גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
היי חברים, אני רוצה להתנסות קצת עם שימוש ב bluetooth בכתיבת הקוד, יש לי נסיון עם tcp/ip ו-udp אבל לא עם פרוטוקולים אחרים... מישהו יכול להפנות אותי למקום טוב להתחיל איתו? תודה מראש. עריכה: מקום טוב להתחיל בו אם יש עוד שמתעניינים: http://developer.android.com/guide/topics/wireless/bluetooth.html
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי... אני חושב לקנות MOTOROLA ATRIX ,חשבתי על איביי אבל השאלה אם צריך לשלם על זה מכס? ואם כן האם יש דרך לעבור את זה? וגם האם יש איזה סמרטפון אחר שיותר משתלם לקנות?מבחינת מחיר-תמורה תודה רבה מראש
-
- 10 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
הדרישה היחידה היא שיהיה לו נגן מוזיקה טוב וחיבור 3.5 לאוזניות. אפשר גם משומש. תודה...
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
שלום ברשותי חבילת גלישה של 1 גיגה באורנג', ולאחרונה קיבלתי אייפד 2 3G, חשבתי על רעיון מדליק אבל השאלה האם הוא אפשרי? להגדיל את החבילה נגיד ל5 גיגה (לא בהכרח) ולרכוש סים נוסף בעלות חודשית של 15 שקל - כזה ששמים בדרך כלל בדיבורית באוטו, אבל השאלה האם יהיה בו גם אינטרנט? האם מישהו חשב או עשה את זה? אשמח לתגובות, תודה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אשמח אם תוכלו לשתף בתכונות מגניבות, להפנות לפורומים שימושיים, לשלוח הודעות לפרטי לשאלות פחות חוקיות
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
מה הטאבלט הכי זול, בצורה נורמלית, עם מסך מגע שנוח לשחק בו קלפים (לצורך העניין משחק ברידג') ? גודל מסך שיהיה נורמלי, 8" ומעלה זה טוב? או שצריך מסך גדול יותר. במידת הצורך תתאפשר הזמנה מ-DX\EBAY אם יימצא מוצר הולם. יש לוודא שאכן קיים ויש משחק ברידג' שירוץ עליו - אשמח להפנייה בהתאם להמלצה (אם יש הבדלים במע' ההפעלה). אשמח להמלצות, כרגע ללא תקציב, עם שאיפה לזול ביותר.
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, יש לכם המלצות לסלולרי שעונה על הדרישות הבאות ? מקלט ג'יפיאס מובנה חובה. מסך לפחות 3 אינץ' שקל לקרוא בשמש. עד 110 גרם. הייתי מבקש גם מעבד לפחות 1 גה"צ אבל לא יודע אם זה מסתדר עם הדרישות האחרות. ואם למצלמה יש מייצב תמונה, בכלל יופי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות גלקסי 2 מחנות פרטית, אני בחברת אוראנג, מה צריך לדעת לפני הקנייה? ואם יש המלצה לחנות טובה באיזור המרכז?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחברות הסלולר,מחו"ל? מכירים איזושהיא חנות אמינה?
-
- 38 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
חבר שלי העביר לי אייפון 3GS פרוץ עם מסך שבור תיקנתי את המסך והכל עבד טוב.. רציתי למחוק את כל הדברים ואפלקציות שהיו שם ולהתקין דברים חדשים אז עשיתי פורמט דרך המכשיר ועכשיו כשאני מדליק את המכשיר הוא נתקע לי על הלוגו של אפל אני לא יכול לכבות את המכשיר רק כשנגמר החשמל ואני והמכשיר לא מוזוהה באייטונס אז אני לא מצליח לעשות ריסטור. מישהו יודע מה אני יכול לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברים אורנג' הציעו לי אייפון 4 + 400 דקות + 400 sms + ג'יגה חבילת גלישה ב-209 ש"ח לחודש. מה אתם אומרים שווה? אני מדבר בממוצע ב-130 ש"ח בחודש לכל היותר ואני חייל.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי , אני מעוניין לכתוב אלפקצייה שהיא בעצם קישור לאתר מסווים באינטרנט( כמו האפלקציות של Facebook ) מה שאני רוצה לבצע זה חיקוי פעולת Iframe בhtml לJava , כרגע סוג המכשיר אינו משנה. אשמח אם מתכנתי Java יכלו להפנות אותי להמקום הנכונים לביצוע הפעולה. נ.ב . יש אלפקציות מוכנות לזה? רז.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן חושב שהרום המצויין הזה צריך לקבל מכשיר משלו והינה היום הזה הגיע: פרטים על הטלפון: -Bootloader פתוח -מסך בגודל 4 אינצ' ברזולוציה של 480×854 -מעבד כפול ליבה של 'סנאפדרגון' S3 (דגם MSM8260) במהירות של 1.5 GHz -4 ג"ב רום (כרטיס הרחבה עד 32 ג"ב), 1 ג"ב ראם -מצלמה אחורית 8 מ"פ -כל הקישוריות -תמיכה גם ב-GSM וגם ב-CDMA -מנגנון ביטול רעשים -סוללת 1930 mAH לעבודה רצופה של 15 שעות -מידות: 125 * 63 * 11.9 (מ"מ), משקל: 149 גרם -4 כפתורי אנדרואיד רגילים (בית, חיפוש, תפריט, חזרה) -כפתוח Mi ייחודי שיפעיל תוכנה לבחירתכם. והמחיר? המחיר שלו יהיה רק 1999 יוהן סיני, שזה בערך 310$, שזה בערך 210 EUR, שזה בערך 1100 ש"ח בלבד. אגב, אם שכחתם – המכשיר הזה מגיע עם …
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, בקרוב נגמר לי המלווה לרכב ואני מתחיל לחגוג.. 8) (ברוך בורא הדלקנים) הבעיה היא שאני מקבל המון שיחות והודעות SMS ,ולכן אני צריך דיבורית מישהו מכיר דיבורית שהיא אולי גם על הדרך GPS (לחבר את הפלאפון [HTC Desire] אליה בעזרת הבלוטות' וככה לדבר בחופשיות) ? התקציב הוא גג 550 ש"ח תודה רבה לעוזרים וסעו בזהירות!
-
- 4 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש טאבלט ומתלבט ארוכות בין מספר דגמים. הצרכים שלי הם פשוטים ביותר, בעיקר הצגת תמונות וסרטונים, קריאת מסמכים, מיילים וגלישה באינטרנט. נקודה נוספת היא מראה המכשיר - כיוון שהמחשב ישמש להצגת תמונות ומפרטים ללקוחות חשוב לי שהוא יהיה מרשים. אין כמו רושם ראשוני על הלקוח . פרטים קצת יותר טכניים שאני מחפש במכשיר: מסך - לפחות 10 אינץ יכולת שימוש בעט על גבי המסך לצורך שרטוטים ביד חופשית מהירות תגובה לפעולות מהירות עלייה מכיבוי זמן סוללה - לפחות 6 שעות משקל - לא משנה בכלל חיבור קווי לאינטרנט (כבל רשת) אינטרנט אלחוטי חיבור USB GPS מובנה בלוטות' - יתרון מבחינתי אבל ממש לא חובה קורא כרטיסים - גם מהווה יתרון אבל לא קריטי חוזק ועמידות למקרי נפי…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות לאבי קורא ספרים ליום הולדתו. ההתלבטות היא בין kindle לשאר קוראי הספרים בתחום. איזה המלצות ניתן לתת? מה שחשוב לי זה גמישות הפורמטים (לדוגמא, תמיכה בPDF), תמיכה בצבע\מולטימדיה לא משנה כלל. תודה רבה
-
- 22 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום חברים, ברשותי מכשיר nokia n85 של חברת Orange. ברצוני לדעת אם יש דרך לפרוץ אותו לסלקום מבלי לגשת לחברה כלשהי ? לי יש דרך עצמאית לפרוץ אותו או שזה רק ע"י כבלים ותוכנה ? תודה רבה מראש על העזרה.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב לכולם! כבר זמן רב מאוד שאני מחפש לiPhone 4 שלי מקלדת נורמאלית להקליד איתה SMSים. אני די בטוח שבעיית הSMSים באייפון היא אצל רבים, ולא רק אותי מעצבן להקליד הודעות במקלדת QWERTY זעירה. מה שאני מחפש זה איזה משהו שאפשר אולי להוריד מה-Cydia שמשנה את המקלדת של ההודעות באייפון למקלדת רגילה כמו בכל סלולרי, מקלדת שלוחצים על מספר מסויים כמה פעמים עד לבחירת האות הנכונה (למשל לחיצה על 3 פעמיים בשביל האות ב'). אם קיים משהו כזה אשמח להיות מעודכן. תודה מראש והמשך ערב מצויין, חנן.
