עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום לכולם, החלטתי לעבור לתקופה הנוכחית ולעבור למכשיר שמגיב כשלוחצים לו על המסך. מצאתי אתר שמסביר שגם אם אני רוכש מכשיר בחנות פרטית אני עדיין זכאי להחזר מהמפעילה: http://www.kamaze.co.il/%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%A9%D7%AA-%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8-%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%A8%D7%99-%D7%91%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%95%D7%A7-%D7%A4%D7%A8%D7%98%D7%99-%D7%AA%D7%97%D7%A1%D7%95%D7%9A-%D7%A2%D7%93-2000-%D7%A9%D7%A7%D7%9C.aspx כתוב שם- "אם המכשיר אינו נמכר בחברת הסלולר, יש טבלת החזרים שלפיה מגיע לכם החזר, שם לרוב ההחזר הוא נמוך יותר, "גם מי שיודע על התקנה לא בקיא בגובה ההחזר שמגיע לו, ומן הסתם גם לא דורש אותו", אומרת ליאת נחום."בנוסף, לעיתים רבות גם גובה ההחזר שניתן נמוך מההחזר האמ…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. חשבתי על SAMSUNG R510 יש למישהו אותו? או יש למישהו המלצה על המכשיר הכי נורמלי ברשת הזו?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלושה דגמים חדשים ורעבים מבית אפל ינסו להוכיח לעולם שהיא עדיין לא שכחה איך לחדש ולהפתיע לכתבה

4. Started by dror_gh,

חבר שלי קנה מכשיר נוקיה מחו"ל , מה שאומר שהוא לא יכול לעדכן בחברת סלולר ישראלית את המכשיר שלו. השאלה היא איך הוא מעדכן את המכשיר שלו ? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. דיווח חדש מצהיר כי היצרנית היפנית עתידה להצטרף לטרנד החם החדש של שוק המובייל, בהתבסס על יחידת תצוגה חדשה ומתקדמת של חברת JDI לכתבה

6. יש את הטלפון ה"סוף הדרך"! הבא של נוקייה http://www.gsmarena.com/nokia_n95_8gb-2088.php ויש את זה http://www.gsmarena.com/nokia_6121_classic-2011.php ב 6121 קלאסיק בחרו לציין גם 3.6 Mbps למה ? אני הרי יודע שה N95 הוא דור 3.5 ובמהירות גלישה של 3.6 גם כן מה אתם אומרים ? האינטרנט והמהירות מאוד חשובים לי וה n95 8gb הוא הסלולארי הקלאסי עבורי כי יש לו גן WIFI נורא יבאס אותי אם הגלישה היא במהירות נמוכה THX

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. 1.הבנתי שיש גירסאות שונות כמו free sim ו unlocked AT&T מה צריך להביא לארץ ? 2.והאם ההפרש במחיר(100דולר) עבור גירסאת ה 32G שווה בין iphone 5s ל iphone 5C חוץ מהפלסטיקה כי גם ככה קונים כיסוי איכותי . 3. ראיתי שה 5S נמכר ב 749דולר עבור 32G ב store.apple , ככה הוא עולה ברוב החנויות בארה"ב ? יותר או פחות ? אני צריך לדעת פחות או יותר בידיוק כדי לתת סכום כסף לאיש שמביא לי את המכשיר . 4. אם אני לוקח את ה 16G במקום ה 32G אני חוסך 100 דולר , שווה את ההפרש? אישית לא מתמש כבד של מוסיקה ומדיה אבל לא רוצה להתחיל כל שבוע להתעסק במחיקת דברים על מנת לפנות מקום לאפליקציות תמונות וכו . עיקר המדיה יהיה התמונות שאני מצלם ופה ושם סרטונים שאני מסריט. שני שאלות : בעצם מתוך ה 16 גיגה שי…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. מערך הצילום המחומש (או משושה, אם תרצו) הראשון בעולם הסמארטפונים מבטיח לספק איכות שאינה מהעולם הזה - ואולי גם בסיס טכנולוגי שבקרוב יהיה הבסיס לכל המכשירים המובילים לכתבה

