גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,791 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. רציתי לעדכן את הD2 שלי וראיתי באתר של החברה שקיימים עדכונים גם ל D2+ אחרי חיפושים שהרצתי זה נראה מעט מסובך להפוך את הנגן ל D2+ למישהו יש במקרה מדריך בעברית ופשוט יחסית לבצע את השינוי והאם בכלל כדאי להסתבך אם זה, מה ההבדל?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי חבר שטס להונג קונג ואני רוצה לקנות דרכו מחשב נייד, בעדיפות לאולטרא-בוק (דגם: UX31A של אסוס אבל אפשר להתפשר) באופן כללי מחשב חנות ONLINE שאני יכול להזמין לו את זה למלון - כי הזמן שלו קצר שם. מישהו יכול אולי לעזור לי ומכיר אולי חנות ONLINE כזו בהונג-קונג? תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המפתחת הטאיוואנית תוציא את משפחת ה-Helio X שלה לחופשה ותשתדל להתמקד בתחום בו עדיין קיים לה יתרון יחסי מול קוואלקום לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
קצב מכירות לא מספיק מרשים עבור צמד מכשירי הדגל, לצד ההשקה של ה-Galaxy Note החדש שנמצאת מעבר לפינה, מביאה את סמסונג להודיע על קיצוץ צפוי במחירים לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/היכונו-להורדת-מחירים-עבור-ה-galaxy-s6-וה-galaxy-s6-edge/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי נגן ג'יגה מכרתי אותו והלכתי לקנות את ה D2, אבל הצבע השחור ממש דחה אותי..... מעדיף להקשר אל הנגן שלי עכשיו אני בלי נגן :'( שלחתי הודעה לבאג אמרו שכרגע יש רק שחור, מישהו יכול לנג'ס להם יגיד שהרבה לקוחות מבקשים את זה וכל זה תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה בכותרת,תודה מראש :] ד"א יש לי sansa e250 ,,,
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום וברכה, ניסיתי להתקין אנדרויד 2.2, ראיתי שזה לוקח הרבה זמן, אז הלכתי לישון, כשקמתי גיליתי שכתוב בבוטלודר "Low Battery" ו-"Cannt Program". אז שמתי לטעינה כמה שעות אך עדיין הוא רושם לי את אותם הדברים, כאילו הוא בכלל לא מטעין את המכשיר... ניסיתי לפי המדריך הזה: http://iandroid.co.il/forum/topic32662.html מה עליי לעשות? (מחר חוזרים לשגרה ודחוף לי לסדר זאת!)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל פעם אוכל אותי מחדש יש לי GS שמריץ שומר מסך שנקרא PARTICALSTORME השאלה היא שלי היא כזאת איך אני מביא את המחשב שלי להריץ את העניין על גבי הדסקטופ באופן תמידי הרי את החישוב הוא יכול לעשות כי הוא חזק מהגלאקסי . מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חנות ה-Google Play של פלטפורמת האנדרואיד מסכמת עוד שנה עמוסה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! לאחרונה התחלתי להשתעשע ברעיון של קניית iPhone/iPod Touch למעשה, אין לי כלל צורך בiPhone אבל אני מתעניין ביכולות שלו מעבר ליכולות של הiPod Touch. כמובן שאני לא מתייחס פה לעניין שiPhone הוא גם טלפון, אלא יכולות אחרות. למיטב ידיעתי המכשירים זהים מבחינת היכולת שלהם. לשניהם אותה החומרה בדיוק מלבד הטלפון שבאחד יש ובשני אין. אשמח אם תוכלו לחדד לי את הנקודה הנ"ל. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין בהמלצה לאמפי שלוש או ארבע, לא חייב שיציג תמונות או סרטונים בעקרון מיועד לשמיעת שירים(הכי פשוט בעולם), שתיהיה תמיכה בעברית- לפחות שהשירים יוצגו בעברית וכמה שיותר אורך סוללה. איך המיזו M6?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש HTC SENSATION וראיתי שאצלם המחיר הכי נמוך בארץ, ובנוסף כל התגובות עליהם בZAP חיוביות.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המכשיר שלי LG630 עבר תלאות רבות, אבל נראה שאתמול הגיעו מים עד נפש. המכשיר מוכן להדלק רק שהוא מחובר לחשמל, נורת הסוללה מהבהבת וברגע שמנתקים אותו מהמטען הוא כבה. אני חושש שהסוללה שבקה חיים. לפני שאני ניגש לתחנת שירות של פלאפון, יש למישהו מושג איפה מוכרים סוללות לטלפון הזה (לא מצאתי בחיפוש ברשת) בשביל שאני אוכל להשוות מחירים? מישהו יודע אם אני יכול לנייד מספר מפלאפון (יש לי מספר קליט) לתוכנית שכבר יש לי בסלקום (שאני לא משתמש בה כרגע) מבלי להתחייב מחדש?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מכשיר ה-Xiaomi Mi A1 עשוי להיות המלך החדש של שוק הביניים המקומי, בעיקר לאלו שרוצים את מערכת האנדרואיד שלהם עם מינימום תוספות ושינויים לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לדעת ,אם מצאתי אייפון,אם פותחים אותו לשיחות הוא חסום .
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש את הטלפון ה"סוף הדרך"! הבא של נוקייה http://www.gsmarena.com/nokia_n95_8gb-2088.php ויש את זה http://www.gsmarena.com/nokia_6121_classic-2011.php ב 6121 קלאסיק בחרו לציין גם 3.6 Mbps למה ? אני הרי יודע שה N95 הוא דור 3.5 ובמהירות גלישה של 3.6 גם כן מה אתם אומרים ? האינטרנט והמהירות מאוד חשובים לי וה n95 8gb הוא הסלולארי הקלאסי עבורי כי יש לו גן WIFI נורא יבאס אותי אם הגלישה היא במהירות נמוכה THX
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פלאפון עם מסך רגיל לא עם מסך מגע או משהו. זה מחיר קבוע או משתנה בדגם לדגם בהתאם לגודל המסך או החברה שמיצרת את הפלאפון?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני טס לאיטליה בעוד חודש. בדקתי מחירים באמאזון ובאיביי, ובסוף מצאתי את זה, הגרסה החזקה עם 32 GB, ב300 יורו. http://www.ebay.it/itm/SMARTPHONE-ASUS-ZENFONE-2-5-5-32GB-SILVER-Full-HD-4GB-RAM-GARANZIA-ITALIA-/141666187185?fromMakeTrack=true המחיר באמאזון איטליה עומד על 341 יורו. אני חושב גם שביציאה מאיטליה יהיה אפשר לקבל עליו החזר מע"מ בגובה 19% ממחיר הקניה. אשמח אם תציצו על דף המוצר, לראות אם אני לא מפספס כלום
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חושב שזה הנגנים הכי טובים בתקציב שלהם אני לא צריך PMP מהסיבה הפשוטה שיש לי מחשב נייד לצרכים של צפיה, אני מחפש MP3 טוב ואיכותי עוד משהו מה ההבדל בין M5 לX5 שכחו מהנושא של L או לא L מה ההבדלים בינהם
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מכשיר MIO עם GPד לא מהכי חדשים אבל עובד מעולה. לפני כמה זמן ניסיתי להתקין עליו iGO8 ולקראת סוף ההתקנה הוא הוא שיש לו בעיה להעתיק את iGOToday. אם מישהו יכול לעזור לי, כי זה מראה כאילו זה על המכשיר אבל זה לא מותקן כתוכנה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את ה3t ואני רוצה לדעת האם הגרסה האמריקאית (שנמכרת בחנות Oneplus באמריקה) תעבוד בארץ מבחינת הרשתות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים אני רוצה לקנות אייפד או משהו בסגנון ורציתי לשאול, עם אני קונה את האינטרנט של אחת החברות הסלולריות כמו נטסטיק יש אפשרות לחבר את הנטסטיק אליו? או להכניס לו כרטיס סים כדי להתחבר לאינטרנט?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש איזה דגם מומלץ ? שיהיה נוח באוזן ולא יפול, שישמעו ברור משני הצדדים ושהבטרייה תחזיק זמן שימוש סביר.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אפשר ב- SGS לשים קובץ אקסל על אחד ממסכי הבית ? האם ניתן ליצור תיקייה במסך הבית ובתוכה את הקובץ ? האם ניתן ליצור קיצור דרך לתיקייה שנמצאת ב- INTERNAL SD למסך הבית ? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוא גם נגן מדיה.. ויש לו חיבור קטן לאללה, שכנראה מצידו השני הוא USB. הייתי בBUG ולא היה להם מושג איזה כבל מתאים לזה. כנ"ל אורנג' שמכרו את המכשיר.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-