עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by JohnnyBravo,

יש לי את גאלאקסי מיני דגם s5570l, אני מחפש,אם מישהו מכיר,תוכן.כמו נגן,או משחקים.רוב התכנים שמוצאים חן בעניי 'מחזירים' לי פלט בסגנון "התוכן לא תומך ברזולוציה הנ"ל"....

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  2. Started by Hayabusa,

היי, יש לי את הטאבלט : [h=1]Lenovo ideaTab Wifi S6000 59368539[/h]ואת העכבר : [h=2]Sculpt Comfort Mouse[/h]http://www.microsoft.com/hardware/en-us/p/sculpt-comfort-mouse באתר מופיע שהעכבר תומך באנדרואיד, אבל כשאני מחפש אותו בבלוטוס, הטאבלט לא מוצא אותו האם יש איזשהו דרייבר או דרך שהטאבלט כן ימצא אותו ? ואם לא האם יש עכבר או דרך שכן יהיה ניתן לחבר אותו לטאבלט (גם מקלדת אם יש). תודה !

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by dolypooh,

אהלן חברים בפעם האחרונה שהייתי כאן התלבטתי בין מספר מכשירים, לאחר חיפוש ברשת ומספר פורומים הגעתי להחלטה שאלך על ה AMOI A862W . הביקורות עליו טובות ורציתי לשאול האם יש למישהו ניסיון איתו? מעניין אותי מה איכות הרמקול,GPS המסך האם זה מסך פלסטיק או זכוכית? רגיש לנגיעות או לא? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. האם זה ממש קריטי אם מהירות הכרטיס מיקרו אסדי הוא קלאס 4 - 6 - 8 - או 10? במה יורגש ההבדל? אשמח להתעדכן ולעמוד על ההבדלים, ועל הכדאיות להשקיע בכרטיס מהיר יותר, ועד כמה זה באמת חשוב. שאלתי היא בנוגע לאייפונים למיניהם.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by pxst17,

היה לי גלקסי 4 במצב ממש כמו חדש, ללא שריטות ולא כלום.. עשיתי טרייד עם מישהו על G2 חדש בקופסה שלא נפתחה והוספתי לו 470 שקל.. יצא משתלם? (לפי מה שראיתי זה יצא יותר זול מהחנות).. בנוסף, הבאתי לו גם מגן UAG עם הגלקסי, והאביזרים של המכשיר עם הקופסה שלו. הוא הביא לי מכשיר עם שנתיים אחריות מסלקום עם מטען מקורי והכל.. היה שווה או שהוספתי יותר מדי?

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  6. מה שאני מחפש בעצם זאת אפליקציה שתאפשר לי לשמוע שירים ששמורים בסמארטפון באמצעות מערכת הרמקולים שמחוברים למחשב. אשמח לדעת האם קיים דבר כזה, תודה

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. Started by ophir555,

קיבלתי הןדעה לנייד לבצע עדכון קושחה הכוללת מעבר לאנדרואיד 4.3 הטלפון של העבודה ונקנה ישירות מהיבואן ( כלומר מערכת הפעלה 4.1.2 "חוקית") 1- האם יפגעו אפליקציות שהורדתי "מבהבלקמרט"? 2- היום הנייד מחזיק לי את רוב יום העבודה והבנתי שבמערכת ההפעלה החדש אחד הבאגים הוא זמן הסוללה? 3- האם מערכת ההפילה החדשה מאפשרת מחיקת "אפליקציות בית" של סמסונג שאיני מעוניין בהם? מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by עוז_ל,

שלום, יש לי מצלמה של canon דגם powershot1000 היא דורשת 2 סוללות AA. אז היה לי מטען סוללות של GP powerbank 2700 וזה היה סבבה במשך 3 שנים. לאחרונה הוא לא היה אמין, ועכשיו כבר לא מוכן להטעין - מהבהב כשאני שם בו בטריות... השאלה אם הבעייה במטען או בסוללות (כי זה לא עובד עם עבור סוללות אחרות שיש לי של GP2000 אז נראה שהבעייה במטען) בהנחה ועליי באמת לקנות מטען חדש - אשמח להמלצה כך שהסוללות תהיינה חזקות, ואוכל לצלם כל היום ללא חשש (אין לי בעייה להטעין כל לילה את 4 הסוללות, אבל שזה יטעין טוב..) אשמח להמלצתכם לדגם מסויים. יש כאלה שתומכים גם ב-AAA על הדרך, אז למה לא.. תקציב : עד 150 וגם זה כבר הרבה... האם להתרחק מ-GP? שמעתי ש-GP-Recyko טוב? או ש- sanyo eneloop לוקחים את כולם? אשמח …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by stav_shalom,

היי, לאחר הרבה מחשבה ובירורים החלטתי לרכוש את הטאבלט asus memo pad 10.1. הבעייה עכשיו שאני לא יודעת מה עדיף הטאבלט אשר מבוסס על גירסת הווינדוס 8 או זה המבוסס על גירסת האנדרואיד? אשמח אם תוכלו לעזור לי ולייעץ לי מה עדיף?

