גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
-
אמא שלי עושה את צעדיה הראשונים בעולם הסמארטפונים , ומסכי המגע בכלל . קראתי הרבה מידע על כל הפלאפונים האלו וכבר לא הצלחתי לעשות סדר בכל הבלאגן אז אני פונה אליכם . אז מה שאני צריך זה: אתר אמין ומומלץ להזמין ממנו והמלצה לסמארטפון בעל התכונות: מסך בין 4 ל 5 אינצ' שתומך בתדרים של הוט מובייל עמיד (עד כמה שמוצר סיני יכול להיות) עדיפות לסוללה חזקה , לא חובה וזהו , התווך הוא בין 130$ ל180$ , אמא שלי משתמשת פשוטה מאוד לכן מהירות מעבד ,זיכרון, איכות מסך וכו' לא רלוונטים עבורה) תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב- 1000 ש"ח. אפשר לחרוג קצת אם ממש שווה. דרישות עיקריות- מעדיף מכשיר קומפקטי, אך לא יותר מדי - 4 אינצ' זה די והותר. מצלמה טובה מסך חד עם צפיפות פיקסלים גבוהה מעבד וזכרון - מחפש מכשיר שיתקתק, לא כזה שאצטרך לחכות 2 שניות בכל מעבר תפריט. סוללה חזקה - הכי חשוב! לא אכפת לי שיהיה מכשיר סיני כל עוד הוא מתפקד כמו שצריך, אפשר להלביש עליו כיסוי חיצוני והוא עונה על הדרישות. ניתן להזמין מחו"ל, אבל לגבי זה, יש שאלה - כשמזמינים מכשיר סיני מאחד האתרים, צריך לשלם עליו מסים מסויימים?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני מנסה לסדר כאן אייפון ולעדכן לו את הגרסה אבל כאשר אני מחבר אותו למחשב אין שום תגובה, לא באייפון ולא במחשב. ניסתי להחליף כבל ולא עזר, כמו כן בדקתי בחיבור ישיר לחשמל המכשיר מתחיל להיטען אך בחיבור למחשב אין עדייו כלום גם לא טעינה. לי יש גלקסי כך שאני לא מתמצא באייפון, יכול להיות ששכחתי משהו? איפה נראה לכם הבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום. רכשתי את המטען הנ"ל http://www.ebay.com/itm/110944591430?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 שלמעשה הגיע בקופסא הנ"ל - http://www.ebay.com/itm/Samsung-C-T-PLEOMAX-Car-Charger-5V-1A-For-Galaxy-S3-/261100013530?pt=US_Cell_Phone_PDA_Chargers&hash=item3ccac607da בקישור ניתן לראות שמוצהר שהמוצר מקורי. העיניין הוא ששמתי לב שיש שורה מחוקה ועוד כמה דברים מחוקים למטה... את השורה המחוקה הצלחתי לזהות -: MADE IN CHANIA האם זה זיוף {לפי מה שהבנתי פלומקס אמורים לייצר בקוריאה} ואם לא מדוע טרחו למחוק את השורה? בברכה
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מטען למכשיר סלולרי USB 3 יטעין יותר מהר מ USB 2 או שאין קשר ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש טבלט שישמש אותי לremot desctop כשאני מרצה. דברים שחשובים לי: מבחינת תוכנות: 1) צפייה ביומן ומיילים מחשבון הגוגל שלי. 2) שאני אוכל להפעיל פאוור פוינט ולשרבט על המצגת ללא בעיה (נוחות הנגיעה) שימוש בעיפרון. 3) WORD: שאני אוכל לכתוב בנוחות במקלדת על המסך (או לחלופין מקלדת ניידת שתתחבר בUSB למכשיר) מבחינת חומרה: 1) חיבור USB או מיני שאני אוכל לחבר אליו זיכרון נייד או התקן נייד (עכבר, מקלדת וכ'ו) 2) מסך עם רזולוציה טובה ואיכות צבעים טובה. 3) WIFI 4) זמן סוללה ארוך ככל האפשר. 5) אפשרות הרחבת זיכרון (לא חייב כי אני אשתמש בזיכרון נייד בחיבור הUSB) 6) מסך: 10 אינצ' מבחינת מחיר: שלא יעבור את ה 600 ש'ח, יש אפשרות לקנייה מחול. אני לא דורש שימוש במשחקים או יציאות H…
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
600$.. 2200שח להלן הכתבה: http://abcnews.go.com/Technology/google-announces-htc-clean-version-android/story?id=19288465 וזה לעומת המחיר בזאפ(לטלפון שכולל תוספות מיותרות למערכת ההפעלה), שהוא 4000שח שווה לבקש מחברים שחוזרים מחו"ל שיביאו..
-
- 91 תגובות
- 6.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברים אני מחפש להחליף את הסוני אריקסון X10 מיני החמוד שיש לי במשהו קצת יותר רציני אבל לא יקר. אני לא רוצה מסך ענק, מחפש משהו בינוני ועם סוללה כמה שיותר חזקה, מסך איכותי בשביל הרבה תמונות,סרטונים וטקסט (וואטסאפ) ועוד השימושים הרגילים כמו רמקול איכותי, דפדפן סבבה וכו'. בינתיים מכשיר שמאוד קורץ לי הוא HTC One V. יש כל כך הרבה דגמים של ה-One והאקספריה ואני כבר לא מבדיל בין כולם אז אם אתם יכולים לעזור לי בלבחור מכשיר אני אודה לכם מאוד. שאלה נוספת, האם שווה לקנות סמארטפון באיביי? המחירים שם זולים במאות שקלים, האם המכשיר יגיע תקין והכל אם אני קונה ממוכר עם הרבה positive feedback, האם אפשר לסמוך על זה או שעדיף לשלם יותר ולקנות בארץ? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש טאבלט בראש ובראשונה לקריאת Ebooks ומגזינים, וממש אח"כ לגלישה נוחה ברשת. הדבר הכי חשוב זה מסך שהוא הדבר הכי קרוב לE-Ink בLCD/LED. יש דבר כזה היום? הKobo Arc ממה שקראתי הכי קרוב לזה, האם למישהו יש ניסיון איתו? עוד הצעות מלבד הנקסוס 7?
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
היי. אני יודע שאם אני מתקשר למספר סלולארי ישראלי בזמן שאותו מנוי נמצא בחו"ל, אני משלם עלות שיחה רגילה בארץ והוא משלם עלות גבוהה של שיחה נכנסת בחו"ל. אבל מה קורה אם אני מתקשר לאותו מנוי לא באמצעות מספר ישראלי, אלא לדוגמא דרך סקייפ? האם זה במקרה כזה חלה עליו עלות גבוהה של שיחה נכנסת? תודה.
