עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by Ymac,

שלום! אני מתעתד לרכוש בשבוע הקרוב אייפון 5S, ואני רוצה שהוא יהיה בכיסוי ישר מהקופסה. אני קונה את המכשיר בקנדה, ככה שאין מגבלה על מספר הכיסויים האפשריים. עשיתי קצת מחקר ויצאתי עם כמה כיסויים שמוצאים חן בעיניי: Spigen Neo Hybrid - דק, מגן ויפה. זול יחסית, אבל חלקו האחורי השחור בטקסטורת מט מועד לפורענות מבחינת מריחות וטביעות אצבע. Spigen Slim Armor S - יותר מגן מהניאו היבריד, קצת פחות יפה לטעמי. Otterbox Symmetry - אוטרבוקס, איכותי ללא פשרות. פלסטיק מט עמיד. נראה מגושם יותר מהספיגן. יקר יחסית, 40 דולר. Tech21 Impact Trio - לפי היח"צ הוא מגן שלא נופל מהמתחרים במשקל כבד, מכיל את ה-D3O שהוא חומר שמשנה את תכונותיו לפי הכוח שמופעל עליו. נראה טוב, דק. פלסטיק מבריק מועד לשריטות. …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ronili2,

הצרכים שלי הם בעיקר לכתוב תוכנות ( visual studio , android ) וכל הדברים שסטודנט צריך. התקציב הוא בערך 4-5 אלף שח בדקתי ב KSP ויש להם 2 מחשבים כאופציה טובה 1 . אסוס 2 . דל הבעיה היא ששמעתי שיש בעיה עם שירות הלקוחות של אסוס ואני חושש להכנס לזה. ההתלבטות היא בין המחשבים האלה http://ksp.co.il/?list_compare=.22389..21792..22578

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. היי כולם, הגלקסי נוט 1 שלי כבר לא משהו. ה-GPS לא עובד טוב. הוא איטי בטירוף. המכשיר שאני מחפש הוא בעיקרון התקציב הוא באזור 2000 שקל מסך 5 אינץ +- 32 ג'יגה מינימום(16 ג'יגה + כרטיס זיכרון גם תופס) אני ממש רוצה להימנע מסמסונג כי יש להם מערכת הפעלה מעאפנה מקרטעת וכל הקטע של ה KNOX בכלל מעצבן. HTC ONE הוא בתקציב קצת יותר גבוה אבל יש לו מצלמה 4 מגה (WTF?). משפחת הנקסוסים לפי הביקורות הסוללה שלו חלשה ויש לו 3-4 שעות זמן מסך שזה ממש מעט בשבילי וה LG G2 העדכונים שלהם על הפנים + 4.4.2 מלא באגים. אני גם ממש לא רוצה סוני כי יש לחברה שלי ניסיון ממש רע איתם. רוב השימוש לי יהיה משחקים / ניווט / מיילים / אינטרנט חשבתי אולי על ה LUMIA 1520 אבל הוא עולה 2900 שקל והבנתי שה WAZE עובד לא מ…

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by ראובןר,

לאיזה שימוש הוא מומלץ ? ומה הדגם הכי חדש וממולץ?

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  5. Started by D_mon,

ביום שישי הקרוב ההורים שלי יהיו באילת, אני מעוניין לקנות שם את נקסוס 5. החנויות שמצאתי שמוכרות הן איבורי, קספ ובסט-מובייל. השאלה היא מה החנות האמינה ביותר? (בבסט מובייל יש את המחיר הנמוך ביותר). האם יש נושאים שחשוב לבדוק לפני הקנייה? גרסה? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by רוני ל.,

אני מעוניין לרכוש גלאקסי 5 בארה"ב, האם לאחר הקניה ניתן יהיה לפתוח אותו לשימוש כאן בארץ ? מי מבצע פעולה כזו , ומה הערכת עלות ? האם ישנה פעולה שצריך לבצע בקניה בחו"ל , שתאפשר שימוש במכשיר ברשת ישראלית ? תודה רוני

7. Started by liordavid,

מישהו יכול לשפוך אור על הדגמי הפלאפון ? ראיתי מידע סותר בכמה אתרים שונים. מה הדגמים שיעבדו בכל התדרים בארץ ? האם יש שוני בחומרה ? EXYNOS/SNAPDRAGON האם יש חסימות אזוריות כמו שפורסם בזמנו (במכשירי סמסונג) ? אודה לקצת מידע

• 6 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. Started by saarxee,

היה לי S4 והחלפתי ל-LG G2, יש לי אותו 3 חודש בערך ובגדול אני מרוצה אבל אני חושב שאני מתגעגע ל-S4. חיישן IR שלו עדיף, מצלמה לא לאגית בחושך, משחקים פשוטים עובדים בו פיקס ואילו ב-G2 עובדים כמעט חלק... במשחקים הכבדים ה-G2 מסתדר מצוין... איך הוא יכול להתקע בקלים? מתלבט מה לעשות, ואני חושב שאני מעדיף כפתור בית פיזי, אבל לדעתי זה יהיה דפוק אם אחזיר את ה-S4 כי לא מספיק שהפסדתי כסף לאחר שקניתי את ה-G2, אני עוד אחזיר את ה-S4... מה עושים? וגם ה-S4 יפה הרבה יותר (פחות קריטי).

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by IDan2013,

שלום! כמו שציינתי בכותרת, שבוע שעבר המכשיר שלי נפל מגובה מטר על הריצפה והוא התרסק על המסך לאחר שכבר היה מרוסק עוד קודם רק שעכשיו כבר לא רואים כלום למרות שהטאצ' כן עובד. אני בזמן הקרוב אחליף מכשיר לכן אני מחפש פיתרון זמני בלבד כרגע. משום כך, אשמח לקבל מקור שממנו אקנה מסך סיני/מזוייף שעולה גרושים ואחליף בעצמי. זה כבר הרבה זמן שאני מחפש מסך זול אך מצאתי רק כאלה ב75$+ אך כמו שאתם מבינים אני מחפש ממש זול (30$ גג). שאלה נוספת, האם יש תאריך יציאה לG3?שווה לחכות?S5 VS G3 VS Z2? נורא התלהבתי מהZ2 אך הבנתי שכרגע יש מספר תקלות והוא ישוחרר בעולם רק ביוני.. תודה מראש!

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. היי, אשמח לעזרה... אני ממש לא מנוסה באנדרואיד - אבל קיבלתי מכשיר LG p500 ועליו מותקנת הגרסה המקורית Android 2.2 Froyo. קראתי בכמה וכמה מקומות שממש מומלץ לשדרג את המערכת ל Android 4.4.2 KitKat CM 11 ROM אבל אני לא ממש מצליח לעשות את זה. באתר הזה יש הסבר לא רע: http://www.ninjaromeo.com/update-lg-optimus-one-kitkat/ אבל הלינק לCM 11 ROM – cm-11-p500.zip לא עובד, מעבר לה הם מפנים לכאן כדי לראות איך לעשות ROOT - אבל אין שם לינק להורדת התוכנה: http://www.ninjaromeo.com/root-lg-optimus-one-p500/ בקיצור - לא הצלחתי. במקום אחר ראיתי שיש משהו אוטומטי שאמור לעשות את זה: http://beta.download.cyanogenmod.org/install אבל אני לא מצליח להתקין על המכשיר את הCyanogenMod Installer App אחרי…

• 23 תגובות
    • 13.8k צפיות
  11. Started by owen10,

שלום לכולם... אני צריך לקבל מכשיר מהעבודה, ואין לי מושג מה המכשר הי טוב האפשויות: SONY XPERIA Z8 אייפון 5C סמסונג גלקס S4 HTC ONE M7 נוקיה לומ 920 תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by poogy,

היי מחפש מדריך הפעלה מקיף/מלא( כל האפשרויות) בעברית לנקסוס 5 בתודה poogy

• 3 תגובות
    • 8.2k צפיות
  13. Started by LOL,

שלום, הנקסוס 5 שלי צח לרצפה עם הפנים לקרקע וכל המסך נסדק, הוא עובד לגמרי אבל מעצבן לראות בו ויש לו חלקים שבורים שיוצאים. ראיתי כמה סירטונים ונראה די פשוט לפרק ולהרכיב לבד, רציתי לדעת מניסיון של מישהו כמה זה שפשוט\מסובך ואם מישהו מכיר מוכא אמין או פשוט להזמין משהו באי ביי? תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by dovik,

קיבלתי במתנה טאבלט מסוג Helios Tab של MAG 7 אינצ'. כמו שהבנתי, זה לא מכשיר משהו ולא צריך לצפות ממנו ליותר מדי.. זה הטאב הראשון שלי, ואיני יודע מה אפשר לעשות אתו. הייתי מעדיף קורא ספרים, אבל מי שואל אותי.. אז השאלה הראשונה היא: האם אפשר לקרוא ספרים עם זה, וכיצד? השאלה השניה היא: האם אפשר להתקין תוכנות בלי שיהיה אינטרט בטאב עצמו (מה-PC הביתי), וכיצד? בינתיים אלא השאלות..

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. כי אני לא מבין

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אהלן, חברה שלי מחפשת טלפון עד 1400 (1500 אם שווה להשקיע) עם המצלמה הכי טובה שאפשר להשיג במחיר הזה. עכשיו זה לא משנה אם הוא יד שנייה או משנת 2010, הכי חשוב שתהייה לה מצלמה איכותית וחיי סוללה ארוכים. אנחנו מטיילים הרבה ואנחנו צריכים טלפון שאם רק נצלם יהיה לו סטנדביי של לפחות חמש שש יום על G2. (או משהו ריאלי באזור אם זה מופרך) רב תודות.

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  17. Started by pooggy,

שלום אני למדתי קצת פייתון ומפתח רעיון נחמד בשבילי לדסקטופ שעוסק בסרטוני וידאו של יוטיוב. זה התפתח למשהו שיכול להיות בסיס לאפליקציה למובייל (כרגע בשביל הכיף ולא חושב במונחים של "סטארט אפים" :-) ) אני יודע שאפשר לפתח למובייל באמצעות פייתון ו PyQt 5.2 שמבוססת על QT כמובן. השאלה עד כמה הנושא של פיתוח בשפת פייתון מקובל או לחילופין עדיף במקביל לתחביב להתחיל ללמוד גם פיתוח מסורתי בג'אווה לאנדרואיד.

