גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
יש תוכנה שמאפשרת לשלוח ולקבל פקסים? ואני לא מדבר על תוכנה שמחוברת לאיזה שצריך לעלות אליו קבצים. הרי, להקליט שיחה אין בעיה, לפענח גם צריך להיות אלגוריתם פשוט. ולשלוח בכלל נשמע לי קל, אז איך אני לא מוצא משהו כזה?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין להביא טלפון מארה"ב כרגע מדברים איתי על הטלפון שבכותרת.. ויש לי כמה שאלות 1. האם דגם כזה בכלל קיים? אני לא מוצא אותו באף אתר.. רק את ה hd2 הרגיל.. 2. מה צריך לעשות כדי שהוא יעבוד בארץ? סים וכאלה? 3. אני בפלאפון, האם יהיו בעיות קליטה וכדומה? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאור ההצלחה התודעתית של ה-W200 החדש שלי, הוחלט שאחותי הצעירה תשתדרג אף היא. הדבר הכי משתלם משצאנו כרגע הוא ה-W200 ב-667 שקלים בטיינידיל, אבל המסך גדול לה. היא זקוקה למכשיר עם מסך קטן יותר, רצוי פחות מ-4.5 אינץ'. הדרישות הנוספות הן מצלמה קדמית טובה (פטיש מפגר של מתבגרות כנראה), ורזולוציה של 720P. ישוחקו משחקים קז'ואליים בלבד. סוללה גדולה היא תכונה שמהווה יתרון. חפשנו מכשירים של לנובו, אך הם עולים יותר מ-W200 ונותנים פחות. ואין מסכים קטנים ברזולוציה נורמאלית שמה נשמח להמלצות
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים, ראיתי שיש כל כך הרבה סוגים של אייפד כיום... איזה אייפד הכי חדש ומומלץ לקנות כיום בסביבות של מחיר 1,500 ש"ח פלוס מינוס? (של apple כמובן)
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, חשבתי לרכוש את הG3, אבל בטכל'ס אני לא צריך רזולוציה כלכך גבוהה, במיוחד אם היא מגיעה על חשבון חיי סוללה. מה שחשוב לי: מסך- עד 1920X1080. גודל 5-5.5 ראם- 3GB סוללה חזקה חברה מוכרת עם עדכוני תוכנה זמינים מה יש עוד בשוק ברמת המחיר הזו?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי אייפון 4 בן שנה וחצי בערך, שנקנה בארה"ב עם נעילה ל at&t. הגירסה שהוא מריץ היא 5.1, עם baseband 2.10.4 (בנתיים לא jailbroken) עד אתמול, הייתי מנוי בסלקום ולא הייתה שום בעייה מיוחדת - פתחתי את המכשיר עם gevey sim ב4.5$ מדיל אקסטרים, ולא הייתה בעייה לקבל/ להוציא שיחות. אתמול עברתי לרמי לוי (כי העלות לדקה היא שליש מהעלות בסלקום..), ומאז אין לי אפשרות להוציא/ לקבל שיחות. אני כרגע על טלפון נוקיה מצ'וקמק. מישהו הצליח להפעיל אייפון על הרשת של רמי לוי? אם כן, איך? מה פספסתי? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות גלקסי חמש ואני לא יודע איפה הכי זול... נ.ב - אם אני קונה בסלקום יש לי אחריות תיקונים או רק אחריות יצרן?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות גלקסי 2 מחנות פרטית, אני בחברת אוראנג, מה צריך לדעת לפני הקנייה? ואם יש המלצה לחנות טובה באיזור המרכז?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יווווווווווווו אני לא מרמין אחי הגדול קיבל את האייפון שלו כולי אכול קנאה עוד לא ראיתי את המכשיר אבל הוא סיפר לי שרטוב לו בתחתונים.אומר שזה מכשיר מטורף בנוסף יש לו רשת אלחוטית בבית ואני כולי אכול קנאה. הוא קנה אותו פרוץ עם עיברית ב 2600 שקל 8 גיגה אני מקבל את שלי מארצות הברית ביום רביעי הבא 16 גיגה ב 1950 שקלֱֱֱ יש מישהו פה עם אייפון שיכול לומר איך המכשיר???
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אין לי קשר נפשי עמוק לא לISO7 ולא לאנדרויד - (סה"כ אותה הגברת בשינוי אדרת עם קצת יותר חופש)
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך נראה ה-Apple A10X שמפעיל את מכשירי ה-iPad החדשים ומצעיד את אפל אל עידן שבבי ה-10 ננומטר במבט מקרוב? התשובות בפנים לכתבה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן אני מחפש לרכוש לבת זוג שלי מכשיר חדש ליומלדת באיזור ה 1000-1300 ש"ח, ויש העדפה חזקה לרכישה מ KSP כי זה מאוד נגיש לי. היום יש לה גלקסי 5 מיני שהתחיל כבר לעשות בעיות. אני לא מעוניין מבחינה טכנית במשהו נחות מזה, ההיפך אני מחפש לשדרג אותה. בגדול אין העדפה למשהו מסוים.. אנדרואיד זה משהו שרשמתי מאחר ואני אישית משתמש באייפון וזה לא משהו שהיא תרצה, הגלקסי הנוכחי והקודם שלה הרבה יותר נוחים לה מבחינת שימוש שוטף. היא משתמשת די קבוע יום-יום במכשיר.. גם לעבודה וגם שעשועים ( אינסטגרם, פייסבוק וכו' ). אז בגדול אני מחפש לשדרג לה את הגלקסי 5 מיני וחשוב לי שיהיה לה מסך די איכותי, מכשיר מבוסס אנדרואיד ואם זה אפשרי - שיהיה במלאי של KS…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים אחרי חפירות עמוקות, מצאתי מכשיר שנראה לי מכל הבחינות - הסמסונג Galaxy S Advanced , בבדיקת חנויות, ראיתי שהוא נמכר ב-eline ב-1538 ש"ח, עם אחריות שלהם http://eline.co.il/aecommerce/c205/148043.php וב-Bug ב-2169 , עם אחריות של סקיילקס שהבנתי שהוא היבואן הרשמי של סמסונג בארץ. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13180 מה דעתכם על המכשיר בכלל ועל החנויות בפרט ? מישהו רכש מ-eline ויכול לתת חוות דעת על החנות ועל השירות שלהם ? איך השירות של סקיילקס ? האם הוא מצדיק הפרש של יותר מ-630 ש"ח במחיר? בנוסף, eline כותבים לגבי עברית: "אנדרואיד 2.3.6 כולל תמיכת עברית (ללא יישור לימין)"[table] [tr] [td]אנדרואיד 2.3.6 כולל עברית מלאה+מקלדת בעברית [/td] [td]([/td] [td]₪99[/…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ב3100 שלי הייתה אפשרות לימי הולדת. כותבים מתי האיש נולד ואז ביום הולדת שלו, הטלפון מתריע ואומר שיש לו יום הולדת ובן כמה האיש. איך עושים זאת ב6680? האם יש תוכנה או משהו כזה?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי לא הבנתי מה זה בידיוק עושה האם אפשר לשלוט איתו בשני מסכים שמחוברים על מחשב אחד או שאפשר לפצל את המחשב ולשים עוד מסך ומקלדת והשתמש בו במחשב שני בו זמנית? http://www.overstock.com/Electronics/Portable-2-port-KVM-Switch-Box-with-Cables/1552978/product.html תודה מראש~!
