עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by coch,

אהלן אני מחפש לרכוש לבת זוג שלי מכשיר חדש ליומלדת באיזור ה 1000-1300 ש"ח, ויש העדפה חזקה לרכישה מ KSP כי זה מאוד נגיש לי. היום יש לה גלקסי 5 מיני שהתחיל כבר לעשות בעיות. אני לא מעוניין מבחינה טכנית במשהו נחות מזה, ההיפך אני מחפש לשדרג אותה. בגדול אין העדפה למשהו מסוים.. אנדרואיד זה משהו שרשמתי מאחר ואני אישית משתמש באייפון וזה לא משהו שהיא תרצה, הגלקסי הנוכחי והקודם שלה הרבה יותר נוחים לה מבחינת שימוש שוטף. היא משתמשת די קבוע יום-יום במכשיר.. גם לעבודה וגם שעשועים ( אינסטגרם, פייסבוק וכו' ). אז בגדול אני מחפש לשדרג לה את הגלקסי 5 מיני וחשוב לי שיהיה לה מסך די איכותי, מכשיר מבוסס אנדרואיד ואם זה אפשרי - שיהיה במלאי של KS…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by dog,

עומדים לנסוע עוד כמה ימים לארה"ב ומתכנים לרכוש שם סים מקומי לגלישה. המכשיר הוא נוט 3 n 9005. כזכור סמסונג החלה משלב זה בחסימה אזורית. כרגע המכשיר עובד עם סים של חברת סלולאר ישראלית. השאלה אם החסימה הנ"ל לא תפגע ביכולת שלו לעבוד עם סים אמריקאי. שאלה נוספת נוגעת לווטסאפ. מניח שנקבל מספר טלפון חדש רק לצורך זה. מבין שזה יהיה המספר שיראו אנשים שאני יוצר אתם קשר בווטסאאפ? חשוב לנו לדעת מראש. תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  3. Started by boss,

איזה חברת מומלץ SIM גלישה בלבד של בלגיה? אם לינק SIM גלישה ותעריפים? תודה

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by rk666,

הקסטה יצאה לדרך, גוגל שיחררה את קוד המקור של הICS! עונת ה-ROMים חוזרת http://www.androidpolice.com/2011/11/14/breaking-android-4-0-1-ice-cream-sandwich-source-is-uploading-to-aosp-now/

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. היי, חשבתי לקנות את אחד הקינדלים (אולי אפילו את הכי זול) בשביל לקרוא איתו חומר טכני שבא בעיקר בפורמט PDF. הבנתי שמהקופסא הוא לא מציג טובPDFים אלא צריך להמיר ל-MOB. עד כמה סביר זה יוצר בהמרה? אם המטרה שלי זה לקרוא חומר טכני באנגלית שבא בד"כ כ-PDF אין קורא הכי מומלץ לי?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  6. שלום לאחרונה התחלתי להתעניין בטאבלטים סיניים וקראתי וחקרתי די הרבה בנושא. תוך כדי נחשפתי גם לעולם הסמארטפונים הסיניים. מה שמוזר לי זה ההבדל בגישה אל שני התחומים: בכל המקומות אומרים שישנם כמה חברות וכמה דגמים של טאבלטים סיניים שבהחלט נותנים פייט לטאבלטים המערביים ועולים רבע מחיר. למרות שהם סיניים הם די מומלצים ובפורומים השונים לא מתייחסים אליהם כזבל מוחלט. ההמלצה בגדול היא לא לקנות כל יצרן עלום שם אבל יש כמה "יהלומים" בתוך הערימה. בעולם הסמארטפונים לא נתקלתי במשהו מקביל. בכל הפורומים מתייחסים לכל הסמארטפונים הסיניים כאל זבל שאסור להתקרב אליו ואין ממש דגמים מומלצים. זה מוזר לי, איך יכול להיות שיש חברות סיניות שיודעות לייצר טאבלטים סבירים ואין כאלו שיודעות לייצר סמארטפונים ס…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by matan13,

מצאתי הרבה סמארטפונים של חברות לא מוכרות, לרוב סיניות, ב-deal extreme וברצוני לרכוש אחד מהם בכדי להתחבר ל-hotmobile בארץ (ז"א שיש צורך בדור 3 ומעלה). המכשיר הזה מצא דווקא חן בעיני : http://dx.com/p/c208-android-2-3-gsm-bar-phone-w-3-5-capacitive-screen-dual-band-wi-fi-and-dual-sim-blue-156269 אני צריך משהו בסיסי. ונראה לי שזה יתן לי מענה מתאים. מה אתם אומרים ? על מה יש לשים לב בקניית מכשירים אלו ?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. שלום חברים, ראיתי שיש כל כך הרבה סוגים של אייפד כיום... איזה אייפד הכי חדש ומומלץ לקנות כיום בסביבות של מחיר 1,500 ש"ח פלוס מינוס? (של apple כמובן)

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by FeedMe,

שלום! ה-H10 היקר שלי חזר מתיקון לא מזמן... עם נסיון הסנכרון הראשון שמתי לב למשהו מוזר: כתוב במפורש שיש רק 445 מגה פנויים על המכשיר מתוך 5 גיגה. בכניסה למכשיר עצמו וגם דרך FILE BROUSER מצויין בפירוש שאין קבצים על המכשיר. רעיונות?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by oz25,

אהלן רציתי לשאול אם קיימת סוללה משודרגת ואמידה יותר לנקסוס 4 מהסוללה הסטנדרטית ?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. [h=1] שלום לכולם , הרבה זמן לא יצא לי לכתוב בפורום... לאחרונה קיבלתי במתנה מלגה דיי מגניבה לקורס מוכר על ידי התמ"ת במכללה חדשה באזור מגורי (פריפריה). המלגה מכסה 100% משווי הקורס (שום קשר לפיקדון) והבחירה הייתה בין פיתוח אפליקציות לאנדרואיד ובדיקת תוכנה. לאחר קבלת החלטה אישית ראשונית פיתוח אפליקציות לאנדרואיד הכי עניין אותי (הייתה אפשרות גם לאייפון) , אני מגיע מרקע של C# ומאוד קורץ לי ללמוד גם JAVA ולדעתי זאת הזדמנות מעולה לקבל בסיס. אני מודע שהקורסים אינם קורסי פלא שהופכים אותך למתכנת על וישר תמצא עבודה, אבל בכל זאת אשמח לקבל חו"ד אודות הקורס אם מישהו עבר אותו. הקורס הנ"ל בהיקף 280 שעות, במהלך 4 חודשים 3 פעמים בשבוע. יש לציין שאני חייל משוחרר בן 22 , הש…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  12. Started by digitalseeker,

אהלן, אתמול הלכתי לרכוש לי אחד אך לא היה במלאי - ואין במלאי בעיר הבירה בכלל גם לא טלפונית שישלחו לי . מה שכן ראיתי את כל המכשירים של הכתומים ועדיין הכי אהבתי את הN97 - רק הדגם בתצוגה ללא עברית במקלדת ותהיתי לעצמי - יש לו אותיות בעברית ?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by D_mon,

אני מעוניין לקנות טאבלט בגודל 10 אינץ בשביל לראות סרטים בעבודה וגלישה באינטרנט (WIFI). דרוש מסך טוב שיריץ סרטים באיכות HD וסוללה טובה. כמו כן שיעבוד חלק. חשבתי על: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10590 יש אפשרות לקנות באילת ב 780 ש"ח תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by esaly,

היי! יש לי בעיה בהתקנת SYGIC על E71... לאחר התקנה אני מריץ ומקבל UNEXPECTED ERROR... מדובר על גירסה Sygic McGuider 7.52 מישהו מכיר? אשמח מאד לעזרה...

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  15. שלום חברים אחרי חפירות עמוקות, מצאתי מכשיר שנראה לי מכל הבחינות - הסמסונג Galaxy S Advanced , בבדיקת חנויות, ראיתי שהוא נמכר ב-eline ב-1538 ש"ח, עם אחריות שלהם http://eline.co.il/aecommerce/c205/148043.php וב-Bug ב-2169 , עם אחריות של סקיילקס שהבנתי שהוא היבואן הרשמי של סמסונג בארץ. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13180 מה דעתכם על המכשיר בכלל ועל החנויות בפרט ? מישהו רכש מ-eline ויכול לתת חוות דעת על החנות ועל השירות שלהם ? איך השירות של סקיילקס ? האם הוא מצדיק הפרש של יותר מ-630 ש"ח במחיר? בנוסף, eline כותבים לגבי עברית: "אנדרואיד 2.3.6 כולל תמיכת עברית (ללא יישור לימין)"[table] [tr] [td]אנדרואיד 2.3.6 כולל עברית מלאה+מקלדת בעברית [/td] [td]([/td] [td]₪99[/…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by spitzi,

היי, הלך לי המסך של Galaxy S3 ממנו הייתי מרוצה מאוד. הלך במובן זה שהוא זוהר באור יקרות וכל הצבעים דהויים. נאמר לי בשתי מעבדות שתיקון יעלה 600 ש"ח, כי החומרה עצמה עולה להם 500 ש"ח. לדעתכם, יש מצב למצוא תיקון ב-400 ש"ח? כי מכשיר חדש עולה רק כ-1100 ש"ח. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. כאילו ברמה תמיכתית מינימלית , SMSים וספר טלפונים..

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  18. שלום, לכבוד היום הולדת שלי כנראה אני אקנה לעצמי את האייפון 3G. רציתי לשאול כמה שאלות: *יש לו GPS כמו שאומרים? ואם כן, האם הוא עובד סבבה בישראל? ומה הפרוצדורה כדי שהוא ייעבוד? *האם אפשר להשתמש במכשיר דרך חברת אורנג'? (כלומר אני קונה אותו ומדבר דרך חברת אורנג') *האם הוא מגיע עם תמיכה לעברית? *האם אפשר להשים רקעים אחרים (כלומר לחבר לו כבל USB למחשב ולהוריד רקעים לצג הראשי)? סליחה אם אלו שאלות מטומטמות. מעולם לא היה לי ובקושי השתמשתי בזה אצל חברים.

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. לאור ההצלחה התודעתית של ה-W200 החדש שלי, הוחלט שאחותי הצעירה תשתדרג אף היא. הדבר הכי משתלם משצאנו כרגע הוא ה-W200 ב-667 שקלים בטיינידיל, אבל המסך גדול לה. היא זקוקה למכשיר עם מסך קטן יותר, רצוי פחות מ-4.5 אינץ'. הדרישות הנוספות הן מצלמה קדמית טובה (פטיש מפגר של מתבגרות כנראה), ורזולוציה של 720P. ישוחקו משחקים קז'ואליים בלבד. סוללה גדולה היא תכונה שמהווה יתרון. חפשנו מכשירים של לנובו, אך הם עולים יותר מ-W200 ונותנים פחות. ואין מסכים קטנים ברזולוציה נורמאלית שמה נשמח להמלצות

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. שלום, חשבתי לרכוש את הG3, אבל בטכל'ס אני לא צריך רזולוציה כלכך גבוהה, במיוחד אם היא מגיעה על חשבון חיי סוללה. מה שחשוב לי: מסך- עד 1920X1080. גודל 5-5.5 ראם- 3GB סוללה חזקה חברה מוכרת עם עדכוני תוכנה זמינים מה יש עוד בשוק ברמת המחיר הזו?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by ofirshmueli,

שלום. אני רוצה לקנות גלקסי חמש ואני לא יודע איפה הכי זול... נ.ב - אם אני קונה בסלקום יש לי אחריות תיקונים או רק אחריות יצרן?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by ofir2000,

קניתי היום טאבלט ASUS TF101 ויש כמה דברים שלא מובנים לי כאשר אני מצלם (תמונות או וידאו) הקבצים נכנסים לי לתיקייה"גלריה" - כעת נניח צילמתי 100 תמונות ואני רוצה להכניס כל 10 קבצים לתיקייה אחת. האם ניתן לעשות זאת דרך הטאבלט או שאני חייב להתחבר למחשב ולעשות את זה? איך אני יוצר תקייה חדשה על הדסק טופ? איך עושים העתק הדבק לקובץ? כאשר אני פותח תיקייה מסויימת אני יכול לסמן את הקובץ ולעשות לו העתק אבל אם אני חוזר לדסק טופ אין לי שום אופציה לבצע הדבק (מה שמקביל לקליק ימני בעכבר)

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by ronbubl,

ישנן המלצות? למיטב הבנתי עליי לדאוג ליציאת 5V 1A כמו המטען הביתי: http://ksp.co.il/?uin=15081 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13125 מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. היי ....רוצה להשתדרג מ S1 (לחוץ כספית כרגע) יש לי הזדמנות לקנות מחבר מכשיר שביקר בקערת המים של כלבו החמוד רמבו ונשלף בהצלחה וחזר לעבוד לאחר יום כאילו לא קרה כלום שווה 1400 ? כבר חצי שנה מאז המקרה ולא קרה כלום הכל עובד פיקס ! בדקתי את המכשיר והכל .... השאלה על קורוזיה ...הרי זה סוג של סרטן כאשר נגעו במכשיר מים ... (יותר נכון המכשיר צלל צלילת 5 כוכבים נהנה טיפה וחזר לפני הים,מת וחזר לחיים אחרי יום ...) כבר חצי שנה מאז עברו והכל עובד פיקס . שווה את ה 300 שקל פחות האילו מאשר ב 1700 לחפש עכשיו מכשיר יד שניה ממוכר זר ? תודה .

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. אין לי קשר נפשי עמוק לא לISO7 ולא לאנדרויד - (סה"כ אותה הגברת בשינוי אדרת עם קצת יותר חופש)

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים