עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Aviko,

באיזה סוגי זיכרון הוא תומך? תנו לי גם לינקים לזאפ עם המלצות על כרטיס זיכרון.... מה אתם אומרים עליו פלאפון טוב?,, כך שמעתי..!

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  2. Started by בור ועם הספר,

שלום לכולם, אני מחפש טאבלט סביר בסביבות 1000 ש"ח לשימושים הבאים: קריאת ספרים / מאמרים (לרוב pdf) שימושי אינטרנט רגילים (פייסבוק, אימייל, יוטיוב וכו') אפשרות לשמור מדיה (מוסיקה, סרטים) או חיבוריות ל DOK או דיסק חיצוני עם USB. אפשרות לחבר מקלדת ומסך חיצוני (יש דבר כזה בכלל) מתאים לנסיעות האם ''7 יתאים או שצריך גדול יותר (בסביבות ''10 ) אשמח לקבל המלצות או חוויות שימוש תודה לעונים

3. Started by lesForce,

שלום , אני בזמן האחרון שוקל להחליף את ה-6280 שלי בפלאפון חדש. שמתי עין בהתחלה על ה-Samsung TouchWiz שאם מדברים מעל 200 שקל לחודש עולה באורנג רק 20 שקל לחודש (700 שקל בערך) , ואז ראיתי שם בקטלוג את הHtc Touch Diamond שעולה 49 שקל לחודש (1800 ) אם מדברים מעל 200 שקל.. ההבדל במחירים ממש גבוה ואני לא יודע אם כדאי לי להשקיע . מה ההבדלים העיקריים בניהם ? ואם יש לכם המלצה לפלאפון אחר שעולה עליהם אני אשמח לשמוע... ועוד שאלה קטנה למי שיש לו את הפלאפון , אפשר לראות סרטים בצפיה ישירה מYOUTUBE , ותקצירים מ-ONE או YNET ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  4. שלום לכולם, יש לי כמה שאלות: 1) איך אני ממיר סרטונים כדי שאני אוכל לצפות בהם במכשיר שלי (SE K800i)? האם כל סרטו אני יכול להמיר? 2) קראתי באיזה סקירה של המכשיר שאני יכול לערוך תמונות כך שאני יכול לעוות את הפרצופים. לא מצאתי את הפונקציה הזו. רק ראיתי שיש שם עריכת תמונות שאפשר להוריד/לעלות בהירות וניגודיות ולהפחית עיניים אדומות אבל לא מצאתי עיוות ודברים כאלו.. 3) מישהו יוכל להסביר לי קצת על המצבי צילום: יש אוטומטי, נוף, נוף בשקיעה, שלג וכ'ו. מתי להשתמש בכל דבר? תודה לכולם!

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  5. שלום לכולם, אנו שמחים להודיע על השקת אפליקציית האנדרואיד החדשה - SpeakApp. תיאור אתה נמצא ברכב עם בחורה לאחר דייט מוצלח, מחובר לדיבורית הבלוטות'. לפתע, אתה מקבל שיחה. אתה מחליט לשחק אותה קול כי אתה לא רוצה לגרום לה לחשוב שיש לך מה להסתיר חס וחלילה. מי מצלצל אלי עכשיו - אתה שואל? זה יוסי, החבר הכי טוב שלך (שיש לו פה קצת מלוכלך) או יותר גרוע, זו אמא שלך. בינתיים, לחץ הדם שלך עולה, אתה מתחיל לגמגם ומקווה שלא יעשו לך בושות. אנו ניתן לדמיונכם הפורה להשלים את הסיפור. אבל, מדובר בסיטואציה אחת מיני רבות, נכון? אתם בטח יכולים להעלות על דעתכם עוד עשרות סיטואציות בהן הלב מחסיר פעימה וכל זה היה יכול להיפתר במידה והייתם יכולים להעביר מסר לצד השני לפני תחילת השיחה. אנו שמחים להציג…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. היצרנית היפנית מאותתת לנו שהיא עדיין כאן עם דגמים בעלי מסך 13 אינץ׳ ומשקלים שלא מגיע אפילו ל-800 גרם לכתבה