10. Started by dolypooh,

אהלן חברים. אני מעוניין לרכוש מכשיר סמארטפון (lenovo A369i) ונאמר לי שיש בו A-gps. ממה שקראתי אני מבין שזה מן gps משודרג, האם אני מבין נכון? האם יש לו מגבלות כלשהן? אולי למשל בהתקנת אפליקציות? אשמח לשמוע ממי שמכיר את המושג ואודה על כל טיפ/עצה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Roger That,

או נשארתם במקורי בגרסת 4.2.2 בנוסף, אלו שלא רכשו את המכשיר בישראל, האם החלפתם לרום רשמי ישראלי? לא בדיוק ממהר לשנות משהו, כי המכשיר פשוט עובד חלק ומעולה ולא נתקלתי עד כה בבאגים, אך סקרן לדעת. רכשתי את המכשיר בחו"ל. המכשיר הגיע עם עברית מלאה ומיושרת לימין מהקופסה. אך רק במקום אחד חסר עברית, בחייגן המערכת. למרות שעבורי זה ממש לא משנה, כי אני משתמש ב exDialer המעולה.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. אהלן, מבקש המלצה לאוזניית בלוטות'.. הדרישות הן סטנדרטיות - איכות שמע וזמן סוללה טובים ביחד למחיר. התקציב הוא 250 ש"ח (למעשה אני מעוניין לקנות 2 אוזניות והתקציב לכל אחת הוא 250. המכשירים הם אייפון ונקסוס). אשמח להוציא פחות מ250 (לכיוון ה180), אבל אם צריך אני מוכן להוציא גם 300 לכ"א כדי לא לקנות משהו שיזרק אחרי מספר חודשים.. תודה!!

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  13. Started by Oretes,

שלום, אני מחפש לקנות סמארטפון במחיר של עד 2500 שקלים לא אכפת לי אם סיני או לא, חשוב לי שיעבוד טוב ברשת פלאפון ושיהיה חזק ועמיד, איכות תמונה וודאו טובה, מעבד חזק שיריץ משחקים כבדים ומסך גדול אם יש לכם הצעות אשמח לשמוע, תודה

• 53 תגובות
    • 7.5k צפיות
  14. Started by dolypooh,

אהלן חברים. העליתי את השאלה הזו בפורום הסלולאר ולא קיבלתי תשובה, אני מקווה שמכאן אקבל מידע רלבנטי. אני מעוניין לרכוש סמארטפון בתקציב של 500 ש"ח, מצאתי שני מכשירים שיכולים להתאים עבורי: Lenovo A369i Samsung Galaxy Mini 2 S6500 לגבי הגלקסי קראתי ביקורות מאוד טובות ממשתמשים (זאפ) ולגבי הלנובו לא מצאתי תיעוד לאמינות שלו. כרגע אני מתלבט אם לקחת אותו (את הלנובו) בעיקר כי המסך שלו גדול יותר, למישהו יש מידע עליו? מישהו יכול לומר לי מה איכות המכשיר? אשמח לכל עצה.. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by dolypooh,

אהלן חברים. אני מעוניין לרכוש סמארטפון בתקציב של 500 ש"ח, מצאתי שני מכשירים שיכולים להתאים עבורי: Lenovo A369i Samsung Galaxy Mini 2 S6500 לגבי הגלקסי קראתי ביקורות מאוד טובות ממשתמשים (זאפ) ולגבי הלנובו לא מצאתי תיעוד לאמינות שלו. כרגע אני מתלבט אם לקחת אותו (את הלנובו) בעיקר כי המסך שלו גדול יותר, למישהו יש מידע עליו? יכול לומר לי מה איכות המכשיר? אשמח לכל עצה.. תודה.

16. Started by noam-r,

שלום לכולם, לאחר סגירת SIPME אני מחפש ספק SIP בעל מספר ישראלי, כמובן עם עדיפות לתעריפים על פי שיחות בלבד (לא ב 5$ לחודש עבור קו לפני שיחות או התחייבות למינימום 10 קווים) ומחירי שיחה הגיוניים. הרעיון הוא להשתמש בהפניית השיחות למספר זה בזמן שאני בחו"ל ושימוש ב softphone עם גלישה וסים מקומי שם. מישהו מכיר ספק שירות כזה ? תודה.

• 5 תגובות
    • 18.3k צפיות
  17. Started by big_guy,

מה אתם אומרים? הכי חשוב לי זה זמן סוללה. הנבתי שאם נשווה ביניהם - זה די זהה. אז מה עדיף?

18. שלום, אני כבר מחפש ב-aliexpress שעה טאבלטים ואני כבר מיואש- יש כ"כ הרבה חברות, דגמים, מפרטים ומחירים שאני כבר הלכתי לאיבוד. אלה הדרישות. מסך: רצוי 10 אינטש אבל גם 7 בסדר איכות מסך - HD WiFi: שיהיה עם מהירות גבוהה ויאפשר סטרימינג בLAN לסרטים באיכות גבוהה Bluetooth: ראיתי שלהרבה טאבלטים אין- אני רוצה שיהיה סוללה: לא פחות מ-4 שעות בגדול השימוש הוא כפי שבטח הבנתם הוא לגלישה וצפיה בסרטים. יש טאבלט בטווח מחירים שעונה על הדרישות או שאני מגזים?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. שלום חברים, כרגע אני מחובר דרך פלאפון משלם עבור מסלול ללא הגבלה 85 ש"ח והם לוקחים עוד 5 ש"ח עבור 10 הודעות MMS, אני לא מבין למה כוון שיש לי מסלול ללא הגבלה. אני מחפש לעבור למפעיל , לפני העברה אני מעונין לקבל חוות דעת. להוט מובייל מסלול ללא הגבלה הכלל אינטרנט בייתי ב70 ש"ח לחודש לשנה. כרגע אני משלם עבור אינטרנט בייתי 75ש"ח עבור 100 מגה. יש את 012 חברת בת של אורנג', הבנתי שהם הכי מומלצים מכל הבחינות כוון שהחיבור הוא ישיר לאורנג' ולא בניוד. לא מצאתי דיון הקשור למבצע של הוט היום ואם קיים עדיין בעיות ניוד , ניתוקים וכדומה לכן פתחתי דיון חדש. המחיר בהוט נשמע אטרקטיבי ומושך השאלה אם כדאי ? האם קיים עדיין בעיות ניוד , ניתוקים וכדומה ? האם ניתן להגדיר את ה-APN של פלאפון במקום של ה…

• 0 תגובות
    • 4.9k צפיות
  20. אני עם אייפון 5s בהוט מובייל עם speedtest מקבל בין 3-7 מגה הורדה בדרך כלל. לחבר יש G2 ברשת 012 בקדתי אצלו את ה speedtest והוא מקבל בין 15-18 מגה

• 3 תגובות
    • 5k צפיות
  21. Started by JohnnyBravo,

מחפש לקנות טאבלט.מה אני צריך לדעת? מה טווח המחירים? יש חשיבות למעבד? למאיץ גרפי? לזכרון?-יש חברות כמו לPC? איפה אני מוצא מדריכים לקנייה?כי כאן (No offence) אין ממש הדרכה.

• 11 תגובות
    • 3.4k צפיות
  22. Started by AngelofDeath,

היי, יש לי כרגע רום סטוק של סמסונג גרסה 4.1.2 ואני רוצה לעבור ל-CM. השאלה שלי היא האם קיימת גרסה יציבה של CM10.2 או CM11 ל-I9100T/I9100? לפי הרשימה הזאת: http://download.cyanogenmod.org/?device=i9100&type= כל הגרסאות האחרונות הין ליליות, מה הסיכונים שיש בגרסאות האלה מול היציבות והרשמיות? ושמעתי שיש ל-CM תוכנה שמאפשרת להתקין את הרום שלהם אוטומטית, האם זה באמת פרקטי ועובד ללא בעיות? יש לי קרנל PhilZ-cwm6. זה חשוב, אני מאוד רוצה לעבור לרום אחר. הרום הנוכחי שלי אוהב לבזבז סוללה משום מה, והטעינה לוקחת הרבה זמן ביחס לרומים אחרים שהיו לי. תודה לכל מי שיעזור, שבת שלום!

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. Started by benking,

שלום לכולם, יש לי פלאפון ישן, דור 2 (כן, עוד קיימים כאלה..) אם אני קונה סמארטפון יש אפשרות להישאר עם אותו מספר של הפלאפון הישן?

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  24. מכונת תספורת לראש שלא תעלה מעל 500 ש"ח שתהיה עם סכין רחבה ועם דרגות חיתוך עד 6 מ"מ דגש על מנוע חזק! עם כבל הטענה ואופציה לנורית חיווי סוללה *עריכה החלטתי לקנות את המכונה Moser 1881[h=1][/h]

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  25. הי, ושוב שלום לכולם. בימים האחרונים התחילה לעלות לי פרסומת באנדרואיד (HTC ONE SENSE 5.5). היא עולה כל איזה שעה, לכל מסך שאני נמצא באותו רגע, חייגן, אינטרנט.. לפני היעוץ שלכם, רק אעדכן שכבר עשיתי כל מה שיכולתי לחשוב עליו: CLEAN MASTER, SD MAID, AVG, עברתי על כל האפליקציות, מחקתי את כל האחרונות שהתקנתי, עברתי על כל אפליקציה פעילה שמסתתרת ומחקתי אותה. לא עוזר כלום, וזה החלון שעולה לי כל הזמן (פרסומות משתנות כמובן): בקיצור, אם יש עוד משהו שאני אמור לעשות כדי לגלות מאיפה מגיעה הזוועה הזאת, אודה לכם אם תגידו לי. תודה.

דיונים חדשים בפורומים