עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by jevan,

אין הגבלה של תקציב. מהו הפלאפון הכי טוב שאני יכול לקנות (בחו"ל) ושיעבוד בארץ? חשבתי על HTC EVO או DROID INCREDIBLE אבל לפי מה שהבנתי אין תמיכה בארץ יש עדיפות לHTC. תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. האם הדגם התקציבי המרכזי הבא של שיאומי יכיל מסך 18:9 מוארך ומערך צילום כפול? נראה כי הסיכויים לכך גדלו משמעותית עם ההדלפה הטרייה שקיבלנו לכתבה

3. מתרבות השמועות אודות השקה מוקדמת של ה-Galaxy Note 9 אשר באה בתגובה למכירות חלשות של דגמי הדגל העכשוויים - וגם אודות האפשרות לצמצום ואיחוד של המותגים לכתבה

4. Started by roeesnir,

אם אני קונה טאבלט זול בeBay, איך מארגנים לו תמיכה בעברית?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Lirux,

אני רוצה לקנות לי נגן שיעביר לי את הזמן בצבא\נסיעות.. אחד הדברים שהכי חשובים לי זה ניגון וידיאו כי בזמן שאני בצבא אני מפסיד הרבה סדרות שאני רואה באופן קבוע.. כדי שאני אוכל להשלים את הפערים אני רוצה נגן סרטים טוב.. חוץ מזה חשובה לי איכות הסאונד ופונקציית ניגון השירים בכלל. מה שחשבתי עליו בנתיים זה: Cowon o2 - נגן סרטים קומפקטי 4.3 אינצ' שמנגן כמעט כל פורמט וידיאו ואודיו ללא צורך בהמרה עם נפח של 32g וסוללה שמחזיקה ל8 שעות ניגון וידיאו. יתרונות: מנגן סרטים ללא צורך בהמרה, נייד לעומת הnetbook, אפשרות הרחבת זיכרון עם כרטיס sd. חסרונות: פחות ניתן ל"נשיאה בכיס" לעומת ה- s9 Cowon S9 - נגן מוזיקה מעולה עם מסך amoled 3.3 inch סוללה מטורפת של 55 שעות אודיו ו11 שעות וידיאו מגיע רק עם…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אשמח לעזרתכם בנושא , כי בתוכנה של SONY אין אפשרות לגבות הודעות.

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  7. פרטים ראשונים נחשפים אודות סמארטפון ה-Redmi Pro 2, שמסתמן כשינוי ושיפור משמעותיים לעומת קודמו לכתבה

8. אני מעוניין לדעת באיזה חנות פרטית יש את המעבדה הכי טובה ושירות אמין ? המעבדה מאוד חשוב לדעתי והיא ברוב המקרים לא מקבלת כמעט יחס כי ברגע שסמארטפון שבדרך כלל גם יקר מתקלקל מצפים שהוא יתוקן ויוחזר למצבו הקודם במהירות הגבוהה ביותר אם זה לא קורה זאת בעיה רצינית . השאלה מופנת בעיקר לאנשים שהתקלקל להם מכשיר סמארטפון והם תיקנו בחנות פרטית או מעבדה פרטית עצמאית והיו מרוצים מהשירות אם אפשר גם לכתוב על החוויה יהי מעולה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Yaniv8,

שלום,אני רכשתי את שני הטלפונים הנ"ל נתחיל מe1200 טלפון פשוט נהדר למי שרק רוצה לשיחות ולהודעות פשוטות,ושיהיה פשוט בכללי,ברמקול שומעים עוצמתי וברור,הסוללה מחזיקה שבוע וחצי(ללא הגזמה) מתי שבקושי משתמשים,המכשיר לא מכיל תכנים מעניינים,אלא מצוייד בכל הדברים הפשוטים כגון מחשבון,מצב פנס,שעון עצר,יומן ואפילו משחק סודוקו מעניין. המקשים נוחים ונחמדים המכשיר קל וקומפקטי,נהדר ועולה בערך 120 שקל כל מי שיש לו מכשירי מגע מתקדמים צריך אחד כזה מתי שהוא רוצה סתם ללכת להליכה פשוטה או משהו. ושלא תחשבו שהוא זול,הוא איכותי מאוד. #הטלפון מגיע עם כבל הטענה והוראות אבל ללא אוזניות,אני קניתי אוזניות לזה והוא עובד מצויין איתם סמסונג E3300 טלפון מדהים בדומה לE1200 רק שהוא עם מאפיינים משו…

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. אהלן. מצטער אם אני בפורום הלא נכון (תעבירו בבקשה אם צריך ^^). יש לי חבילת גלישה בשתי חברות שונות, אוראנג' ופלאפון. לאחרונה ביטלתי את קו הטלפון בבית והתחלתי לטחון את הנטבוק (פלאפון) ואת הסלולרי (אוראנג') בחיבור. בהתחלה הכל היה Nice and Dandy, בלי התנתקויות או משהו מיוחד. אחראי בערך חודשיים, החיבור נהיה דיי מחורבן, וכשאני מביא פינגים לשרתים רנדומליים, אני מקבל Request timed out כל כמה עשרות בקשות. ידוע שבמדינתנו חברות התקשורת הן, בשפה כמה שפחות בוטה, זונות, וככל הנראה התקיעות באו בעקבות שימוש מוגזם (אך במסגרת) בחבילות הגלישה. התקשרתי לשתי החברות, ובשתיהן הנציגים טענו שהבעיה היא ככל הנראה בכרטיס הסים. כשביקשתי הסבר טכני לאיך בדיוק הסים קשור לבעיות בחיבור, התשובה גם-כן הייתה …

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by swisaman,

שלום לכולם! ברשותי טאבלט של ACER(לט בטוח בדגם אבל זה אמור להיות דיי פשוט ולא מתקדם במיוחד) - אם יש דרך לבדוק את דגם הטאבלט זה יהיה נחמד. בעקרון,אני רוצה להבין את כל באפשרויות והפונקציות בטאבלט הנ"ל ובעקרון להוציא את המיטב ממנו! אשמח לעזרה ותודה מראש. ;D

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  12. Nexus 7: 16GB for $199 and 32GB for $249; available in U.S., U.K., Australia, France, Germany, Spain, Canada and Japan, and also through our retail partners Gamestop, Office Depot, Office Max, Staples, Walmart. Nexus 7 with 32GB and mobile data: $299 and unlocked, on sale 11/13 in the Google Play store in U.S., U.K., Australia, France, Germany, Spain and Canada.Nexus 10: 16GB for $399; 32GB for $499; available on 11/13 in the Google Play Store in U.S., U.K., Australia, France, Germany, Spain, Canada and Japan. הכל מ-13 לנובמבר http://googleblog.blogspot.co.il/2012/10/nexus-best-of-google-now-in-three-sizes.html

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by TectoR,

שלום החלטתי היום (אתמל) על רכישת DVD נייד. אני צריך שהוא יקרא צרובים (כלומר XVID צרובים על דיסק רגיל) (ואם אפשר כתוביות, לא בהכרח בעברית, אני אסתדר עם אנגלית אם אין ברירה). אני צריך שהוא לא יהיה יקר מדי. ושיהיה מגניב(?) חחחח. בקיצור, אני אשמח להמלצות, תודה

14. Started by Cynicoren,

שלום, אני מעוניין לרכוש קורא אלקטרוני ולא מבין בתחום. אני מבין שהקינדל הרגיל הוא הקורא המוביל בעולם, אך האם הקינדל פייר (שהוא בעצם טבלט צבעוני) הוא קורא ספרים נוח וטוב כמו הקינדלים "הרגילים" ? תודה

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  15. האפשרי, במידה ויש לי דונגל סטנדרטי? (האוזניה המדוברת היא פלאנטרוניקס ויג'ר 510)