7. אהלן, עוד כשלושה שבועות אני טס למזרח לתקופה דיי ארוכה. אני מחפש נגן, שיש כמה דרישות בסיסיות שחובה שיהיו בו : שיעבוד על סוללה AA רגילה ולא ליטיום (גם לא AAA) נפח זכרון לא פחות מ 2GB לא יותר מ 4. זמן עבודה הכי הרבה שניתן.. שמעתי שה iAudio G3 מסוגל לעבוד המון זמן עם סוללה אחת.. יש אופציות אחרות? עברית... תקציב... 400-500 יהיה בסדר. תודה.

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  8. צפו במודר חובב בעל תושייה מדגים יכולת של שעונים חכמים מבוססי Android Wear להריץ משחקים שנוצרו במנוע הסורס המקורי לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/השעון-החכם-שלכם-יכול-להריץ-את-half-life-בערך/

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. בחברת הטאיוואנית לא ממש מתרשמים מהמגמה להפוך את ניידי הגיימינג לקומפקטיים יותר, ומשיקים את ה-GT75VR המאסיבי והמתקדם עם המקלדת המכאנית לכתבה

10. הסמארטפון האולטרה-יוקרתי שהיה אמור להגיע אל חנויות ברחבי העולם כבר בשבוע הבא עשוי להתעכב בשל הדיווחים על מגוון בעיות טכניות - לפחות בחלק מהשווקים לכתבה

11. Started by WarSoul,

שלום , אני מעוניין בפלאפון חדש בתקציב של עד 800 ש"ח , בדקתי באינטרנט ומצאתי 2 פלאפונים שאהבתי ה- http://www2.zap.co.il/compModels.asp?model_id=371376 וה- http://www2.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Cellphone&model_id=375928 , מה אתם אומרים עליהם ? בעיקרון אני לא רוצה מצלמה ולא mp3 ואני רק מעוניין לעשות שיחות אם הפלאפון .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. איך יודעים אם אתר אינטרנט מסוים מותאם לסולולרי ? חשבתי לקנות סולולרי ולהתבר דרכו לתחנות רדיו אינטרנט. אם זה אפשרי. ? נאמר לי שצריך לבדוק קודם אם לאתר יש גרסה לצפיה בסולולרי. איך יודעים ?

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  13. Started by Jeka90,

אני רוצה לעבור מסלקום לאורנג' ואני לא יודע מאיפה להתחיל: יש לי 2 מכשירים של סלקום שעל אחד אני משלם 25 ש"ח לחודש ועל השני 10 ש"ח לחודש. הזה שאני משלם עליו 25 ש"ח לחודש, חודש הבא נגמר התשלום עליו, ולמכשיר של ה- 10 ש"ח נשארו עוד 18 חודשים. אני רוצה לבטל את כל הדברים בסלקום (משפחתי וכל הדברים האלה) ולהשאיר רק את התשלום של ה- 10 ש"ח. אני יכול לעשות כזה דבר? איך אני עושה את המעבר לאורנג'? קודם כל אני מבטל את המנוי בסלקום ואז הולך לאורנג' או להפך? אם אני רוצה שהמספר הנוכחי של יישאר, איך אני עושה את זה? אני שמעתי על איזשהו חוק שאפשר לשמור על המספר שלך במעבר מחברה לחברה... דרך אגב, המכשיר שאני רוצה לקנות באורנג' זה 6280. בסלקום המכשיר עולה בכמה מאות שקלים יותר... תודה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אז ככה, אין לי אפילו התלבטות לגבי טאבלט מסויים, איני מבין בחומרה הזאת ואיני יודע לע מה לשים דגש ועל מה לא . כמו שכתבתי בכותרת, הטאבלט הוא ליום הולדת 51 של אבא שלי. מבחינת כסף אני לא יודע כמה להשקיע - אבל נניח שהטווח מחירים הוא בין 1000 - 4000 .. הייתי שמח ומאוד רוצה לדעת איזה טאבלט \ איפד הכי משתלם בטווח מחירים הזה יש לי אייפון כבר מספיק זמן כדי להבין שאין כמו המגע שלו (מסך, תוכנה וכו ) האם ככה זה גם בתחום הטאבלטים ? 1000 ש"ח 1500 2000 2500 3000 3500 תודה מראש וחג שמח