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טאבלט בגודל 10 אינץ בשביל לראות סרטים בעבודה וגלישה באינטרנט (WIFI). דרוש מסך טוב שיריץ סרטים באיכות HD וסוללה טובה. כמו כן שיעבוד חלק. חשבתי על: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10590 יש אפשרות לקנות באילת ב 780 ש"ח תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כותרת
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אשמח לקבל את עזרתכם אם תוכלו להמליץ על חנות במיאמי לקנית טאבלט טוב במחיר עודפים
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בנוגע לרכישת נגן. האם כדאי לי לקנות אייפוד 4 8 או 32 GB או נגן של ZUNE. מדובר על הנגן הזה: http://www.amazon.com/Zune-Video-MP3-Player-Black/dp/B002JPITXY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1291054101&sr=8-1 את הZUNE ראיתי וממש אהבתי ואשמח אם מישהו יוכל לפרט לי יותר במדויק פיצ'רים ותכונות שלו בהשוואה לאייפוד 4 כי לא יצא לי יותר מדי לחקור אותו. בנוסף גם את האייפוד החדש לא יצא לי לראות ואשמח לדעת איזה שיפורים יש מגרסאות קודמות.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי! יש לי בעיה בהתקנת SYGIC על E71... לאחר התקנה אני מריץ ומקבל UNEXPECTED ERROR... מדובר על גירסה Sygic McGuider 7.52 מישהו מכיר? אשמח מאד לעזרה...
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות נגן MP3 ואוזניות עד 400 שקל לשניהם. מכיוון שעיקר השימוש יהיה ריצות אני צריך נגן עם תפס ליד/קליפס ואוזניות שיושבות טוב על האוזן. חשבתי על הSansa Clip 2GB בגלל הקליפס והאיכות הטובה ועל Sennheiser CX300 בגלל שהן יושבות טוב באוזן עם האטמים ולפי מה שהבנתי יש להן גם איכות מצויינת. הבחירה שלי טובה או שיש לכם משהו יותר יעיל וטוב להציע בגדר המחיר שלי?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כאילו ברמה תמיכתית מינימלית , SMSים וספר טלפונים..
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ניסיתי להכנס לאתר sports.walla.co.il בספארי, עד עכשיו זה עבד מצוין, מאתמול בבוקר, זה לא מעלה לי את האתר הוא רושם לי SAFARI אינו יכול לפתוח עמוד זה עקב ריבוי הפניות ...ניסיתי איפוס הגדרות של הסטוריה וקוקיז, מחקתי את האתר מהפייבוריטס, עשיתי כיבוי והדלקה לאייפון, עשיתי HARD RESET, עשיתי איפוס להגדרות רשת, מחקתי נתוני אינטרנט, ומה לא? לפני שאני מנסה RESTORE וגם אני לא בטוח שזה יעבוד, אבל אולי רק יקלקל לי את האייפון(כי זה ימחוק לי את הCLASH OF CLANS) מישהו נתקל בזה.? עשיתי חיפוש בגוגל גם באנגלית, לא מצאתי עוד פתרון, הם רושמים לעשות RESET לSAFARI, אבל איך עושים בכלל חוץ ממה שכבר עשיתי? לא נתקלתי בתופעה מוזרה כזו, בהתחלה זה לא היה עובד גם לwww.walla.co.il אבל מהבוקר זה …
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש נגן קומפקטי שלא אצטרך לתקוע במחשב/קיר כדי לקבל כמה שעות של ניגון, אלא שיעבוד על סוללה רגילה, שיהיה לו איכות שמע כמה שיותר טובה וזהו בערך... בדקתי כבר והG3 לא מיובא ע"י היבואן, וה"מחליף" שלו הוא עוד MP3 עם סוללת ליטיום מעצבנת..תודה על העזרה
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את הדגם הזה, הוא נראה בגודל המתאים לי, עונה על הצרכים ומעוצב יפה (-: שתי שאלות: עברתי לא מזמן לגולן טלקום, העניין הוא שאני רואה שמוכרים את הדגם st25i, שזה דגם שאינו תומך בתדר 850 בדור 3. 1. האם לדעתכם עדיף לחכות ולמצוא חנות שתמכור את הדגם st25a שתומך ב850 ? (שנראה שימושי בארץ) 2. האם עקב החוק החדש אני יכול לדעת כמה מיסים אשלם אם אזמין את המכשיר לדוגמא מפה: http://www.clove.co.uk/sony-xperia-u-black (המחיר שם הוא כ 1050 ש"ח לא כולל מיסים ומשלוח תודה מראש נתנאל
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-