גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
הי, יש את העסקה הזו: http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/GamvGama/1755485 רציתי לדעת אם זה שווה לצורך שימושים פשוטים (בעיקר גלישה באינטרנט וסרטים) תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כבר שבוע מתלבט איזה פלאפון להביא מחברת פלאפון ואני עדיין לא יודע מצד אחד יש את הסמסונג U900 מצד שני את הסוני אריקסון C905 שמעתי שהסוני אריקסון משמיע מוסיקה בווליום נמוך מאוד ביחס לסמסונג אבל מצד שני יש לו מצלמה יותר טובה וחיישן תנועה... תעזרו לי בבקשה לבחור פלאפון מחברת פלאפון בלבד בבקשה אפשר גם להמליץ על פלאפון אחר מהחברה.. תודה מראש לכל העונים!!!!!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חנות ה-Google Play של פלטפורמת האנדרואיד מסכמת עוד שנה עמוסה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים. אמי החליטה שהיא רוצה סלולרי "כמו שלי". כמובן שהיא לא מעוניינת להשקיע 3K על מכשיר. מצד שני היא לא צריכה מכשיר שכזה אז הנה אנחנו בחיפוש אחר מכשיר בתקציב שפוי, נניח סביב ה 1000 ש"ח, עם המגבלות הבאות: 1. חובה ממשק בעיברית. 2. רצוי מאוד תמיכה ב ICS (אפילו לא "מהקופסא" - נניח מכשיר שאפשר לעשות לו רוט ולהתקין עליו רום חלופי). ברגע שיש את זה הדרישה הראשונה נענית אוטומטית. זהו את האמת, יש למישהו רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין בהמלצה לאמפי שלוש או ארבע, לא חייב שיציג תמונות או סרטונים בעקרון מיועד לשמיעת שירים(הכי פשוט בעולם), שתיהיה תמיכה בעברית- לפחות שהשירים יוצגו בעברית וכמה שיותר אורך סוללה. איך המיזו M6?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש HTC SENSATION וראיתי שאצלם המחיר הכי נמוך בארץ, ובנוסף כל התגובות עליהם בZAP חיוביות.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תוכנת ניווט של sygic על הגלקסי 1 שלי ואני רוצה לשנות את הפקודות שהיא נותנת (כמו:"פנה שמאלה" "בעוד 300 מטר פנה ימינה" וכו') אני רוצה לעשות שהתוכנה תגיד עוד מילים כשהיא אומרת את הפקודה (למשל: "פנה שמאלה עכשיו"וכו') מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה? אולי מישהו יכול להביא לי תוכנה טובה שפותחת קבצי .pak ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לשאול מבחינת אבטחה ופרטיות עד כמה הטלפון הזה איכותי ומוגן או שזה רק גימיק של החברה מדובר על דגם BlackBerry DTEK60 האים יהיה אפשרי לעדכן אותו לגירסה החדשה של אנדרואיד עים כמובן התוכנה של בלקברי? וממה שהבנתי התוכנה של בלקברי יכולה להתריע ולחסום אפליקציות שניגשות לתמונות מצלמה וכו... האים לפי התוכנה של בלקברי יש את "הביטחון" להוריד כול אפליקציה בלי חשש אים הגישה חסומה או שהחסימה רק שהטלפון נעול? מה הגודל של המסך בכללי של הטלפון הזה ,לא רק של התצוגה? תודה מראש?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, בגלל שלא בא לי להשקיע עכשיו יותר מ3000 ש"ח על סמארטפון, הטלפון הזה צד את עיניי. מההשוואות שראיתי ברשת הוא לא נופל בהרבה מסמארטפונים יקרים בהרבה (HTC ONE X, SGS3) ובכלל הביקורות עליו די טובים. האם מישהו מכיר את איכות הבניה של החברה/השתמש במכשירים של החברה/שמע על הסמארטפון הזה ויכול לחוות דיעה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.gadgety.co.il/25815/רשמי-nokia-n9-עושה-את-דרכו-לישראל-עם-תמיכה-עבר/
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ביום רביעי הזה יום הולדת והחלטתי לבקש טלפון חדש אחרי שנתיים עם טלפון מעפאן וישן החשיבה נמצאת כבר הרבה זמן אני ואמא שלי חשבנו על להחליף לי את המכשיר מלפני הרבה זמן לא מהיום אבל לא עשינו את זה אז אני מעדיף שזה יקרה ביום הולדת שלי זה מסתדר יותר טוב עכשיו אני בהיתלבטות האם לקחת את הSGS שיש בחברת "פלאפון" או לחכות שיגיע לארץ הSGS 2 ועוד מכשירים שאולי ינצחו אותו גם השאלה כמה זמן זה יקח והאם הם יגיעו לארץ ישירות לחברות או אך ורק לחנויות הפרטיות כי אני חייב לקנות מפלאפון ולא מחנות פרטית(אני יודע מבאס :'( ) מה אתם ממליצים לי לעשות? האם אני יכול לשנות את האחריות שלי אצלהם כשאני קונה את המכשיר שזה יכסה החלפת רום לשל PILOX?(פשוט אמרו לי שהוא הכי טוב היום ברומים בעברית ואני ה…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ההתראות במכשיר הסמארטפון שלנו יכולות להיות מעצבנות ו-Ping, מהיוצרים של האפליקציה Secret, מנסה לשנות זאת לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a4%d7%99%d7%a0%d7%92-%d7%99%d7%a4%d7%a9%d7%98-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%94%d7%aa%d7%a8%d7%90%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c%d7%9b%d7%9d/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כבר מלא זמן מת לקנות נגן חדש אבל חיכיתי לאחד שממש יענה על הדרישות שלי ועכשיו ראיתי שעומד לצאת הזן החדש הזה.. לדעתי הוא כמעט מושלם, נגן פלאש קופמפקטי עם נפח לא רע. אז יש לי כמה שאלות עליו: 1. מתי הוא אמור להגיע לארץ? והאם כדאי לקנות אותו בארץ או בחו"ל? 2. הנפח שלו סביר ואני מעדיף יותר (דרך אגב אני רוצה את ה-16 GB) ושמעתי שאפשר להוסיף לו עוד כרטיס זיכרון, אז מה הכרטיס הזיכרון עם הכי הרבה נפח שאפשר להשיג?(אם אפשר קישור זה יעזור לי נורא) 3. איך הוא מבחינת הסאונד? וגם הייתי רוצה לשמוע מה דעתכם עליו, האם הוא באמת כזה טוב כמו שהוא נראה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב אני שיך כעת לגולן. אני לא כל כך מרוצה מהעניין של הקליטה. למרות שאולי זה בגלל המכשיר. יש לי נקסוס 4. אשתי עם גלקסי 2 וקולטת בסדר. אני יכול עכשיו לקבל בסלקום מחירים כמו של גולן, דרך מקום העבודה שלי. שווה לעבור? תודה ארי
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים הגיע לידי מכשיר פלאייבוק חדש , 16GB אחרי שהתלהבתי כחצי שעה מהפונקציונליות שלו נכנסתי לחנות ה APPS וגיליתי שיש שם מבחר מאד מצומצם (ומעפן) של תוכנות ומשחקים האם זה עניין של זמן עד שיגיעו לשם משחקים ותוכנות חדשות? או שיש דרך לסנכרן את המכשיר לכיוון החנות של אייפון ולהוריד תוכנות ? האם בכלל תוכנות שפועלות באייפון יכולות לעבוד על הפלאייבוק ? בכל אופן אם מישהו שמע על משהו מעניין שאפשר לעשות עם היצור הזה, אני אשמח לדעת תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין הרומים לפי מה שאני מבין שאחד מהם זה קוד מקור של גוגל ? אשמח להסבר קצר תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי חבר שטס להונג קונג ואני רוצה לקנות דרכו מחשב נייד, בעדיפות לאולטרא-בוק (דגם: UX31A של אסוס אבל אפשר להתפשר) באופן כללי מחשב חנות ONLINE שאני יכול להזמין לו את זה למלון - כי הזמן שלו קצר שם. מישהו יכול אולי לעזור לי ומכיר אולי חנות ONLINE כזו בהונג-קונג? תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להתשדרג למכשיר סמארטפון אך לא יודע בדיוק על איזה מכשיר ללכת. אני צריך אותו בעיקר בשביל שימושים בסיסיסים שהם בעיקר GPS ואינטרנט. איפה כדאי לקנות ? משתלם לקנות ב-ebay מבחינת מכס והובלה לארץ ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. בטלפונים סלולריים אף פעם לא התמצאתי יותר מידי, את הטלפון הנוכחי שלי (SE 530I) יש ברשותי כבר שנתיים ובגדול אני מאוד מרוצה. אבל לדעתי הגיע הזמן לשדרג, בעקרון מה שאני באמת מחפש זה קשיחות ואמינות. הסוני אריקסון שיש לי עכשיו נפל עשרות פעמים ולא קרה לו דבר, ובעקרון זה מה שאני רוצה גם מהמחליף שלו. ואשמח גם הם הוא יוכל לגלוש בצורה טיפה מהירה יותר מהנוכחי שבקושי זז. ושתהיה לו מצלמה טובה. כמו כן, אני לא אוהב סליידרים, או קונכיות למניהם.. ולאחר חרישה רבה מצאתי את הC902 שנראה לי מתאים לדרישותי.. עכשיו ההתלבטות, בתור סטודנט אורנג' יכולים להציע לי בחינם 2 דגמים (שלפי הבנתי פחות טובים אפילו ממה שיש לי עכשיו), ובתשלום 2 דגמים: http://www.orange.co.il/PlansAndRates/2395…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני לקוח של גולן טלקום, ואני מעוניין לרכוש את המכשיר הזה: Samsung i8150. השאלה שלי היא האם המכשיר תומך את הרשת של גולן? האם המכשיר יתמוך ברשת של גולן גם לאחר שתפרוס את האנטנות שלה? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום שלום! ראיתי כמה אופציות אבל אני לא יודע אם המשדר סטריאופוני או האם הם תומכים בDOKים מרובי ג'יגות.. למישהו יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי רעיון, אני רוצה ליישם אותו בצורה חוקית כך שהמכשיר יעזור למשטרה. אני לא הולך לפרט על המכשיר הזה עוד אבל אני רק שואל 2 שאלות: אם נשים לדוגמה סוג של צ'יפ בפלאפון כך שישתמש רק בסוללה, תוך כדי כך שלא מחובר לשום דבר אחר חוץ ממנה. 1. האם חברות הסלולאר יוכלו לשים צ'יפ מסוג זה מבלי לעבור על אחד מחוקי המדינה? 2. האם חברות הסלולאר באופן עקרוני יכולות להחדיר דבר מסוג זה לכל מכשיר שאותו מוכרות במדינה? יש לקחת בחשבון כי המכשיר יוכל לעזור למשטרה בדברים כאלה או אחרים, והוא לא צורך כמות גדולה של סוללה (כמו צריכה של שעון יד).
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Huawei חוגגת שיא מכירות חדש למרות החרם האמריקאי, ומציגה דגם צעיר שישלב בין מצלמת הדור החדש של סוני לבין שבב ה-Kirin 980 הבכיר לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
נכון שיש פיתרונות שלכאורה עדיפים כמו ultra-mobile laptop או pocketpc לצורך גלישה ברשתות אלחוטיות, אבל המחיר המופקע , הגודל המסורבל אפילו של הדגמים הקטנים ביותר וזמן העבודה הקצר עד כדי גיחוך של המחשבים הניידים או העדר דיסק קשיח לצורך אחסנת מוסיקה ב- pocketpc פוסלים אותם מבחינתי על הסף. השאלה היא האם ה-604wifi יוכל גם להריץ את הגירסה ללינוקס של skype ? http://www.skype.com/download/skype/linux/ (אחרי הכל מערכת ההפעלה של ה-604wifi היא גירסא מסויימת של לינוקס ,שעד עכשיו לא הצלחתי לגלות מהי בידיוק ) אם מישהו כאן בפורום יודע על איזה מעבד רץ ה-604 wifi ומהי גירסת הלינוקס שלו ,אני אודה לו מאוד אם יפרסם זאת כאן.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-