-
- 7 תגובות
- 10.7k צפיות
-
-
בשעה טובה קיבלתי את המכשיר. לאחר שהגדרתי את פרטי הג'ימייל ונכנסתי אליו , כיצד סוגרים אותו . לא מצליח .(להבדיל מהמחשב) שאלה נוספת : כשאני לוחץ על האייקון של ה ג'ימייל , אני נכנס ישירות לחשבון , כך שלמעשה הוא פתוח לכל מי שמזדמן לידיו. כיצד אני מסדר שרק לאחר הקשת הסיסמא תתאפשר כניסה לחשבון. תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
מנהל היישומים בגלקסי s3 נתקע.ביצעתי איפוס פעמיים .הבעיה לא נפתרה.מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
לפני כשבועיים מחיר הגלקסי S-3 היה סביבות ה- 1,900 שקלים. כעבור שבוע המחיר עלה לכ- 2,060 (לפי ZAP) ומאז בקושי ירד. מדוע היתה עליית מחירים בתקופה שדווקא ניתן לצפות לירידה? במיוחד עם התחלת המחירה של ה S4?.. ראיתי שהמחיר של הגלקסי 3 יורד ב150~ בחודש ורציתי לחכות עוד קצת ועכשיו המחיר עלה ומעניין אותי למה.. תודה
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
- 1 follower
-
-
לא מזמן קיבלתי טאבלט Asus vivotab smart, ואני משתמש בו לקריאת ספרים ולרשימת הערות לא מעט. לצערי עם הסטיילוס הספוגי הפשוט לכתוב על הטאבלט זה פשוט אסון. התחלתי לחפש חלופות, ונראה שהמומלץ ביותר הוא הgosmart שעולה יותר ממה שציפיתי, אבל נשרוד את זה (בערך 35$ עם שילוח). לפני שאני משלם על סטילוס כל כך הרבה כסף מישהו שמשתמש בסטיילוס הזה יכול לחוות דעתו לגבי עד כמה הוא מתאים לכתיבה? כמו כן האם יש איזשהי חנות שבה אפשר לנסות סטיילוס נורמאלי? כי אני מאוד חושש שלא משנה מה אני אקנה זה פשוט לא יהיה טוב מספיק ואני אתחרט שקניתי אותו.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי מכשיר נקסוס 4 באריזה מקורית. על האריזה וכן על חוברת ההוראות לא מצויין האם המכשיר הוא של 8 גיגה או של 16 גיגה. כיצד אפשר לבדוק זאת. גם הדגם של ה 8 וגם של ה 16 נקרא E960. תודה לכל העונים.
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
זה מה שלמדתי בכמה ימים האחרונים, בזמן שאני מחפש את המכשיר הבא שלי: ל-S4 יש שני דגמים, ה-I9500 ללא LTE, אבל עם מצלמה יותר טובה, ושני מעבדים (נמוך הספק ורב הספק) ה-I9505 עם LTE, מעבד אחד (לא נופל בביצועי בטריה כנראה מהשילוב ב-9500) וחיישן קצת פחות טוב במצלמה. החלק החשוב ביותר - הם הוציאו את המקלט רדיו FM מהמכשיר... מה שאומר שהאזנה לרדיו דרך המכשיר תהיה איכותית פחות ועל חשבון ה-DATA. יתכן והתכונה הזאת תהיה ה-SHOW STOPPER מבחינתי.
-
- 4 תגובות
- 892 צפיות
-
-
היי... לאחרונה החלטתי לקנות טאבלט ... לאחר בדיקה מעמיקה בין החברות השונות הוחלט ללכת על טאבלטים של ASUS שבמחיר סביר ועם מעבדים ועבודה לא רעה בכלל. אני לא מבין המון בנושא והשימושים שלי במכשיר די פשוטים. ההתלבטות שלי בין שלוש מכשירים שלהם ... 1. Asus Transformer Pad TF300T 32GB 2. Asus MeMo 10 Tab ME301T 3. Eee Pad Transformer Prime TF201 אישית לא מצאתי הרבה הבדל במכשירים אך אבדל של 200 ש"ח במחיר. כמות הזיכרון בין 32-16 פחות משנה לי . השאלה שלי מה עדיף ומה ההבדל במכשירים. הME301T יצא בשנת 2013 ובכל זאת הוא יותר זול . המצלמה שלו פחות איכותית והוא מכיל 16 G אך הוא יותר זול . האם יש הבדלים נוספים בין המכשירים , ומה יותר מומלץ לקנות ? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי טאבלט Archos 70 internet tablet הבעיה שלי היא כזאת: הסוללה הנוכחית שלי נהרסה, והזמנתי סוללה חדשה מebay. עכשיו, הסוללה הנוכחית מולחמת עם 3 חוטים ללוח(אדום, שחור, ולבן), ובסוללה החדשה יש רק שני חוטים(אדום ושחור). מה תפקידו של החוט הלבן? הכרחי לחבר אותו גם?תודה גדולה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אהלן שאלה קטנה - האם יש הבדל משמעותי בין NOKIA Lumia 920 ולבין NOKIA Lumia 820 ?