9. היי יש לי Galaxy S2. האם אפשר לשנות משהו (אולי אפליקציה?) ככה שכשיש שיחה נכנסת זה לא יופיע ישר על כל המסך בזמן שאני משתמש בטלפון אלא יופיע למעלה בשורה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. נשמע לי רק הגיוני שאם אני לא משתמש בסיבסוד שלהם אני אהיה זכאי לקבל מכשיר לא נעול, האם בפועל הם מוכנים לעשות את זה (אפילו תוך דרישה לתשלום 80-100 שקל נוספים) ? מן הסתם שאני לא מתכוון לפרוץ את המכשיר אך אני יעדיף מכשיר שניתן לנייד בין מפעילות. אם לא ניתן לקבל בארץ Sim free כבר עדיף להביא מהונג קונג(עולה אותו דבר).

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by (iriver H10),

אני בהתלבטות רצינית. אני עומד לקנות נגן עם 30 ג'יגה. ההתלבטות היא בין הZVM לבין הZUNE. כרגע הZVM בעדיפות ראשונה. אבל אני עדיין לא סגור על עצמי. נו מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכולם אני חושב לקנות גלקסי נקסוס יד שניה. איזה דברים עלי לבדוק לפני הרכישה? הבנתי שיש מספק גרסאות למכשיר, אירופאי, אמריקאי ולשוק האסיאתי. (כרגע אני לקוח של גולן טלקום). אשמח לקבל כמה טיפים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. האם אפליקציית שיתוף התמונות והסרטונים הפופולרית תהיה זו שתביא את המציאות הרבודה על הקהל הרחב? לכתבה

14. כידוע כל רום רציני (CM למשל) שהוא לא רק טוויקים בממשק המשתמש, צריך נתונים ודוקומנטציה מתאימה בנוגע לחומרה של המכשיר שאליו הוא מיועד. סמסונג שפיתחה את שבב האקסינוס, שמכשירי האנדרואיד הפופולריים ביותר בנויים סביבו, לא שיחררה את המסמכים האלה, בניגוד לחברות רבות אחרות (סוני, טקסס אינסטרומנטס, קוואלקום) וכתוצאה מכך נתקע למעשה פיתוח הרומים למכשירים שמבוססים על השבב הזה. נכון לעכשו, הפיתוח של CM לגירסאות הבינלאומיות של ה-S2 וה-S3 פחות או יותר עומד במקום וגירסה יציבה של CM10 לא נראית בעתיד הנראה לעין. חמור מכך, המצב הזה גורם לכך שמפתחים רבים פשוט נוטשים את מכשירי סמסונג ועוברים לפתח למכשירים עם חומרה יותר ידידותית. מה אתם יכולים לעשות? ב-XDA נפתח דיון שבו מפורטות הכתובות בסמסונג…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by ZiggyMan,

אני מחפש מכשיר קטן, עם זמן סוללה ארוך. לא משנה מחיר.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by (iriver H10),

הבנאדם פשוט החליט שהוא לא אוהב את האור הכחול של הגלגלת בE200 שלו. http://www.anythingbutipod.com/archives/2006/12/sandisk-sansa-e200-red-led-scroll-wheel-hack.php נחמד

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Itzik 007,

אהלן, שמעתי שמועות הזויות מהוט, וגם שאלתי כשהלכתי עם חבר לנייד מספר, לפיהן אם אתה מוציא את הסים של הוט ושם סים אחר, צריך להגדיר את הנייד מחדש? ואני שואל מה זה השטויות האלה?? יכול להיות שהם מתכוונים רק לגלישה או משהו? אגב, יכול להיות שהוט מגבילים את התעבורה של הגלישה? עדיין לא עברתי את ה-3 מגה... תודה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by liram21,

שלום לכולם יש לי את הרום של המפעיל הרגיל אני רוצה לעשות רום של MIUI והחלפתי את הקרנל, עכשיו המכשיר עושה לי רק ריסטרטים, אני לא יכל להגיע לתוכנה בכלל, הוא רק מראה את המסך הזה שרשום Galaxy S ואז הוא פשוט שחור ועושה את זה שוב ... מה אפשר לעשות ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by zoyaniv,

בינתיים היחידי שראיתי זה שיואמי פרו, שלא נמכר בארץ. יש משהו שכן נמכר בארץ? משהו מומלץ? הכוונה גם להטעין אותו וגם ממנו עם usb c יש לי מכשיר וואן פלוס 5

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. יש לי 2 טלפונים ישנים שאני רוצה לשמור את המידע שבהם (אנשי קשר+הודעות ס.מ.ס ששמורות בזכרון). הנייד הוא Nokia C201 ואני התקנתי את Nokia PC Suite אבל אני לא מצליח לקרוא את המידע שעבר מהנייד למחשב. יש לכם מושג מה הבעיה או האם יש דרך אחרת להעביר?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by tamar,

שלום. בשעה טובה רכשתי את הנגן הנ"ל וכבר בימים הראשונים שמתי לב שזמן הסוללה משאיר טעם רע בפעם. גלשתי קצת ברשת ומצאתי את זה: http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=411355#411355 בעקבות זאת בדקתי ומצאתי שגם אצלי זמן הסוללה נע באיזור ה 4 שעות בניגון ווידאו - הרבה פחות מהגדרות היצרן. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by shlomom,

שלום, אני מעונין ב-MP3 עם אפשרות להקלטת דוברים בחדר. דרישות: מיקרופון רגיש ככל האפשר - שיהיה מסוגל להקליט שיחות בחדר. זמן הקלטה ארוך - מספר שעות ברציפות. קומפקטי במידת האפשר. מחיר נמוך ככל האפשר. כפתור הקלטה יעודי - מאוד רצוי. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. נכון שיש פיתרונות שלכאורה עדיפים כמו ultra-mobile laptop או pocketpc לצורך גלישה ברשתות אלחוטיות, אבל המחיר המופקע , הגודל המסורבל אפילו של הדגמים הקטנים ביותר וזמן העבודה הקצר עד כדי גיחוך של המחשבים הניידים או העדר דיסק קשיח לצורך אחסנת מוסיקה ב- pocketpc פוסלים אותם מבחינתי על הסף. השאלה היא האם ה-604wifi יוכל גם להריץ את הגירסה ללינוקס של skype ? http://www.skype.com/download/skype/linux/ (אחרי הכל מערכת ההפעלה של ה-604wifi היא גירסא מסויימת של לינוקס ,שעד עכשיו לא הצלחתי לגלות מהי בידיוק ) אם מישהו כאן בפורום יודע על איזה מעבד רץ ה-604 wifi ומהי גירסת הלינוקס שלו ,אני אודה לו מאוד אם יפרסם זאת כאן.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by אבינר,

חיפשתי באינטרנט ביקורות על המכשיר, ומצאתי רק 2.. למישהו יש את המכשיר והוא ממליץ עליו? איפה אני יכול למצוא ביקורת רצינית? כולם מתמקדים רק במצלמה, וזונחים את השאר..

25. Started by zohar678,

יש ברשותי מכשיר MEIZU NOT ONE ופשוט יום אחד מילאתי את הסים באנשי קשר, ומאז אני מקבל את ההודעה הזאת, ולא מצליח לראות אף איש קשר בכרטיס. האם יש למישהו מושג כיצד אני יכול לפתור את הבעיה הזאת? ניסתי להוציא את הכטיס ולשים אותו בתושבת השניה, אך ללא הועיל.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים