עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by elibadra2,

שלום. רכשתי היום את ה nexus 4 , הוא הגיע בלי אוזניות וללא חוברת בעיברית המוכרת התעקשה שכך זה מגיע . מה דעתכם האם זה צריך להדליק נורה אדומה. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Shasoosh,

אני מחפש מכשיר בעלות סביב 1000 ש"ח. מיכוון שאייפון 4 עולה בערך 1600 ש"ח הברירה היחידה היא אנדרואיד. אם יד 2 לא בא בחשבון, מה הן האפשרויות העומדות בפניי? השימושים המרכזיים של הטלפון יהיו וואטסאפ ומצלמה לצלם את הנכדים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. היי אני מחפש טאבלט 7" בסביבות ה-1500 שקלים... אני רוצה שיהיה בו 3G,ולא פחות מ16GB וכמובן רז' טובה. האם נקסוס 7 זה הטאבלט האידיאלי? אם לא,בבקשה פרטו ותנו טאבלט מתחרה אחר.. ועוד שאלה: יוצא \יצא טאבלט חדש בזמן האחרון של אסוס? אם כן איזה? תודה רבה

• 32 תגובות
    • 3.8k צפיות
  4. שלום חבריה , אני לא בא לדרוך לכם על היבלות אך הכתבה הזו מוכיחה כי פריירים לא מתים הם רק מתחלפים המסקנות הם כי הטייקונים בארץ ובעולם מתעשרים ללא כל פרופורציה הגיונית ושמים עלינו קצוץ "וישמן ישורון ויבעט" מחיר עלות של גלקסי 4 841 ש"ח מחיר מכירה>3241 ש"ח -3600 ש"ח פי 4.3 2759 ש"ח הפער בין העלות למכירה לדעתכם כמה סמסונג מרוויחה ?לעניות דעתי כ-30% אם כן מי מתחלק ביתרה של 2600 ש"ח!!!!!! מוכרים לכם את "אחריות לשנתיים","מכשיר עם אבא"(עם אבא סחטן כזה אני מעדיף להיות יתום זו דעתי ) במשך השנה הקרובה יצא הדגם הבא וחלק ירוצו לקנות אותו כרגיל מסקנתי היא , ארכוש מכשיר ב150$-200$ ואחליף אותו כל שנה במשך 6 שנים ועדין יוותר בידי עודף מסכום של 3600 ש"ח ותחשבו על זה http://www.mako.c…

5. משום מה בזמן האחרון כשאני מתקשרת לאנשים הפלאפון שלי הופך למצב רטט. למה זה קורה? בדקתי בהגדרות ואין שום דבר על זה. מה אני יכולה לעשות בשביל לתקן את זה?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. מה ההמלצות? אנא פרטו

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. שלום חבר'ה, ראיתי הרבה לינקים ודפים על whatsapp למחשב, האם זה באמת עובד? ואם כן, יש למישהו לינק אמין להתקנה? נ.ב החיפוש לא עובד

8. היי, מעוניין לקנות אייפד מיני עם אחריות מורחבת ל-3 שנים וראיתי באחת החנויות שההרחבה עולה 299 ש"ח, רציתי לדעת אם המחיר טוב או שנתקלתם במחיר נמוך יותר - תודה!

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  9. Started by manenbu,

שלום, אחרי מותם של ה Sennheiser CX300 שלי בשיבה טובה, אני מחפש המלצה לאוזניות. צריך שיהיה in ear, והדבר הכי חשוב שהאטימה תהיה טובה. שאם אני שם אותם בלי מוזיקה, זה יהיה כמו אטמי אוזניים. לא רוצה לשמוע שום דבר מסביבי. אני לא מעוניין בהשתקה אקטיבית של רעשים חיצוניים. שיקול שני בחשיבותו הוא כמובן איכות הצליל. תקציב נראה לי עד 300 זה יהיה בסדר. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by tood24,

היי חבריה, עם האקסיומי אכלנו אותה, כעת אני מתלבט מה עדיף יותר THL W8 ּפלוס UMI X2 ZOPO C2 נא לייעץ כאילו ואתם קונים לעצמכם תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  11. אני מתלבט מאוד בינו לבין הגלקסי S4.... שמעתי שהוא משווק חזק מאוד במזרח, המפרט שלו נראה איכותי מאוד. אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה הוא חושב על המכשיר הזה והאם שווה לקחת את הסיכון בהזמנתו מאיביי... האם אפשר בכלל לקבל גירסה בעברית ?

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  12. Started by sgsg,

היי, יצאה מפת סימון שבילים חינמית (פתוחה) שניתנת להפעלה על אנדרואיד, למי שמעוניין. את המפה אפשר להפעיל עם Orux Maps בכל מכשיר. הורדה מכאן: https://github.com/HarelM/maperitive-rulesets/tree/master/IsraelHiking#create-israel-hiking-map-similar-to-israel-trails-committee-itc לפני ההורדה, תוכלו לראות את המפה באתר הזה: http://osm.org.il/Israel%20Hiking/IsraelHikingMap.html

• 3 תגובות
    • 32.4k צפיות
  13. Started by mj23,

היי יש לי גאלקסי 2 שקניתי מחברת פלאפון לא נגעתי בוא עד עכשיו וגיליתי שהאנדרואיד שמותקן שם הוא 2.3 ( משהו כזה)הבנתי שקיימים אנדרואידים הרבה יותר חדשים שמשפרים את כל הביצועים של המכשיר במיוחד את הסוללה ברצוני להחליף לאנדרואיד החדש .... עכשיו הבנתי שזה תהליך די מסובך של צריבות והתקנות ורציתי לבקש ממישהו שמבין בזה שירשום לי את התהליכים שאני צריך לעשות לפי הסדר למשל 1. צריבה ואיך צורבים (מדריך) סתם דוגמא .... קחו בחשבון שהורדתי רום שהמליצו עליו באינטרנט בשם bestbbeanlil 500מגה בייט אז אבקש אם אפשר בתוך הפירוט להכניס לי איפה ואיך אני מתקין אותו! תודה על העזרה והסבלנות מראש!

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  14. Started by mj23,

היי יש לי גאלקסי 2 שקניתי מחברת פלאפון לא נגעתי בוא עד עכשיו וגיליתי שהאנדרואיד שמותקן שם הוא 2.3 ( משהו כזה)הבנתי שקיימים אנדרואידים הרבה יותר חדשים שמשפרים את כל הביצועים של המכשיר במיוחד את הסוללה ברצוני להחליף לאנדרואיד החדש .... עכשיו הבנתי שזה תהליך די מסובך של צריבות והתקנות ורציתי לבקש ממישהו שמבין בזה שירשום לי את התהליכים שאני צריך לעשות לפי הסדר למשל 1. צריבה ואיך צורבים (מדריך) סתם דוגמא .... קחו בחשבון שהורדתי רום שהמליצו עליו באינטרנט בשם bestbbeanlil 500מגה בייט אז אבקש אם אפשר בתוך הפירוט להכניס לי איפה ואיך אני מתקין אותו! תודה על העזרה והסבלנות מראש!

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  15. Started by Comp Seron,

שלום לכם אני מעוניין לקנות טאבלט ואני צריך את עזרתכם מה הכי מומלץ עד 2000-2500 ש"ח אני מחפש מעבד חזק+זיכרון כולל מה שמסביב עדיף סמסונג או אפל? המלצות בבקשה תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by tmpusr,

אני מחפש לבתי טאבלט שמה שהכי חשוב בו שיהיה... צבעוני ולא שחור/לבן/כסף. כמובן שאני לא מתכוון לקחת זבל במחיר מופקע וכמינימום אני מחפש כפול ליבה עם מסך IPS ברזולוציה נורמאלית, 1G זיכרון ובטריה סבירה. לשם השוואה, יש לנו בבית שני טאבלטים AINOL AURORA2 (לאחיות הגדולות) ומכל הבחינות הם מספקים בהחלט לכל השימושים שלהם. ראיתי בארץ את ה- ASUS MeMO Pad ME172V-1G023A בצבע ורוד ב-550 ש"ח ב-KSP אילת. לצערי הוא יקר ב~50% מטאבלטים סיניים, ליבה בודדת חלושה, ללא HDMI ומסך TN רגיל. ראיתי את ה-Ainol Novo 8 Dream אבל עדיין לא יצאו צבעים מלבד שחור ולבן והמסך TN ולא IPS: יש רעיונות נוספים? אם אין, בלית ברירה אבחר משהו כסוף או לבן - יש המלצות? * הכי בטוח מבחינתי לפי הניסיון המצויין שלי עם AINOL …

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  17. שלום לכולם. יש לי XPERIA ARC S וממש נמאס לי ממעבד האיטי, הקשיים בניהול רוט ורומים, היעדר המצלמה הקדמית והזיכרון הפנימי המגוחך! אני מחפש מכשיר שיעבוד חלק ומהיר ושאוכל לשחק עם רומים בכיף ובקלות. האם קיים מכשיר מוצלח יותר מ הSamsung Galaxy S III בטווח המחירים של עד 2000 ש"ח? אנדרואיד בלבד כמובן.... תודה על העזרה!

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by abav,

מישהו יכול להמליץ אם יש איזה עדיפות לאחד מהשניים? בנתונים הם נראים זהים. כמו כן, בנתונים לא מצויינת תמיכה בעברית, האם באנדרויד 4.1 תהיה תמיד תמיכה מובנית בעברית מלאה? תודה. http://www.pandawill.com/ainol-novo9-spark-quad-core-a31-tablet-pc-97-inch-android-41-retina-ips-screen-2g-ram-4k-video-hdmi-black-p70925.html http://www.pandawill.com/chiwi-v99-quad-core-a31-tablet-pc-97-inch-retina-screen-android-41-2g-ram-16gb-4k-video-silver61-p71222.html

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  19. Started by IlanF,

המקלדת SwiftKey במבצע עכשיו בפליי, 5 ש"ח בלבד https://play.google.com/store/apps/details?id=com.touchtype.swiftkey

20. היי חברה. האייפון 4 נשבר, ואת האמת אני די שמח, נתן לי לגיטימיציה לעבור למשהו חדשני יותר. היות ואני קורא המון דרך הסמרטפון , מצלם המון, ומתעסק לא מעט בג'דגטים , אני חייב משהו יותר איכותי. אני מחר רוצה כבר לקנות מכשיר חדש כי אני לא יכול להסתדר בלי מכשיר גם בגלל שזאת העבודה שלי - לדבר עם לקוחות. אשמח מאוד אם תעזרו לי למצוא את המכשיר המושלם - תקציב על 3500 ש"ח דגש על : - מסך גדול ואיכותי לשם קריאת תוכן נוחה יותר. - מצלמה איכותית (מצלם הרבה). - טאץ' : עוד לא יצא לי להתעסק עם סמרטפון עם טאץ' שמתקרב לאייפון, אבל אולי תחדשו לי. אופציות אפשרויות שאחריהן גיששתי : HTC One Sony Xperia Z Galaxy s 4 Neksus 4 Nokia Lumia ברמת העיקרון, לא שמעתי ביקורת רעה אחת על הנקסוס של ג…

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  21. שלום לחברי הפורום, התחילה להתארגן קבוצת רכישה לגלקסי 4. פנינו למספר גורמים ואנחנו מחכים להצעות מחיר. כל מי שיש לו עניין, שיצטרף לקבוצה. כבר מעל ל 700 חברים בקבוצה. https://www.facebook.com/groups/ChaverimTovim

22. איזה מכשיר עדיף לקנות- גלקסי 2 יד שניה או גלקסי Advance חדש? תודה מראש למסייעים

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  23. שלום לכולם, בקרוב תהיה לי האפשרות לרכוש טלפון חכם מחו"ל! איזה כיף! או כך לפחות חשבתי.... הבעיה היא האפשרויות העומדות בפני, יותר מידי! אחחח צרות של ברי מזל אין ספק! לרשותי כ2500 שקלים חדשים לרכישת טלפון מסוג זה. אני מחפש טלפון שיחזיק מעמד, יהיה בנוי טוב ובעל מפרט של אלופים. כמובן שאני אעדיף זמן סוללה טוב אבל איאפשר לבקש הכל עם טלפון חכמים...יש לי יש לי יש לי! גם בעל אינטליגנציה גבוהה וגם לא יתעייף... פההההההה פההההההה פההההה(אני מתכוון לראות דרכו קומדי סטור בזמן נסיעה בתחבורה ציבורית מקוללת). כמה דגמים שעיני קלטו: (עמיד למים ואבק, איזה גברררר)Sony Xperia Z Nexus 4(בעיקר בגלל המחיר) HTC One(שבתקווה יוזל קצת עד למועד הקניה) האם למישהו יש הצעות נוספות. נ.ב- אני נוטה יותר ל…

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  24. Started by saarxee,

here: http://www.mobilescoop.net/wp-content/uploads/2013/04/Samsung_Galaxy_S4_35627724-92421.jpg השימושים שלי: מכשיר מהיר, נוח וממשק נוח, מצלמה טובה, מסך איכותי וחד ושיריץ משחקים כמו שצריך. כרגע יש לי מכשיר מאוד ישן וזה יהיה שינוי אדיר מבחינתי, מי עדיף? החשש שלי הוא הגודל של המכשירים הללו, ולכן חשבתי על האייפון.

25. Started by saarxee,

here: http://www.mobilescoop.net/wp-content/uploads/2013/04/Samsung_Galaxy_S4_35627724-92421.jpg השימושים שלי: מכשיר מהיר, נוח וממשק נוח, מצלמה טובה, מסך איכותי וחד ושיריץ משחקים כמו שצריך. כרגע יש לי מכשיר מאוד ישן וזה יהיה שינוי אדיר מבחינתי, מי עדיף? החשש שלי הוא הגודל של המכשירים הללו, ולכן חשבתי על האייפון.

• 38 תגובות
    • 4.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים