גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
אשמח לקבל את עזרתכם אם תוכלו להמליץ על חנות במיאמי לקנית טאבלט טוב במחיר עודפים
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש טלפון נייד פשוט שיחליף את הנוקיה הנוכחי שלי שמת אחרי קרוב ל7 שנות שימוש. אני לא מעוניין בכל הצעצועים החדשים. מה שאני רוצה זה טלפון חזק שיחזיק מעמד עם יכולת לשלוח SMS וחיי בטריה ארוכים. לא צריך אינטרנט / תוכנות / כל דבר אחר. כמו כן אני מעדיף שהקרינה שלו תהיה נמוכה, אבל זה פחות חשוב. מה אתם יכולים להמליץ לי? האם יש בכלל נייד כזה בשוק או שאני צריך להתחיל לחפש אחרי נוקיה ישנים מיד שניה? תודה דב
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים, ראיתי שיש כל כך הרבה סוגים של אייפד כיום... איזה אייפד הכי חדש ומומלץ לקנות כיום בסביבות של מחיר 1,500 ש"ח פלוס מינוס? (של apple כמובן)
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מכשיר סלולרי עבור אחותי, לא בדיוק משנה לנו מאיפה לקנות (אם זה ממפעילה אז היא ברשת סלקום, בגדול מעדיפים לקנות בחוץ כדי לא להתחייב ל 36 תשלומים) הדרישות שלה זה: מצלמה סבירה+ נגן MP3 רדיו WIFI (לא חובה אבל מאד מאד רצוי) מצלמה קדמית לטובת שיחות וידאו ושלמכשיר תיהיה תחושה סולידית קניתי לה E52 ישירות מיורוקום, לאחר סאגה של 6 שליחות לקבלת שירות תוך חודש ביצענו ביטול עסקה לאחר שמהתשובות של יורוקום השתמע שהחלפת מכשיר לא תפתור את הבעיות (כנראה משהו דפוק בתכנון) הצעתי לה את ה N82, היא לא התלהבה במיוחד מהעובי שלו והכפתורים הקטנים שלו פוסלים אותו מבחינתה... כרגע היא שוקלת סוני-אריקסון C902... יש למישהו דיעה עליו? יש לכם דיעות/המלצות למכשירים אחרים?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חפשו בגוגל: "firefds מפסיק את פעילותו" לפי הבנתי, סאני טוענת שיש קוד שלה בכל רום של סמסונג (גם באנגלית) ולכן גם תרגום מאפס מפר זכויות יוצרים שלה. בפעם הקודמת, תגובה נזעמת וסיקור נרחב של המקרה הורידו אותם מהעץ, אנא עזרו להפיץ זאת ולגנות את ההחלטה בדף הפייסבוק של סמסונג ישראל ובכל ערוץ אחר בו תמצאו לנכון.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים אחרי חפירות עמוקות, מצאתי מכשיר שנראה לי מכל הבחינות - הסמסונג Galaxy S Advanced , בבדיקת חנויות, ראיתי שהוא נמכר ב-eline ב-1538 ש"ח, עם אחריות שלהם http://eline.co.il/aecommerce/c205/148043.php וב-Bug ב-2169 , עם אחריות של סקיילקס שהבנתי שהוא היבואן הרשמי של סמסונג בארץ. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13180 מה דעתכם על המכשיר בכלל ועל החנויות בפרט ? מישהו רכש מ-eline ויכול לתת חוות דעת על החנות ועל השירות שלהם ? איך השירות של סקיילקס ? האם הוא מצדיק הפרש של יותר מ-630 ש"ח במחיר? בנוסף, eline כותבים לגבי עברית: "אנדרואיד 2.3.6 כולל תמיכת עברית (ללא יישור לימין)"[table] [tr] [td]אנדרואיד 2.3.6 כולל עברית מלאה+מקלדת בעברית [/td] [td]([/td] [td]₪99[/…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כאילו ברמה תמיכתית מינימלית , SMSים וספר טלפונים..
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טאבלט בגודל 10 אינץ בשביל לראות סרטים בעבודה וגלישה באינטרנט (WIFI). דרוש מסך טוב שיריץ סרטים באיכות HD וסוללה טובה. כמו כן שיעבוד חלק. חשבתי על: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10590 יש אפשרות לקנות באילת ב 780 ש"ח תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כלומר יש לי אפשרות בפלאפון בהגדרות של החיבורים לעשות שזה יתחבר רק דרך WAP GATEAWAY ז"א שככה אני לא מסוגל להכנס לאינטרנט שלסלקום?
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מממ לא הכי חשובות תכונות הMP4.. הוא הולך לשמש לאודיו נטו. הדבר הכי חשוב מלבד הנפח זה העיצוב והגודל של המכשיר. הרבה זמן לא התעדכנתי בתחום, אבל נראה לי שהנאנו גירסא2 יכול להיות די נחמד... מה אתם אומרים?
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לרכוש סלולרי חדש. ההתלבטות שלי היא בין הHTC ONE M8 לבין נקסוס 5. אני מחפש פלאפון מהיר וחזק ולא פחות חשוב סוללה שנשארת לאורך זמן. הדבר היחידי שמפריע לי זה האם גרסת הHTC לא מכבידה על המכשיר לאורך זמן? בנקסוס המערכת נקייה והבנתי שעובדת מהר וטוב. בכל מקרה מאוד קורץ לי הHTC מביקורות שונות ברשת אך שוב עניין מהירות המכשיר לאורך זמן גורמת לי להתלבט. אשמח לתגובתכם.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני מאוד אשמח לקבל המלצות לסמארטפון דואל סים בתקציב של עד 1,300 ש"ח. במידה והמכשיר מחו"ל אז התקציב של 1300 צריך לכלול בתוכו את המיסים. חשוב שיהיה מסך בגודל "5 לפחות. תודה לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש לרכוש לבת זוג שלי מכשיר חדש ליומלדת באיזור ה 1000-1300 ש"ח, ויש העדפה חזקה לרכישה מ KSP כי זה מאוד נגיש לי. היום יש לה גלקסי 5 מיני שהתחיל כבר לעשות בעיות. אני לא מעוניין מבחינה טכנית במשהו נחות מזה, ההיפך אני מחפש לשדרג אותה. בגדול אין העדפה למשהו מסוים.. אנדרואיד זה משהו שרשמתי מאחר ואני אישית משתמש באייפון וזה לא משהו שהיא תרצה, הגלקסי הנוכחי והקודם שלה הרבה יותר נוחים לה מבחינת שימוש שוטף. היא משתמשת די קבוע יום-יום במכשיר.. גם לעבודה וגם שעשועים ( אינסטגרם, פייסבוק וכו' ). אז בגדול אני מחפש לשדרג לה את הגלקסי 5 מיני וחשוב לי שיהיה לה מסך די איכותי, מכשיר מבוסס אנדרואיד ואם זה אפשרי - שיהיה במלאי של KS…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טלפון יד שניה שיוכל גם לשמש כראוטר למחשב הנייד. נאמר לי שרק מגרסת אנדרואיד 2.3 ומעלה ניתן להפעיל את הנקודה החמה. האם נקודה חמה זה WIFI-שידור אנטרנט מהטלפון למחשב כמו ראוטר?? סליחה על הבורות. לא מכיר את המושגים.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך הנגן הזה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3081&main=1 האם הוא גנרי? האם יש בתקציבו משו יותר מישתלם 2 גיגה תודה
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי ....רוצה להשתדרג מ S1 (לחוץ כספית כרגע) יש לי הזדמנות לקנות מחבר מכשיר שביקר בקערת המים של כלבו החמוד רמבו ונשלף בהצלחה וחזר לעבוד לאחר יום כאילו לא קרה כלום שווה 1400 ? כבר חצי שנה מאז המקרה ולא קרה כלום הכל עובד פיקס ! בדקתי את המכשיר והכל .... השאלה על קורוזיה ...הרי זה סוג של סרטן כאשר נגעו במכשיר מים ... (יותר נכון המכשיר צלל צלילת 5 כוכבים נהנה טיפה וחזר לפני הים,מת וחזר לחיים אחרי יום ...) כבר חצי שנה מאז עברו והכל עובד פיקס . שווה את ה 300 שקל פחות האילו מאשר ב 1700 לחפש עכשיו מכשיר יד שניה ממוכר זר ? תודה .
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המליצו לי לשדרג את גרסת האנדרואיד בגלקסי אס שלי מ-2.2 ל-2.3 באחד ממרכזי השירות של פלאפון. האם שדרוג הגרסא מאפס את המכשיר מבחינת הגדרות? ומה לגבי כל האפליקציות?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי לכולם, מעוניין לרכוש Fossil gen5 או Skagen flaster2 אני יודע שהמערכת הפעלה לא תומכת בעברית... אבל האם ההודעות או הנוטיפיקציות לפחות יוצגו לי בעברית, או שמה שיקרה זה שיהיה לי ג'יבריש או מלא סימני שאלה במקום... תודה רבה לעוזרים! בנוסף אשמח עם למישהו יש חוות דעת או המלצה על השעונים שרשמתי.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי. לאחרונה שמתי לב לתופעה הבאה: איכות המיקרופון של מכשירי סמסונג הרבה יותר ירודה מאיכות המיקרופון במכשירים אחרים. נתחיל בזה שלי יש גלאקסי 1, וכאשר אני נמצא במקום לא שקט גלמרי, כמו רחוב או אוטובוס, אני פשוט לא מסוגל לבצע שיחה בלי לשמוע אין ספור תלונות על כך שכמעט ולא מצליחים לשמוע אותי. כאשר אני נמצא בבית או מקום שקט ומישהו מתקשר אלי ממכשיר של סמסונג, אני יכול בקלות לשים לב לכך : הקול שלו נשמע עמום ומרוחק, ולפעמים אני נאצל לבקש מאותו אדם לחזור על דבריו. אני שמתי לב לתופעה הזו בכל מכשיר סמסונג שאי פעם דיברתי איתו, וזה כולל מכשיר פשוט מאוד של סמסונג שייצא בשנת 2003, מכשירי samsung gio, גלאקסי 1 וגלאקסי 2. עוד לא ניסיתי לדבר עם מישהו שיש לו גלאקסי 3. כאשר מתקשרים אלי ממכשיר…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בזמן האחרון מפרסמים צמיד bioguard x שאמור לעזור בהגנה על קרינה .. http://www.bioguardx.com/ http://www.facebook.com/BioguardX לי זה נשמע כמו חרטא שמוכרים לפרנואידים- אבל מה אני מבין?! אז פתחתי את הפורום הזה כדי לברר אם זה באמת עוזר או לא..
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חיפשתי ולא מצאתי את התשובה. אני יודע שלמכשירי SANSA של SANDISK אין תמיכה בתיקיות ולכן רציתי מכשיר אחר זול ואיכותי, ואמרו לי שכדאי את ה-T30. כמו כן אם מישהו רוצה לכתוב מה יתרונות / חסרונות שלו אני אשמח תודה
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איפה אני יכול לקנות מטען לבטריות של GP שמטעין ברבע שעה?(יש מטען כזה)
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש אחד משני המכשירים האלו (כנראה ה-ug802) מישהו יודע לספר על תקלות או בעיות מוכרות בהם?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה, אני יודע שיש מספר רומים וכולם אוהבים להתווכח מי הכי הכי טוב, אבל אני בחור פשוט והדרישות שלי פשוטות- כדלקמן- יציבות דבר ראשון, מעדיף רום בלי תוספות מיוחדות שיעבוד בלי לעצור לנוח מדי פעם על פני משהו מלא פיצ'רים שצריך לרסט פעמיים בשבוע. חיי סוללה דבר שני. חשוב שלרום יהיה ניהול סוללה מוצלח. תמיכה בעברית כמובן, בלי התעסקות מציקה (עדיף ישר מההתקנה, אבל אני לא מעודכן בזה, אם ההתעסקות פשוטה אז אשמח להמלצה יחד עם מדריך מעודכן להתקנה של השפה). תודה רבה, בז'נגלו.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע דיברתי עם נציג של אורנג והוא אמר לי שלא יהיה עידכון לרייזר דרך המפעילות... האם מישהו יודע איך אפשר לקבל את העידכון ota בכל את ואם זה בכלל קשור לחברת סלולר?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-