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  16. http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3320267,00.html אישית אף פעם לא היה לי מכשיר סימביאן, אז אני לא יודע אם להצטער על זה. אבל ממה שהבנתי אנדרואיד זה בהחלט הדבר הבא, המתחרה הכי מסוכן ומבטיח ל Iphone os

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by שגיב,

שלופ יש לי מכשיר מסוג MOTOROLA DEFY עם אנרואיד 2.1 ואני רוצה לעשות עדכון לגירסה 4.0.2 לג'לי בין. מישהוא יכול להסביר לי איך לעשות את זה עצות או משהו תודה מראש

• 4 תגובות
    • 4.6k צפיות
  18. Started by asaf556,

שלום ראיתי באינטרנט למכירה את המכשיר Lenovo A789 אני מחפש לאמא שלי מכשיר טוב בסדר גודל של 130 דולר כמו המכשיר הזה שהצגתי המפרט שלו מעניין ודי מספיק לשימושים שאני צריך אשמח אם מישהו שמכיר את המכשיר יגיד את דעתו או לחילופין יציעה מכשירים אחרים במחיר הזה בסדר גודל של המכשיר הזה. אשמח לתשובות אני מעוניין כבר להזמין משהו תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. הדיווחים על כך שספינות הדגל החדשות מבית חברת הענק הקוריאנית יגיעו כבר בחודש ינואר 2018 מקבלים חיזוק משמעותי לכתבה

20. Started by askme,

מבטיחים סוללה ליום שלם ואחסון עד טרה.

21. יש לי ביג טוק, מחובר לNOKIA 6120C. שאני מנסה להתקשר הוא רושם לי פניות פעילות ואז השיחה לא אפשרית" סמסים זה כן שולח. בפלאפון אחר ניסיתי וזה נתן לי (דור 3.5) יש לציין שהפלאפון, שולח סמסים, לא מקבל סמסים. ולא נותן לי להתקשר ל*111.

22. Started by GREATMAMBA,

אהלן אני מעוניין לקנות את אחד ממכשירי הלומיה ורוצה להזמין דרך האינטרנט. מישהו מוכן להסביר מה צריך לשלם(מע"מ וכו') עכשיו כשיש פטור עד 500 דולר? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by elixvx,

ממש אין לי ידע בנושא, אז אני פונה אליכם. האם העבודה שהוט וגולן טלקום מקימות אנטנות סלולריות חדשות משל עצמן זה אומר שיהיה יותר קרינה? כלומר יותר אנטנות = יותר קרינה? או לא בהכרח? כי אותי זה די מדאיג שכל חברה קמה ומתחילה לפרוס אלפי אנטנות בכל רחבי הארץ. לא יותר הגיוני שיהיו אנטנות בבעלות ממשלתית או משהו, והממשלה רק תשכיר את האנטנטות לכל חברה בעלות כלשהי?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by acid-boy,

אני מעוניין לקנות את הטבלט הזה http://ksp.co.il/?uin=17437 עכשיו ראיתי שיש דונגל של USB רציתי לדעת אם יהיה אפשרי לחבר אותו לאר דיסק חיצוני וצורב חיצוני , כי המערכת הפעלה שלו היא גם ווינדוס 8 ואם הווינדוס 8 קורא את כל הקבצים כמו במחשב ואם כן אני נראה לי קונה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Guyn,

שלום לכם! עוד שבועיים אני אהיה בארה"ב ואני זקוק ליעוץ שלכם: האם כרטיס SIM של Orange יוכל לשמש אותי למכשיר שאני ארכוש שם? ואם כן- האם גם אוכל לבצע ממנו שיחות לארץ ברגע שאחבר אותו שם? בנוסף, אני מעוניין בהמלצות שלכם לגבי מכשיר סלולרי, בתקציב של 1,500 שקל. כדי למצוא מכשיר ע"פ המחירים בארה"ב, היכנסו לאתר הבא (פשוט תקלידו את הדגם והחברה בתיבת החיפוש למעלה): http://www.pricewatch.com

• 4 תגובות
    • 932 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.