עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by GGuyZ,

יש לי חבר בטאיוואן שרוצה לקנות GPS . על מה אתם ממליצים? עדיף כבר לקנות איזה מחשב כף יד, או בכלל איזה פלאפון? צריך שתהיה אפשרות להוריד מפות לכל מיני מקומות בעולם כמובן.

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by m1ke,

http://www.informationweek.com/news/global-cio/trends/showArticle.jhtml?articleID=228300150&subSection=All+Stories עוד חברה שמסיימת את הטיול שלה בארץ האנדרויד. מכשיר אחד בלבד בשוק Dell Streak ו...זהו. חבל. Dell Thunder לא יראה אור לעולם.... חבל :-\

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. ה-Nokia 2 מציע נפחי זכרון שמרגישים כאילו חזרנו אל שנת 2014 - אבל גם מערכת הפעלה עדכנית, איכות בניה ראויה וחיי סוללה ארוכים לכתבה

4. Started by freesoul23,

מצלמה טובה, סוללה חזקה, עם כמה שפחות באגים ותקיעות, Wi-Fi, נגן טוב, בקיצור הכי טוב שאפשר למצוא בטווח המחירים האלה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני מעוניין לרכוש את מגני ה: Gecko Carbon Guards הסט כולל מדברה קדמית ואחורית אך מכיוון שההגנה היא אך ורק מפני שריטות הייתי רוצה להוסיף גם באמפר איכותי (אני רוצה באמפר לבן וזאת בכדי שיתאים לצבע המדבקות של GECKO שהזמנתי) אז אם מישהו מכיר מגן באמפר איכותי עד 100 ש"ח אני ישמח לקבל המלצה. בנתיים שמתי עין על באמפר מעולה לטעמי(מבחינת יופי ומבחינת החומר שממנו עשוי=אלומיניום) Luxury Design Deff Cleave Aluminum Metal Case Bumper for iPhone 4 4S White הנה הקישור לEBAY: http://www.ebay.com/itm/HOT-Luxury-Design-Deff-Cleave-Aluminum-Metal-Case-Bumper-iPhone-4-4S-White-/300625515795?pt=PDA_Accessories&hash=item45fead5513 אך אני בנתיים מתלבט, מכיוון שהעדיפות שלי לקנות בארץ(למרות שז…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. חשבתי על ה U3 או הסאנדיסק, אבל אני מעדיף אחד אחר כי ראיתי אותם ולא אהבתי ממש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, שידרגתי את ה-Defy ל-CM7, אבל כאן זה לא נגמר. יש לי בעיה עם הסים של סלקום, הוא כותב לי בהודעה שמוקפצת כל שנייה: Sorry! The process com.android.phone has stopped unexpectedly. please try again". רק כאשר אני מוציא את הסים, אין לי את אותה הודעה. הבנתי שגם לחלק מלקוחות סלקום זה לא קורה. מה אני אמור לעשות במקרה הזה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Combine,

בחיפושי אחרי נגן נייד שיוכל בעיקר להראות לי סרטים באיכות טובה, ומסך איכותי - הגעתי למסקנה שאני כנראה יקנה את הIaudio A3 60GB (אני עדיין פתוח להצעות אם יש לכם נגן אחר להציע לי (כבר החלטתי לא ללכת על ארקוס, אני לא מעוניין להתסבך עם כל מיני תוספים בשבילו..)) עכשיו לפי מה שהבנתי בארה"ב הוא יעלה לי בערך 400$, אבל עדיין יש לי שתי שאלות שקצת מטרידות אותי - 1. נגיד ונהרס לי המכשיר בארץ, אני פשוט הולך לחנות של אותה חברה שקניתי בחו"ל והם יתקנו לי? (כל עוד יש אחריות כמובן..) 2. נגיד ויהיה לי סרט על המחשב , בלי כתוביות מובנות, ואני פשוט יכניס אותו לנגן שלי, ובייחד איתו אני יכניס כתוביות בדיוק באותו שם , אני יוכל לראות עם כתוביות על הנגן? (כמו שנגיד צורבים לDVD סרטים ורואים אותם עם כ…

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  9. היה לי IFP790 256MBוIriver , הוא היה מעולה עד שאיזה מקש התקלקל ועכשיו בגלל הביטוח אני מחליף אותו כנראה למכשיר אחר בבאג מחשבים, אז נא לבחור דגם רק משם. דרישות: 512 עד ג'יגה זיכרון. סוללה חזקה. לא צריך תמונות וסרטים בכלל. איכות שמיעה גבוהה גודל - עדיף קטן. מחיר: עד 500 ש"ח (זה לא אומר שחייבים לנצל את כל התקציב...) . כדאי אולי לרכוש נגן ואוזניות איכותיות בנפרד ? עריכה: טוב אז נשארתי עם התלבטות כזאת: iAudio G3 1GB ב 400 ש"ח+אוזניות איכותיות ב 100 ש"ח (AKG K12P) MPIO FG100 1GB ב 300 ש"ח - לא יודע אם כדאי אוזניות נוספות. MPIO FY700 2GB ב 300 ש"ח בלי אוזניות נוספות כי הם כבר איכותיים. האפשרות השלישית נראית הכי משתלמת אבל אני לא ממש אוהב את העיצוב של הנגן והממשק לא נראה נוח במיוח…

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  10. האפליקציה whyou הינה רשת חברתית המיועדת ליצירת קשר בין המשתמשים לצורך ביצוע עסקאות ברטר (סחר חליפין). הייחודיות של האפליקציה היא בפלטפורמה שלה, לאחר שהמשתמש יפתח פרופיל ויגדיר אילו שרותים הוא מוכן להציע ואילו שרותים הוא מחפש, המערכת תציג בפניו רק את המשתמשים המתאימים ביותר מבחינת קטגוריות ובמרחק הקצר ביותר ממנו. לאחר שהמשתמש בחר את האדם המתאים לו והמשתמש בצד השני אישר את החיבור גם כן, יפתח צ'ט בו המשתמשים יוכלו לסגור את פרטי העסקה. האפליקציה חינמית וניתנת להורדה לאנדרואיד בחנות גוגל פליי ולאייפון באפ סטור. קישורים: עמוד אינטרנט של whyou: http://www.whyoubarter.com עמוד פייסבוק של whyou : https://www.facebook.com/whyouapp?pnref=lhc הורדה מחנות גוגל: h…

11. היי, יש לי כונן קשיח חיצוני עם מוזיקה, ואני רוצה לחבר אותו לסמסונג גלקסי 2 שלי ולהשתמש בטלפון כנגן - זה אפשרי? כלומר, אם אני מחבר את השניים הטלפון יוכל לגשת לקבצי המוזיקה שעל הכונן כאילו מדובר בכרטיס Sd? תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 7.5k צפיות
  12. Started by Kirill-TMS,

היי. חייב לקנות לפני המילאוים סוללה נוספת ל-S3. אפשר גם סוללה רגילה ולא סוללה/כיסוי. מה שחשבון זה אמינית של מוצר - כולם רושמים שזה מקוןרי - אין לי ידע בתחום. מאיפה ניתן לקנות בארץ סוללה למכשיר S3?. - חייב חשבונית מס. תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. http://www.youtube.com/watch?v=oJAD07CbCvE&feature=player_embedded אני אישית אוהב את המכשיר הזה.רק צריך מעבד חזק יותר וזיכרון בעוד כמה חודשים אנחנו נראה שיפור משמעותי בחומרה ובתוכנה.

14. היי, אני חושב על רכישה של גלקסי S3 כשיגיע לארץ, ואני מאמין שהמחיר שלו בהתחלה יהיה בערך כמו המחיר של ה-S2 כשהגיע לארץ. מישהו זוכר בכמה בערך ה-S2 תומחר בחנויות הזולות, ותוך כמה זמן הוא היה זמין ברשתות הסלולריות (זה חשוב לי לגבי החזר מהחברה, אני לא מתכוון לקנות אצלם) תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. יש ברשותי Galaxy Nexus עם Sim+, שאם אני לא טועה זה סים דור 2 (יש לי אותו הסים כבר הרבה מאוד שנים). לאחרונה הצטרפתי לחבילת גלישה, ורציתי לדעת אם יש צורך להחליף לUSIM+. האינטרנט עובד, אבל השאלה היא האם זה פוגע במהירות הגלישה או בכל דבר אחר (תמיד יש סימן של H, פעם אחת היה 3G..). תודה מראש לעוזרים

16. שלום, חבר שלי חיבר את הIPOD למחשב חדש, והוריד ITUNES, ברגע ההתקנה של התוכנה, משום מה מחקה לו את כל האפליקציות שנקנו בכסף מהמכשיר. מדוע זה קורה? מה ניתן לעשות עם הנושא? מאז הוא לא חיבר שוב כדי לא לאבד כסף עוד פעם. תודה רבה אגב מדובר בדור החדש של TOUCH - 64GB

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Guarding angel,

?

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  18. Started by מגדל,

אז ככה.. המרתי קליפים של MPEG ו- AVI ל- AMV עם התוכנה שהגיעה... העברתי לנגן והפעלתי את הקליפים... בהתחלה הנגן ניגן את כל הקליפ טוב ואח"כ רציתי לראות את הקליפים עוד פעם ואז הנגן ניגן אותם למשך 10 -15 שניות (את כולם לא רק אחד) והפסיק. אז כיביתי ניסיתי עוד פעם ועוד פעם הפסיק אחרי 10 שניות לנגן.... וככה עוד פעם ועוד פעם.... אם מישהו יודע איך לתקן את הבעיה הזאת אז בבקשה שיענה. תודה

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  19. בואו נדבר תאכלס, מי לעזאזל צריך מכשיר דגל? כולם יודעים כמה ה g3 מדהים, כמה הm8 הוא הדבר הכי קרוב לapple בעולם האנדרואיד וכמה סדרת הגלקסי מתחילה לאבד את זה... אבל למה בעצם המכשירים האלה בכלל נכנסים למשוואה של המשתמש הממוצע שרוצה סמארטפון טוב בעולם שבו קיימים מכשירים כמו הנקסוס 5 והmoto g? במחיר שהוא שליש או אף חצי מזה של מכשירי הדגל! כשבוחנים "מדעית" אז אותו הנקסוס או המוטו g לא מצליח לספק את הסחורה, אין להם מצלמה של 20 מגה פיקסל, אין מסך qhd, המעבד הוא לא מהסדרה האחרונה שיצא באותו שבוע וחסרים פיצ'רים ממש מגניבים שקודם כל מגיעים רק למכשירי דגל. אבל מי ביום יום משתמש בכל זה? אני התברכתי במכרים מכל הסוגים. ערסים, חנונים, שמרנים, fan boys, you name it! ובפועל אף אחד לא משתמש…

20. Started by psychuil,

ברשותי I7 שקניתי לפני משהו כמו 40 יום, ובכל הזמן הזה, בשימוש שוטף של 1-4 שעות שמיעה ביום, עוד לא יצא לי לסיים את הסוללה, ללא הטענה. זה הגיוני בכלל? פעם ראשונה שאני נתקל בסיבולת כזו במכשיר, ואני שומע על ווליום של 36 מתוך 40..

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  21. Started by shayhangal71,

היי, אני בקרוב טס לארצות הברית, אני היה במדינות הבאות: ניו יורק, אורלנדו, מיאמי ולאס וגאס. רציתי לדעת אם כדאי לקנות את המכשיר galaxy s6 edge 64GB בארה"ב מבחינת מחיר, וגם איפה כדאי לקנות. הבנתי שלא כולם בשיטת שידור של הארץ ולא כולם דור 4 וכו', ניסיתי קצת לבדוק על זה בעצמי והלכתי לאיבוד, הייתי שמח אם מישהו יכול קצת להכווין אותי לגבי איזה מכשיר צריך לקנות שיהיה פתוח ובשיטת שידור של הארץ וכו'.

• 5 תגובות
    • 3.6k צפיות
  22. Started by achiya1,

התקנתי את העדכון תוכנה כי הבנתי שהוא מסדר עברית בנגן במקום ג'ירביש והוא באמת סידר. הבעיה שמאז הווליום בנגן ירד דרסטית ובקושי שומעים בו שירים. הבעיה היא לא באוזניות כי גם חיברתי אותו לרמקולים חיצוניים וזה אותו דבר. יש אפשרות לשחזר מערכת בנגן? או להסיר את העדכון? לא הצלחתי להסתדר בנתיים..

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Judas Iscariot,

Long story short - הE71 שלי מת ואני זקוק לטלפון חדש. הייתי מאוד מרוצה מה-E71, במיוחד אחרי שהתקנת את הגירסא הג'נרית של נוקיה במקום זו של החברת סלולר. אני מחפש טלפון דומה, ואני אקנה אותו מחנות על מנת להימנע מכל הסיבוך של צריבת קוד שפה - כי שוב, אין לי כח לגירסא המוטבעת של החברת סלולר. גם אין לי כח להתחייב ל68046 חודשים בתשלום נוח של שקל וחצי כל חודש. בהתחלה חשבתי אוטומטית על ה-E72, אבל אז ראיתי שכאילו יש לו "מחליף" בדמות הE5. שניהם עולים פחות או יותר אותו דבר(באזור ה1,300 ש"ח). השאלה היא - מה עדיף? תודה מראש לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by Roshos,

אני עומד השבוע לפני קנייה חשובה,אני עומד לקנות אייפוד... (מעכשיו אני אומר אל תנסו לשכנע אותי לקנות זן וי ושאר השטויות כי במחיר של הננו 2ג'יגה אני קונה זן וי אחד ג'יגה ואני סגור על הקנייה אל תנסו באמת לשכנע אותי לקנות נגן אחר בעזרת טענות חסרות שחר...) האם הננו תומך בשפת הקודש? והאם האוזניות שלו עד כדי כך גרועות?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.