גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,792 דיונים בפורום זה
-
שלום רב לחברי הפורום, מבקש המלצה לנגן MP3/MP4 הכי איכותי שאפשר בסכום עד 1400 שח. כיום יש לי נגן HD400 8GB של חברת MPIO כשנתיים ומאוד מרוצה ממנו. חשוב לי איכות שמיעה ומסך איכותי לוידאו תודה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מבחינת הביצועים וצריכת החשמל? נגיד לעומת מעבד 6 ליבות (2XA73+2XA53)? זה ההכרזה על המעבד: http://www.tgspot.co.il/mediatek-launches-helio-x30-p20-p25-chipsets/
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מכשיר אנדרואיד, וברצוני לדעת איך מורידים אפליקציות, משחקים וכו' בחינם מהמחשב בלי שום קשר למרקט?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני חושב על רכישה של גלקסי S3 כשיגיע לארץ, ואני מאמין שהמחיר שלו בהתחלה יהיה בערך כמו המחיר של ה-S2 כשהגיע לארץ. מישהו זוכר בכמה בערך ה-S2 תומחר בחנויות הזולות, ותוך כמה זמן הוא היה זמין ברשתות הסלולריות (זה חשוב לי לגבי החזר מהחברה, אני לא מתכוון לקנות אצלם) תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני טכנאי רב תכליתי מקום העבודה שלי דורש ממני מידע ספציפי שלא נמצא ברשת . 1.הוראות תפעול למאות מכשירים יעודיים 2.ססמאות רבות לעשרות מערכות מתקרב ל100 3.טלפונים ושמות רבים של טכנאים וחברות ספציפיות 4.נוהלי בטיחות ואבטחה ובנוסף אבטחת מידע לכל מערכת את כל המידע הזה יש לי בקבצי WORD וPDF וEXCEL ,וחלקו גם בACCESS הטכנאים הוותיקים יותר (50+) עדיין הולכים עם קלסר מודפס ספציפי לכל תקלה ותקלה . רמת היעילות שלנו פוחתת ופוחתת עם הוספה של מערכות חדשות ושרידותן של הישנות כגיבוי הסיפור נועד לתת רקע לבקשתי: 1.אני מעוניין במכשיר עם מסך בגודל 6-9 אינץ לא יותר מקילוגרם 2.עם אפשרות לזכרון של 10 GIGA לפחות SDHC 3.בעל פיצר של יומן (פגישות,מטלות וכו')',רשימת אנשי קשר,עדכון הפיצרים מהמכשיר עצ…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חריגה: עד 200 ש"ח מטרות: שיחות, sms,משחקים ומוזיקה. דרישות: סמארטפון,נוח,מהיר,מסך טאץ ועמיד. חברה: לא משנה תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות נגן mp3. השימוש העיקרי הוא רוב הזמן שמיעת רדיו ובשאר כדי לשמוע mp3. ז"א שחשוב שהרדיו יהיה טוב ולא צריך הרבה זיכרון (גיגה אחד או שתיים יספיקו) חשוב לי מאוד שיהיה קטן ודק בשביל שלא יפריע לי בכיס. שמתי עין על sandisk sansa c250 שעולה 280 ש"ח. מישהו יודע איך הוא? האם זאת הבחירה הטובה ביותר כאשר התקציב שלי הוא עד 300 ש"ח? תודה רבה. ליאור
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סמסונג הכריזה אתמול על ה-Galaxy Note 4, הפאבלט שהתחיל את שגעון המסכים הגדולים, ונראה שהחברה לא רוצה להחליף נוסחה מנצחת לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%a8%d7%91%d7%99%d7%a2%d7%99-%d7%9c%d7%a4%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%a9%d7%94%d7%aa%d7%97%d7%99%d7%9c-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%9b%d7%9c%e2%80%8e/
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
כוכבי ה-WWE הופכים לאלים ומפלצות, The Witcher נוחת במכשיר החכם שלכם ומשחק שנותן לכם לשנות את פני ההיסטוריה של ימי הביניים - כל זאת ועוד במדור משחקי השבוע החדשים שלנו לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-4/
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום למומחים הגיעה שעתי להחליף את הגלקסי 4 שלי, לאחר ארבע שנים של שימוש אינטנסיבי (משחקים/ מוזיקה / רומים / וכו׳ וכו׳) כעת שהגיעה השעה להחליף מכשיר, אני מתלבט אם ללכת על מכשיר סיני טוב כמו הרדמי נוט 4 או גלקסי 7 / 8 . אני לא בטוח מה איכות החומרה והעמידות לאורך זמן של המכשירים הסינים. אני מחליף טלפון בממוצע כל ארבע - חמש שנים, הסמסונגים למינהם הוכיחו את עצמם, היה לי גם את הגלקסי 1 ואת ה 4 שכל אחד החזיק אצלי בערך 4 שנים, ואם הייתי שומר בעוד יותר קנאות הייתי יכול לנצל את ה גלקסי 4 עוד שנה לפחות. בשורה התחתונה אני זקוק למכשיר לטווח ארוך, שיחזיק מעמד ברמת ביצועים גבוהה גם אחרי תקופה ארוכה. האם המכשירים הסינים למינהם, מסוגלים לזה? נוט 4 / וואהווי …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הגלקסי 3 של זוגתי החוקית ואם בני מזייף עשיתי לו data wipe / factory rese ורייפ קאש והתקנתי מחדש את האפליקציות הרוב גוגל היו נחמדים והתקינו לבד השאר זניח יש לי גיבוי לאנשי הקשר להודעות SMS וגם את התיקיה של whatup אני מגבה לכרטיס זיכרון ולאחר מכן מחזיר למקום ובעניין הזה אני מסודר התמונות גם שמורות על כרטיס זיכרון sd + גיבויים כאלה ואחרים על עננים שונים..... ככה שלא מורגש אפילו שאני עושה לו מחיקה. אני אפילו טורח לצלם את הדפים כפי שהם מסודרים במכשיר לפי טעמה ואחר כך מחזיר הכל בדיוק כמו שהיה. העניין הוא שהמכשיר שלה נתקע בלופים אין סופיים של אתחולים מחדש לפני שעשיתי לו שיחזור להגדרות יצרן המצב היה בלתי נסבל התופעה קרתה כל כמה דקות ורק לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי הייתה מר…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות Galaxy Tab 7(ב-1800 ש"ח) ואני רוצה חוות דעת איך המכשיר. גם אשמח לדעת אם יש משהו יותר טוב במחיר. אני רוצה גם לדעת על טאבלטים עם OS(מערכת הפעלה) Windows 7. אשמח לקבל עזרה...
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3659402,00.html מעבר לזה שהמערכת הפעלה עצמה לא מאפשרת מגוון תוכניות צד שלישי כמו הסימביאן, איך הוא בשאר הדברים במיוחד בדברים שלשמו הוא נועד (מכשיר עסקי) ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
הוכחה אפשרית נוספת לכך שהעתיד של החברה הקנדית הוא במערכת ההפעלה של גוגל צץ ברשת לכתבה: http://hwzone.co.il/העתיד-המבטיח-צפו-ב-blackberry-passport-מריץ-מערכת-אנדר/
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אייפוד ננו חדש מהאריזה, לא נפתח, חדש מהחנות! - למכירה. בעל נפח של 1 ג'יגה ( סדר גודל של 350 שירים ו25,000 תמונות). מסך LCD צבעוני, 1.5 אינצ'. קורא קבצי מוזיקה: ACC ,MP3 ,MP3VBR ,WAV ,AIFF ותמונות:JPEG ,BMP אקוילייזר בעל 20 מצבים שונים. מידות: גובה: 8.9 ס"מ רוחב: 4 ס"מ עובי: 0.7 ס"מ משקל: 42 גרם! 14 שעות האזנה רצופה! מוצרים נלווים עם האריזה: - כבל USB2.0 . - דיסק דרייברים . - חוברת הדרכה ומדריך למשתמש המתחיל. - אוזניות לבנות. - ספוגיות כיסוי לאוזניות. אני מוכר את המכשיר ב600 ¤, כאשר המחיר מחירון בשאר חנויות האלקטרוניקה ואתרי המכרז באינטרנט הוא 700-850 שקל. לפרטים ורכישה צרו קשר: עידו ויסמן מספר איסיקיו: 272933763 מסנג'ר : idoweisman@barak.net.il אמייל : idoweisman@b…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי! שמעתי הרבה על הרום של cyanogenmod והייתי מעוניין לנסות אותו. הבנתי שעכשיו יש להם Installer פשוט, ראיתי אותו באתר הרשמי שלהם. רציתי לדעת כמה דברים לפני: 1. המכשיר שלי - Samsung Galaxy S3 מקורי מסאני. מעולם לא החלפתי רום/ריקאברי או כל דבר אחר. האם ה-Installer החדש דורש החלפות, התקנות או גיבויים מסוימים מראש? אם כן, מה בדיוק צריך לעשות? (מצטער על הבורות). 2. איך הקליטה ברום של cyanogenmod? אני לקוח ברשת Orange. 3. מה בעניין העברית? (לא המערכת הפעלה, זה ממש לא משנה אלה המקלדת והתמיכה הכללית בשפה). 4. בכללי, מה אתם אומרים על הרום של cyanogenmod? באגים, חסרונות, דברים שכדאי לדעת? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות את הטבלט NEXUS 7 החדש ושמעתי שאפשר לייבא אותו ביבוא אישי וקראתי על האתר BUY2USA נכנסתי לשם וראיתי ששם הוא זול מאוד: http://www.ushops.co.il/BUY2USA/product_details_new.php?product_id=10041 אבל כמו כל אחד נורמלי שרואה מחיר כזה התחלתי לחשוד.. מה אתם חושבים על זה? זה אתר בטוח? האם המחיר הזה כולל מכס וכל מס אפשרי? האם כדאי לי ללכת על זה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אשמח אם אוכל לקבל יתרונות וחסרונות של המוצרים Cowon D2 , Iriver e100 - מבחינת גודל כללי, גודל מסך, איכות וידאו, איכות שמיעה (כולל רמקולים), ממשק, חיי סוללה, מחיר וכל נושא אחר שתוכלו להשוות מבין השניים. אני מעוניין באחד הנגנים, התכוונתי לקנות את ה-D2 כשמישהו אמר לי שכדאי לי לבדוק גם את e100, כוונתי היא לקנות אחד מהם בזמן הקרוב, בנפח של 16GB, אני יודע ש-D2 עולה 1000 ש"ח (בנפח הנ"ל), יש לו מסך נגיעה, רמקולים איכותיים, ומסך גדול ואיכותי. (ההעדפות שלי הם למסך גדול, רמקולים טובים ולחיי סוללה ארוכים ככל הניתן - השימוש שלי יהיה בעיקר לוידאו, אבל גם חשוב לי שהוא יהיה נגן MP3 טוב עם ממשק נוח...) אשמח לשמוע את דעתכם בנושא! כל דעה תתקבל בברכה!
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ההוי, נתון: Motorola Moto G4 16GB SIM-Free Smartphone - Black מערכת הפעלה: אנדרואיד 6 בעיות: איך מגדיר קובץ mp3 לשעון מעורר? איך מוסיף מקלדת עברית בלי להפוך את כלל המערכת לעברית? בלי לפרוץ למערכת.. תודה, אוהד
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
האם כל Xperia X8 תומך גם בתדרים של סלקום גם של אורנג' וגם של פלאפון או שזה שהרשתות האלה (850,900,1800) כתובות במפרט שלו אומר שיש גירסאות שונות עם כל אחת מהרשתות. במילים אחרות אם אני ברשת פלאפון כל X8 שאני קונה יתאים או שאני צריך לבדוק ספציפית אם יש לו UMTS 850 ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, לאחר שבוע מתסכל ביותר עם הלוליפופ ( המוטו g משתגע וקורס על בסיס יומי), אני רוצה להחזיר אותו לגרסת האנדרואיד הקודמת. יש למישהו מדריך פשוט לעניין? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
הי לכולם לפני כמה חודשים, היה הרבה רעש סביב הטלפון הזה, בגלל שהיצרן שלו מכר אותו במחיר נמוך מאד (110$) כמכחיר השקה. http://www.geekbuying.com/item/-HK-Stock--UMI-TOUCH-5-5inch-2-5D-FHD-4G-LTE-Android-6-0-3GB-16GB-Smartphone-64bit-MTK6753-Octa-Core-1-3GHz-13-0MP-Touch-ID---Gary-362880.html האם יש כאן מישהו שקנה וקיבל את הטלפון, ויכול להגיד אם הוא מרוצה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי נגמרה האחריות לHTC WILDFIRE היקר שלי והחלטתי להתעלל בו קצת.. (אני רוצה להחליף רום לCM7 וOVERCLOCK קטן).. רום סטוק עם FROYO 2.2 חרשתי קצת את האינטרנט כדי לא סתם להטריח פה אנשים ובכל זאת אני רוצה לוודא שאני עושה הכל נכון- 1. התקנת דרייברים מתאימים למחשב 2. העברה לS-OFF ,התקנת ROOT וצריבת recovery ע"י unrevoked 3. 3. התקנת MOD MANEGER על המכשיר 4. התקנת הMOD מכרטיס הזיכרון ואישור לswipe של המכשיר 5. אם הgps לא עובד- לצרוב עדכון מסוים ואחריו radio מתאים ראיתי דרכים ישנות ומסובכות יותר לעשות את השלב הראשון אבל זאת נראית הכי נוחה.. זאת הדרך הנכונה? יש אולי עצות או משהו? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, שמעתי על Fring דיי מזמן והיא מותקנת אצלי במכשיר הרבה זמן. להשתמש בה באופן קובע התחלתי לפני כמה שבועות בגלל הצורך לבצע שיחות זולות לחוץ לארץ מהפלאפון. אופן השימוש שלי היה פשוט מכיוון שאני מוגבל ל 100 מגה הדלקתי את התוכנה ביצעתי שיחה וכיביתי את התוכנה. אתמול עשיתי כמה ניסויים עם התוכנה, והריי המסקנות. 10 דקות שיחה שוות למגה אחד כלומר שעה של שיחה זה משהו כמו 6 מגה. כאשר התוכנה רצה ברקע היא כימעט ולא צורכת Data לאחר שהרצתי את התוכנה 24 שעות רצוף הגעתי ל 70kb וגם זה אחרי שצירפתי משתמשים ושיחקתי בהגדרות. כלומר עם אתם לא מכבים את התוכנה במשך חודש היא תצרוך 2.1mb גם אם לעגל את זה ל3 מגה זה עדיין מעט. לגביי הסוללה בזמן שהתוכנה רצה הסוללה הייתה מלאה ואני מאמין שהמכשיר היה מו…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-