גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום, שאלה בכותרת. אין ביטוח. אם פרטית, אנא תנו מקום בירושלים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בטיול האחרון שלי לסיציליה התעורר הצורך באחד כזה, אי לכך ובהתאם לזאת אבקש את דעתכם על המוצר הנ"ל או המלצות על מוצרים דומים. המחיר לא רלוונטי בשלב זה, תודה
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום קבלתי חשק לא מוסבר למכשיר הנ"ל כזה שעושה לחץ בבטן וכאילו אתה על קוצים חשק שממש לא נותן מנוח אלא שהוא יהיה ביד שלך אז השאלות שלי הם כאלו: 1. האם יש בעיה לקנות בספרד או בכלל מכשיר שלא משוייך לרשת או מספיק שהוא יהיה SIM FREE כדי שאני יוכל להשתמש בו בארץ ביל בעייה? 2. האם יש בעייה לשייך אותו לרשת אוראנג ברגע שאני מביא אותו או שזה עלות כספית מיוחדת או משהו? הכוונה האם מספיק יהיה למשל להכניס את ה SIM שלי 3. מה עושים עם העברית מבחינת תפריטים הודעות כתיבה וכו'?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מכשיר Satio של Sony Ericsson. מערכת ההפעלה שלו זה Symbian S60 5th Edition. אני מחפש אתר שניתן להוריד ממנו אפליקציות ומשחקים בחינם למכשיר. אתר ה Ovi של נוקיה אמנם מכיל המון אפליקציות שניתן להשתמש בהן עם מע' ההפעלה של ה Satio, הבעיה היא שהוא תומך במכשירי נוקיה בלבד. גם להעביר קבצי התקנה למכשיר לאחר שהורדתי אותם למחשב לא פותר את הבעיה כי הם חסומים להתקנה על מכשירים שהם לא נוקיה (ניסיתי...). האתר של Sony Ericsson הוא אתר גרוע ואין שם תוכן ראוי להורדה. מישהו מכיר /יודע / שמע על אתר שכזה?
-
- 4 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום יש לי sony ericsson naite שנקנה מ ORANGE ולכן גרסת התוכנה שלו היא של ORANGE אני מנוי בפלאפון ולכן האינטרנט לא עובד (אני יכול לגלוש דרך המחשב כאשר הפלאפון משמש בתור מודם אבל אני לא יכול לגלוש בפלאפון) יש אפשרות לשנות את גרסת התוכנה לגרסה של פלאפון. תודה רבה נ.ב. הורדתי את שלושת התוכנות שלו media go, update service, sony ericson pc suite אפילו הצלחתי לשדרג את גרסת התוכנה דרך update service אבל זו בסה"כ גרסה מעודכנת של ORANGE
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לנצל את יכולת הישומי JAVA שלי במכשיר ה LG, רציתי לדעת אם יש תוכנה שיכולה ליצור לי קבצי JAR שיפעלו בטלפון סלולרי - כל מה שאני רוצה זה שיהיה טקסט על כל המסך של הטלפון עד שאני לוחץ ואז תהיה גלילה למטה.... לצורך העניין אני רוצה להכניס מילים של שיר מסויים את כל השיר ואז לגלול אותו מתי שאני רוצה... זה חשוב לי מאוד... האם יש תוכנה שאני יכול לתת לה קובץ טקסט והיא תיצור לי קובץ כזה? האם יש פה מישהו שמבין (זה לא נראה לי מסובך, סה"כ טקסט)... ויכול לעשות את זה? האם בכלל אפשר לתכנת לסלולרי או שאני הוזה? תודה מראש....
