עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by hen1235,

האם אמורה להיות בעיה להפוך מכשיר של אורנג' ל-free sim? אני מתכוון כמובן לדגם ה-W980 של סוני אריקסון...

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. המכשיר שנמצא ברשותי Nokia 6120C מתחיל להראות סימני גסיסה. רכשתי לא מזמן Nokia 1280 אני לא מרוצה ממנו הרמקול שלו מאוד חלש והממשק שלו מעצבן ולא נוח. הדרישות: (רוב השימושים מסתכמים בקבלה של שיחות ו- SMS) - מופעל ע"י כפתורים ולא מסך מגע - עמידות - איכות בנייה טובה - רמקול חזק - רדיו אם זה משנה כרגע אני נמצא ברשת Orange. (מנהלי הפורום - אין לי מושג לאיזה פורום ההודעה הזו מתאימה, אתם מוזמנים להעביר אותה לפורום המתאים)

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by jorylit,

רציתי לבקש עזרה בקניית טלפון סלולרי. בנתיים אני רוצה לקנות את זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=885120 הכל בסדר עם הטלפון אבל הבעייה שמפריעה לי היא הרזולוצייה הנמוכה. אני מעדיף טלפון של LENOVO כי המליצו לי על החברה הזאת. השימוש העיקרי שלי זה בעיקר לצפייה בוידאו אונליין באיכות יחסית גבוהה ושימושים בסיסיים כמו וויז גלישה ואפליקציות שונות.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. Started by eliav-peretz,

תוסף לאייפוד - מסך וירטואלי. http://www.icuiti.com/index.php?page_id=12 ולעצלנים ומבינינו הסבר בעברית בוואלה! http://computers.walla.co.il/?w=/4003/975896 נראה לי שהוא מתאים רק לאייפוד מכיוון שיש לו חיבור ייעודי לפי התמונה...חבל..

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. הסמארטפון העדכני של Mstar הסינית עשוי להיות הזול ביותר שתמצאו בשוק עם התבססות על שבב ה-MT6752 של Mediatek לכתבה: http://hwzone.co.il/הכירו-את-ה-mstar-m1-pro-סמארטפון-ביניים-זול-עם-בי/

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Radioheadz,

למישהו יש מושג מי יבואן רשמי \ מורשה? ממי הכי בטוח לקנות? איפה המחיר הכי טוב וכו' ?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by the man12345,

שלום, אני מעוניין לקנות סמארטפון לא סיני במחיר שלעד 850 שקלים עד עכשיו המכשיר הטוב ביותר שהוצע לי הוא lenovo s960 מישהו מכיר את המכשיר? מה אתם חושבים עליו? יש למישהו רעיונות למכשיר אחר? (לא סיני)

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by aaronc76,

שלום, איזה טאבלט אני צריך? שימושים עיקריים: תמונות מסמכים צריך מסך גדול יחסית ממשק משתמש קל, פשוט ונח סוללה שתשאר לאורך כל היום ללא הטענה, כ-8 שעות. עוד פונקציות שלא חשבתי עליהן? איך המסך יראה באור יום\שמש? זקוק, אם יש, למסך ללא השתקפויות והחזרי אור. כרגע לפי מה שאני מבין, המתחרים העקריים הם סמסונג גאלאקסי טאב ואייפד3 האמנם? תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום למומחים הגיעה שעתי להחליף את הגלקסי 4 שלי, לאחר ארבע שנים של שימוש אינטנסיבי (משחקים/ מוזיקה / רומים / וכו׳ וכו׳) כעת שהגיעה השעה להחליף מכשיר, אני מתלבט אם ללכת על מכשיר סיני טוב כמו הרדמי נוט 4 או גלקסי 7 / 8 . אני לא בטוח מה איכות החומרה והעמידות לאורך זמן של המכשירים הסינים. אני מחליף טלפון בממוצע כל ארבע - חמש שנים, הסמסונגים למינהם הוכיחו את עצמם, היה לי גם את הגלקסי 1 ואת ה 4 שכל אחד החזיק אצלי בערך 4 שנים, ואם הייתי שומר בעוד יותר קנאות הייתי יכול לנצל את ה גלקסי 4 עוד שנה לפחות. בשורה התחתונה אני זקוק למכשיר לטווח ארוך, שיחזיק מעמד ברמת ביצועים גבוהה גם אחרי תקופה ארוכה. האם המכשירים הסינים למינהם, מסוגלים לזה? נוט 4 / וואהווי …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. מחפש סלולרי עד 1000 ש"ח (ביד 2), עם WIFI ויכולת קריאת PDF וDOC בינתיים, נראה שהנוקיה 5800 עונה על הדרישות, אשמח לשמוע מה אתם חושבים או לקבל המלצות למכשיר אחר כי הפלאפון שלי כבר זקן וגוסס.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by yousux,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3659402,00.html מעבר לזה שהמערכת הפעלה עצמה לא מאפשרת מגוון תוכניות צד שלישי כמו הסימביאן, איך הוא בשאר הדברים במיוחד בדברים שלשמו הוא נועד (מכשיר עסקי) ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  12. היצרנית היפנית מאותתת לנו שהיא עדיין כאן עם דגמים בעלי מסך 13 אינץ׳ ומשקלים שלא מגיע אפילו ל-800 גרם לכתבה

13. Started by momo777,

היי, אני רוצה להזמין מהאינטרנט סוללה מקורית אבל נראה לי שיש מלא זיופים. למישהו יש קישור מתאים? בארץ המחיר לא יורד מ90 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Dubek,

שלום מהאייפון של אשתי נמחקו כל אנשי הקשר. בהתחלה רק אנשי הקשר של הטלפון ולאחר מכן גם ב- what's up. יש לכם מושג מה זה יכול להיות? תודה נמרוד

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by kletsman,

מתלבט בין השניים הנ"ל http://www.ebay.com/itm/NEW-Authentic-Otterbox-LG-G2-G-2-Commuter-Case-Black-at-t-T-Mobile-Sprint-/141253359153?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item20e35b3631 http://www.ebay.com/itm/Authentic-Case-Mate-Tough-Case-Dual-Layer-Maximum-Protection-in-Black-for-LG-G2-/321387531508?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item4ad4308cf4 מה לדעתכם עדיף?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. או שעדיף כבר לקנות מחשב נייד? :s05:

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. היי! שמעתי הרבה על הרום של cyanogenmod והייתי מעוניין לנסות אותו. הבנתי שעכשיו יש להם Installer פשוט, ראיתי אותו באתר הרשמי שלהם. רציתי לדעת כמה דברים לפני: 1. המכשיר שלי - Samsung Galaxy S3 מקורי מסאני. מעולם לא החלפתי רום/ריקאברי או כל דבר אחר. האם ה-Installer החדש דורש החלפות, התקנות או גיבויים מסוימים מראש? אם כן, מה בדיוק צריך לעשות? (מצטער על הבורות). 2. איך הקליטה ברום של cyanogenmod? אני לקוח ברשת Orange. 3. מה בעניין העברית? (לא המערכת הפעלה, זה ממש לא משנה אלה המקלדת והתמיכה הכללית בשפה). 4. בכללי, מה אתם אומרים על הרום של cyanogenmod? באגים, חסרונות, דברים שכדאי לדעת? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by OreoCookieh,

אהלן ח'ברה יש לי הזדמנות לקנות סמארטפון מיפן. כדאי? חשבתי על HTC M8. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. היי כשאני מחבר את האייפד אני בוחר סינק פוטוס ואז בוחר מאיזה תיקיה להעביר תמונות. אחרי שאני מעביר ויש את התמונות על האייפד, איך אני בדיוק מוסיף תמונות נוספות שיהיו באייפד מבלי לדרוס את התמונות הקיימות?! תודה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by ROTEMan,

סמסונג Z370 : www.zap.co.il/model.aspx?modelid=592895 נוקיה 6300 : www.zap.co.il/model.aspx?modelid=519570 אני מאוד מתלבט בין שתי המכשירים, ברשת על שתי המכשירים יש המלצות מאוד טובות אבל אני לא יודע מה כדאי לי לקחת. הנתונים של המכשירים כמעט זהים למעט מצלמה בקידמת הZ370 שהופכת את המכשיר לדור 3. השוואת נתונים: www.phonegg.com/compare/8/Nokia-6300-vs-Samsung-Z370.html שתיהם לדעתי יפים אבל העדפה לגבי היופי הוא לZ370 , לעומת זאת לגבי אמינות המכשיר הכף נוטה לטובת הנוקיה. שתי המכשירים בגודל כמעט זהה, הנוקיה עם שטח פנים יותר קטן אבל טיפה יותר עבה. הבנתי שבנוקיה יש את סימיבאן אבל הגרסא SR40 שהיא מהירה אבל אין הרבה מה לעשות איתה שזה בסדר מבחינתי כי אני לא אוהב להתעסק בכל השטויות ש…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by x-boy_24,

שלום חבר שלי הביא לי את האיפוד הזה החדש הקטן הזה בצבע כתום ואו הביא לי רק אותו בלי כלום . אז השאלה שלי זה איך או נטען דרך מחשב או דרך שקע בקיר ? ואם דרך מחשב אז מאיפה אפשר לקנות בשבילו את החיבור הזה למחשב ואני ראיתי חיבור רק של חברת אפל שעולה 200 שקל . אז אולי מישהו יודע איפה אפשר לקנות לא מקורי או משהו תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by 8-Ball,

יש לי IPOD VIDEO ואני רוצה לחבר אותו למחשב של חבר שלי להתקין את התוכנה המעצבנת שיוצרת תיקיות לפי אלבומים וזמרים וכל הסיבוכים האלה אני רוצה ליצור תיקיה אחד רגילה ולשים בתוכה איזה 100 שירים באותה תיקיה. מה אני צריך לקחת איתי לחבר שלי כשאני הולך לעשות את זה? מספיק לקחת את הכבל USB ולהעתיק לIPOD כשהוא משמש בתור STORAGE DRIVE, ואם כן אז לאיזה תיקיה צריך להעתיק את השירים? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by la_pumik,

שלום רב, אני מעוניין לקנות נגן mp3. השימוש העיקרי הוא רוב הזמן שמיעת רדיו ובשאר כדי לשמוע mp3. ז"א שחשוב שהרדיו יהיה טוב ולא צריך הרבה זיכרון (גיגה אחד או שתיים יספיקו) חשוב לי מאוד שיהיה קטן ודק בשביל שלא יפריע לי בכיס. שמתי עין על sandisk sansa c250 שעולה 280 ש"ח. מישהו יודע איך הוא? האם זאת הבחירה הטובה ביותר כאשר התקציב שלי הוא עד 300 ש"ח? תודה רבה. ליאור

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. ההוי, נתון: Motorola Moto G4 16GB SIM-Free Smartphone - Black מערכת הפעלה: אנדרואיד 6 בעיות: איך מגדיר קובץ mp3 לשעון מעורר? איך מוסיף מקלדת עברית בלי להפוך את כלל המערכת לעברית? בלי לפרוץ למערכת.. תודה, אוהד

דיונים חדשים בפורומים