גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
אייפוד ננו חדש מהאריזה, לא נפתח, חדש מהחנות! - למכירה. בעל נפח של 1 ג'יגה ( סדר גודל של 350 שירים ו25,000 תמונות). מסך LCD צבעוני, 1.5 אינצ'. קורא קבצי מוזיקה: ACC ,MP3 ,MP3VBR ,WAV ,AIFF ותמונות:JPEG ,BMP אקוילייזר בעל 20 מצבים שונים. מידות: גובה: 8.9 ס"מ רוחב: 4 ס"מ עובי: 0.7 ס"מ משקל: 42 גרם! 14 שעות האזנה רצופה! מוצרים נלווים עם האריזה: - כבל USB2.0 . - דיסק דרייברים . - חוברת הדרכה ומדריך למשתמש המתחיל. - אוזניות לבנות. - ספוגיות כיסוי לאוזניות. אני מוכר את המכשיר ב600 ¤, כאשר המחיר מחירון בשאר חנויות האלקטרוניקה ואתרי המכרז באינטרנט הוא 700-850 שקל. לפרטים ורכישה צרו קשר: עידו ויסמן מספר איסיקיו: 272933763 מסנג'ר : idoweisman@barak.net.il אמייל : idoweisman@b…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני טכנאי רב תכליתי מקום העבודה שלי דורש ממני מידע ספציפי שלא נמצא ברשת . 1.הוראות תפעול למאות מכשירים יעודיים 2.ססמאות רבות לעשרות מערכות מתקרב ל100 3.טלפונים ושמות רבים של טכנאים וחברות ספציפיות 4.נוהלי בטיחות ואבטחה ובנוסף אבטחת מידע לכל מערכת את כל המידע הזה יש לי בקבצי WORD וPDF וEXCEL ,וחלקו גם בACCESS הטכנאים הוותיקים יותר (50+) עדיין הולכים עם קלסר מודפס ספציפי לכל תקלה ותקלה . רמת היעילות שלנו פוחתת ופוחתת עם הוספה של מערכות חדשות ושרידותן של הישנות כגיבוי הסיפור נועד לתת רקע לבקשתי: 1.אני מעוניין במכשיר עם מסך בגודל 6-9 אינץ לא יותר מקילוגרם 2.עם אפשרות לזכרון של 10 GIGA לפחות SDHC 3.בעל פיצר של יומן (פגישות,מטלות וכו')',רשימת אנשי קשר,עדכון הפיצרים מהמכשיר עצ…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, שמעתי על Fring דיי מזמן והיא מותקנת אצלי במכשיר הרבה זמן. להשתמש בה באופן קובע התחלתי לפני כמה שבועות בגלל הצורך לבצע שיחות זולות לחוץ לארץ מהפלאפון. אופן השימוש שלי היה פשוט מכיוון שאני מוגבל ל 100 מגה הדלקתי את התוכנה ביצעתי שיחה וכיביתי את התוכנה. אתמול עשיתי כמה ניסויים עם התוכנה, והריי המסקנות. 10 דקות שיחה שוות למגה אחד כלומר שעה של שיחה זה משהו כמו 6 מגה. כאשר התוכנה רצה ברקע היא כימעט ולא צורכת Data לאחר שהרצתי את התוכנה 24 שעות רצוף הגעתי ל 70kb וגם זה אחרי שצירפתי משתמשים ושיחקתי בהגדרות. כלומר עם אתם לא מכבים את התוכנה במשך חודש היא תצרוך 2.1mb גם אם לעגל את זה ל3 מגה זה עדיין מעט. לגביי הסוללה בזמן שהתוכנה רצה הסוללה הייתה מלאה ואני מאמין שהמכשיר היה מו…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות את הטבלט NEXUS 7 החדש ושמעתי שאפשר לייבא אותו ביבוא אישי וקראתי על האתר BUY2USA נכנסתי לשם וראיתי ששם הוא זול מאוד: http://www.ushops.co.il/BUY2USA/product_details_new.php?product_id=10041 אבל כמו כל אחד נורמלי שרואה מחיר כזה התחלתי לחשוד.. מה אתם חושבים על זה? זה אתר בטוח? האם המחיר הזה כולל מכס וכל מס אפשרי? האם כדאי לי ללכת על זה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהוא יכול יכול בבקשה להציע לי מי מהם לבחור? מצד אחד DEFY עמיד מאוד והכול אבל הSGSA יותר זול והממשק יותר טוב ומערכת הפעלה מעודכנת ומישהוא יכל להסביר איך משדרגים Android לDEFY ? ??? ??? ??? ??? ??? ??? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש אימולטור שיכול להפעיל אפליקציות לאיפון\איפאד על המחשב?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני פחות משבוע נגנב לי הפלאפון גלאקסי 2 אני לא בטוח מה הגירסה בדיוק אבל היא בערך 4 ה-SIM הוצא אבל הפלאפון עדיין מחובר לאימייל שלי PLAN B לא תומך בגרסה.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לטאבלט פשוט שימש רק לגלישה מדי פעם וסקייפ. יש אפשרות להזמין מחו"ל אם יש צורך. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, לאחר שבוע מתסכל ביותר עם הלוליפופ ( המוטו g משתגע וקורס על בסיס יומי), אני רוצה להחזיר אותו לגרסת האנדרואיד הקודמת. יש למישהו מדריך פשוט לעניין? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי נגמרה האחריות לHTC WILDFIRE היקר שלי והחלטתי להתעלל בו קצת.. (אני רוצה להחליף רום לCM7 וOVERCLOCK קטן).. רום סטוק עם FROYO 2.2 חרשתי קצת את האינטרנט כדי לא סתם להטריח פה אנשים ובכל זאת אני רוצה לוודא שאני עושה הכל נכון- 1. התקנת דרייברים מתאימים למחשב 2. העברה לS-OFF ,התקנת ROOT וצריבת recovery ע"י unrevoked 3. 3. התקנת MOD MANEGER על המכשיר 4. התקנת הMOD מכרטיס הזיכרון ואישור לswipe של המכשיר 5. אם הgps לא עובד- לצרוב עדכון מסוים ואחריו radio מתאים ראיתי דרכים ישנות ומסובכות יותר לעשות את השלב הראשון אבל זאת נראית הכי נוחה.. זאת הדרך הנכונה? יש אולי עצות או משהו? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחברת דיגיטלית שתוכל להחליף את כל המחברות שאני סוחב לאוניברסיטה, יש חיה כזאת שעובדת טוב במחיר שפוי שאפשר להזמין?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני מחפש לקנות סמארטפון אנדרואיד חדש עכשיו אני משתמש בnexus s אבל יש לי בעיה עם הכפתור נעילה בצד... הוא לא מגיב. פירקתי את המכסה של המכשיר כמה פעמים וסידרתי את זה אבל די נמאס לי מלעשות את זה. אני די מרוצה מהמהירות שלו, אני לא מרגיש כ"כ מוגבל מהמהירות שלו. התקציב שלי הוא 400$~ ראיתי את הgalaxy s3 ב422$ ואת הנקסוס 4 ב390$ ועוד כמה מכשירים של נוקיה הבעיה שלי זה עם סוללה, שמעתי שאי אפשר להחליף סוללה בנקסוס... משא"כ בגלקסי ובאחרים במכשיר שלי יש לי פשוט עוד 2 סוללות רזרבה. אשמח ליעוץ ועזרה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא יודע אני רואה פה הרבה אנשים שכותבים שיש לו הרבה בעיות אני חוץ מאיטיות לא ממש נתקל בבעיות ....בכל מקרה אני רואה את כל הדיבורים על ה-N95 וכל הפלאפונים החדשים שיצאו בעוד איזה 3 חודש ואז הפלאפון שלי יחשב כבר לגרוטאה.... נראה לי קניתי פלאפון שיהיה סבבה רק למשך חצי שנה ואז יחשב לענתיקה עם כל החידושים שכבר באים.... האם אני צודק?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השעון החכם החדש הזה עולה פי 10 מרוב המוצרים הדומים לו, ומבהיר שלמותגים וטכנולוגיה קשה להסתדר יחד לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
חברתי מקבלת מהעבודה טלפון חדש, ויש לה אחת מארבע אופציות: iPhone 7, iPhone7+, Galaxy S7, Galaxy S7 Edge. הפלוס וה-edge גדולים מדי עבורה ולכן לא רלוונטיים. אז נשאר לבחור בין Galaxy S7 ו-iPhone 7. היא מקבלת את המכשיר מהעבודה ככה שהמחיר אינו שיקול. עד עכשיו היו לה רק מכשירי אנדרואיד (המכשיר הנוכחי הוא נקסוס 5, ולפני כן היה לה motorola defy). באופן אישי אני מעדיף את הגלקסי כי אני מעדיף אנדרואיד על פני אייפון (ובעיקר אני לא אוהב את המגבלות שאפל שמים לנו), אבל זו כאמור דעתי האישית. הדברים הכי חשובים עבורה הם כנראה הסוללה והמצלמה. אז מה דעתכם? מי מהשניים עדיף?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, ביום שישי האחרון קניתי לאבא שלי מכשיר xiaomi redmi 4. כנראה שאחת מהאפליקציות המותקנות (ולא ניתנת להסרה), מציגה כל כמה זמן פרסומת במסך. יותר מזה, אחרי כל הדלקת מסך, לא ניתן להשתמש בפלאפון עד שלא לוחצים על הכפתור ">", ואז רואים על המסך כאלו חלון שקוף נסגר. אני אציין, כי לפני חודש רכשתי מכשיר זהה נוסף מאותה החנות ושם אין את הבעיות האלה. אשמח לקבל הצעות מה לעשות בעניין זה, האם לחנות יש אחריות כלשהי במקרה כזה? למי עליי לפנות? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שיאומי ו-Oppo מבטיחות לנו, כל אחת לחוד, מצלמות קדמיות שיהיו מובנות מתחת לפאנל התצוגה מבלי לתפוס מקום פיזי מיותר לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
כוכבי ה-WWE הופכים לאלים ומפלצות, The Witcher נוחת במכשיר החכם שלכם ומשחק שנותן לכם לשנות את פני ההיסטוריה של ימי הביניים - כל זאת ועוד במדור משחקי השבוע החדשים שלנו לאנדרואיד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%91%d7%95%d7%a2-4/
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם מהו הסמארטפון הכי משתלם ב 1500 שקלים , שימוש עיקרי , WAZE , WHATSAPP , קצת משחקים פה ושם. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אח לי מגיע מארה"ב לישראל והוא ביקש שאני יבחר משהו שהוא יביא משמה עם זה טאבלט או מחשב נייד, משום מה אח שלי שכנע אותי לזרום על העניין של טאבלט והציע לי את ASUS Transformer Book T100. יש אופציות אחרות בשוק שהם יותר טובים בתקציב של הטאבלט הנוכחי או שקצת רחוקים ממנו שמציעים דברים יותר טובים, זאת אומרת: יעילות, מהיר, קל (יחסית), קל לשימוש, שישמש לי כמו "מחשב רגיל".
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי לכולם לפני כמה חודשים, היה הרבה רעש סביב הטלפון הזה, בגלל שהיצרן שלו מכר אותו במחיר נמוך מאד (110$) כמכחיר השקה. http://www.geekbuying.com/item/-HK-Stock--UMI-TOUCH-5-5inch-2-5D-FHD-4G-LTE-Android-6-0-3GB-16GB-Smartphone-64bit-MTK6753-Octa-Core-1-3GHz-13-0MP-Touch-ID---Gary-362880.html האם יש כאן מישהו שקנה וקיבל את הטלפון, ויכול להגיד אם הוא מרוצה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר שלי ביקש ממני לברר בשבילו איזה מכשיר כדאי לו לקנות. הוא מחפש מכשיר MP4 לא גדול עם BLUETOOTH או משהו בסגנון. בסביבות האלף שקל. אם יש לכם המלצות...
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר שישמש כנגן וידאו ומוסיקה ועדיף שיהיה לו ויפיי ויכולת לגלישה באינטרנט עם יוטיוב וכו'. עדיף זכרון מעל 40+ ג'יגה. מסך לפחות 3.5 אינץ'. בטריה חזקה אם יש אז עדיף. ראיתי את הARCHOS 5 INTERNET TABLET בהנחה באמזון והוא עולה 190 דולר!!! איך יכול להיות שמכשיר חדש ולא משומש כזה עולה ככה? הוא גרוע עם מלא בעיות? בכל מקרה יש לכם המלצה למכשיר או מכשירים שעונים על הדרישות?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
האם כל Xperia X8 תומך גם בתדרים של סלקום גם של אורנג' וגם של פלאפון או שזה שהרשתות האלה (850,900,1800) כתובות במפרט שלו אומר שיש גירסאות שונות עם כל אחת מהרשתות. במילים אחרות אם אני ברשת פלאפון כל X8 שאני קונה יתאים או שאני צריך לבדוק ספציפית אם יש לו UMTS 850 ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-