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לחו"ל בחגים וכנראה אקנה סלולרי חדש (מסתמן SGS2). הבנתי שעל הקניה מקבלים החזר מס ע"י טופס מהחנות בשדה התעופה. אני טס להולנד אבל חוזר מצרפת. הדוכן שבו מקבלים החזרי מס נגיש גם אם לא טסים חזרה? איך אפשר לקבל החזר מס במקרה שלא? כמו כן, המלצות על חנויות סלולר זולות באמסטרדם יתקבלו בברכה.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בhtc people. אני משנה לאיש קשר לתמונה אחרת מהגלריה, או מגוגל לדוג', ואכן זה משתנה. אולם לאחר חיוג או כמה חיוגים אליו, התמונה מתעדכנת חזרה לתמונה שלו מהפייסבוק. איך אני גורם לו לשמור את התמונה המקוסטמת ששיניתי ולא לחזור כל פעם לתמונה מהפייסבוק?
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם תיקון RTL של madmack מ-xda שנעשה לתיקון בעיית ערבית פותר גם את בעיית העיברית או שצריך לעשות עוד שינויים לסקריפט או התקנות של דברים נוספים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש די בסלקום לחיילים על איפון 4 ממש משתלם עם דקות ואינטרנט בלי הגבלה השאלה אם כדי לקחת איפון 4 עכשיו כשעוד מעט יוצא 5 ויקח לו די הרבה זמן להגיע לארץ לפי מה שאומרים מה אתם אומרים? כרגע יש לי N97
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
אני משתמש בDoubleTwist ובכל שיר שאין לו ALBUMART הוא כותב "GET MISSING ALBUMART" ומין הסתם זה לא עובד טוב על אלבומים ישראליים וזה ממש מעצבן (אם מישהו יודע איך להעיף את ההודעה הנ"ל מה טוב, אין לי בעיה שלא יראה את תמונת האלבום).
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אלה הדרישות: [table][tr][td] דפדפן. מייקרוסופט אופיס PPT DOC XLS כולל צפייה ועריכה[/t]- mobile-office-basics such as email + CRMתאימות E DRAWING ADOBE READER AND FLASH OUTLOOK EMAIL SYNC מערכת הפעלה המאפשרת BOOT מיידי נגן וידאו שיריץ כל פורמט חומרה מסך ~"10 רזולוציה מינימום1024*768 בהירות גבוהה ללא HDD רק SDD מינימום 64GB WLAN USB *2 זמן סוללה קריטי מאוד חשוב שיהיה זמן רב תחת עבודה עם PPT EMAIL וידאו וגלישה Bluetooth רמקולים +אוזניות יציאת וידאו HDMI או VGA דברים שנחמד אם יהיה אבל לא קריטי קורא כרטיסים GPS 3G WEBCAM [table][tr][td][/t] [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש משהו כזה: http://www.gimmick.co.il/item.asp?id=2837 אבל במחיר שפוי - אולי מדיל אקסטרים או איביי. מישהו רכש דבר דומה ויכול להמליץ? איך לדעת שמה שאני קונה מתאים למנורה בחדר? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-