גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
למשתמש חדש (היום יש לו מכשיר פשוט), שלא מדבר הרבה, לא גולש הרבה אבל מנווט מעט. צריך GPS, מעדיף גרסת אנדרואיד כמה שיותר חדשה, יש משהו ב-75$, ככה שאני לא אשלם אפילו מע"מ? תודה !
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום hwzone, המסך של הHTC desire שלי נשבר סוף סוף אחרי יותר מ3 שנות התעללות ואני צריך מכשיר חדש. בסוף יולי אני יהיה בארה"ב וחשבתי לנצל זאת לקנייה של אחת מגירסאות גוגל שיוצאות שם באותו זמן. אני צפוי להשתמש במכשיר בעיקר בתור: טלפון, פלאטפורמה לפיתוח תוכנה והאקינג, נגן מוזיקה, GPS, דפדפן וכו'. ההעדפות: חומרה "מאריכת ימים", אני לא צריך עוד מחשב נייד אבל אני רוצה שהחומרה תתאים גם לתוכנה עתידית ותחזיק טוב. "פתיחות", מינימום הגבלות, בלי נעילת bootloader או כל שטות שתגביל אותי. בסיסיות, אני לא רוצה bloatware, זאת חלק מהסיבה שאני מכוון לpure android אריכות סוללה אפשרות לזיכרון חיצוני וסוללה ניתנת לניתוק הם פלוסים. תמיכה משמעותית מקהילת המפתחים העצמאיים יכולת כזאת או אחרת להק…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני עומד לקנות טלפון אנדרואיד בקרוב, זה יהיה הטלפון אנדרואיד הראשון שלי. הגרסא תהיה 4.2, ואני סקרן לגבי משהו אחד חשוב. אני זוכר שלפני כמה זמן, אנשים שיש להם אנדרואיד, אמרו לי שהטלפון מסנכרן כל מיני דברים שאנחנו מזינים לתוכו, אל החשבון בגוגל. דוגמא אחת שאני זוכר, היא שאם למשל אתם מוסיפים בן אדם ל-Contacts בטלפון, אז גוגל מסנכרנים את זה אל חשבון ה-google שלכם, ואז אם למשל תיכנסו ל-gmail, מכל מחשב desktop, ותלחצו על Contacts, אז תראו את האנשים שיש לכם בפלאפון. (זו רק דוגמא אחת לסינכרון - אבל אני זוכר שהיו עוד כמה וכמה..) השאלה שלי: האם יש איזה Setting שמשפיע על זה, ויכול לאפשר לי כמשתמש לבחור לא לסנכרן דברים? ומהם הדברים שכן מסונכרנים, בנוסף לדוגמא שהבאתי שהיא ה-Contact…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לדעת אם ניתן להשיג Slimport בארץ, בשביל לחבר נקסוס 4 ל HDMI.הנה המוצר מאמזון
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, אני מחשב טאבלט עם וינדוס 8 מותקן או לא.. שמריץ סרטי hd ואת מערכת ההפעלה בצורה חלקה.. תודה
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום, איזה מכשיר עדיף? השימוש בעיקר למשחקים גלישה.. ובקשר לLTE יש צפי מתי יהיה בארץ, ואיזה מכשיר מהם תומך בזה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
-
היי, אני לא בטוח שזה הפורום הנכון, אם לא, תפנו אותי למקום הנכון. אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון וחיפשתי המלצות באינטרנט, הדף הראשון שעלה בגוגל היה הכתבה הזו: http://crave.cnet.co.uk/mobiles/samsung-galaxy-s3-fault-is-caused-by-sandisk-memory-cards-50010684/ מסתבר שיש כרטיסים של SanDisk שנהרסים אחרי כמה חודשים (ועל הדרך הורסים גם את הסוללה). SandDisk טוענים שהם סידרו את הבעיה. מישהו נתקל בבעיה הזו? האם יש דרך לדעת אם הכרטיס שאני קונה הוא תקין?
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום בתקופה האחרונה אני מסתכל על HTC One ודיי שוקל לקנות אותו, אבל מנגד אני נחשף לתופעה מעניינת של יצרניות סיניות שהחליטו שנמאס להן להיות אנונימיות, והן רוצות לייצר טלפונים טובים, ולעמוד מאחוריהם. יש מגוון יצרנים כאלה, והחלטתי לקחת לדוגמא טלפון מסוים, במקרה הזה THL W100 http://www.banggood.com/THL-W100-4_5-Inch-Android-4_2-MTK6589-Quad-Core-Android-Phone-p-74173.html 152$ שזה בערך 550שח מריץ Android v4.2 כיוון שיש כאן אנשים שהתנסו עם מגוון טלפונים מיצרנים שונים, כולל מסין, אני סקרן מאד לשאול.. יש לי האפשרות לקנות HTC One, ב-4000שח. ויש לי האפשרות לקנות THL W100, ב-150$ = 550שח. זה כמעט שמינית מחיר. תכלס, בן אדם יכול במקום לקנות HTC One, לקנות טלפון סיני לא …
-
- 285 תגובות
- 22.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי הזדמנות לקנות סמארטפון בסינגפור (כנראה גלקסי 4 או 3) ורציתי להיות בטוח לפני הקניה יש הבדל בין המכשירים שנמכרים בארץ לעומת מה שנמכר שם (מבחינת תאימות לרשת)? האם יש סיבה שמכשיר משם לא יעבוד בארץ? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, כרגע חי טוב למדי עם נוקיה 1616, יחס עלות תועלת הכי טוב שיש למכשיר סלולרי. אני מחפש המלצות למכשיר "חכם", הקריטריונים שחשובים: 1) מחיר- אני לא רואה שום סיבה בעולם לשלם יותר מ 1000, מקסימום 1200 ש"ח על מכשיר - זה התקציב. 2) מסך לא גדול מדי, סביבות 4 אינצ'. 3) סוללה מה שיותק חזקה ועם אפשרות להחלפה. כרגע טעינה בנוקיה מחזיקה לי יותר משבוע. אני מוותר על זה בצער רב אבל רוצה לצמצם תלות חשמלי כמה שיותר. 4) פנס\לד (ולא רק פלאש) - חובה. 5) אפשרות הרחבת זיכרון. 6) תמיכה טובה בעברית. 7) עדיפות למכשיר שאפשר לקנות בארץ. מעדיף לא להתעסק עם רומים אבל אם יש מכשיר שעם החלפת רום יעשה אותו משמעותית טוב יותר (ברמת הקריטריונים הנ"ל) אז זה בסדר גמור. רוב תודות!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מהיכן אני יכול לקנות מסך חלופי digitizer מקורי ? כאלו אלו: (אני לא בטוח שהם מקוריים לכן אני בודק בפורום) http://www.ebay.com/sch/i.html?_sacat=0&_nkw=digitizer+i+9100+genuine&_frs=1
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי אני לפני הכנסת מכשיר חדש למעבדה של אורנג (לצורך בדיקה והכנסת המכשיר לחברה) מה אני צריך לבדוק/ לרשום לעצמי לפני שאני מכניס אותו לשם כלומר מה הרכיבים שאני יכול לראות ולבדוק שלא החליפו לי?! או אילו תפריטים אני יכול לראות ולבדוק שלא השתנו לאחר מכן כבר שמעתי על מעבדות בהן גנבו/ החליפו רכיבים... (אנא בלי להכנס לנושא של האם כדאי או לא כדאי להכניס למעבדה של אורנג')
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
