עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by danielzy,

שלום לכולם אני טס לשבוע לברלין בקרוב ומעוניין לרכוש Nexus 6. אשמח לשמוע אם למישהו במקרה יש נסיון. הבנתי שאני יכול להזדכות על המס בשדה התעופה? 20%? חנויות מומלצות?

2. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8663&perur=2&t=45&c=600 מישהו משתמש בזה, מכיר? אני מדבר על אנשים שעובדים 6 שעות ומעלה על המחשב רצוף וניסו...

• 6 תגובות
    • 3.6k צפיות
  3. סמסונג יוצאת בעוד הכרזה מפתיעה, הפעם עם שבב זכרון LPDDR4 בנפח חסר תקדים לכתבה

4. מזה כל חודש אני מקבל חשבון של איזה 400 שקל ואני לא מבין למה עכשיו ביקשתי מהנציגה פירוט שיחות ואני רואה שאני משלם דמי שירות תיקונים בסך 22 שקל כל חודש על פלאפון 6100 שנגנב לי.... אני במסלול עסקי ויש לנו הטבה (חוץ מהמנהלים שיש לם הטבות יותר טובות) שכל אחד בוחר 6 אנשים שדקת שיחה אליהם עולה 12 אגורות ולכל השאר 47 אגורות...בקיצור לפני איזה חודש גיליתי שלי בכלל לא שמו את ההטבה הזאת כבר איזה 3 שנים שדופקים אותי עם זה...עכשיו שבאתי לבקש מהם לשים לי יעדים הם אמרו לי שאני צריך לשלם עוד 22 שקל כל חודש על ההטבה הזאת...ואני יקבל רק 5 יעדים במקום 6...אמרתי בסדר בקיצור אני מסתכל בחשבון רואה שלכל יעד אני משלם 23 אגורות לדקת שיחה... וזה החלק הקטן....היה לי מכשיר 6100 שקניתי אותו דרך עסקי …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Yaron-Cohen,

אז כה יש לי אייפון 3GS ויש לי מלא אבק בין המסך לזכוכית שלו....איך אני יכול לנקות את זה?.. יש לי כלים לפתיחה..אבל אני לא מוצא מדריך צולם/ודיאו... תודה..

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. ניסיתי לחפש אבל לא מצאתי תשובות קונקרטיות. מעניין אותי צריכה של מסך מסוגי TFT ,AMOLED, וSAMOLED כמה הם צורכים ב100% בהירות עם רקע לבן ? תודה.

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  7. באתי לחנות שממנה קניתי את המכשיר ורציתי לקנות כרטיס זכרון של 4\8 גיגה והמוכר אמר לי שהמכשיר שלי בגלל שהוא 2 גיגה הוא תומך בכרטיס זכרון רק עד 2 גיגה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. טוב, אחי יהיה בעוד יומיים בלוס אנג'לס ואני כבר לא יודע מה להגיד לו להביא אם בכלל... - התבלבלתי לגמרי עם כל הגרסאות - אני מחפש איפוד או איפון שיחליף את המחשב כף יד שלי - השימושים העיקריים שלי הם יומן, גלישה וGPS. את שני המכשירים אני מתכנן לפתוח להתקנת תוכנות. הדבר היחיד שחסר לי באיפוד הוא Gps (חייב Gps!!!) שאת זה ניתן להזמין מכאן: https://www.orangegadgets.com/shop/product_info.php?cPath=1_2&products_id=1 ב 75 דולר עם שילוח לארץ!. הקו שלי הוא בחברת מירס ואין לי כוונה לקחת קו בחברה אחרת ולכן הטלפון הוא גורם שולי בעניין (למרות שהיה נחמד לקחת איפון רק בגלל הזמינות של הרשת הסלולרית לעומת ה Wifi באיפוד מה שמוסיף את הסרבול שבלפתוח אותו ל SIMFREE) מה שגם המחיר בארה"ב הוא קרו…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. אני מוריד משחקים מ appmarket וכל המשחקים שצריכים עדכון לאחר הורדה מהאינטרנט או wifi לא מתחילים להוריד אפילו מה עושים?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by amit2792,

שלום רציתי לדעת עם ה n95 8gb אין בו תקלות עם הסוללה טובה ? עם המצלמה ? עם שומעים טוב?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by שניצל,

שלום! יש ל מכשיר נוקיה 2610 כבר כמה שנים טובות. אני רוצה לעבור לאחת מספקיות הסלולר החדשות. האם הסים שאקבל יעבוד במכשיר הזה? אני מתכנן בסופו של דבר לקנות מכשיר חדש, אבל בינתיים עדיין לא. חוץ מזה, יש דרך לדעת אם המכשיר שלי סגור רק לאורנג' (שאני כרגע מנוי שלהם)? תודה!

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  12. ככה. כל המשפחה שלי עוברת לפלאפון. אני 3 אחיות אבא אמא וסבא דבר ראשון אני צריך לדעת מה יותר טוב n86 או N97 לעצמי אני לוקח דגם נפרד מכל השאר מה הדגם הכי טוב שיש להציע (לא אייפון) ל-3 אחיות שלי אני צריך טלפון סבבה משהו שהם יוכלו להתלהב ממנו אבל לא יותר מדי יקר אולי איזה מסך נגיעה כלשהוא.. לאמא וסבא שלי אני צריך פלאפון פשוט שיהיה הכי קל להם לתפעול. תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Gil28,

חיפשתי פיתרון יצירתי למעמד לטלפון שלי באוטו. נתקלתי בזה: http://www.ebay.com/itm/Flexible-Micro-USB-Data-Sync-Charger-Mount-Stand-Cable-Cord-Fr-Samsung-HTC-Phone-/350639152895?pt=PDA_Accessories&hash=item51a3b8deff מישהו מכיר? זה אכן מספיק קשיח?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. המסך הגמיש החדש של חברת Japan Dispay יוכל להרחיב משמעותית את הגישה למכשירים בעלי תצורות בלתי רגילות לכתבה

15. Started by RS4,

אני מעוניין לחבר את ה-Ipod שלי לרכב עכשיו איזה חיבור אני יכול לקנות כדי שיהיה מוסתר ולא נגלה לעין, כמו בתא כפפות למשל... ואני רוצה שזה יהיה חלק (מתאם) מקצועי כדי שתהיה מוסיקה איכותית אז אם אפשר המלצה בבקשה תודה מראש

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by dsane,

האם המתאמים האלו שניתן לקנות ב 50 שקל איכותיים מבחינת מהירות העברה? האם י שטעם לקנות אותם? איזו אופציה אחרת ישנה?

• 6 תגובות
    • 920 צפיות
  17. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a2%d7%a1%d7%a7%d7%aa-%d7%94%d7%a9%d7%a0%d7%94-%d7%9e%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%a8-%d7%94%d7%a0%d7%95%d7%a7%d7%99%d7%94-%d7%9c%d7%95%d7%9e%d7%99%d7%94-520-%d7%91-120-%d7%a9%d7%a7%d7%9c%d7%99%d7%9d/

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום, כבר עברו איזה 5 חודשים מאז LG התחילו להפיץ את גרסה 6 של אנדרואיד לLG 4, ועדיין לא קיבלתי את העדכון. אתמול גיליתי שלאח שלי כבר יש את גרסה 6 כבר מינואר. נכנסתי כבר כמה פעמים למרכז העדכונים של LG ותמיד אמרו לי שיש לי את הגרסה החדשה ביותר (אין לי טלפון פרוץ). הגרסה שלי היא v10b-isr-com של אח שלי היא v20d-isr-xx למה אני לא קיבלתי עדיין את העדכון?

19. Started by eliXir,

היי, האם ניתן לעדכן GPS מדגם TomTom עם מפות בישראל?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by D-M-X,

הנגן היה מחובר למחשב כשפתאום הוא נכבה ולא רוצה לא להידלק ולא להיטען... למישהו זה קרה? אם אין ברירה אז יש אחריות אבל אין לי כוח לכאב ראש הזה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by galr52,

שלום אני מקווה שזהו המקום הנכון לשאלה... טוב אז לפני שבוע קניתי ממיר למחשב ולא קלטתי איתו כלום http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=735495 עכשיו השאלה שלי אם אני אקנה את הממיר הזה לTV אז זה יקלוט משהו או שהמקלט זהה בשתיהם? אם זה חשוב הממיר יחובר לLCD 32 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=734950 בברכה, גל

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by 00000,

הנה הדרישות: *אורך סוללה ארוך (אם לא מובנה, אז איזה בטריות צריך להכניס) *הרבה מקום איחסון ( 6-8 GB) *מחיר יחסית נמוך (הכוונה ל1000 ש"ח ומטה) אני מוכן לוותר על כל הפונקציות שבעולם, רק שידע לנגן מוזיקה.

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  23. הארכיטקטורה החסכונית מבית אינטל עבור מכשירים אולטרה ניידים תנסה לחזור אל מרכז העניינים מכיוון מפתיע לכתבה

24. Started by chap123,

אני לא ממש מבין במכשירי ניווט אבל אני רוצה לקנות GPS תקציב של עד 1400 שקלים.... אני מעדיף שיהיה נוח לשימוש , תמיכה מרובה ואפשרות להורדת מפות מהאינטרנט אם יש אפשרות כזו ראיתי את הגירסאות החדשות של Mio והם נראים דיי מגניבים.... יש המלצות?

25. Started by Nemesis,

בעקבות פרישתו לפנסיה של ה-iPAQ הקשיש של אבא שלי, החלטתי לתת הזדמנות למכשירי ה-GPS הסיניים עלומי השם שמציפים את E-Bay כמו מכת ארבה. http://cgi.ebay.com/5-0-A4-Thin-GPS-MP3-MP4-Player-Built-in-2GB-2009-Maps_W0QQitemZ190383212376QQcmdZViewItemQQptZGPS_Devices?hash=item2c53b94758 לאחר 87 דולר והמתנה של שבועיים, נחתה אצלי היום החבילה. החבילה מכילה את מכשיר ה-GPS, מעמד יניקה לרכב, מתאם למעמד היניקה, כבל USB, כבל למצת הרכב וזוג אוזניות לבנות. במבט חיצוני המכשיר נראה לא רע. איכות גימור סבירה. כפתור הפעלה מלמעלה, רמקול וכפתור אתחול מאחור, אנטנה שליפה מימין ויציאות Mini USB, uSD, Headphones ו-COM משמאל. איכות המסך סבירה מאוד. מלמעלה ו-2 הצדדים רואים מצויין. זוית הראייה מלמטה מעט צר…

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.