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
אהלן, אני כבר מזמן לא בקיא במכשירים הקיימים ולכן אשמח לשמוע את דעתכם לגבי מה כדאי (והכי חשוב - למה) סמסונג גלקסי S4 נוקיה Lumia 920 תודה מראש לכל העונים.
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
רציתי לברר, איפו אני יכול לצפות בתנאי תוכנית שבאתר? אין פשוט פרטים מלאים וזה נראה כמו זלזול בלקוח, לדוגמה באתר של בזק ניתן להוריד עותק של תנאי התוכניות. אני צריך מידע על תוכנית Unlimited עם 3G גלישה ודקות חופשי לחו"ל, רשום בפרטים באתר הדבר הבה : קצבי הגלישה (כולל האטה) הינם על פי תנאי התכנית. פלאפון רשאית להפסיק את תנאי התכנית. השאלה מה הוא הקצב? או לכמה זמן הוא, וכו'. באתר "כמה זה", רשום : מהירות הגלישה למשך חודשיים ראשונים: המהירות המקסימלית בהתאם ליכולת המכשיר של הלקוח (ועד 42 מגה). לאחר מכן המהירות תהיה 4 מגה או תוספת תשלום למי שרוצה להישאר במהירות הגבוהה. אז מי צודק? כי באתר שלהם כלל אין מידע מלא. *אני כבר מספר חודשים עוקב אחרי מה שקורה התוכניות שלהם ותמיד יש איז…
-
- 0 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
בזמן אחרון שמתי לב שבלילה כשהמשכשיר לא בשימוש (כולל WIFI + נתונים לנייד מכובים) והסוללה נגמרת בכ 25% שזה המון ביחס למה שהייתי רגיל (כ-6-7%) , נכנסתי לאופציה של הסוללה לראות מה היה בשימוש של הסוללה הכי הרבה ובמקום הראשון הופיע "שרת מדיה" ,כלומר זה שגומר לי על הסוללה לפני כן אף פעם לא היה לי דבר כזה שהשרת מדיה היה בכלל גורם שמשפיע על הסוללה . לאחרונה התקנתי אולי איזה שני משחקים כמו CANDY CRASH ו DIAMOND DASH , יכול להיות שזה קשור ? מישהו יודע איך אני יכול לזהות מי הגורם הבעייתי ?
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
תגיד לי האם הלוח ציור הזה: http://buyamerica.co.il/gadgets/120001--.html זה אותו הדבר כמו זה: http://www.wacom.com/en/products/pen-tablets/bamboo/bamboo-capture שלחתי מייל לאתר פעמיים וסתם קיבלתי תשובות מפגרות...
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש טאבלט שעיקר השימוש בו יהיה עבודה משרדים (Office, Adobe reader). מלבד זה אני רוצה גם יכולות מולטימדיה לא רעות (מסך טוב, רמקולים צלולים וחזקים). חשבתי שבגלל שהשימוש הגדול יהיה אופיס כדי ללכת על טאבלט מבוסס WIN8 אבל אני לא בטוח לגבי RT או PRO (הPRO יקר מאוד ואני לא יודע כמה באמת אני אצטרך את ההבדל ביניהם). או אולי לקחת android שהוא זול משמעותית אבל הוא טיפה פחות טוב בעבודה משרדית? מה שאני כן יודע שאני צריך זה: *מקלדת (חשבתי ללכת על סדרת הTF של אסוס כי זה נראה בדיוק מה שאני מחפש). *מסך איכותי עדיף FHD אבל 720P זה גם אחלה *סוללה ארוכה (לפחות 12 שעות בשימוש קצת פחות מסביר) *חיבורי HDMI ו OTG ( אני חייב אופציה לחבר דיסק קשיח חיצוני). *מולטי טאסקינג (מסך מגביל, חלו…
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-