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. בשימוש בסקייפ זה לא ממש מספיק, לדעתי הרמקול עצמו חזק יותר, תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכולם, לא מזמן עברתי ל-HTC One X אחרי הרבה זמן שהייתי עם אייפון, ואני מאוד מרוצה אך חסרה לי האופציה להפעיל את נגן המוזיקה ישירות ממסך הנעילה. האופציה היחידה שמצאתי היא להוריד אפליקצייה שמחליפה את מסך הנעילה, אבל אני דווקא אוהב את מסך הנעילה המקורי של ה-Sense ומעדיף לא להחליף אותו. יש דרך להוסיף ווידג'ט של הנגן למסך הנעילה המקורי? תודה!

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  17. דיווחים רבים ברחבי הרשת מצהירים כי הטכנולוגיה לה אנחנו מצפים עוד מתחילת העשור תוצג במסגרת דגם ממשי - לחלק מאלו שיבקרו בכנס המפתחים של סמסונג בסן פרנסיסקו לכתבה

18. Started by etaiso,

כשאני מנסה להפעיל קבצי mp3 במחשב מדגם ASUS 696 קופצת לי הודעה שאומרת "לא ניתן לפתוח את הקובץ. הוא לא חתום עם אישור מהימן או שלא ניתן למצוא אחד ממרכיביו."

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  19. http://www.iphoneblog.co.il/ זה בבלוג לאיפון עם כל מני דברים

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  20. Started by herorevolver,

אני אוהב את הטכנולוגיה של הדיו האלקטרוני, אני רוצה תחליף נייר בסגנון קינדל כדי שאני יוכל לקרוא את כל החומר האקדמאי שלי בכל מקום בלי להרוס את העיניים. אני בדקתי בגוגל ולא מצאתי אבל אני אשאל מתוך אופטימיות: האם יש מכשיר e-ink סביר עם תמיכה מובנית בעברית? אני מתכוון למכשיר פתוח מספיק כדי לשנות את התוכנה שלו ולהעלות אליו מסמכים, עם תמיכה בעברית שהיא לא האק מפגר שלא באמת עובד. למה אני לא מוצא מכשיר כזה?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by idofr,

הי, קראתי את המדריך וכתבתי את הקוד לפי מה שהופיע בו. בזמן ההרצה הכל עבד חוץ מהלחיצה על העיגול מטרה. בגלל שאני לא יודע יותר מידי טוב איך לדאבג את כל העיניין פשוט לקחתי את קוד המקור וגם שם אותה הבעיה. מה שעוד שמתי לב זה כשאני לוחץ על להתחיל את המחשק התמונה של הכפתור לא משנה וכפתור לחוץ. כתבתי לוג לפונ' קליק והיא לא הופיע, זה אומר שהפונ' בכלל לא ניקראה. מישהו יכול בבקשה לעזור לי לפתור את זה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Jackobf,

איזה מכשיר סיני שיש בארץ נותן את התמורה הטובה ביותר. ביחס למחיר

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. היצרנית הגדולה פתחה רשמית את אירועי תערוכת Computex, כמדי שנה, עם מבול של מחשבים חדשים לכתבה

24. Started by LRa,

בוקר טוב, מישהו יודע איכן ניתן לקנות נרתיק ל-iaudio 6/7 בארץ? ניסיתי להתקשר לכל חנות שמוכרת את הנגנים ושלאול אם יש להם, אבל לא מצאתי. תודה

• 2 תגובות
    • 772 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.