• 6 תגובות
    • 5.1k צפיות
  18. Started by Ovid,

ראיתי שגם ב CLOVE וגם ב HANDTEC יש מין מבצע ב445 פאונד מקבלים גם אוזניות וספיקר חינם. מאיפה עדיף להזמין (שירות, מהירות המשלוח,אמינות..) ? באיזה סוג משלוח והיכן קיים איזהשהו סיכוי לא להיתפס במכס? (אם קיים בכלל..) תודה.

19. Started by benor,

קיים דפדפן לאנדרואיד התומך בסילברלייט?

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  20. יש לי את ה NOOK HD בעל יכולות תקשורת BT ו WiFi והייתי מעוניין לחבר לו מקלט GPS לניווט ברכב. בזאפ מצאתי מערכות בין 400 ל 600 ש"ח אבל אני לא בטוח במה לבחור. אני זקוק לדברים הבאים: -קישוריות לטאבלט BT או WiF. -תאימות לתוכנות ניווט הפופולריות. (ד"א, האם מערכת עם מקלט GPS בלבד תתמך ב WAZE?) אני לא זקוק לו במיידי כך שגם קנייה בחו"ל היא אופצייה.

21. Started by Coronas,

אהלן חבר׳ה אני מתכנן לקנות את הxperia z2 החדש של סוני ויש לי כמה שאלות: 1. מתי הוא מתוכנן להגיע לארץ? 2. מה אתם חושבים באופן כללי על המכשיר? התלבטתי הרבה בינו לבין הs5. 3. שאלה שלא קשורה כל כך - החלטתי לעבור לאנדוראיד אחרי כמה שנים של שימוש באייפונים. מעניין אותי לשמוע למה האנדרואיד טובה יותר ? (כמובן מאנשי האנדרואיד)

22. אחרי חפירה לא קטנה הגעתי לשני טאבלטים שעומדים בדרישות ובמחיר פחות או יותר הדגש הוא על תמיכת 3G מובנת ותדרים כמה שיותר נרחבים כי זה אמור להיות טאבלט שיתחבר למערכת ברכב וללא אינטרנט יציב כמה שאפשר לא יהיה שווה כמעט כלום. בכל מקרה אלו שני הדגמים: http://www.freelanderstore.com/freelander-px1c-3g-tablet-pc-android-4-2-mtk8382-7-inch-ips-screen-8gb-white.html http://www.freelanderstore.com/freelander-px2-tablet-pc-android-4-2-mtk8389-quad-core-7-inch-3g-gps-black.html דומים מאוד בעיקרון, אחד עם מסך IPS והשני לא, אחד עם GPU עדיף מהשני. אם מישהו יכול להביט ב-SPEC ולתת את דעתו בעניין אני מאוד אודה לו. ואם יש המלצה לטאבלט עדיף לדעתכם לא יזיק לי לשמוע גם כן. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. שלום לכולם, המכשיר שלי (defy) מת היום לגמרי, ולכן אני צריך מכשיר דיי דחוף. יש לי אפשרות להזמין מארה"ב ולהביא לארץ בקרוב מאוד מכשיר, ואני רוצה להזמין תוך יום-יומיים עם העדפה לאמאזון (מטעמי נוחות, אני פתוח להצעות). אני אתאר בקצרה את הדרישות שלי: ביצועים: אני לא משחק בפלאפון ולא עושה שום דבר שצריך ביצועים גבוהים, לכן מבחינתי לא חייב להיות המפרט המהיר ביותר. כן חשוב שהוא יהיה מכשיר זריז בלי תקיעות מיותרות, ושהחומרה תהייה מספיק חזקה להחזיק 3 שנים בלי שדרוגים (שוב, בשימוש יחסית לא כבד של מיילים, גלישה, מצלמה, ו-GPS). גודל: לא דרישה מחמירה, אך הייתי מעדיף מכשיר בגודל בינוני, ולא ענקי כמו חלק מהמכשיר שאני רואה (אבל שוב, אני אשרוד את זה אם מכל שאר הבחינות יתאים לי) מצלמה: זה חשוב …

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by blue_core,

אני מחפש טלפון אלחוטי עם יכולת לצלצול ייחודי לפי המתקשר. יש לי בבית אחד כזה שהגדרתי לצלצל אחרת כאשר בת הזוג מתקשרת. יש בטלפון אפילו נורה שניתן להגדיר את הצבע שלה לפי קבוצות מתקשרים. אז היום אני מיד רואה ושומע אם צריך לרוץ ולענות או שאפשר לסנן. הטלפון הזה נדרש להחלפה אבל אני לא מוצא טלפון עם אפשרויות דומות. אז, אשמח אם תעזרו לי למצוא משהו דומה. אני מוכן לקנות מחו"ל אם ידרש. (המכשיר הקיים הישן: panasonic kx-tga541s) תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים