עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by manticore,

כל הN96-ים שיש באיביי אמיתיים או חיקויים? יש שם מלא ובמחיר ממש נמוך! הפלאפון בכלל אמור לצאת רק עוד 3 חודשים בערך... איך עובד המכס בארץ לגבי הזמנות מחו"ל? הזמנתי כמה פעמים דברים מאיביי ואמאזון ושילמתי מכס רק פעם אחת. זה רנדומלי? ומה הסכום שמשלמים? תודה.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. אני קונה נגן חדש, סוף סוף. ובגלל שכנראה הוא ישמש אותי לעוד הרבה זמן, אני צריך אחד טוב... הדרישות שלי: -זמן סוללה ארוך למוזיקה (לסרטים זה לא ממש משנה, כי אני אראה רק קליפים). -איכות שמע טובה+, בלי הפרעות... -איכות וידאו טובה. למרות שאראה רק קליפים, הם עדיין צריכים להיות באיכות נורמלית. \= -ממשק נוח. -סידור לפי תיקיות. -הגודל לא ממש משנה, אבל אני לא רוצה לסחוב בלטה בכיס. -תומך בפורמטים רבים, שאני לא אצטרך להמיר כל פעם. -אמין. לא ממש בא לי שהוא יתקע פעם בחודש... -שיהיה לו נרתיק נוח. חשוב מאוד. רצוי לציין שאני קונה את גרסת ה-30 GB של אחד משניהם. התקציב לא חשוב. אשמח לשמוע דעות. לא רק "קנה את ההוא כי הוא יותר טוב"... תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. היי, אני מחפש נגן MP3 שיתאים לריצה. אם אפשר שלא יעבור את ה-300 או 400 שקל. לפחות 2GB זיכרון ואם אפשר שיגיע עם אוזניות טובות לריצה (לא נופלות, לא מחממות מידי). מעדיף משהו שאפשר לקנות בבאר שבע. תודה רבה לכל העוזרים!

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by EpoXi,

שלום לכולם, אני משתמש כרגע בנקסוס 4 מזה שנתיים והמכשיר עושה את העבודה כמו שצריך אבל אני חושב שהגיע זמנו. אני מחפש מכשיר עם: -הקשה כפולה לפתיחת המסך -טעינה אל-חוטית -דק - לא יותר מ 8-8.5ממ -מסך 5.5" -אופציה להעברת שירים דרך כפתורי האוזניות (לא חובה אבל עדיף) -מסך עם גבולות כמה שיותר דקים - גם למטה ולמעלה אני מודע לכך שהדרישות רבות ולא בטוח שהכל אפשרי אבל אשמח לשמוע הצעות. קראתי הרבה על ה Xiaomi Mi5 שאמור לצאת ודיי נדלקתי עליו אז אשמח לשמוע את דעתכם גם עליו. אני מעדיף לא להתעסק עם החלפת רומים ורוט, הספיק לי עם Desire HD שהיה לי. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Mike-,

אהלן חברה, אני כרגע מריץ nightly מאחד השבועות האחרונים של CM10.1 עם קרנל Siyah 6. הרום עובד די טוב, חוץ מזה שלפעמים המכשיר נתקע, הטעינה איטית (בעיה ידועה של CM10), יש כמה באגים במסך נעילה החדש כApollo מנגן מוסיקה ברקע. יכול להיות שנפלתי על build בעייתי, אבל בא לי לנסות לעבור לרום שלא מבוסס על AOKP/CM משהו שמבוסס על הרום של סמסונג אולי. מישהו מכיר גירסא מומלצת ? בדגש על חיי סוללה ויציבות. בחיפוש בXDA נתקלתי בAllianceRom, NeatROM למישהו יש חוות דעת עליהם ? או אלי משהו אחר מומלץ ?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by mc_elad,

ראיתי פלאפונים של החברה אבל אין לי מושג מה באמת הם שווים.. חיפשתי באתרי השוואה ואני לא מוצא אותם.. השמח לעזרה בנושא

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by TaMiRn2,

שלום. כבר שנה שיש לי את ה YP-P2 של סאמסונג ואני מבסוט ממנו וכל זה... אבל היומולדת שלי מגיעה ומגיע יומו של כל אדם להשתדרג... יש לי אזניות bluetooth אלחוטיות (אפילו דיי איכותיות הייתי אומר...) וזה חשוב שהנגן החדש יוכל לתמוך בהם איכשהו...(לא משנה ממש איך רק בלי הדוגנלים המעפנים האלא שחייב לטעון כל פעם בנפרד...) יש לי תקציב בסביבות ה200$ חשוב מאוד שהנגן יהיה יפה (למה לא? יפה זאת לא מילה גסה...) כמובן איכותי (היה ספק?) יחסית קומפקטי... אני לא בטוח אבל אולי ה CLASSIC טיפה גדול מידי? חשבתי לקנות IPOD NANO 16 GB ואז לקנות לו מתאם של SONY זאת הייתה המסקנה שלי...(מי שהתייחס לדיון הקודם שלי...) אבל חשבתי שהכי כדאי לפנות ולשאול כאן כי חבל לעשות טעות מפגרת וסתם לקנות משהו מעפן... (אנ…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. המכשיר שברשותי הוא בעל תכולה של 2 גיגה. כאשר בודקים את תכולתו לאחר החיבור למחשב, המכשיר "מאבד" 64 מגה (!), כלומר 64 מגה "תפוסים" על ידי משהו שלא נראה לעין ולא ברור. המכשיר מפורמט, ולא נמצאו בו קבצים "חבויים". אני מבין שבמכשירים מסוימים מוקצה נפח מסוים לטובת קבצי מערכת וכיוצא בזה, אבל 64 מגה??? האם יש למישהו הסבר הגיוני?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by ltv,

בס"ד שלום לכל באי הפורום. יש לי בעיה לא פשוטה. חזרתי משליחות בה קניתי באירופה מכשיר mio s505 . הבעיה היא, שהייתי מעוניין להוסיף מפות מישראל על המכשירת אפילו ללא קול או שפה עברית. מבירור שעשיתי גם עם חברת רונלייט וגם עם חברות אחרות, למרות שמדובר באותו מכשיר, לוח האם של אירופה שונה מלוח האם של ישראל ולכן אין שום אפשרות להכניס עליו מפות ישראליות אלא אולי רק "לגייר" אותו- להחליף לו לוח אם שזה כבר אומר אותו דבר כמו לקנות מכשיר חדש.. האם מישהו יכול למצוא אפשרות אחרת ולנסות להציל את המכשיר בארץ?? המון תודה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  10. Started by stojakovic,

היי, הבאתי לפני כמה ימים כבל USB3 לגלקסי 5 (בזיון שלא מקבלים אותו עם המכשיר, אבל לא משנה...) העניין הוא שכשאני מחבר אותו למחשב הוא לא עובד כUSB3 אלא 2. קראתי באינטרנט וראיתי שאני צריך לגלול את האפשרויות ולבחור במכשיר USB3 (בזמן שהמכשיר מחובר למחשב). אבל.. אין לי בכלל את האפשרות הזו אלא רק את השתצי אפשרויות הראשונות. שוב קראתי באינטרנט ולא מצאתי לזה פתרון וראיתי איפשהו שאולי זה קשור לקרנל הספציפי של הארץ (?!) אז רציתי לשאול אם עוד מישהו נתקל בזה? למישהו אולי יש פתרון? רעיונות?! **כדי למנוע שאלות- אני בטוח שהחיבור במחשב הוא USB3, שחיברתי את המכשיר כמו שצריך ושהדרייברים במחשב מותקנים כהלכה. ליתר בטחון בדקתי עם עוד מחשב ואותה תוצאה.. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. יש כיום הרבה רכיבים כמו מצלמות סטילס , גו-פרו שיש להם אפליקציות אנדרואיד שמאפשרות תיקשורת ואף שליטה ישירה באמצעות wifi או BT של סמארטפונים וטאבלטים מבוססי אנדרואיד .אולם משום מה אין כמעט רכיבים חדשים שהם בעלי תמיכה בטאבלטים מבוססי חלונות וזאת למרות שגם הטאבלטים החדשים תומכים בתקנים האחרונים של תיקשורת אלחוטית כמו BT version 4 ,WIFI .אני זקוק לאמייולטור טוב שיכול לרוץ הייטב על טאבלט windows עם מעבד אטום חלש .על מה אתם ממליצים מניסיון ?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by ziko,

שלום לכולם זה עתה קיבלתי מכשיר חדש נקסוס 4 מחו"ל (ארה"ב) הגעתי לתחנת שרות אורנ'ג על מנת להחליף למיקרו סים מנסה לחייג מהטלפון רואים שיחה יוצאת אך ללא צליל חיוג וזה שמקבל את השיחה לא שומע כלום כלומר יוצאת שיחה בלי אפשרות לבר ולשמוע גירסת אנדרואיד היא 4.2.2 האם יש למושג כל שהוא? אני לא רוצה להאמין שהמכשיר תקול גלשתי בו שמעתי מוסיקה האם צריכים להתקין גירסת תוכנה כל שהיא נא עזרתכם האדיבה והמהירה תודה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום לכולם, קניתי את MK808 , ורק צרות יש לי עם הדבר הזה! אני ממש מצטער שקניתי את המכשיר ואני מאוד מקווה שלא זרקתי את כספי לפח אפילו עידכנתי את הקושחה לגרסה החדשה ביותר אך עדיין אותו דבר. אני מרגיש שעבדו עליי, כי ראיתי באיזה סירטון באינטרנט שהוא עובד מצויין אבל הסירטון הוא רק 10 דק' בערך והבעיות העיקריות של ריסטרטים מתחילות אחרי כשעתיים של שימוש רציף! (כניראה נובע מהתחממות) לדוגמה: 1. הWIFI ממש ממש איטי ברמות מטורפות ובלתי אפשרי להזרים סרטים, אפילו הצמדתי את הנתב ל MK808'לא עזר, 2. התמונה ממש לא איכותית ונמתחת והיא ממש לא 1080P כפי שפורסם 3. כל שעתיים רצופות של שימוש בערך המכשיר עושה ריסטרט. אני לא יודע אם העיות האלה הן רק ב MK808 שלי או שמדובר בדגם דפוק! יש כאן מישהו…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  14. Started by desheh,

אהלן, אחרי שבטיפשותי הרבה הפלתי את ה HTC Butterfly שלי face-on וניפצתי את המסך שלו (בכאב רב אגב, הוא שירת אותי מאוד נאמנה בשנתיים האחרונות), אני רוצה לקנות טלפון to of the line חדש. עשיתי קצת מחקר (קראתי ביקורות ב gsmarena וandroidcentral), ואני דיי מתלבט בין הסוני Xperia Z3 לבין ה HTC Butterfly 2 (למי שלא מכיר, מעין גרסא פלסטיקית אך עמידה במים ועם מצלמה יותר טובה של ה one M8). אני מאוד אוהב את הממשק של HTC (שווה לציין שבחיים לא התעסקתי עם טלפון של סוני), אבל לסוני יש בטריה ורמקולים טיפה יותר טובים.. אני מבין שלאף אחד אין עדיין את המכשירים הללו מכיוון שהם מאוד חדשים בשוק, אבל הייתי שמח לשמוע קצת דעות בנושא לפני שאני מוציא 650 דולר :-) תודה!

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Laikon,

אני מחפש טאבלט 7 אינצ' ומעלה עד 500 ש"ח מחפש להזמין מEBAY או כל אתר אחר התומך בפייפל. השימוש העיקרי של הטאבלט הוא לצפייה בסרטים לכן עדיפות ליחס מסך של 16:9, סרטי 720P ו1080P אז שהטאבלט יריץ סרטי HD חלק. בקשר לסאונד בזמן הסרט הולך להשתמש עם אוזניות רוב הזמן ככה שהרמקול החיצוני לא כזה חשוב. ושיתמוך בכרטיס זכרון של 32GB או יותר. ואנדרואיד כמה שיותר חדש רצוי. עכשיו חיפשתי באינטרנט ובפורום וראיתי שהרבה ממליצים על ה-Ainol novo 7 fire שמחירו בEBAY כ400 ש"ח עם משלוח חינם. עכשיו השאלה האם בתקציב של עד 500 שקל כלומר עוד 100 שקל להוסיף אפשר למצוא טאבלט טוב יותר לסרטים? מבחינת איכות מסך,חומרה, ממשק וכדומה. וגם האם אפשר למצוא טאבלט 10 אינצ' שיהיה טוב לסרטים בתקציב של עד 500 שקל? או …

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. המכשיר החכם שלכם פתוח לקבלת הודעות מולטימדיה מסוג MMS? סביר להניח כי אתם בסיכון לקבלת קוד זדוני במסגרתה של פירצה חדשה אשר נתגלתה על ידי חברת Zimperium הישראלית לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/פירצת-אבטחה-חדשה-מעמידה-קרוב-למיליארד/

17. Started by Netanel o_0,

מחפש פלאפון עד בערך 2000 ש"ח. שימושים עיקריים: - נגן מוזיקה. יחליף את האייפוד. - אינטרנט. (עם WiFi). גלישה נוחה, משמע מסך גדול (מגע). יש הצעות? אולי מכשירים שייצאו בזמן הקרוב? יש סיכוי לדחוף אנדרואיד בתקציב הזה?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by dudimalka,

אני מאוד מתלבט לקראת רכישת נגן איכותי ובעל עוצמה גבוהה מה שאני מחפש בנגן מיוחד הוא שכשאני שומע אני אשמע ממש חזק עד שהתפוצצו לי האוזניים אני רוצה לשמוע ממש ממש חזק וגם שהממשק יהיה נוח ויציג עברית תודה לעזורים ולמצביעים

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by alonf29,

אני מעוניין לקנות פלאפון מחו"ל ואני מתלבט בין הדיזייר לגלקסי... מה אתם ממליצים? *אני יודע שיש הרבה נושאים על שני הפלאפונים אבל לא מצאתי כל כך השוואה ישירה בין השניים

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Night,

במקור המיילסטון היה צריך לקבל פרויו ב2010, עכשיו קראתי שזה נדחה לרבעון ראשון של 2011.. החלטתי שנמאס לי לחכות, האם יש רום לא רשמי של פרויו למיילסטון (נרכש מסלקום) ? אם כן איך אפשר להתקין, והאם זה כרוך בהתקנת כל האפליקציות מחדש? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. מכשיר האנדרואיד הבא של החברה הקנדית בעידן החדש שלה עונה לשם הקוד Mercury, ועשוי להיות האחרון בהחלט שיציע מקלדת פיזית לכתבה

22. Started by OreoCookieh,

אהלן ח'ברה, יש לי הזדמנות לקנות HTC M9 (או כל פלאפון אחר, פשוט הדגם הזה נשמע הכי אטרקטיבי כרגע) בסין. האם כדאי? ז"א המחיר זול, כן, אבל האם האיכות והגימור שם הם זהים למה שמוכרים בחנויות רגילות ברחבי העולם? זה חשוב לי כי הרגל מגונה שלי הוא להיתקע עם אותו פלאפון עד שהוא שובק חיים (S2 בדיוק גוסס לו בזמן כתיבת הפוסט) כמו כן איך זה הולך מבחינת תדרים ומערכת הפעלה? האם זה משהו שצריך להדאיג? אני בעצמי טס לאנגליה בסוף החודש אבל המחירים שם לא הכי זולים, אבל במקרה הגרוע אקנה כבר שם את הM8, במידה ותמליצו. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. סמארטפון הנקסוס החדש והראשון שנוצר בשיתוף עם מוטורולה נוחת בחנויות ואצל המבקרים, אשר מתחבטים בינם לבין עצמם בשאלות הגדולות - כמה גדול זה גדול מדי, והאם תג מחיר התחלתי של 650 דולר שומט את הקרקע מתחת לכל מה שמייצג השם \'נקסוס\' לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a0%d7%a7%d7%a1%d7%95%d7%a1-6-%d7%9c%d7%90%d7%97%d7%a8-%d7%94%d7%94%d7%a9%d7%a7%d7%94-%d7%9e%d7%94-%d7%90%d7%94%d7%91%d7%95-%d7%95%d7%9e%d7%94-%d7%9c%d7%90/

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Grihan,

יש לי קו טלפון שכרגע רשום על אבא שלי (באורנג') ואני רוצה לנייד אותו לחברה אחרת, ולרשום אותו עלי. האם אני יכול לעשות את זה, או שאבא צריך להתעסק בזה? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by zivgev,

אהלן, אני מעוניין לרכוש סלולרי חדש. ההתלבטות שלי היא בין הHTC ONE M8 לבין נקסוס 5. אני מחפש פלאפון מהיר וחזק ולא פחות חשוב סוללה שנשארת לאורך זמן. הדבר היחידי שמפריע לי זה האם גרסת הHTC לא מכבידה על המכשיר לאורך זמן? בנקסוס המערכת נקייה והבנתי שעובדת מהר וטוב. בכל מקרה מאוד קורץ לי הHTC מביקורות שונות ברשת אך שוב עניין מהירות המכשיר לאורך זמן גורמת לי להתלבט. אשמח לתגובתכם.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.