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום. ברשותי הסכום הנ"ל, לא שקל יותר. אבקש המלצה לנגן mp3 בנפח 1-2gig (מבוסס זיכרון פלאש) בעיקר לצורכי ריצה ופעילות ספורטיבית. שמעתי על הנגנים של iriver. iaudio, sandisk. מה אתם ממליצים- (חשובה איכות הסאונד, ואיכות המכשיר בכלל) אם מתאפשר להוסיף בתקציב הזה גם אוזניות סבירות- מצויין. תודות לעוזרים, נדב
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אבא רוצה נגן דיוידי לעבודה, לשעות שאין בהן לחץ... חשוב שיקרא DVD צרוב ו-MP3 עשיתי חיפוש: http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=E-DVD&orderby=price&DB4981=5022&DB52461=52462&DB57778=129348 וכולם בעצם נראים אותו דבר, חוץ מהמחיר... ותהיתי מה ההבדלים ומה הכי מומלץ.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום הזמנתי את הנגן והוא אמור להגיע אלי עוד כמה ימים ורציתי לשאול אם אין בעיה להטעין אותו לא מהמחשב אלא ממטען USB מהחשמל? אם הוא לא ישרף או משהו או לא יהיו לו בעיות אחרות? אני שואל את זה בעיקר כי לכבל של הנגן בחלק שמתחבר לנגן זה לא מיני USB רגיל אלא זה משהו יחודי, אז לא תהיה בעיה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב, אז יש לי הורים, די זקנים למען האמת, עם פוביה מטכנולוגיה אמא שלי עוד בסדר, יש לה פלאפון והיא משתמשת בו, אבל אבא שלי מתקשה גם עם השלט של המזגן, ובחיים לא היה לו פלאפון. בעקרון אני הייתי היחיד עם פלאפון בבית עד שלפני כמה שנים טובות הורשתי לאמא שלי את הנוקיה 5100 העתיק שלי (מרשת אורנג') ואח"כ הורשתי לאבא שלי את ה SK הישן שלי (רשת פלאפון) (לא זוכר דגם) - אבל הוא לא השתמש בו... ואני בעצמי עברתי לסלקום, ויש לי 6230 אני מחפש עכשיו להעביר את ההורים שלי גם לסלקום, כי זה די טיפשי שלכל חבר במשפחה יש רשת אחרת... וגם ה 5100 מתחיל להתפרק , והוא גדול מדי לדעתי, וסתם מכביד על אמא שלי, אני מחפש לה משהו קומפקטי. אז אני מחפש סלולריים של סלקום, או תומכי סלקום דגש - זולים, עם כפתורים גדול…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אז אם יש לכם לינק אני אשמח
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום בחודש הקרוב אני כנראה יזמין לי נגן iriver clix ורציתי לדון איתכם בכמה סוגיות שעלו לי בראש ואני אבקש לדעת את דעתכם : 1. לגבי הבטרייה, מדובר בבטריית ליתיום מובנת כך שיש להניח שהיא תחלש עם הזמן. מישהו רואה בזה חיסרון גדול ? האם אפשרי להחליף סוללה כזאת ? איך שומרים על סוללה שכזאת (מהרגע שמקבלים את הנגן לראשונה) שתמצה את עצמה הכי טוב שאפשר ? ובכללי,אם אני אשתמש בנגן משהו כמו 2-3 פעמים בשבוע למשך 2-3 שעות של שמיעה רציפה... כמה זמן תחזיק הסוללה ? 2. התמיכה של הנגן הזה ב-WMP 11 - הקליקס דבוק למדיה פלייר כמו שהאיי פוד דבוק לאיי טיונס. עד כמה זה חיסרון ? האם זה צריך להדליק לי נורת אזהרה ? 3. מסך הטאץ' - האם זה מועד לבלאי ?! מישהו שמע איזה פידבק על השיטה הזאת ? חוץ מטביעות אצבע…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם...בקרוב אני רוכש N73 וחוץ מכרטיס זיכרון אני מחפש גם אוזניה BT.יש לכם המלצות למשהו מחברה איכותית אך לא כל כך ייקר? תודה לכולם! פורום גאדג'טים FTW!!!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.gpsnow.co.il/Product.asp?Pid=419&Cat2Cat1ID=25&Cat2ID=0 יש לי X51V של DELL, מכשיר מאוד חזק שאני משתמש בו בעיקר לתוכנות רפואיות ולשחק WORMS WORLD PARTY, אבל חשבתי שאולי יהיה נחמד להשתמש בו כדי למצוא את הדרך למטבח שלי וחזרה. נראה לכם שהעסקה הזאת משתלמת? (כן, ברור לי שצריך תוכנה עם מפות, וברור לי שאלו מאוד יקרות, אבל בוא נגיד שמבחינת מפות ותוכנה כסף הוא לא בעיה, והשאלה מתרכזת רק בחומרה כרגע). האם כל תוכנה עובדת עם כל מקלט? האם כל מקלט עובד עם כל POCKET PC?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש איזה שדרוג או שלט שמוסיף רדיו לאיפוד ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכוונה היא MP3 עם יכולות הקלטה גבוהות (איכות הקלטה, זמן סוללה ארוך, אפשרות להרחבת זיכרון) איזה מכשירים אתם יכולים להמליץ?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רציתי לקבל המלצות מחברי הפורום אשר יש להם ניסיון באוזניות שן כחולה לפלאפון היו לי מספר אוזניות של מוטורולה שנהרסו אחרי חודש, נמאס לי מג'אנק ואני רוצה להשקיע במשהו טוב שלא יהרס אחרי חודש חודשיים אשמח לקבל המלצות תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את הפלאפון שלי 6800 שקניתי בזמנו ב2848 שקל לK800I ב2484. רציתי אם אני אזוכה או שאני ישלם יותר. אני בORANGE וקניתי תפלאפון בסוף 2005 במסלול עיסקי. לאבא שלי יש אחד ולי יש אחד.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אתמול הזמנתי את הסאנסה e260, אני צריך את הנגן בעיקר בשביל ריצות - ובגלל זה אני צריך איזה נרתיק שהוא יהיה תפוס בו בצורה טובה כדי שלא יפריע לי.. מישהו יודע אם יש איזה נרתיק כזה בשביל הנגן בארץ? ואשמח לקבל גם המלצה לאוזניות טובות שלא יפלו בזמן ריצה, עד 100 שקל (צריך איכותי, אבל לא להסחף יותר מידי.. זה לא הדבר הכי משמעותי בשבילי)
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב ככה אתמול הגיע אלי ה IPOD NANO החדש ( אפור ) והיום הגיע העידקון הראשון לנגן ואני לוחץ לו להוריד והלתקין והוא רושם לי ככה - ואין לי מוסג למה זה ככה עשיתי לו רגיסרט ניסיתי לחבר מחדש את ה IPOD ואין לי מוסג מה עוד לעשות ! בבקשה עזרה !
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי אז ברשותי מכשיר סמסונג Z300 המכשיר נעול עם קוד סודי ואין באפשרותי לפתוח אותו כיוון שאני לא יודע את הקוד רציתי לדעת אם יש אפשרות כלשהי לפתוח את הפלאפון מבלי לפגוע בנתונים ובכל המידע. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי השבוע את הנגן של סאן דיסק SANSA E250 אחלה נגן רק שהוא לא תומך בעברית... מישהו מכיר אתר שבו ניתן להוריד עדכון לתמיכה בעברית? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות MP4 שיקרא וידאו תמונות ויהיה רדיו מובנה קיבולת 2GB ומחיר עד 450 ש"ח חייב תמיכה בעיברית מלאה(שירים בעיברית יהיה בעיברית ולא בג'יבריש) ורוסית(כנ"ל) וכמובן אנגלית... מסך מינימום 1.5 אינץ' ID3 TAG ועדיף(אם זה טוב) שיהיה תוכנה שממירה קבצים לפורמט מתאים וקטן יותר רצוי שיהיה עם סוללה נטענת אוזניות ויהיה אפשר להטעין את הסוללה דרך המכשיר... לא חובה: שיקרא תמונות ושיהיה רדיו מובנה עדיף: אוזניות, נרתיק נסיעה שאלה בקשר לדבר מסויים: מה עדיף USB2 או כבל? אממ אם שכחתי לציין משהו תכתבו תודה לכל התגובתיים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך נגן שיתמוך תמיכה בעיברית רצוי ברוסית ואנגלית כמובן.. זאת אומרת ששמות של שירים יוכתבו בשפות שלהם.. 2 GB מנגן וידאו ועדיף שתהיה סוללה נטענת מובנית ואפשרות להטענה דרך המחשב.. זה הדרישות מצאו משהו לא יקר...
-
- 4 תגובות
- 986 צפיות
-