גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,770 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני לא מבין הרבה בטלפונים ניידים איזה מכשיר ודגם כדאי לי לקנות, אם אני צריך את כל הדברים הבאים: ,מחפש מכשיר עם מסך גדול , שהוא אמין וטוב בצילום(רוצה לשנות זום באמצע צילום סרט) בקליטת שיחות וגלישה, ובסוללה 1.מחיר בסביבות ה-1200-1600 2. מצלמה לפחות 8 מגהפיקסל, שאפשר לצלם בה עמוד( או חצי עמוד) שבספר.רוצה לשנות זום באמצע צילום סרט 3.אחריות שנתיים 4. אמין 5.סוללה שמחזיקה להשמיע MP3 כמה שעות 6.הקלטה באיכות סבירה 7אפשרות לכוון את הבהירות והכהות של המסך 8.מסך גדול (או גדול יחסית) כמו-כן- האם את/ה מכיר/ה חנות אמינה ולא יקרה באיזור פ"ת וסביבתה? S4 לא טוב לי כי ב-1600 אצטרך לקחת משומש. G2 לא טוב לי כי לא רוצה סוללה מובנית שלא יכול להחליף מישהו כתב לי נגד S3. מה הבעי…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בוקר טוב, בקרוב אנחנו טסים לאירופה ואני מחפש אפליקצייה חינמית לניווט ג'יפיאס בכבישים באירופה. כמובן שהייתי רוצה שזה יהיה בחינם ויעבוד ללא צורך בחבילת אינטרנט אלא בעזרת מקלט ג'יפיאס בלבד. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב, בגדול השאלה בכותרת. האם המכשיר הנ"ל יתאים לעבודה ברשת יו-פון? בכוונתי להזמין מחו"ל ורציתי להיות סגור לגבי זה.. קישור למוצר נ.ב אני מקווה שזה הפורום המתאים, ראיתי כמה פורומים שיכולים להתאים לשאלה..
-
- 2 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום, אחרי השואה בין הדגמים LG g2, HTC one E8 וS4 I9506 לפי נתונים הטכניים הגעתי למסקנה ש S4 הוא עדיף. גם לעומת S5 הוא כמעט ולא נופל(קצת יותר איטי ,המסך קצת יותר קטן ובלי כל מני פיצרים מיותרים). השאילה שלי האם הקנייה היא כדאית עכשיו כשהדגם כבר כמעט שנה בשוק.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. התקנתי לפני כשבוע את אנדרויד 4.4.4 ומאז רק כאב ראש התקנתי בהתחלה את הרום של CM11 והסוללה הייתה נגמרה תוך 3 שעות והמכשיר היה מבצע איתחול מעצמו כל חצי שעה בערך. אחרי זה ניסיתי את הרום של SPIRIT (חושב שהוא גם מבוסס cyanogen), עובד יותר טוב אבל גם נתקע לפעמים והWIFI מרוקן את הסוללה. מישהו מכיר פיתרון לתקלות האלו או רום 4.4.4 אחר יציב? תודה.
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם קרוב משפחה שלי נמצא בארה"ב ומתלבט בין השלושה. אני יודע שהיו עשרות ואולי מאות של דיונים דומים, אך בכל זאת אין לי זמן ויכולת כרגע לקרוא את כל הדיונים. לכן אני מעלה שוב את השאלה ואשמח לקבל תשובה נוקבת או תשובה שלפחות תצמצם את האפשרויות לשתיים. רוב השימושים שלו הם ביישומי רשת (קרי גלישה וקריאת טקסטים/כתבות וכו') צפייה בסרטונים, מעט משחקים וכמובן שיחות טלפון. כמו שאתם שמים לב, השימושים לא חריגים, אך הוא רוצה לקבל את הטוב ביותר שיש בשוק כרגע. אשמח לקבל הצעות וחוות דעת. תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 4.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי גלקסי S3 I9300. עשיתי לו רוט אך לא הצלחתי להכנס למוד super user. ביישום superSU אני מקבל הודעה Installation failed. ברום הוא המקורי שהגיע עם המכשיר (מכשיר של פלאפון) אודה לסיוע יצחק א.
