עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by aviadgs94,

אהלן, אני מתלבט כבר מספיק זמן איזה סמארטפון לקנות וצריך עזרה עם כמה נתונים. קודם כל אני מחזיק באייפון 4S כבר למעלה משנתיים וכמו שאתם מבינים חייב להיפטר ממנו כבר. מבחינת הפרמטרים הבאים: * גודל מסך (מעדיף שיהיה כמה שיותר קטן ודומה לאייפון) * חיי סוללה (בתור מתוסכל אייפון 4 חייב לשרוד יום שלם בלי מטען בכיס) * נפח (32 ג'יגה ומעלה) בגדול אני מתלבט בין הנקסוס 5 / הG3 / ה ONEPLUS ONE/ ועכשיו לאור היציאה של האייפון 6 אפשר להכניס גם אותו למשוואה. אז מבחינת איכות/מחיר מה מומלץ? ובלי קשר, כמה כאב ראש זה להעביר את כל מה שיש לי על האייפון (אנשי קשר תמונות וכו') למכשיר אנדרואיד? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום לכולם, האם כבר ניתן לדעת איזה דגם של אייפון 6 הכי מומלץ לרכוש בארה"ב בכדי שיעבוד בצורה תקינה בארץ כולל הדור הרביעי וכו'....?

3. Started by Olga Haim,

שלום, אשמח לדעת מה ההבדל בין המכשירים: LG L-90 ל - LG G2 MINI ואיזה עדיף? כי נראה שבמחירים הם כמעט אותו הדבר. ראיתי בזאפ שיש גם את הדגם הזה LG G2 MINI D620T LTE, מה ההבדל בין G2 MINI? תודה רבה!

4. Started by taltarablus,

גוגל ו-HTC לא ייצרו יחדיו מכשיר נקסוס מאז 2010, כאשר HTC לא ייצרה טאבלט כבר הרבה שנים - כעת כל זה הולך להשתנות לכתבה: http://hwzone.co.il/htc-%d7%aa%d7%99%d7%99%d7%a6%d7%a8-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%a0%d7%a7%d7%a1%d7%95%d7%a1-9/

5. שלום לכולם, מחפש ספק סלולרי עם אינטרנט אמין ומהיר, לא יקר,( רצוי עם שירותי (GPS.אני לא מרוצה מנטויז'ן כ-ספק אינטרנט ביתי. הוטמובייל מציעים לי באם אהיה לקוח סלולרי שלהם- לקבל ללא תשלום אינטרנט ביתי ADSL עד 100 מגה ע"י חברת בת שלהם-"הוט.נט" א. איך הם כ-ספק סלולרי? כולל קליטה ברחבי הארץ, אמינות ושירות ב. איך הם כ-ספק אינטרנט ביתי,כולל אמינות ושירות? ג.ממי אתה מרוצה כספק סלולרי זול ,דרך מי כדאי לעשות קו ? ד.ומאיזה ספק אינטרנט ביתי ADSL בפחות מ-70 ש"ח את/ה מרוצה? תודה

• 6 תגובות
    • 5.6k צפיות
  6. Started by hardware maniac,

שלום, מקווה שאני בפורום הנכון. אקצר ככל אפשר. יש לי HTC ONE M7 חדש בן 3 חודשים בקושי מישראל מחברת פלאפון. המכשיר מעולה אך ישנה בעייה שמפריעה לי בשגרת היום יום איתו. מהירות הגלישה.אני משלם ל T Mobile לחבילה הטובה ביותר ללא הגבלות מהירות עם תמיכה מלאה ב4G ובעבר חודש נסיון עם AT&T (ככה שהבעיה היא לא תלוי ספק) . המכשיר שלי קולט אך ורק 3G. לא משנה איפה אני,באיזה עיר, באיזו מדינה וכו'. אנשי התמיכה הטכנית אמרו לי בגלל שהמכשיר מישראל אין לו תמיכה באנטנות ה4G פה. ההבנה שלי באנרויד היא טובה אך בסיסית. זה נכון? מה ניתן לעשות בנידון? זה מפריע לי מאוד. בדיקות בסיסיות עם אפליקציית SPEED TEST הראו שאני גולש במהירות שנעה בין 2 מגה ל4 בממוצע, בעוד שחבר שלי עם גלקסי s5 שנקנה בארהב כמו…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. שלום חברים וערב טוב. רציתי לבקש את המלצותיכם למכשיר אנדרואיד מחברה מוכרת, בעלות של עד 1000 שקלים. אופי השימוש במכשיר הוא סטנדרטי למדי: הוצאת שיחות, שליחת SMS, שימוש ב-Whatsup ו-Waze, מעט משחקים לא תובעניים כדוגמאת Candy Crush ומעט גלישה סלולרית. רצוי מכשיר שיתקע כמה שפחות כמובן ובעל אורך חיי סוללה סביר, כיום עבודה רצוף ללא טעינה. בתודה מראש לכל העונים, ליאור בן משה.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by yogeva,

שלום לכולם! האמת שאני כבר די מבולבל, יש יותר מידי אפשרויות ואני לא יודע מאיפה להתחיל.. אני אנסה לכתוב מהם הדברים החשובים שאני מחפש ומקווה שמישהו יוכל לעזור להתאים לי סמארטפון חדש. אז ככה: כרגע אני משתמש באייפון 4 שהיה סבבה לי לגמרי לפני שהתחיל להיתקע, אבל ממש לא מפריע לי לעבור גם לאנדרואיד. אני מחפש מכשיר לא גדול, בערך בגודל של אייפון 4, אפשר קצת יותר גדול אבל לא להגיע למימדים של G3 לדוגמה. אני משתמש די בסיסי, לא רואה סרטים/סדרות ולא משחק במשחקים.. לאומת זאת- הרבה באינטרנט וחשוב לי שהמכשיר יהיה מהיר, בעל סוללה חזקה,לא גדול ושלא אצטרך להחליף אותו בזמן הקרוב. תודה רבה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by MATAN944,

שלום, מקווה לעזרה אני מנסה כבר יומיים להפעיל 4G באנדרואיד שלי, יש לי 012 מובייל וחשבתי שהבעיה אצלם, עד שהבנתי שמשום מה אין לי אפשרות LTE בנטוורק מוד כמו שאתם יכולים לראות בתמונה. מדוע? הגרסה עדכנית, והדגם הוא d855 מישהו יודע מה עושים? ):

• 6 תגובות
    • 8.1k צפיות
  10. שלום. יש לי בחברה כמה רכבים שאני רוצה להתקין עליהם מערכת שתביא לתוצאה שאוכל ל.. א. לדעת בזמן אמת את מיקום הרכב -מהמחשב במשרד (בוודאי שאם אפשר מהסמרטפון או מהטבלאט אז מעולה ) ב. מצלמה שתתעד את הנסיעה מבחינת מהירות רמזורים תאונות בצורה כמה שיותר היקפית אני יודע שבניוט ב WAZE הוא יודע את מהירות הנסיעה אז אולי יהיה אפשר למצוא את זה במכשיר הGPS שאמור להיכנס ב א'. אשמח לקבל רקע על הנושא כלומר איזה חברות מתמחות וכן מה בערך סדר גודל של מחירים. מה שאני מצאתי עד עכשיו הוא 1. http://www.agshop.co.il/car-gps-tracker/p-445.htm 2.http://www.ebay.com/itm/Car-Camera-With-GPS-Tracker-Full-HD-Car-Camcorder-Night-Vision-LED-2-7-TFT-/141381071972?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=ite…

11. Started by qwerty1,

הוא ישמש בעיקר לקריאת PDFים, וצפייה בהרצאות מוקלטות (עדיף שיתמוך בכמה שיותר פורמטים מוזרים) מסך 10" ניראה לי הכי נוח לשימושים האלה לא? דרישות משניות: יציאת HDMI, דגם שיש לו מקלדת אופציונלית בשוק 32GB או שיקרא כרטיסי זיכרון יש חייה כזאת?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. היא חייבת להיות מקורית ב100%! כמובן המחיר צריך להיות הגיוני. תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. הנוזקה, בשם WireLurker, מגיעה אל המשתמש תחילה דרך אפליקציה שהורדה מחנות האפליקציות הלא רשמית של OS X ומתפשטת משם למכשירי אייפון המשוייכים למחשב לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a0%d7%95%d7%96%d7%a7%d7%94-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%94-%d7%9c%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%97%d7%95%d7%a6%d7%94-%d7%a4%d7%9c%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a8%d7%9e%d7%95%d7%aa/

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Ichigo,

בינואר 2014 רכשתי מכשיר Galaxy S4 I9500 מרשת ELINE. כחצי שנה לאחר מכן התחילה להופיע בעיה במכשיר ולא היה ניתן להטעין אותו. הבעיה נעלמה באופן זמני, אך הופיעה שוב לסירוגין. הבאתי את המכשיר לסניף ת"א, והם החליטו לשלוח את המכשיר לתיקון במעבדה. לאחר 10 ימים התקשרו אליי והודיעו לי שישנה קורוזיה על שקע הטעינה, ושהתיקון יעלה 300 ש"ח. בנוסף לכך, הודיעו לי מהחנות שאין אחריות על קורוזיה, למרות שהאחריות עדיין הייתה תקפה. בעל החנות התנער מהאחריות והטיל את האשמה עליי בטענה שהרטבתי את המכשיר במכוון. כמובן שלהיות מואשם במשהו שכלל לא עשיתי היה מאוד מתסכל. הסברתי לבעל החנות שהמכשיר לעולם לא בא במגע עם מים או כל סוג של רטיבות. לא אישרתי את התיקון, וביקשתי לשלוח את המכשיר חזרה לסניף ע…

15. שלום לכולם, אני שמחה להודיע שהעדכון לאפליקציה Greet & Send זמין עכשיו באפסטור, העדכון כולל: - (עדכון חשוב) תמיכה בניהול קבוצה, מהיום ניתן להגדיר ולשמור מראש רשימות תפוצה (קבוצות) עבור הודעות עתידיות. - (הטבה למשתמשים) אנחנו מאפשרים ליהנות לזמן מוגבל מאפשרות שליחת הודעות ללא הגבלה. - תמיכה ב IOS 8. - ביצוע התאמות ל iPhone 6 ו- iPhone 6 פלוס. - תיקוני –Bug. סוף שבוע נעים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. סמארטפון הנקסוס החדש והראשון שנוצר בשיתוף עם מוטורולה נוחת בחנויות ואצל המבקרים, אשר מתחבטים בינם לבין עצמם בשאלות הגדולות - כמה גדול זה גדול מדי, והאם תג מחיר התחלתי של 650 דולר שומט את הקרקע מתחת לכל מה שמייצג השם \'נקסוס\' לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a0%d7%a7%d7%a1%d7%95%d7%a1-6-%d7%9c%d7%90%d7%97%d7%a8-%d7%94%d7%94%d7%a9%d7%a7%d7%94-%d7%9e%d7%94-%d7%90%d7%94%d7%91%d7%95-%d7%95%d7%9e%d7%94-%d7%9c%d7%90/

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. המהלך העדכני של רמי לוי בניסיון לשבור את שוק הסלולר הישראלי כולל חבילות סלולר זולות במיוחד עם שיחות והודעות בלתי מוגבלות עם אחד, שלושה או חמישה גיגה-בייט של נפח גלישה (ללקוחות חדשים בלבד) לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a8%d7%9e%d7%99-%d7%9c%d7%95%d7%99-%d7%a9%d7%95%d7%91%d7%a8-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%a9%d7%95%d7%a7-%d7%a9%d7%95%d7%91/

• 6 תגובות
    • 4.4k צפיות
  18. Started by pooggy,

שלום אני למדתי קצת פייתון ומפתח רעיון נחמד בשבילי לדסקטופ שעוסק בסרטוני וידאו של יוטיוב. זה התפתח למשהו שיכול להיות בסיס לאפליקציה למובייל (כרגע בשביל הכיף ולא חושב במונחים של "סטארט אפים" :-) ) אני יודע שאפשר לפתח למובייל באמצעות פייתון ו PyQt 5.2 שמבוססת על QT כמובן. השאלה עד כמה הנושא של פיתוח בשפת פייתון מקובל או לחילופין עדיף במקביל לתחביב להתחיל ללמוד גם פיתוח מסורתי בג'אווה לאנדרואיד.

• 6 תגובות
    • 5.1k צפיות
  19. שלום לכולם לפני מספר ימים פתחתי פה בפורום אשכול דומה על טאבלטים שאני רוצה לקנות ולא הייתי כל כך בטוח איזה מהם אני רוצה ומה הדרישות שלי עכשיו אני יודע בדיוק מה אני רוצה ואלה הדרישות שלי שבדרישות האלה מצאתי 4 טאבלטים שממש נראים לי ואין לי מושג איזה מהם לבחור אני אשמח אם תעזרו לי לבחור אחד מהם או לחלופין להציע לי טאבלט אחר באותו גודל מסך 8 - 8.4 אינץ' זה הדרישות שלי : מסך: 8 - 8.4 אינץ' (יותר מזה זה כבר גדול בשבילי) , חיבור WIFI , לפחות 1GB זכרון RAM , סוללה חזקה , מערכת הפעלה: מאוד מתלבט בין אפל לאנדרואיד , השימושים: גלישה באינטרנט. LG G PAD 8.3 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=862587 Dell Venue 8 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=870137 Nvidia Shi…

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by shlomo.shlomo,

שלום, אני חדש בפורום וצריך עזרה. אני רוצה לקנות את הגלקסי 4 מיני ונתקלתי בשני דגמים: Samsung Galaxy S4 mini LTE I9195 8GB Samsung Galaxy S4 mini i9190 8GB איזה מהם עדיף? ולמה ה LTE זול ב 10 שקלים מהדגם הרגיל בזאפ? תודה מראש לכל העוזרים!

21. Started by vista,

שלום יש לי טאבלט של אסוס (MeMO Pad 7 ME170CX), והמטרה לשמה קניתי אותו היא ניהול ספריית מוזיקה והשמעה למערכת סאונד. הבעייה היא שברגע שאני שם הרבה מוזיקה בטאבלט, הוא נתקע! שמתי למשל כ 10GB של שירים, והאפליקציות מוזיקה התחילו לעבוד לאט ולהתקע, או לתת שגיאות של "אי אפשר לנגן את השיר הזה". חשבתי אולי להחליף למערכת הפעלה אחרת, אולי למשהו יעודי למוזיקה... יש דבר כזה? (כרגע יש אנדרואיד 3.4.43, בילד של אסוס MeMo_Pad)

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by yinon21,

אהלן, איך ה note 2 שלך? לגבי Galaxy Note II GT-N7100: את/ה מרוצה ממנו? ואיך המצלמה? את/ה מצליח לתפקד איתו ביד אחת? שוקל אם לקנות, כי מוצא חן בעיני שיש לו זיהוי כת"י.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%91%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%91%d7%90%d7%99%d7%9d-%d7%99%d7%a6%d7%99%d7%a2%d7%95-%d7%96%d7%99%d7%9b/

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. יש מבצע חדש של 40 ש"ח לשני מנויים בהוט מובייל. אני כרגע משלם על שני מנויים אצלהם 100 ש"ח. התקשרתי שיעדכנו לי את התכנית (כבר עשיתי את זה בעבר בלי בעיות) , ופתאום היא אומרת לי "בגלל שאתה לא מנוי חדש אפשרי לעשות לך רק 50 ש"ח לשני מנויים, ועוד 70 שקל עמלה על מעבר תכנית כי אתה לא מצטרף חדש" זה חוקי ??

• 6 תגובות
    • 5.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים