עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Green Apes 02,

אהלן חבר׳ה! ראיתי שהמחירים באילת זולים והבנתי שזה אולי החודש האחרון ללא מע״מ באילת אז הזדמנות טובה לרכוש משם בעיקרון מה הסמארטפון המומלץ ביותר? התקציב לא ממש מוגבל.. גם גלאקסי 4 אם הוא שווה את המחיר (2,902₪ באילת) בסה״כ חשוב לי סמארטפון שיישאר לאורך זמן -חשוב לי מאוד מסך גדול,חד ואיכותי עם צבעים חיים ויפים -מצלמה איכותית (מאוד) -משחקים שרצים חלק ולא מקרטעים -לפחות 16GB לאחסון ו.. שלא יהיה אייפון - אחרי 4 שנים שהתחילו באייפון 3 אני תכף מקיא את המכשיר הזה, פשוט נמאס. עד עכשיו הייתי סגור על הגלאקסי, אולי תצליחו לשנות לי את החשיבה וגם לחסוך לי כסף על הדרך תודה מראש.

2. היי, היום אני עם S1 של סמסונג וכנראה נפלתי על מכשיר דפוק כי מאז שאני זוכר אותו הוא עושה בעיות. ניסיתי הרבה רומים שונים (היום אני עם CM) והמכשיר פשוט איטי, קורס ולא מגיב. חוץ מזה שהוא נפל כמה פעמים וכנראה נדפק ולכן אני שוקל להחליף טלפון. התקציב הוא נגיד עד 2200 ש"ח. לכאורה, תגידו שנקסוס 4 הכי מתאים. נכון, אבל יש לו מסך 4.7" ומצטער זה כבר לא טלפון, זה כלי שאפשר להרוג איתו בן אדם. מבחינתי המסך הכי נורמלי זה 4.3" אולי אולי 4.5". אבל 4.7" ומעלה זה כבר הגזמה (במיוחד אם חוץ מהמסך יש עוד את הפלסטיק מסביב שמחייב אותך לרכוש תיק נפרד לטלפון). אז כמו שאמרתי, התקציב הוא 2200. מסך לא יותר מ 4.5", עדיפות לאנדרויד נקי. אשמח להמלצות. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם, בעקבות הפוסט הקודם שלי "עלות יצור גלקסי 4 לסמסונג היא 841 ש"ח" ואותנו היבואנים שוחטים במחיר בואו נקים קבוצת רכישה ונחסוך הרבה כסף מכשירים כגון, ZOPO,UMI, XIAOMI,LENOVO,JIAYU THL ועוד... מחירים לדוגמה: יש לחברות הנ"ל מכשירים יותר זולים המכשירים שציינתי הם עם 4 ליבות 1. UMI X2 Smartphone 5.0 Inch< החל מ229$ 2. ZOPO C2 5.0" MTK6589 Quad Core > החל מ-249$ 3. ThL W8+ Android 4.2 Phone 5 inch >החל מ242 $ 4. JIAYU G4 Basic Smart Phone MTK6589 Quad Core >החל מ218 $ 5.Lenovo A820 MTK6589 Quad-core 4.5-inch<החל מ 163$ למכשירים יש אחריות יצרן ,נוכל להוזיל עוד יותר כקבוצה. לינק לאתר סקירות >http://www.gizchina.com/2013/05/24/umi-x2-giveaway-coming-mo…

4. בזמן אחרון שמתי לב שבלילה כשהמשכשיר לא בשימוש (כולל WIFI + נתונים לנייד מכובים) והסוללה נגמרת בכ 25% שזה המון ביחס למה שהייתי רגיל (כ-6-7%) , נכנסתי לאופציה של הסוללה לראות מה היה בשימוש של הסוללה הכי הרבה ובמקום הראשון הופיע "שרת מדיה" ,כלומר זה שגומר לי על הסוללה לפני כן אף פעם לא היה לי דבר כזה שהשרת מדיה היה בכלל גורם שמשפיע על הסוללה . לאחרונה התקנתי אולי איזה שני משחקים כמו CANDY CRASH ו DIAMOND DASH , יכול להיות שזה קשור ? מישהו יודע איך אני יכול לזהות מי הגורם הבעייתי ?

