עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by tobul,

לא יודע אני רואה פה הרבה אנשים שכותבים שיש לו הרבה בעיות אני חוץ מאיטיות לא ממש נתקל בבעיות ....בכל מקרה אני רואה את כל הדיבורים על ה-N95 וכל הפלאפונים החדשים שיצאו בעוד איזה 3 חודש ואז הפלאפון שלי יחשב כבר לגרוטאה.... נראה לי קניתי פלאפון שיהיה סבבה רק למשך חצי שנה ואז יחשב לענתיקה עם כל החידושים שכבר באים.... האם אני צודק?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. היי, ניסיתי ליצור חיבור למסד נתונים עם שאילתות SQL על מנת להציג את כל תוכנו (טבלה 1) לתוך TextView אחד. עשיתי שיטה כזו: public String Blip(){ String result = ""; String[] colums = new String[]{KEY_ID,KEY_CONTENT,KEY_HOTNESS}; Cursor c = sqLiteDatabase.query(MYDATABASE_TABLE, colums, null, null, null, null, null); int iRow = c.getColumnIndex(KEY_ID); int iName = c.getColumnIndex(KEY_CONTENT); int iHotness = c.getColumnIndex(KEY_HOTNESS); for(c.moveToFirst(); !c.isAfterLast(); c.moveToNext()){ result = result + c.getString(iRow) + " " + c.getString(iName) + " " + c.getString(iHotness) + "\n"; } return result; } שמחזירה מחרוזת לכאן: mySQLite…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by TWOME,

שמעו,למי שמכיר את התוכנה PHONEX היא תוכנה שמעדכנת את הגרסאות של מכשירי הנוקיה אז ניסיתי דבר כזה,,התקנתי RM של C3 01 לפי ייעוץ של מקצוענים והם עוד אמרו לי שיש להם את אותה תוכנה,לשני הפלאפונים אז לא יוכל לקרות כלום. אחרי שעשיתי זאת,הפלאפון לא נדלק בכלל בכלל ושלחתי ל 3 מעבדות באזורי ולא הצליחו כלל!!! היום,אחרי שכבר נמאס לי שהפלאפון ככה,חיברתי אותו למטען(רק שתדעו,שהפלאפון לא דלק בכלל ולא משנה מה עשיתי)ואחרי 13 שניות המסך של הפלאפון דלק אבל נראה לעיניי רק רקע לבן ותאורת המקשים גם כן דלקה. איך אוכל לתקן את הפלאפון שלי? ומה זה אומר שחיברתי למטען ונראה לעיניי רקע לבן במסך? חברה,בבקשה עזרו אני באמת חייב את זה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by eranir,

חבר נמצא כרגע במלון באורגון (איפה שאין מס) ולכן אני מעוניין להזמין לשם את הנקסוס 5. ראיתי כל מיני סוגיות ברשת של הצורך בתיאום מוחלט בין הכתובת shipping לכתובת billing, מה שכמובן יכול להיות טיפה בעייתי בהתחשב בכך שזה כתובת של מלון. אשמח אם מישהו התנסה בכך שיפרט על מה כדאי לדקדק.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. הי לכולם לפני כמה חודשים, היה הרבה רעש סביב הטלפון הזה, בגלל שהיצרן שלו מכר אותו במחיר נמוך מאד (110$) כמכחיר השקה. http://www.geekbuying.com/item/-HK-Stock--UMI-TOUCH-5-5inch-2-5D-FHD-4G-LTE-Android-6-0-3GB-16GB-Smartphone-64bit-MTK6753-Octa-Core-1-3GHz-13-0MP-Touch-ID---Gary-362880.html האם יש כאן מישהו שקנה וקיבל את הטלפון, ויכול להגיד אם הוא מרוצה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שיאומי ו-Oppo מבטיחות לנו, כל אחת לחוד, מצלמות קדמיות שיהיו מובנות מתחת לפאנל התצוגה מבלי לתפוס מקום פיזי מיותר לכתבה

7. מאפיין שמתחיל להגיע אל משתמשי פלטפורמת המסרים המידיים יאפשר לשתף את כל הקבצים שתרצו, כולל תמונות וסרטוני וידאו בלתי דחוסים לכתבה

8. Started by bykeking,

יש לי עכשיו נוקיה 6230 כזה ואני רואה שיש שם מלא אפשרויות שקשורות לצ'אט. אני די בטוח שזה מבוסס BT. אין לי מושג איך להפעיל את זה... מישהו יודע? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by ackohen,

שלום, לאמא שלי יש יום הולדת בסוף החודש והבנתי שהיא רוצה מכשיר - "ספר אלקטרוני".. רציתי לשאול האם יש דגם ספציפי מומלץ במיוחד?.. ראיתי שיש את הקינדל של אמזון שמקבל ביקורות טובות.. אבל גם בו יש סוגי דגמים שונים... אני לא רוצה לכתוב תקציב כי הוא פחות קריטי - אני כן רוצה אבל יחס עלות/תועלת טוב. הספרים שהיא קוראת הם באנגלית בלבד / אותיות באנגלית בלבד ככה שתמיכה בעברית ממש ממש לא חשובה. אשמח להמלצות וכיוונים. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Carrera,

אהלן לכולם, אני רוצה לרכוש סלולרי חדש וחשבתי על הC905 של סוני. לאחרונה היו לי K800 ואתה ה850 וסה"כ הייתי מרוצה. הבעיה עם הC905 שהוא לא נמכר ברשת הכתומה ולכן אין אבא ואמא. זה קצת מדאיג מכיוון שאז קשה לקבל שירות (הבנתי שהמעבדה של סוני אריקסון היא בת"א בלבד או משהו). האם זה נכון או שיש כיום פתרונות לקבלת שירות? ואם לא על איזה הייתם ממליצים הדומה לC905 מבחינת ביצועים ואיכות? מצד שני חשבתי גם על מכשיר משולב של מחשב כף יד עם יכולות סלולריות? שווה? שוב, על מה הייתם ממליצים? מודה מראש!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אני מחפש מכשיר שישמש כנגן וידאו ומוסיקה ועדיף שיהיה לו ויפיי ויכולת לגלישה באינטרנט עם יוטיוב וכו'. עדיף זכרון מעל 40+ ג'יגה. מסך לפחות 3.5 אינץ'. בטריה חזקה אם יש אז עדיף. ראיתי את הARCHOS 5 INTERNET TABLET בהנחה באמזון והוא עולה 190 דולר!!! איך יכול להיות שמכשיר חדש ולא משומש כזה עולה ככה? הוא גרוע עם מלא בעיות? בכל מקרה יש לכם המלצה למכשיר או מכשירים שעונים על הדרישות?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by roey1,

שלום , אצלנו בחברה מתחילים שדרוגים של הטלפונים לכולם. האפשרויות הם : Sont Ericsson Ray Sony Ericsson ARC Samsung Galaxy W Motorola Droid Razr BlackBerry Bold 9900 Sony Xperia S כל אלה מגיעים לי בחינם , ובנוסף יש לי אפשרות לשדרג לשלושה הבאים : Iphone 4S 16GB ב-840 ש"ח Samsung Galaxy 3 ב- 1080ש"ח HTC שלא רשמו מה הדגם שלו ב- 1400 ש"ח. בעצם השדרוג אני גם קונה את הטלפון הזה אליי פרטי שכן במכשירים שבחינם אין הם הולכים אליי פרטי אם וכאשר לא אמשיך לעבוד שם. מה אומרים? האם יש מכשיר מהראשונים ששווה משהו? אייפון? גלקסי? האייפון אני מכיר אותו אחלה מכשיר , את הגלקסי לא יצא לי להכיר . תודה.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אתם רוכשים SG2 בחו"ל במחיר זול יחסית לארץ כמובן משתלם.. לפעמים אם יש מזל אז אין מכס אז בכלל הרווחתם...יש חוק ניתוק זיכה -החזרים הכל טוב ויפה.. השאלה שלי היא מה אתם עושים אם קורה משהו למכשיר... הרי הספקיות בארץ לא ייתנו אחריות על מכשיר שלא נקנה מהן (או שאני טועה?)... אפשרות אחרת היא לרכוש את המכשיר מחנות בארץ מה שעדיין יהיה יותר זול ככל הנראה (מהמחיר אצל הספקיות)- השאלה אם מישהו מכיר חנות אמינה שתוכל לתת אחריות ולא תתחמק במקרה של תקלה? בכל מקרה מה עדיף בין השלוש : רכישת מכשיר מחו"ל . רכישת מכשיר מחנות בארץ, רכישת מכשיר מהספקיות (אני אצל אורנג')...

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by ycltdycltd,

האם כל Xperia X8 תומך גם בתדרים של סלקום גם של אורנג' וגם של פלאפון או שזה שהרשתות האלה (850,900,1800) כתובות במפרט שלו אומר שיש גירסאות שונות עם כל אחת מהרשתות. במילים אחרות אם אני ברשת פלאפון כל X8 שאני קונה יתאים או שאני צריך לבדוק ספציפית אם יש לו UMTS 850 ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. שלום לכולם , אני מחפש רמקול כפי שציינתי. חייב להיות מ amazon.com כרגע הכיוון היחיד שלי הוא http://www.amazon.com/Philips-SoundShooter-Wireless-Bluetooth-Portable/dp/B0093IZZ7I/ref=sr_1_5?s=mp3&ie=UTF8&qid=1378855070&sr=1-5&keywords=Philips+SoundShooter אשמח לקבל המלצות נוספות ואחרות. שוב מציין שהתקציב הוא עד 50$. תודה רבה רבה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. Started by batmanop,

אני צריך טלפון טוב בתקציב עד 1500 ש"ח אם יש טלפון ב100 200 יותר אפשר לחרוג אם צריך אם הנכם יכולים לעזור אז תמליצו לי תודה,

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by psybrain,

יש לי שאלה , קניתי נוט 2 מחנות פרטית ולא מסאני ואני רוצה להתקין את הרום של סאני מהאתר של sammobile השאלה שלי היא אם אני מתקין את הרום של סאני יהיה לי יישור לימין וזיהוי כתב יד בעברית ? ועוד שלה האם אני צריך לעשות משהו מיוחד כדי להתקין את הרום? יש משהו שני צריך לדעת לפני שאני עושה את הפלאש ? ומה זה אומר kernel , csc ומודם וכו׳ ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. שלום, אשמח לקבל את המלצתכם לרכישת טבלט זול "7 שכולל GPS לטובת ניווט ברכב, שימוש ב-waze בעיקר וזאת על מנת למנוע מלשים את האייפון בדשבורד, דבר שגורם לו להתחמם, לכבות תאורה אחורית, ולפרוק סוללה מהר (למרות שהוא מחובר למטען ברכב) וכמובן לסכן מכשיר כה יקר. לפני כמה חודשים קניתי ב-DX מכשיר ניווט "5 מבוסס אנדרואיד 4.0 עם מקלט GPS, חיברתי את ה-WAZE לשיתוף רשת של האייפון והכל עובד מצויין, ה-WAZE מציג עידכונים וכו'. http://dx.com/p/australia-map-android-4-0-gps-navigator-w-5-0-resistive-wi-fi-tf-slot-av-in-144982 הבעיה היא שהמסך של המכשיר ירוד מאוד, והרגישות של מסך המגע נמוכה ומאוד, קשה להפעלה, מעבר לכך יש בעיה עם הטעינה דרך ה-USB שלא מתפקדת כראוי ודי התייאשתי ממנו, ולכן חשבתי על פי…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אלבומים שאפילו מקבלים את אותו Album Art, אותו אלבום אותו אמן אותו הכל, אבל הוא מופיע בנפרד וצריך להפעיל אותו בנפרד. איך גורמים לו להסתדר וששירים ששייכים לאותו אלבום גם יתנגנו ביחד וברצף שבו הם צריכים להתנגן?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by overload,

אהלן קניתי לפני כמה חודשים אנדרואיד סיני STAR 001, עלה לי 750 בזמנו, מכשיר סבבה מבחינת ביצועים אבל איכות ההרכבה היתה נוראית, החור בפנל בחיבור של האוזניות היה קטן מדי ועשה בעיות חיבור, המכשיר לא היה אטום לאבק והמסך התמלא אבק אחרי חודש (אני עובד בנגרות ושיפוצים). עכשיו ראיתי את המכשיר הזה של LENOVO (שמדורג באתר כ IP67 - עמידות באבק ובמים עד מטר עומק) : http://etotalk.com/lenovo-a660-gorilla-ip67-water-proof-scratchresistant-3g-dual-sim-android-40-ics-dual-core-1ghz-40-gps-wifi_p3244.html?page=2&number_of_uploads=0 מישהו שמע על המוצר? זה באמת LENOVO? כי אין שום עמוד רשמי של LENOVO שמוכן לקחת עליו קרדיט. ובגדול מה נראה לכם? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. Started by eliil1,

מהו ההבדל בין סוגי המסכים הללו ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by HeaT-SinK,

לבעלי הפלאפון הזה: כמה עולה לכם ההשתתפות העצמית אם הפלאפון נאבד ? האם אפשר לפתוח את הפלאפון לכל הSIM ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום לכולם, יצא לי לשמוע היום באייפוד טאצ', איכות השמע הייתה מדהימה, חיה,באסית, נקייה ווליום גבוהה (ועדייו שומעים נקי) וכ"ו וזה עוד עם האוזניות הלבנות הרגילות. יש לי את הסנסה קליפ ואיכות השמע בכלל לא מתקרבת לאיכות של האייפוד. אבל... המחיר... האם יש נגן זול יותר (והאמת גם קטן יותר) שנותן את אותה איכות השמע?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום לכולם כרגע יש במוח שלי האבקות קשה ביותר בין Z610I לבין נגן הMP4. בכללי, כבר השתעגתי, :jump1: אני מסתובב עם 3220 בעעע, ומצד שני עם MP4 בעעע אז החלטתי שזהו, החזרתי את הMP4 ונשארתי עם הפאלאפון שאני עדיין צריך לשלם עליו. אז קיצר ככה, יש לי 700 ש"ח לקנות מכשיר עם מצלמה ולסרטים, אני מטלבט בין: Sony Ericcson Z610i שעולה 684 ש"ח באורנג' וכמובן שאני אנגן בו סקטים ואצלם תמונות, שזה אומר שאני אקנה כרטיס הרחבה. או נגן MP4 (נראה לי מIKO) עם מצלמה שדומה לPSP, בקיצר הוא 3 אינץ' ו3 מגה פיקסל, הוא עולה 649 ש"ח: http://www.isradeal.co.il/site/index.asp?proID=19 יש לי כבר כרטיס SD בבית. עם הטכנולוגיה של היום כבר קשה להחליט... עזרררררההההההה!!!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by eli89z,

שלום לכולם! יש ברשותי מחשב כף יד של hp אני מעוניין להתקין לו תוכנת ניווט של igo אני ישמח עם תעזרו לי למצוא את התוכנה + מדריך איך להתקין אותה תודה...

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.