמרתי לו לגעת באייפוד כי אני יודע שהדברים לא נמחקים אלא רק נעלמים עד שרושמים עליהם משהו אחר ואז הם נמחקים) חיטטתי באתר של APPLE וגיליתי את המשפט הבא Sync in a snap with Auto-Sync. By default, iTunes automatically copies your entire music library to iPod and deletes songs on iPod that are not listed in iTunes. זה נמצא בכתובת http://www.apple.com/itunes/sync/auto.html בקיצור זה הדבר הכי מטומטם שאפשר לעשות כי אם מישהו מחלי…
-
- 33 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
לא לקנות מח.י אלקטרוניקה ומוטורולה ! לפני כשלושה חודשים רכשתי מכשיר סלולארי מסוג מוטורולה Defy Plus דרך אתר וואלה מחברת ח.י אלקטרוניקה. לאחר כחודש המכשיר התחיל להתקע כל הזמן (בלי שיהיו פתוחות אפליקציות בזכרון), ובנוסף כשניסיתי להשתמש בו בכרטיס סים של חברה אחרת הוא לא הסכים לקבלו והיה עמוס בגאד'טים של אורנג'. במסגרת האחריות פניתי לחברת מוטורולה (סניף בחלוצי התעשייה, חיפה) והפקדתי את המכשיר במעבדתם לצורך תיקון. נאלצתי להמתין כחודש ועשרה ימים (!!) עד לקבלתו חזרה בעודם טוענים שאין ביכולתם לתקן את המכשיר ועל כן אקבל מכשיר מסוג שונה ו“משופץ”. לגבי תקופת האחריות הם הגיבו שתוותר לי ייתרת האחריות מהמכשיר הקודם. בלית ברירה לקחתי את המכשיר המשופץ. לדאבוני גיליתי שהמכשיר שקיבלתי …
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3585927,00.html אני אומר, כל הכבוד להם, ראש עסקי עד הסוף. אני מאשים את הלקוחות - צרכנים גרועים, עושים את הארץ גן עדן לחברות גדולות שרוצות להרוויח מקסימום במינימום זמן.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא לקנות מח.י אלקטרוניקה ומוטורולה ! לפני כשלושה חודשים רכשתי מכשיר סלולארי מסוג מוטורולה Defy Plus דרך אתר וואלה מחברת ח.י אלקטרוניקה. לאחר כחודש המכשיר התחיל להתקע כל הזמן (בלי שיהיו פתוחות אפליקציות בזכרון), ובנוסף כשניסיתי להשתמש בו בכרטיס סים של חברה אחרת הוא לא הסכים לקבלו והיה עמוס בגאד'טים של אורנג'. במסגרת האחריות פניתי לחברת מוטורולה (סניף בחלוצי התעשייה, חיפה) והפקדתי את המכשיר במעבדתם לצורך תיקון. נאלצתי להמתין כחודש ועשרה ימים (!!) עד לקבלתו חזרה בעודם טוענים שאין ביכולתם לתקן את המכשיר ועל כן אקבל מכשיר מסוג שונה ו“משופץ”. לגבי תקופת האחריות הם הגיבו שתוותר לי ייתרת האחריות מהמכשיר הקודם. בלית ברירה לקחתי את המכשיר המשופץ. לדאבוני גיליתי שהמכשיר שקיבלתי …
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
הדגמים החדשים של Huawei נוחתים בשוק המקומי במהירות שיא תודות למיקוד המחודש של היצרנית עצמה - עם דיל מעניין שכולל גם את השעון החכם החדש לכתבה
-
- 5 תגובות
- 986 צפיות
- 1 follower
-
-
אבל אני חדש בעולם הסמארטפונים. מה פספסתי? מה קורה לי מתחת לאף? מיקום ואיכון? אפליקציות סוררות? קריוס ובקטוס? Galaxy Nexus Maguro ICS 4.0.2
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
כל יום מאמר חדש כן להטעין או לא להטעין סוללה בלילה או שמלאה מיד להוציא מהחשמל לא מבין גם אם טעינה סוללה באלחוטי לא מסוכן ? תראו אחד המאמרים http://www.nrg.co.il/online/55/ART2/803/001.html אם גם אתם הולכים לישון בכל לילה כשהטלפון הנייד שלכם מחובר למטען, אולי כדאי שתשנו את ההרגל הזה - ותאמצו שיטה חדשה להטענת הטלפון. ולא, לא (רק) בגלל הקרינה שנפלטת במהלך הטעינה. איזה קרינה נפלטת ? בסלולר חדש של סמסונג או LG ? ל פי ידיעה שפורסמה באתר Battery University, משתמשים שמשאירים את הנייד מחובר לחשמל גם לאחר שהסוללה שלו נטענה במלואה - עשויים לגרום לטלפון שלהם לנזק בלתי הפיך. זאת משום שהטלפון יהיה במצב מתמשך של "מתח גבו…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אולי אתם יודעים איפה ארכיון החדשות בפוקט? תודה!
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום רכשת אסוס 696 חדש, עם igo בכרטיס הזיכרון, הפאט'צ של רונלייט מותקן, כאשר תוכנת הigo מופעלת אני נכנס ולוחץ detect המכשיר מוצא לי את אנטנת ה gps, אבל לא מוצא לווינים. חיכיתי 30 דק כאשר המכשיר נמצא במרפסת, אך עדיין לא עובד האם יש הגדרה כלשהי שצריך לשנות ? אשמח לשמוע המלצות תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיפשתי כמעט בכל מקום האינטרנט ולא מצאתי חנות טובה שמוכרת אביזרים שמתאימים למוצרי Sandisk . אני מחפש בנרות משדר FM לרכב שיהיה עם מטען עבור ה Sansa c250 ולא מצאתי באף מקום (חיבור ה USB שיש בנגן אינו חיבור רגיל של USB). מישהו מכיר חנות בארץ שיכולה להחזיק דבר כזה כמו כן לא מצאתי חיפוי מתאים עבור הנגן הזה. בחו"ל מצאתי אך לא משתלם לבצע הזמנה משם.
-
- 6 תגובות
- 963 צפיות
-
-
היי. אני מחפש לקנות סמארטםון חדש. אין באמת מגבלה של תקציב, אני פשות לא מוצא משהו שעונה על כל הדרישות: IP68 in-display optical finger print reader (fast) UFS3.1 90-120hz refresh rate always on display מסך שטוח ללא כימורים בצדדים. יש חיה כזאת?
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
למישהו יש מושג איפה אפשר למצוא את העדכון? הטלפון לא אורגינל,כלומר הוא תואם iphone
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
ברשותי TF101 של אסוס והבנתי שאפשר לעדכן אותו לגרסא 4,אבל משום מה כאשר אני מחפש עדכון גרסא למכשיר בהגדרות זה לא מוצא לי אחד,ואני על הגרסא הרגילה והדיפולטיבית שלו(3 ומשהוא אני לא זוכר בדיוק). אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חיפשתי ופשוט לא מצאתי שום סמארטפון שמתאים לי, כולם גדולים מדי וזה לא שאני בררן, אני מוכן להתפשר אבל פשוט לא מוצא. לפני 3-4 שנים היה לי הרבה יותר קל והיה מבחר, אבל היום זה נראה לא אפשרי. כרגע אני תקוע עם s4 mini כחלופי אחרי שה. P9 שלי שבק חיים.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 3 followers
-
-
ברשותי GPS RECIEVER אשר אני מחבר אותו ב- Bluetooth לכף יד שלי. בארץ הוא עובד שיגעון ומזהה לוויינים נהדר עם IGO6, אבל באירופה הוא לא מזהה לוויינים עם IGO8 בכלל... מישהו יכול להצביע על הבעיה ?? שכרתי רכב גרמני וניסיתי לאתר גם במצב סטטי ומחוץ לאוטו ובכל מצב אחר אפשרי.... אשמח לעזרה... תודה !!
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אחרי ה-Mi 9 וגרסת הדור החמישי של ה-Mi Mix 3 מגיע תור גרסת הגיימינג המוחצנת - הכירו את ה-Black Shark 2 לכתבה
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
- 1 follower
-