גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
בת זוגי התקשרה לפלאפון להחליף תוכנית שמסתיימת עוד שבועיים. שם שימור לקוחות סיפרו לה שחוק ניתוק זיקה שונה ב-25/1/2012 ומעכשיו הוא חל אך ורק על מכשירים זהים לאלה שנמכרים בחברה. יש לה samsung nexus s. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי שום דבר בקשר לזה. מישהו יודע משהו אחר? נראה לי שזה עוד ניסיון מריחה של שירות לקוחות גרוע.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לרכוש בקרוב iPhone דרך eBay והייתי שמח אם אנשים שהתנסו בזה יוכלו לתת קצת טיפים בכל הנוגע לביטוח בארץ (הבנתי שיש בעיה כלשהי), מכס שמשלמים על המכשיר ועוד כל מידע שיכול להיות רלוונטי. תודה מראש, עומר.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי אייפון 4 בן שנה וחצי בערך, שנקנה בארה"ב עם נעילה ל at&t. הגירסה שהוא מריץ היא 5.1, עם baseband 2.10.4 (בנתיים לא jailbroken) עד אתמול, הייתי מנוי בסלקום ולא הייתה שום בעייה מיוחדת - פתחתי את המכשיר עם gevey sim ב4.5$ מדיל אקסטרים, ולא הייתה בעייה לקבל/ להוציא שיחות. אתמול עברתי לרמי לוי (כי העלות לדקה היא שליש מהעלות בסלקום..), ומאז אין לי אפשרות להוציא/ לקבל שיחות. אני כרגע על טלפון נוקיה מצ'וקמק. מישהו הצליח להפעיל אייפון על הרשת של רמי לוי? אם כן, איך? מה פספסתי? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, כבר הרבה זמן שאני מחכה להכרזה, רציתי לקנות את ה-M8 אבל אמרתי שאני יחכה קצת, ידעתי שלא יהיו שיפורים משמועתיים, אבל החידושים הקיימים מספיקים לי וזה הטלפון הבא שאני רוצה לקנות. עכשיו, ראיתי את ההכרזה, אבל אני לא יודע אם הוא יצא כבר בעולם ומה יהיו המחירים שלו.. אשמח אם יש מישהו שמבין ב-HTC בפרט שיוכל לתת לי קצת פרטים תודה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש רדיו נייד או זעיר או נגן MP3 שיש בו רדיו אבל משהו זול .....או מישהו שקנה נגן משוכלל יותר ומוכר את שלו במחיר לא גבוה (כי אין לי צורך בMP3 רק באפשרות של הרדיו) תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נתחיל מזה, רק נוקיה, התקציב הוא באיזור ה2000 פחות או יותר אם יש צורך להשלים קצת כלפי מעלה אין בעיה. חשבתי על נוקיה N85, חשוב לי שאני אוכל לשמוע מוזיקה כמו שצריך (חיבור רגיל לאוזניות, לא החיבור המעצבן הייעודי לאוזניות של יצרן הטלפון), WIFI, מצלמה חמודה לא יכולה להזיק, אך גם לא כ"כ חשובה, ואני לא ממש בקטע של מגע, אבל אני פתוח לאופציות. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. על איזה נגן MP4 אתה ממליצים? אני רוצה משהו עד 300 ש"ח בערך. רציתי לדעת על מה אתם ממליצים ולמה, אשמח אם תציגו לי שם מלא ואם אפשר גם אתר באינטרנט שמוכר את הנגן הזה. דרך אגב, מה אתם אומרים על הנגן הבא: http://www.getit.co.il/Group/31704/#description תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בהמשך לדיון כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=485310.msg4164113#msg4164113 כל עזרה או בעיקר עצה ממי שעבר את העניין בעצמו תתקבלנה בברכה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחי בצרפת וקונה לעצנו את ה s4 mini ב 900 שקל, שאל אם אני מעוניין גם, בדקתי קצת וראיתי שיצא ה MOTO G המשופר, ושהוא בערך באותו מחיר, יש קונצנזוס מי עדיף? מה היתרונות והחסרונות של כל אחד (אני יודע שלמוטו מצלמה גרועה...) שניהם 8 ג'יגה אני מניח. צריך להחזיר לו תשובה עד הבוקר
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כמה שנים, באנדרואיד החליטו לחסום את אפשרות הקלטת שיחות הטלפון, ומאז, כל גרסא של אנדרואיד שיצאה, לא איפשרה זו. לאחר מכן היו דיבורים על כך שיש סיכוי שזה יחזור, בגלל שמצאו API שמממש את זה באחת הגרסאות האחרונות של אנדרואיד. בקיצור ולעניין: רציתי לשאול: כיום ב-2024, אם מסתכלים על Android ועל iOS בגרסאות האחרונות, האם ניתן סוףסוף להקליט שיחות? הפיצ'ר הזה מאד חשוב לי. תודה
-
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום. אתם בטח כולכם כבר שמעתם שבארה"ב ומקומות אחרים שווק הגלקסי עם 2 גיגה RAM במקום 1. רציתי לדעת אם פה בארץ יש מקום שגם מוכר אותו עם 2 גיגה ואם הוא נותן אחריות יצרן עליו. תודה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כל הN96-ים שיש באיביי אמיתיים או חיקויים? יש שם מלא ובמחיר ממש נמוך! הפלאפון בכלל אמור לצאת רק עוד 3 חודשים בערך... איך עובד המכס בארץ לגבי הזמנות מחו"ל? הזמנתי כמה פעמים דברים מאיביי ואמאזון ושילמתי מכס רק פעם אחת. זה רנדומלי? ומה הסכום שמשלמים? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחר צהריים טובים לכולם הסלולר שלי N95 סיים את חייו הלילה (אחרי הרבה שנים) , והחלטתי לקנות סוף סוף סמראטפון. לפני כמה חודשים החזקתי במכשיר - Alcatel One Touch 918 שהיה נוראי (הוא נגנב אחרי שבועיים למזלי הרב). אומנם הוא עלה 600 ש"ח , אבל הוא היה מאוד מאוד איטי (גם לאפליקציות סבירות -WAZE לדוג) , נוחות מינ' (קריאת דפי אינטרנט לדוג) , וכמובן הרבה מאוד באגים . הדרישות שלי הם סבירות - סמארטפון שיעלה אפליקציות בינוניות - וייז , ואטסאפ , משחקים סבירים (לא שיא הטכנולוגיה) , שירגיש טיפה "יוקרתי" , מהמכשיר שהחזקתי (ALCATEL) , אני מתכוון שיהיה קצת דק , אולי שיהיה עם מסך קצת יותר טוב (הדגשתי באיזה מכשירים השתמשתי , בלשון המעטה לא שיא הטכנולוגיה). וכמובן אני מעדיף במחיר סביר ( בכול זאת…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום למבינים ! אני בעלת אייפון 4S כבר 3 שנים (מאוד מרוצה ממנו למרות ),ומגיע הזמן להתחדש ! אני מתלבטת מה כדאי לקנות LG G4 או גלאקסי האדג' (מה הבדל בכלל להאדג' ל6 אס )? תרגישו חופשי,חוות דעת עוזרת ! רק הכנות,וכל האמת. תודה ובברכה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מ95 והיה לי ערכת נושא של סלקום שאיתה בא שומר מסך שכל פעם שלא משתמשים בטלפון יש אותו החלפתי ערכת נושא אבל השומר מסך נשאר עדיין. איך אני יכול לבטל אותו או להחליף אותו?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הזמנתי NOOK מאמזון והוא מגיע עם מערכת הפעלה מבוססת אנדרויד אך מנוונת (ה NOOK הוא בעצם ספר אלקטרוני). מצאתי מספר אפשרויות להחליף את מערכת הפעלה שלו לאנדרויד מלא אך אני לא מבין מה ההבדלים בן השתיים. - CM 10 Jelly Bean -Android 4.4 KitKat מה עדיף?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
משהוא מכיר טאבלט ש GPS שיעבוד כמו מכשיר GPS בלי אינטרנט שינווט אותי ברכב ושלא יאחר שיודיע לפני כל פנייה מהיר כי יש מכשירי GPS שמאחרים בלי תקיעות ועוד דבר שיהיה תמיכה ברשת סלולרית המחיר לא רלוונטי תודה מראש ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
יש כיום הרבה רכיבים כמו מצלמות סטילס , גו-פרו שיש להם אפליקציות אנדרואיד שמאפשרות תיקשורת ואף שליטה ישירה באמצעות wifi או BT של סמארטפונים וטאבלטים מבוססי אנדרואיד .אולם משום מה אין כמעט רכיבים חדשים שהם בעלי תמיכה בטאבלטים מבוססי חלונות וזאת למרות שגם הטאבלטים החדשים תומכים בתקנים האחרונים של תיקשורת אלחוטית כמו BT version 4 ,WIFI .אני זקוק לאמייולטור טוב שיכול לרוץ הייטב על טאבלט windows עם מעבד אטום חלש .על מה אתם ממליצים מניסיון ?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תומכת עברית, ליצירה, עריכה וקריאה של קבצים. רצוי חינמית ואם לא- אז בתשלום וגם שתהיה דרך לקרוא/לערוך את הקבצים עם מיקרוסופט אופיס על מחשב PC תודה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מפתחת השבבים הטאיוואנית לא נחה לרגע, ומתכוננת להשקתו הרשמית של שבב ה-Helio X20 אשר יהיה הראשון בעולם בעל עשר ליבות עיבוד - ויכולות מתקדמות נוספות, שאמורות לאיים אפילו על ה-Snapdragon 810 של קוואלקום לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a9%d7%91%d7%91-%d7%a2%d7%a9%d7%a8-%d7%94%d7%9c%d7%99%d7%91%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-mediatek-%d7%94%d7%a4%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%98%d7%9b%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%a0%d7%97%d7%a9/
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברים לאחרונה קניתי קינדל ואני ממש ממש מרוצה ממנו, באמת המחיר ממש לא בשמיים והמכשיר פשוט עובד טוב וממש נח לקריאה. הדבר היחיד שחסר לי זה תמיכה בעברית, אני יודע שאין תמיכה רשמית, אבל רציתי לדעת אם מישהו במקרה מכיר דרך כלשהי לקבל תמיכה בעברית? הבנתי שאם אני פשוט מעלה למכשיר קובץ PDF בלי המרה, אז אני אראה עברית, אבל הבנתי שלראות PDF בלי המרה זה ממש לא נח... האם יש עוד אלטרנטיבות? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%97%d7%9c%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%91-280-%d7%a9%d7%97/
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני מחפש נגן MP3 שיתאים לריצה. אם אפשר שלא יעבור את ה-300 או 400 שקל. לפחות 2GB זיכרון ואם אפשר שיגיע עם אוזניות טובות לריצה (לא נופלות, לא מחממות מידי). מעדיף משהו שאפשר לקנות בבאר שבע. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה, לפני זמן מה עשיתי הזמנה מוקדמת של ה aiki5 מבאג. ואז התחלתי כמו תמיד לחפש משהו טוב יותר. מצאתי את הדבר המושלם: XIAOMI M2 Quad core http://www.aliexpress.com/item/XIAOMI-M2-Quad-core-Android-4-1-MIUI-1-5G-CPU-4-3-IPS-1280-x720/674349160.html הוא חזק יותר יפה יותר מעניין יותר וכו, ממה שמצאתי באינטרנט מחיר שלו היה אמור להיות 350 דולר פלוס מינוס, בפועל לא מצאתי מי שמוחר ב 450 (כולל משלוח) שתכלס לא כל כך רע. אז להלן כמה שאלות, 1) מאיפה אני יכול לקנות את הxiaomi בפחות מ400 דולר אם יש מקום כזה בכלל ? 2) שווה לי בכלל לקנות אותו ב450 ולא את הaiki ? יש משהו שאני לא יודע על המכשיר? 3) אותה שאלה לגבי ה aiki, הוא לא מכשיר מושלם, אבל הוא זול יחסית, שורה תחתונה מה עדיף? . תודה…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל יש לי חבר טוב שמעוניין לקנות טאבלט הטאבלט נועד בעיקר כדי להעביר את הזמן בנסיעות ברכבת (ב"ש-ת"א) השימוש העיקרי הוא לצרכי עבודה - אינטרנט, מיילים וכתיבה ועריכה של מסמכים (אופיס) בנוסף גם קצת משחקים במידת האפשר הוא הבין ממספר אנשים שה IPAD לא יענה על צרכיו ושגם בענייני עריכה וכתיבת מסמכים התמיכה בעיברית היא בעייתי ביותר הוא מבקש המלצה על הטאבלט של חברת Archos 101 האם זו חברה אמינה? האם הטאבלט הזה עונה על הצרכים שלו? מצורף קישור של המוצר בבאג http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10121&perur=2&t=1&c=613 אשמח מאוד לכל מי שיוכל לעזור!! אין לנו הרבה ידע בתחום של הטאבלטים ואנחנו לא רוצים לקנות IPAD רק בגלל שזה IPAD תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-