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  5. הי אני לפני הכנסת מכשיר חדש למעבדה של אורנג (לצורך בדיקה והכנסת המכשיר לחברה) מה אני צריך לבדוק/ לרשום לעצמי לפני שאני מכניס אותו לשם כלומר מה הרכיבים שאני יכול לראות ולבדוק שלא החליפו לי?! או אילו תפריטים אני יכול לראות ולבדוק שלא השתנו לאחר מכן כבר שמעתי על מעבדות בהן גנבו/ החליפו רכיבים... (אנא בלי להכנס לנושא של האם כדאי או לא כדאי להכניס למעבדה של אורנג')

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  6. Started by kuBBia,

שלום, יש לי הזדמנות לקנות סמארטפון בסינגפור (כנראה גלקסי 4 או 3) ורציתי להיות בטוח לפני הקניה יש הבדל בין המכשירים שנמכרים בארץ לעומת מה שנמכר שם (מבחינת תאימות לרשת)? האם יש סיבה שמכשיר משם לא יעבוד בארץ? תודה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום לכולם,כשאני מחבר את הגלאקסי למחשב אני שומע צליל של חיבור USB אבל אני לא רואה את הגלאקסי ככונן נוסף ומקבל הודעה שההתקן USB לא התחבר טוב.למישהו יש רעיון מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by iakovl,

אחרי הZTE V970 הקודם לקחתי לבדיקה הפעם את הAMOI N828 מבוסס מרובע ליבות MTK6589 http://goo.gl/bhoV2

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. אם אתם כמוני, עוקבים מהשניה הראשונה שיצא S4 ומחכים כבר שיגיעו גרסאותה-32/64GB שלו ותגובות כמו "אבל אפשר להכניס אליו כרטיס הרחבה" לא עושות לכם את זה, תכנסו לכאן: http://www.change.org/petitions/release-the-samsung-galaxy-s4-with-32-and-64-gb-internal-memory ותרשמו

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  10. היי לכולם היות והתקנתי רוט, סמסונג אינה מאפשרת לי לעדכן אוטמטית את גרסת המכשיר. כרגע אני תקועה עם 4.1.1 - אפילו לא זכיתי לעבור לגרסה 4.1.2 בה מתאפשר מסך כפול בכל מקרה, היות והבנתי שאם ברצוני לעדכן גרסה עלי לצרוב אחת חדשה, אז למה כבר לא לעדכן למשהו עדיף. השאלה על מה כדאי ללכת. הייתי רוצה משהו שיתן לי את מירב הפיצ'רים אבל בה בעת גם לא לאבד תכונות שסמסונג הוסיפה כמו אותו מסך כפול שאמנם טרם יצא לי להשתמש בו אבל הוא נשמע לי דיי שווה. לכן, חשבתי שכדאי ללכת על רום מבוסס סמסונג. האם יש כזה רק אחד? אם יותר, מה ההבדלים בינהם ומה מומלץ? אם יש משהו אחר ממש מומלץ ולא מבוסס סמסונג אשמח לשמוע גם - רצוי כמובן עם הסבר מה כ"כ טוב בו. תודה לעוזרים ושבוע נעים וקריר

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. תקציב- 1000 ש"ח. אפשר לחרוג קצת אם ממש שווה. דרישות עיקריות- מעדיף מכשיר קומפקטי, אך לא יותר מדי - 4 אינצ' זה די והותר. מצלמה טובה מסך חד עם צפיפות פיקסלים גבוהה מעבד וזכרון - מחפש מכשיר שיתקתק, לא כזה שאצטרך לחכות 2 שניות בכל מעבר תפריט. סוללה חזקה - הכי חשוב! לא אכפת לי שיהיה מכשיר סיני כל עוד הוא מתפקד כמו שצריך, אפשר להלביש עליו כיסוי חיצוני והוא עונה על הדרישות. ניתן להזמין מחו"ל, אבל לגבי זה, יש שאלה - כשמזמינים מכשיר סיני מאחד האתרים, צריך לשלם עליו מסים מסויימים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by amy3373,

שלום לכולם, מעוניינת לרכוש את הסמארטפון הראשון בחיי. דרישות: מצלמה טובה, וידאו טוב כולל איכות קול טובה. אני צריכה שיוכל לצלם גם קטעים ארוכים... רשמקול טוב, עם אותו כנ"ל, איכות ואורך. הוא צריך להיות גם מסוגל לתפקד כראוטר כדי שאוכל לגלוש בעזרתו במחשב הנייד שלי, מערכת הפעלה נוחה ואורך בטריה טוב. מחיר- כמה שפחות... אה, ומקלדת נוחה וגדולה, מסך נוח וגדול וכו'. לא חובה מקלדת פיזית, אבל זה יכול להיות נוח. ושזה יוכל לעבוד עם כל החברות.

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  13. ערכתי על מנת לקצר טיפה [אולי מישהו יגיב ] המלצתי לחבר לרכוש נקסוס 4 מELINE כי יש לה כמעט 700 ביקורות חיוביות, והמחיר נמוך יחסית... אצטט פה כמה דברים שנרשמו בפורום בעבר, ואם יש לכם עוד הנחיות וטיפים אשמח לשמוע [וסליחה שאני כבר לא זוכר מאיפה ציטטתי- תוכלו בכיף לציין מה שאתם רשמתם...] "ממליץ למי שקונה מכשיר SMARTPHONE בארץ לא לצאת מהחנות לפני שבדקת לפחות ש: א. אין נקודות מתות במסך המגע. ב. הרמקולים הפנימי וה"SPEAKER" עובדים כיאות. ג. התמונה על המסך תקינה וללא עיוותים. ד. שהמכשיר לא מרגיש רופף. (אם אתה מחזיק ומנער קלות, לא מתנדנד משהו בפנים)." דבר נוסף שצוין: "תצוגת עברית פועלת out of the box, אפילו עם RTL מושלם איפה שחשוב ובדקתי (ג'ימייל)" הניסוח מהציטוט הזה בלב…

• 5 תגובות
    • 949 צפיות
  14. 1. בזמן שאני מדבר עם מישהו בטלפון ,ואני מבקש שיקריאו לי מספר טלפון של מישהו אחר , אין לי דרך נוחה לשמור את המספר לחיוג מהיר בעבר היה לי טלפון "מסכן" שתוך כדי שיחה אני בחייגן רושם את המספר ובסיום השיחה המספר נשמר ואני מחייג למספר שרשמתי , משום מה ב S3 לאחר שאני רושם את המספר בזמן השיחה בחייגן וכשאני מסיים את השיחה המספר שרשמתי בחייגן לא נשמר ונעלם , יש פתרון נוח לזה? 2. רציתי לדעת אם יש אפליקציה טובה ויציבה ככה שעל כל התראה/הודעה שונה בטלפון כגון : פייסבוק / SMS / משחקים /עדכונים שונים וכו ,אני אוכל לשלוט על סוג הצלצול ? ( מצאתי אפליקציה שמשנה את צבע ה LED בטלפון אבל זה לא שימושי בשבילי) 3. "בגלריה" שלי של הקבצים(תמונות ווידאו) , נגיד ויש לי מספר דברים אישיים ואני רוצה …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. היי, יש לי מכשיר HTC ONE חדש. התקנתי בו את ADVANCED TASK KILLER שעבד לי מצויין במוטורולה מיילסטון. אבל עכשיו במכשיר הוא לא מתפקד - אני סוגר איתו אפליקציות ואחריי עשר שניות נפתחות מחדש. נגיד וואסטפ - אני מקבל הודעות גם אחריי שאני סוגר אותה דרך ה-task killer. מה עושים? אני לא רוצה עכשיו לסגור ידנית דרך מערכת ההפעלה כל יישום...

16. Started by serg90,

אהלן, עכשיו עברתי לגולן לחבילה שמאפשרת לי לגלוש ברשת הסלולרית. הבעיה שאני לא מצליח להגדיר את האינטרנט במכשיר ששיש ברשותי - K800i. הגדרתי כתובת ב-APN אבל זה לא מספיק. לפי מה שהבנתי צריך להוריד הגדרות מיוחדות למכשיר, כלומר דרך ה-Setup Wizard לעשות Settings download ולהוריד הכל אבל אז יש שגיאה "No settings available. Please contact your operator" ובאתר של Sony Ericsson אין שום הורדות עבור המכשיר הנ"ל. אשמח מאוד לעזרה.

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  17. היי כולם, אני האמת כבר 4-5 שעות מסתובב בכל מני מדריכים ולא יודע מה לעשות כי השתגע לי התחת מכל אחד מהמדריכים שלא אומרים באופן מלא וחד משמעי מה צריך לעשות ולמה לשים לב... בכל אופן אסביר מה אצלי ואבקש את העזרה שלכם כדי להבין איך בדיוק אני עושה את העדכון מג'ינג'ר ברד לICS החדש. יש לי טלפון גלקסי S2 מחנות פרטית (V-mobile) עם הגרסא של ג'ינג'ר ברד. התוכנה הזו אינה מתעדכנת דרך הkies וזה כנראה כי הטלפון מלכתחילה התקבל פרוץ. השאלה היא איך עכשיו אני יכול לעדכן אותו בלי שהוא יעשה לי בעיות עם שיחות לחברות וכו' (נראה לי זה נראה APN). הCSC של טלפון שלי הוא i9000OXXKI2 הגרסא עליו כרגע PDA היא I900XWKI8 1) ממה שראיתי OXX זה בכלל טלפונים מהBaltic region ואם אני אעשה עליו עדכון גרסא …

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. אני מוריד כרגע ואני מדבר על העדכון הרישמי של סמסונג ולא על משהו של חברות הסלולר למי שיש גירסה רשמית יכול להתקין אלחוטית או דרך kies אני מתקין כרגע אלחוטית תעשו ככה למי שרוצה 1-לחיצה על כפתור התפריט במסך הבית 2-הטלפון שלי (נימצא למטה ) 3-ותבחרו עדכונים ומשם תבדוק גירסה חדשה או משהו בסגנון זה אמור לתת כמה שיפורים כמו שימוש בליבה הנוספת סוף סוף ותמיכה מלאה בעברית גם השימוש בסטילוס צריך להיות טוב יותר

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by yanaiel,

שלום לכולם לאשתי יש גלקסי S1 מאורנג', עם רום מקורי. עדכנתי אותו עם כל עדכון שיצא ועכשיו הוא בגרסה 2.3.3 לדעתי. המכשיר התחיל להיות כבד ולעשות כל מיני בעיות קטנות (נשאר במסך כתיבת הודעה גם כשסוגרים ופותחים מחדש למשל) חשבתי לעדכן לה רום לג'לי בין או ICS. האם מישהו מכיר רום טוב בעברית? הבנתי שסמסונג לא משחררת עדכונים ל-S1. תודה :-)

• 5 תגובות
    • 7k צפיות
  20. שלום לכולם, הסתבכתי עם כל הנושא של התדרים בארץ של כל חברות הסלולר. נכנסתי עכשיו לאתר בארה"ב לקראת קניית גלקסי 3 וראיתי באתר: Voice Compatibility: Quad Band 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz, (AT&T USA, T-Mobile USA and Other GSM carriers) Data Compatibility: 850 / 1900 MHz (AT&T USA 3G), 900 / 2100 MHz (Europe 3G Standard), HSPA+ 850 / 2100 MHz (AT&T USA 4G) תמיד חשבתי שהשיחה והמידע על אותם רשת נתונים... ספציפית על הטלפון הזה - האם הוא יתמך בארץ ע"י אחד מהרשתות - איזה מהן ? האם מישהו יכול להרים את הכפפה ולעשות טבלה מסודרת שתנעץ בפורום ? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 11.3k צפיות
  21. Started by Kukishin,

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. שלום, מקווה שתענו לי בזמן (המכרז נגמר בעשר הלילה). יש כרגע במכרז הבטוח של ערוץ הקניות טאבלט של אגפה (ראו כותרת ולינק). האם זה כדאי? http://www.21.tv/pch-6/%D7%94%D7%9E%D7%9B%D7%A8%D7%96_%D7%94%D7%91%D7%98%D7%95%D7%97 תודה, ליז

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by yaloner,

מצאתי במגירה Motorola Razr, מהישנים, אפילו בלי sim, שהיה משויך בזמנו לפלאפון. יש מה לעשות איתו או לסל וחסל?

24. Started by -Tal-,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מתנה לאבא שלי אייפד (נראה לי האייפד החדש, תלוי מה יהיה המחיר), אז יש לי מספר שאלות שאשמח לקבל עליהן תשובות 1. האם אפשר באייפד לכתוב מסמכים באפליקציה כמו WORD ולשלוח להדפסה במדפסת? 2. ניתן לקרוא מסמכי אופיס? (.doc) 3. חסרונות בולטים באייפד? תודה!

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  25. Started by tmpusr,

אין דרישות יותר מדי - רק שיהיה דומה ככל האפשר, ממש לא יקר ולא ביזיוני מדי בביצועים.

• 5 תגובות
    • 939 צפיות

דיונים חדשים בפורומים