גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
-
היי אני מחפש טלפון עם מסך קטן (עד 4") שיעלה בסביבות ה 1200 שקל. ראיתי את ה Xiaomi והוא נראה לי ממש סבבה, על הנייר יש לו נתונים מעולים שמספקים את כל מה שאני צריך (שיחות, וואטסאפ, וויז) וגם סוללה סבירה השאלה היא לאנשים שיש/היה להם את הפלאפון הזה איך הוא מבחינת קליטה(אורנג', יו פון), איך הסוללה שלו ? תגובת המסך ? מהירות ? שאלה נוספת קצת לא קשורה, חשובה לי מאוד העמידות של הפלאפון (למים, נפילות) אבל אני לא מוצא שום CASE שמתאים לו האם CASE אייפון/גלקסי, באותו גודל (4") יתאים לו ?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מכרה שלי רוצה לרכוש את המכשיר, ובקרוב יהיה עדכון ל S3 LTE, של KitKat 4.4.2. השאלה, האם זה משנה אם קונים מיבואן מסוים, אם בכלל קיימים כמה יבואנים, והאם אקבל את העדכון כאשר יהיה זמין בישראל, מכל יבואן/חנות ממנה אקנה את המכשיר? האם בכלל יהיו עדכונים למכשיר זה פה בישראל, או אולי עדיף ללכת על ה S3 הרגיל עם גרסה מעט ישנה ושונה אך אולי יותר חלקה... עזרה ממישהו שמבין... תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמו בכותרת, אני מחפש אפשרות שהטאבלט שלי יציג את מה שהמחשב מציג. מצאתי כמה אפליקציות שעושות את זה דרך הרשת אז זה עם לאג וזה לא נוח כ"כ. יש אפשרות אולי לחבר אותו בUSB ולגרום לו לפעול כמסך? תודה! (עובד על אנדרויד)
-
- 10 תגובות
- 4.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם, אני מעוניין להזמין את המכשיר moto e ואני אשמח לעזרה. לנסות לרמות את המכס או לחתוך פינות פה ושם זו לא בדיוק אופציה. אם יהיה צורך להתעסק עם המכשיר זו לא בעיה (למשל להחליף רום כי הוא הגיע עם רום מובנה של איזו חברה מחו"ל או כל דבר בסגנון) תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
...אבל הSony PC Companion מעדכן לי עכשיו לגרסה של Xperia Z. או זה מה שהוא אומר לפחות, יש מצב שזה יתקין KitKat? דבר נוסף, ניסיתי לעשות התקנה ידנית KitKat, הורדתי את SDK Bundle והexe לא עושה כלום, הוא פותח חלון Run לשניה, לא רושם כלום ונעלם. אין כל זכר לו בTaskmanager. עזרה מישהו? *עריכה: זה 4.0.4, משהו יכול להסביר לי למה ה SDK Bundle לא עובד?
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי כבל otg לנקסוס 7 2013 ורציתי לדעת אם אם אני קונה שלט של ps 3 או כול שלט אחר חוטי אני יוכל לשחק בו ללא רוט תודה מראש נריה אלחנן
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם יש לי כבל otg לנקסוס 7 2013 ורציתי לדעת אם אם אני קונה שלט של ps 3 או כול שלט אחר חוטי אני יוכל לשחק בו ללא רוט תודה מראש נריה אלחנן
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות סטרימר HD שאני יוכל לראות את התכנים שיש לי במחשב נייד ובסמארטפון שלי ישירות לטלויזיה באיכות HD טובה אשמח לקבל הצעות לסטרימר טוב ואיכותי. חשוב שיהיה זול וטוב. מכשיר נייד : NEXUS5 תקציב: אני לא כל כך יודע מה המחיר פחות או יותר לכן אני מבקש שתציעו לי משהו זול וטוב. ראיתי כל כך הרבה סוגים באינטרנט ואני כבר מבולבל. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, כרגע ברשותי galaxy s2 שמתחיל להידפק, ואני מחפש מכשיר חדש. אני לא רוצה להשתגע יותר מדי עם המחיר ולא מחפש flagship. מקצת קריאה פה ושם הפלאפון שהכי משך לי את העין הוא ה motorola moto G, שכל ביקורת עליו אומרת שהוא ממש משתלם למחיר שלו. מה אתם אומרים עליו? הוא נראה טוב מכדי להיות כל מה שהוא מתיימר להיות עם המחיר הזה... הדבר העיקרי שאני מחפש בפלאפון זה מסך טוב וגדול, כי השימוש העיקרי שלי הוא גלישה באינטרנט, סירטונים ביוטיוב ומוזיקה. לא אכפת לי בכלל לגבי מצלמה. בנוסף - ראיתי שהוא לא מגיע עם ADAPTER לחשמל, אני יכול להשתמש במטען (המקורי) של ה galaxy s2 שלי או שזה ידפוק לי את הסוללה? במידה ולא, אשמח לקבל עצה על איפה אני יכול לקנות מתאם וכמה זה יעלה לי. תודה, אבי.
-
- 15 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום ההורים שלי רוצים לקנות טאבלט 10 אינץ' לטובת שימוש פשוט יחסית - לראות סרטים, קצת משחקים אולי גם לשמוע מוזיקה, בבית אולי לגלוש באינטרנט וכדומה. המטרה העיקרית היא לטובת נסיעה לחו"ל כך שאחה"צ יהיה להם פחות משעמם במקום שהם נמצאים בו (מזרח אירופה). אחרי בדיקה נראה שהם בחרו בחברת ASUS ולה יש 2 דגמים, האחד עם זיכרון של 1G והשני עם 2G, כאשר במספר חנויות אמרו שהפסיקו לייצר את הדגם של ה 2G. נשארו כמה יחידות של 2G באחד החנויות וההורים חוששים שאם יהיו בעיות - לא יהיו חלקי חילוף למכשיר. השאלה - האם לטאבלט ולשימושים שתיארתי מספיק 1G זיכרון או שרצוי/מומלץ לקחת את הדגם של ה 2G או לפנות לחברה אחרת שיש לה 2G ? האם הדגם 10 אינץ' של ASUS נחשב לטוב/אמין (המחיר בסביבות 1150 ש"ח לדגם של 1G)…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, כרגע ברשותי galaxy s2 שמתחיל להידפק, ואני מחפש מכשיר חדש. אני לא רוצה להשתגע יותר מדי עם המחיר ולא מחפש flagship. מקצת קריאה פה ושם הפלאפון שהכי משך לי את העין הוא ה motorola moto G, שכל ביקורת עליו אומרת שהוא ממש משתלם למחיר שלו. מה אתם אומרים עליו? הוא נראה טוב מכדי להיות כל מה שהוא מתיימר להיות עם המחיר הזה... הדבר העיקרי שאני מחפש בפלאפון זה מסך טוב וגדול, כי השימוש העיקרי שלי הוא גלישה באינטרנט, סירטונים ביוטיוב ומוזיקה. לא אכפת לי בכלל לגבי מצלמה. בנוסף - ראיתי שהוא לא מגיע עם ADAPTER לחשמל, אני יכול להשתמש במטען (המקורי) של ה galaxy s2 שלי או שזה ידפוק לי את הסוללה? במידה ולא, אשמח לקבל עצה על איפה אני יכול לקנות מתאם וכמה זה יעלה לי. תודה, אבי.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש משהו לעשות, מישהו שמע על תופעה כזו?
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. אני רוצה לדעת איפה אפשר לקנות בארץ סוללות גיבוי שכאלה ממותג אמין ולא זבל סיני. זה בשביל חבר, שהתלהב מה- IOGEAR GMP10K GearPower שלי (סוללת גיבוי דיי גדולה, 11,000mAh) אני לא רואה בארץ לדוגמא את Patriot שמאוד התלהבתי מסדרת ה-Fuel+ שלה. ראיתי באייבורי ו-KSP מותג בשם Powerocks וב-KSP מותג בשם iWalk. הבטריות שלהם אמינות מבחינת נפח ואיכות? אם לא, מה האלטרנטיבה? לחבר יש אייפון 5C, אבל מטען עם 2.1A עושה פלאים עם אייפון.
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לרכוש סלולרי חדש. ההתלבטות שלי היא בין הHTC ONE M8 לבין נקסוס 5. אני מחפש פלאפון מהיר וחזק ולא פחות חשוב סוללה שנשארת לאורך זמן. הדבר היחידי שמפריע לי זה האם גרסת הHTC לא מכבידה על המכשיר לאורך זמן? בנקסוס המערכת נקייה והבנתי שעובדת מהר וטוב. בכל מקרה מאוד קורץ לי הHTC מביקורות שונות ברשת אך שוב עניין מהירות המכשיר לאורך זמן גורמת לי להתלבט. אשמח לתגובתכם.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, מחפש מעבדה זולה ו\או אמינה לתיקון נקסוס 4 בתל אביב. עדיפות לצפון תל אביב\רמת אביב. תודה, רן
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אחותי הגיעה כעת לבירת תאילנד, ומסוף החודש תהיה בסין. האם שווה לקנות דרכה סמארטפון באחת ממדינות אלה? זה משתלם כלכלית? יש סיכון לחוסר התאמה בתדרים? אם קונים והיא משתמשת בו, כך שהוא כבר לא חדש כשהיא חוזרת ארצה, האם עדיין צריך להצהיר עליו במכס? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אתמל נפל לי הפלאפון F480 (בעל מערכת הפעלה של אורנג') חיברתי אותו הכול עבד כשורה(לא פעם ראשונה שהוא נופל), בלילה נגמרה הסוללה והוא נכבה (שכחתי להטעין אותו) היום בבוקר אני מנסה להפעיל והוא מאתחל את עצמו בכול פעם מחדש, לכן חרשתי קצת בגוגל ועשיתי לפאלפון עידכון firmware, זה אומנם פתר את הבעיה והפלאפון נדלק, אך יצר אחת אחרת: מסך המגע אינו עובד... ניסיתי כמה גירסאות של firmware אף אחת מהן לא הפעילה את המסך לצערי לא הצלחתי למצוא גירסה אחת בעברית (של החברות אורנג, פלאפון או סלקום) פתחתי את הפלאפון ובדקתי חיבורים של המסך, הכול נראה כשורה.. למישהו יש פתרון להציע לי מבלי שאדרש ללכת לחברת תיקונים... נ.ב הכפתורים האחרים עובדים רגיל, יש זיהוי סים ואני יכול לקבל שיחות נכנסות
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
חשבתי micro אבל ראיתי הודי באיזה סירטון אומר שצריך nano sim כמו של האיפון אז איזה צריך? ולמה יש 2 כניסות לסים קארד תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אהלן, חברים. היום קיבלתי ת'טלפון החדש שלי מארה"ב- Motorola Droid Mini. אחרי חששות שהוא לא יפעל בארץ- היום התקנתי כרטיס nano-SIM שנתנו לי במרכז שירות של פלאפון [סים משומש, אגב], והכל נראה שעובד. אממה? פתאום אני שם לב שאני בקושי מקבל קליטה מלאה [ב BAR של השיחות]. מתוך 5 BARS / מקלות של קליטה ברשת H - אני מקבל 2-3 מקלות. בעוד שבטלפון הישן שלי- Motorola Defy+ לא זכור לי שירדתי מ-5 מקלות מלאים. [[- כניסה לתפריט Info>Network Type & Strength בטלפון, מראה לי- UMTS= -81dBm עם 3 פסי קליטה -]] ה DROID MINI תומך בתדרים 850 + 2100, כך שלא אמורה להיות בעיה. בינתיים גם שיחות וגלישה היו תקינים. אך, חיווי הקליטה הנמוך מציק לי, במיוחד כשאני יודע שקליטה נמוכה גורמת לטלפון לפלוט יו…
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני מחפש בZAP ולא מוצא שום מטלית שמתאימה לניקוי מסך של סמארט פון\טאבלט. יש לי מטלית שקיבלתי עם מגן מסך(שלא היה מתאים לIPOD שקיבלתי איתו את המגן) והיא אחלה. הבעיה שהיא לא תחזיק מעמד לעד. אין לי כל כך ידע במטליות ומה צריך להשתמש. כמובן רצוי מטלית בלי חומרי ניקוי או כל מיני דברים שלא מתאים לזכוכית של הסמארט פונים. לא יודע, נראה נושא פשוט אבל אני לא מוצא כלום.
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
האם מישהו כאן פתח כבר את המכשיר בשביל להחליף מסך או סוללה? קניתי חלקים חדשים, האמת לא בגלל שמשהו נשבר רק כדי להחליף צבע ולרענן את כל הדפיקות הקטנות. אשמח לעזרה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! אני עומד לקנות מכשיר חדש בקרוב! אני נוסע לארצות הברית כך שיש לי המון אפשרויות. מה חשוב לי? מצלמה מעולה, צילום סלוא מושן, מכשיר זריז, ללא תקיעות, אפשרות להרחבת זיכרון עם כרטיס SD. מה יכול להיות נחמד? צילום ווידאו ב4K, גם IR BLASTER, עמידות\חסינות למים חשבתי בנתיים על: lg g3 htc one m8 sony xperia z2 smasung galaxy s5 מי הכי טוב מבינהם? יש לכם הצעות אחרות? אני פתוח לכל ההצעות. תודה לעוזרים!! (התקציב עד 800$)
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
המכשיר מריץ touchwiz (איך אני בודק מה מספר הגרסה?) מערכת זו ממש לא נוחה, בכל מענה לשיחה, ובזמן שיחה, המקשים ננעלים כל הזמן. אני רוצה לשנות את מערכת ההפעלה \ להתקין luncher שישנה את התנהגות המכשיר. עדיין לא יצא לי לתקין ROM אי פעם, אז אם זה הפתרון, אני צריך הסבר די מפורט / קישור להסבר. בתודה לעוזרים, ערן
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-