מחפש לגבש צוות פיתוח ראשוני, שיכנסו כשותפים, למיזם אינטרנט חדש אשר מקיף תחומים רבים כמו חברתי, פרסומי ועוד. מדובר בתצוגה חדשה ומיוחדת של נתונים שלא קיים כיום ברשת ואשר סביב זה מתנהלים "חיים" שלמים. אין כרגע משקיע. יש תוכנית עיסקית ודמו כמו גם איפיון ראשוני של המערכת. (בנוסף יש גם חברה רשומה, סימן מסחרי, והוגשה בקשה לפטנט בארה"ב) מחפש אנשים מקצועיים מאוד בתחום האינטרנט והאפליקציות. לא מדובר רק בהקמת ועיצוב אתר אלא גם בפיתוח אובייקטים, תיכנון וניהול מסות גדולות מאוד של נתונים. הכרה וניסיון בתחומים הבאים: PHP, javascript, MySQL, Apache, Linux & Windows Ajax, jQuery, HTML5, XHTML, CSS3, Web Design Cellular App's etc... תחומים נוספים יתקבלו בברכה! אני עצמי מתכנת ב PHP …
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כמה שאני מתעב את apple , אחת האפליקציות החזקות ביותר שנוצרו עברו הipad היא Itunes U, מקבץ עצום של הרצאות ושיעורים ממגוון אוניברסטאות ברחבי העולםף בווידאו, אודיו וטקסט. אפליקציה מדהימה לכל סטודנט או שוחר ידע. ברשותי טאבלט אנדרואיד והיתי שמח לאפליקציה דומה במכשירי. לצערי לא מצאתי בplay store משהו דומה, אלא כל מיני חיקויים ואדפטציות לא נוחות שמספקות מידע מצומצם בלבד. מקווה שמישהו מכיר.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברשותי טאבלט מסוג Motorola Xoom 2 כבר למעלה משנה. בתקופה שעוד נמכר ( לפני שגוגל קנו את החטיבה הסלולרית של מוטורולה וסגרו כמעט את כל הפרוייקטים והמשרדים בעולם) הסתובבו בארץ כיסויים לדגם הנל. בזמנו לא היה לי שימוש נרחב בטאבלט ולכן לא קניתי כיסוי תואם וגם לא היתה סיבה מיוחדת, מדובר באחד הטאבלטים ה"פופולארים" החזקים ביותר שיוצרו אי פעם. מסך עמיד במים, ציפוי מגנזיום ואיכות בנייה מדהימה הותירו את הטאבלט שברשותי שלם גם לאחר אין ספור הפלות ושימוש לא זהיר, אפילו שריטה אחת לא נראית לעין! - לעומת Ipads שיש ברשות משפחתי וכבר לאחר חודש ללא מגן קיבלו שריטות קשות ומכות בצדדים. יש כיסוי אחד ויחיד בו אני מעוניין, מקורי של מוטורולה. http://www.clove.co.uk/motorola-xoom-2-folio-case כיס…
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום נניח ולוקחים טלפון Android עם גרסא חדשה מהתקופה הנוכחית, למשל v4.2, שמים בו SIM, כשה-SIM לא כולל חבילת Data אבל מנגד, תהטלפון תמיד נמצא בסביבה שיש בה Wi-Fi נגיש. האם הטלפון הזה יוכל לעשות את כל מה שהוא היה עושה אם הייתה לו חבילת Data? או שיש דברים שב-Wi-Fi אי אפשר לעשות, וחייבים בשבילם חבילת אינטרנט כלשהי? תודה card
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום נתקלתי עכשיו בזאפ, בטלפון שכולל LTE. ואני סקרן, מה יש לעשות עם LTE בארץ כרגע?? תודה card
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי ראוטר אלחוטי בבית שיושב בסלון ושני מחשבים, אחד בסלון ושני בחדר. בנוסף יש לי סמארטפון גלקסי s3 מיני ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר את הגלקסי למחשב שבחדר ע"י כבל usb , להפעיל את ה-wifi בגלקסי ובאיזושהי דרך להשתמש בגלקסי כמו מודם אלחוטי למחשב כדי לגלוש באינטרנט. אני מדגיש לא להתחבר לאינטרנט דרך גלישה סלולרית (אורנג', סלקום...) אלא דרך האינטרנט שמגיע לי לבית מהראוטר של בזק.
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום, מעונין בטאבלט לפחות 10", מסך איכותי-חובה. המטרה היא להראות עבודות וידאו ותמונות בפגישות עם לקוחות (לוידאו אני מחבר רמקול חיצוני). מעולם לא עבדתי עם אנדרואיד. יצא לי לקרוא קצת מידע בנושא, וקניתי מהארץ SANEI N10 ליבה כפולה 3066 מהירות 1.6 ב 1000 שקל. בתוכנה ANTUTU הוא נותן 11,219 . זה נחשב טוב? רואים בו מעולה למרות שהוא 1280*800 , הרמקול שלו חלש מאוד ומאכזב (בהשוואה לטבלט 7 של 50$ שיש לאחי). הבעיה העיקרית היא שהוא לא מזהה רשת של האיפון שלי (נקודת גישה) גם ממרחק 0 (טאבלט של 50$ מזהה אותה בקלות). (אולי בעיה ספציפית?) זה דבר חשוב לי מאוד. אני יכול להחזיר אותו ולקנות משהו אחר מחו"ל. ראיתי שיש רזולוציות גבוהות יותר למסך כמו 4K, או 1920*1200- השאלה אם זה מרשים יותר בוידא…
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קיים קומפיילר לאייפון לשפת c עם אפשרות השלמה אוטומטית של מילים? תודה.
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות משהו כדי לגלוש באינטרנט מחוץ לבית בצורה בטוחה והבנתי שיש כמה מכשירי USB היום בשוק שאפשר לעשות את זה דרכם, וגם לשמור עליהם קבצים ותמונות. מישהו מכיר או התנסה?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בתקופה האחרונה פייסבוק כל הזמן הציקו לי על "אישור החשבון באמצעות טלפון" (verify your phone number). כמובן שלא היתה לי בעיה, בשמחה המשכתי בתהליך, הכנסתי את מספר הטלפון שלי וחיכיתי ל-SMS שמכיל את קוד האישור... הבעיה היא - שהוא מעולם לא הגיע. ניסיתי את זה כמה פעמים, עד שהתייאשתי ופניתי לתמיכה של גולן על מנת לברר למה אני לא מקבל מפייסבוק את ה-SMS הזה, למרות שכל הגדרות החשבון שלי אמורות לאפשר את זה. שלחתי להם טופס דרך האתר, ויאמר לזכותם שהם דאגו להתעקש ולחזור אליי בטלפון - וגם כשלא עניתי בניסיונות הראשונים הם המשיכו שוב ושוב לנסות להתקשר, בשעות שונות ומספר רב של פעמים. לאחר שעניתי להם והסברתי למוקדנית הנחמדה מה בדיוק הבעיה, היא אמרה שהיא בודקת את זה מול מישהו בכיר יותר ותחזור …
-
- 92 תגובות
- 47.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מעוניין לקנות סמארטפון (נקסוס) ולנצל אותו גם לשימוש כמודם סלולארי ללפטופ, האם זה שימוש נפוץ ואפשר לסמוך על הסמארטפון שיעשה עבודה טובה כמודם? האם זה יעלה לי יותר כסף? האם בכל חיבור דרך הסמארטפון אני "מבזבז" שעות גלישה ברשת הסלולארית שלי? אני פשוט ממש לא מבין בזה... תודה מראש לעונים , יואב
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות לאמא שלי טאבלט או קורא ספרים אלקטרוני ולא יודע מה יהיה עדיף בשבילה. המטרה היא לקרוא ספרים ברוסית היא אישה מבוגרת עם ראייה מאוד לקויה, היא צריכה משהו שיציג את הכתב בצורה מאוד גדולה. מה לדעתכם יהיה לה הכי נוח טאבלט או קורא ספרים אלקטרוני?
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-