-
- 10 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
יש לי G2 אשר נקנה באיליין עם סים של פלאפון. לפי אתר פלאפון, אני צריך לעדכן את אפליקציית LTECONFIGS ולאחר מכן ברשתות לבחור GSM/WCMD/LTE אוטומטי. הבעיה שנתקלתי בה היא שלא ניתנת לי אפשרות לעדכן את האפליקציית LTECONFIGS דרך עדכוני אפליקציה במכשיר ולכן בתפריט רשתות אין את האופציה שכוללת LTE. האם יש פתרון לבעיה או שצריך להתקבל בעצם עדכון גרסה מפלאפון ורק אחרי זה ה-LTE יעבוד? כמו כן, לא נגעתי ברום ולא שיניתי כלום במערכת ההפעלה, הכל מקורי ולפני כחודשיים שלושה עדכנתי גרסת אנדרואיד ל- 4.4.2 תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לקנות את הפלא הנ"ל. רציתי לדעת אם יש צפי למכירה שלו בארץ? צפי למחיר? והתאמה לתדרי 4g בארץ? ראיתי את המכשיר ב clove. uk , ושמתי לב שיש רק גירסא של 8 ג'יגה, תיהיה גרסה של 16? הוא עולה כולל משלוח ומנסים סביבות ה 1100 מעניין אותי לדעת אם שווה להזמין משם או לחכות שיגיע כבר לארץ? תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום ראיתי דרך זאפ נקסוס 4 בטווחים של 1270 ש"ח ומעלה. בחנויות (גיים אנד מובייל ורון-פון) אמרו שזה חדש. אפשר להאמין להם? תודה ארי
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המכשיר הראשון doro 625 השני הוא mio f610 הפרמטרים מהמכשיר הם: נוחות תפעול, שמע חזק בקבלת ובזמן שיחה וזמן סוללה ארוך
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היינו באורנג' עד עכשיו ל-4 מנויים ואבא שלי שילם כל חודש 350 שקל וזה המון.. התקשרו לאבא שלי מגולן והציעו לו 4 מנויים ב-130 לחודש אבל שמעתי שזה חרא של חברה והוא הזמין סימים ולא הגיע עדיין... הצעתי לו 012 והוא אמר שהוא לא יקבל שם מחיר כמו בגולן והוא לא ניסה.. מה עושים? ואני גם אאבד 4G עכשיו
-
- 7 תגובות
- 4k צפיות
-
-
שלום לכולם! חדשה בפורום ואשמח לעזרה...אמורה לטוס ב3.8 לחו"ל ורוצה לקנות סמטרפון חדש בדיוטי פרי. אני מעלה פה קישורי לסמרטפונים שבאים בחשבון (מבחינת מחיר) ואשמח אם מישהו שמבין יגיד לי מה הכי טוב (פשוט כי אין לי מושג מה אומר המפרט הטכני) הראשון: http://www.alm.co.il/dutyfree/Items.aspx?ItemId=242&vmenu=5 השני: http://www.alm.co.il/dutyfree/Items.aspx?ItemId=86&vmenu=5 השלישי: http://www.alm.co.il/dutyfree/Items....mId=66&vmenu=5הרביעי: http://www.alm.co.il/dutyfree/Items....mId=43&vmenu=5 תודה!!!!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קריטריונים: חובה: עד 1500 ש"ח+- אנדרויד 4.2 ומעלה תמיכה בmircoSD , או כרטיס הרחבה שאפשר להכניס לפחות 1GB RAM תמיכה בדור שלוש 4-5 אינצים גודל רצוי: חיי בטריה ארוכים מהממוצע תמיכה בדור 4 לפחות 16GB זיכרון תמיכה בסים כפול תמיכה בעברית עדיף לא סיני תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אחרי השואה בין הדגמים LG g2, HTC one E8 וS4 I9506 לפי נתונים הטכניים הגעתי למסקנה ש S4 הוא עדיף. גם לעומת S5 הוא כמעט ולא נופל(קצת יותר איטי ,המסך קצת יותר קטן ובלי כל מני פיצרים מיותרים). השאילה שלי האם הקנייה היא כדאית עכשיו כשהדגם כבר כמעט שנה בשוק.
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום, שבוע הבא אני עתיד לטוס לסינגפור/הונגקונג ואני מעוניין לרכוש שם סלולרי או שתיים האם יש חנות מומלצת שניתן לרכוש דרכה? איזה תדרים עובדים בארץ? עקרונית מה שחשוב לי בטלפון זה שהוא יהיה מהיר (למשל אני לא אוהב את הרום של סמסונג עם כל הדברים המיותרים עליו, סתם כבד) והכי חשוב GPS מעולה. טווח המחירים הוא 1000 ש"ח +- לטלפון הראשון ו1300 ש"ח +- לטלפון השני. האם יש סיכוי להשיג שם XIAOMI MI3 ואת הONE PLUS ONE?
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעוניין לקבל המלצות לדגמים שונים בתקציב שמפורט בכותרת, בדגש על טאבלט שמבוסס על מערכת הפעלה של Office. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזה דפדפן אינטנרט הכי טוב מבחינת: מהירות , נוחות, הצגה חלקה וברורה של אתרי אינטרנט\ אורך חיי הסוללה ??? Google Chrome / Dolphin Browser / CM Browser
-
- 15 תגובות
- 7.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חבר'ה! אני מעצב גרפי ואני מחפש בנרות מתכנת ios או אנדרואיד (או שניהם) לפיתוח אפליקציות (משחקים ותוכנות וכדומה..) אני מחפש מישהו שרוצה שנקים צוות ביחד, נפתח כל מיני אפליקציות שנרצה ואולי ביחד נביא את האפליקציה הגדולה הבאה לי יש כבר כמה וכמה רעיונות לאפליקציות בראש, ואני אשמח ליישם אותם או רעיון אחר של השותף..! מי שמעוניין ורוצה - אני יותר מאשמח שתיצרו קשר!
-
- 1 תגובה
- 3.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות טאבלט ודי חדש בתחום. אני מחפש טאבלט 10 אינטש, עם יכולות סלולר (גם LTE) ו WIFI, עם ביצועים טובים וחיי סוללה טובים. כמה שאלות: 1.מתבלט בין אנדרואיד ל WIN8, מה כדאי? 2.מבין טאבלטי האנדרואיד מעניין אותי ה : http://www.gomobile.co.il/samsung-galaxy-note-10-1--2014-edition--p605-lte לא ראיתי עוד חנויות שמוכרות אותו למעט GO MOBILE. מישהו יכול לתת ביקורת על הטאבלט הזה? 3. איפה מומלץ לקנות טאבלט (חנויות מומלצות) ? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי רעיון לפיתוח אפליקציה שיכולה לעבוד לאחר ביצוע תחקיר ראשיני באינטרנט לא מצאתי משהוא דומה לזה ולאחר סקר עם אנשים יש התעניינות רבה ברעיון אם יש משהוא שמעוניין שיצור איתי קשר במייל nbh1986@walla.com
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם כתוב שאין פוקוס אוטומטי בסמארטפון עם מצלמה אחורית של 13 MP ומצלמה קדמית של 5 MP , עד כמה זה משפיע על הצילום?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות סמארטפון לאבא שלי שבוא נגיד לא בדיוק שולט ברזי הטכנולוגיה. ראיתי לדוגמא את הטלפון: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=40653 המיועד לאוכלוסיה המבוגרת והפתרון נראה לי טוב, אך לא נראה לי כדאי להגביל את עצמי לטלפון כל כך מיושן - שעוד חצי שנה כבר יקרטע ולכן ראיתי כל מיני אפליקציות אנדרואיד שיכולות ליצור launcher שיעשה את העבודה. בהתאם לכך על איזה סמארטפון אנדרואיד אתם ממליצים עם חומרה חזקה יחסית מסך 4 אינץ' ומעלה עד למחיר של 1,000 ש"ח בערך?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-