עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. אז ככה מבחינת המחיר ההפרש מאוד נמוך, הA2 עולה רק עוד 150 שקל. ואני מקבל הרבה יותר כגון מסך יותר גדול רמקולים מובנים אפשרות ליראות עם זה טלווזיה(כן אני יודע שבארץ זה לא עובד) וכו אבל מבחינת זמן סוללה וגודל הוא מפסיד דיי בגדול ל X5L. ואני כמעט בטוח שאני לא אראה בנגן סרטים ואין לי מושג מה עדיף :\ אני מקווה שתוכלו לעזור לי ובבקשה תוסיפו הסברים להצבעה שלכם ! תודה

• 6 תגובות
    • 909 צפיות
  2. מערכת ה-Scorpio המתקדמת והמסקרנת מתקרבת להשקה, ואנחנו זוכים למבט על הדגם שאמור להעניק למפתחים את הכלים להפיק ממנה כל טיפת פוטנציאל לכתבה

3. Started by nirc89,

היי אנשים. הטאבלט שלי (לא מהמוכרים) אין בו BT מובנה. הוא בגרסה 4.0.3 אגב. יש לי בבית מתאם OTG ופלאג BT בחיבור USB. יש דרך כלשהי להפעיל אותו בצורה כזו? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  4. שלום לכולם , כמו שאתם שמים לב אני די עצבני מכל העניין הבנתי שכאן כל המומחים לענייני פלאפונים אז באתי להתייעץ... רכשתי מכשיר Samsung Galaxy S I9000 מרשת פלאפון לפני כשבועיים ... בהתחלה המכשיר עבד מדהים הכל היה מעולה , אבל עם הזמן התחילו הבעיות ... מה שקורה זה שיש כל מיני תקיעות בסיטואציות מוזרות : כשאני מוציא שיחה , מנסה לקבל שיחה , פעם אחת גם קרה שהמכשיר ממש נתקע והייתי חייב להוציא את הסוללה !! לפעמים בסיטואציות שאני ממש חייב להתקשר דחוף !!! זה ממש מתסכל כי לפי הביקורות שקראתי באינטרנט המכשיר הוא מאוד נחשב , אבל הבנתי שיש מצב שרשת פלאפון פשוט דפקו אותו :s05: כל הצעה תתקבל בברכה תודה רבה רבה !! יש הצעות ? מה לעשות ?!?!?!?!

• 6 תגובות
    • 4.3k צפיות
  5. מתי יגיעו הפלאפונים של נוקיה עם ה5 מגה פיקסל לארץ מישהו יודע?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. נתחיל מזה שעברתי אתמול לחברת פלאפון בניגוד לרצוני ולקחתי את ה-Samsung 770, שלמרות כל יתרונותיו(המסורסים ברשת פלאפון) לא מגיע לרמה של ה-E398 שהיה לי מבחינת נוחות שימוש וחופשיות המשתמש. אחרי שעות של התעסקות עם התוכנה המחורבנת שהגיע על הדיסק שבא עם הפלאפון - נמאס לי, ואני צריך הדרכה בין השאר לעדכון תמונות הרקע של הפלאפון כיוון שכל תמונת רקע המועברת מהמחשב ונקבעת כטפט, מופיע באמצע ולא על כל המסך, שלא לדבר על כך שיש רק ארבע גדלים(176x132י, 320x240י, 640x480 ו-1280x960) - שבמקרה הם גם רזולוצית המצלמה - וכל רזולוציה אחרת מותאמת לגדלים הנ"ל, בעזרתה העדיבה של התוכנה. הרצתי חיפוש בגוגל כמובן, ואחרי חצי שעה של חפירות מסתבר שהקשר בין הפלאפון הזה לחברת Samsung היא כתובת האינטרנט המו…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by shashaa,

קריטריונים: חובה: עד 1500 ש"ח+- אנדרויד 4.2 ומעלה תמיכה בmircoSD , או כרטיס הרחבה שאפשר להכניס לפחות 1GB RAM תמיכה בדור שלוש 4-5 אינצים גודל רצוי: חיי בטריה ארוכים מהממוצע תמיכה בדור 4 לפחות 16GB זיכרון תמיכה בסים כפול תמיכה בעברית עדיף לא סיני תודה רבה

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. אני פונה לתותחיי הפורום: אחת לשבוע אני מקבל משמרות של העבודה השניה שלי, הקובץ הוא XLS, קובץ שמייצא התוכנה אקסל. ניסיתי עשרות תוכנות ואף אחת מהן לא באמת ביצעה כהלכה את המשימה. חלקן יודעות לפתוח את הקובץ, אבל מחרבשות את הרשימות לגמרי! האם יש פיתרון בנושא? נ.ב- רצוי שהאפ' תהיה חינמית (לא אוהב לשלם על אפליקציות). עריכה, מדובר במכשיר אנדרואידי- HTC DHD

• 6 תגובות
    • 5.9k צפיות
  9. Started by redead,

השיחות שמתבצעות דרך התוכנה הזאת הרי עובדות באמצעות האינטרנט , כמה מגה לוקחת שיחה עם הדבר הזה?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. מאז המעבר לפורום החדש, כשאני גולש באמצעות האייפד בפורום השרשורים מופיעים כקבצי טקסט HTML כזה.. ולא גרפי כפי שמופיע בדפדפן רגיל במחשב.. האם זה דבר ידוע? האם זה משהו ספציפי? גלשתי גם בספארי וגם בכרום ובשניהם התצוגה זהה. תודה

• 6 תגובות
    • 584 צפיות
  11. Started by Shmuliklik,

תסלחו לי על השאלה הטריוויאלית משהו, אבל אני מחפש מטען micro usb טוב לחיבור לקיר, וכבל טוב שיצטרף אליו. הכבל הכי טוב שיש לי הגיע עם הקנייה של הקינדל, אבל מאז לא היה לי מזל, וכמעט כל מה שקניתי היה זבל מוחלט. (גם בארץ וגם ב-Ebay) מישהו מוכן להמליץ על משהו בארץ? אין לי בעיה להוציא על זה גם 50 שקלים.

• 6 תגובות
    • 4.9k צפיות
  12. Started by huber,

שלום חברים. הנקסוס 7 של הבנות שלי שבק חיים, ומכיוון שעלות התיקון עומדת על כ 250 ש"ח, אני שוקל פשוט לוותר ולרכוש טבלט חדש. הצצתי במחיר של הנקסוס 9 והוא בהחלט לא עומד בציפיות שלי לתמחור לטבלט לילדים. אשמח להמלצה על טבלט אמין במחיר שפוי, מאוד רצוי עם לוליפופ. תודה מראש.

13. Started by itzik00,

טוב, לאחר שאמרתי נואש מפנדוויל שכבר פעמיים דחו את משלוח ה cube u30gt בטלתי את ההזמנה והחלטתי לבדוק ניתן לקנות בארץ הקודש במחיר סביר. כמובן שלא מצאתי אף מכשיר נורמאלי במחיר סביר, עד שהיום נפלתי במקרה על האתר של ערוץ הקניות ששם אפשר לרכוש מספר דגמים שנראים טוב אבל העוקץ זה שהם מ ח ו ד ש י ם. התקשרתי לשאול לפשר המחודשים, נאמר לי שמדובר במכשירים חדשים או עודפים או מוחזרים בכל מקרה הם לא מוכרים מכשירים עם פגמים. מה אתם אומרים ??? הדגמים הם: http://www.21.tv/p-215536/טאבלט_Motorola_XOOM_MZ604_32GB_מחודש http://www.21.tv/p-215420/מחשב_טבלט_101_בנפח_16GB__Acer_אייסר http://www.21.tv/p-204284/מחשב_לוח_Eee_Pad_TF101_Transformer_Asus_מחודש תודה לכל העוזרים! איציק.

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by liram21,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות אייפון 4 או 4S מאיביי, הפלאפון עצמו בא מחברת SPRINT או AT&T .. האם ישנה אפשרות להפוך אותו לפעילות פה בארץ ? על הפלאפון רשום שהוא BAD ESN, הוא יעבור אקטיביציה כאן בארץ ?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by winner,

שלום חברים לפני כחצי שנה חיפשתי מכשיר בסיסי ולא יקר שיתאים לכל הרשתות והמסקנה היתה שהמכשיר הנ"ל הוא המתאים והמשתלם ביותר הנושא עלה שוב ואני רואה שמחיר המכשיר ירד מאז (כמובן...) לדוגמה כאן: http://smart-phone.co.il/items/155163-Samsung-i9070-Galaxy-Advance-%D7%A2%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%AA-%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%94-%D7%A1%D7%9E%D7%A1%D7%95%D7%A0%D7%92 הבנתי שיש אפשרות לקנות מכשיר מייבוא אפור עם אנדרואיד 2.3.6 "מבושל" או בתוספת של 150 ש"ח, מכשיר מקורי של סאני עם 4.1.2 ואחריות לשנתיים. (סאני עצמם מוכרים את המכשיר ב-1300) האם המכשיר עדיין משתלם ואם כן, איפה עדיף לקנות ? ייבוא אפור, יבוא רשמי מחנות או ייבוא רשמי מהיבואן ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום רב. רכשתי טאבלט סמסונג מסדרת A T585 מחנות שנותנת אחריות של יבואן מקביל(גטסל). השאלה שלי היא כזאת... ייתכן שבטאבלט הנ"ל אין את האופציה של תאורת המקשים(כפתור הבית וכפתורי המגע מימינו(חזור)ומשמאל לכפתור הבית? למרות שרכשתי את הטאבלט בחנות עם אחריות יבואן מקביל,התקשרתי לתמיכה של סמסונג והם טוענים שאם הייתי קונה טאבלט עם אחריות יבואן רשמי שלהם,היתה לי את האופציה להדליק את התאורה של המקשים הנ"ל.עוד הם טוענים הוא...שבגלל שהטאבלט שלי הוא לא מהיבואן הרשמי,כנראה שהצריבה שאני קיבלתי,אין בה את הפונקציה הזאת בכלל. תכלס,באמת נכנסתי להגדרות של הטאבלט שקניתי ואין בשום מקום את האופציה להפעיל את תאורת המקשים הנ"ל. כשסיפרתי לחנות שקניתי ממנה את הטאבלט את מה שאמרו לי בסמסונג,הוא אמ…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by MilkMan,

אני צריך רדיו דיסק לרכב, תמליצו לי על משהו טוב, ואם ממש צריך אני יכול גם להגדיל את התקציב. תודה. אני צריך משהו כזה: http://www.getit.co.il/ie2/Direct.asp?PID=31714&ref=12#description שיהיה כניסה ל AUX. שיהיה אקולייזר. שיהיה כתוב את שם השיר המלא, גם בעיברית וגם באנגלית. לפחות 50 וואט ליציא כפול 4. שינגן פורמטים כמו MP3 WAV וכדומה. חובה בולם זעזועים.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by zik125,

שלום לכולם יש לי שתי שאלות לגבי whatsapp:הראשונה היא במידה וקניתי טלפון חדש האם אפשר לגבות את השיחות שעשיתי בטלפון הישן אחרי שכבר התקנתי שוב את האפליקציה בטלפון החדש והשאלה השנייה היא האם ברגע שחסמתי איש קשר מסוים והתקנתי את האפליקציה מחדש במכשיר אחר החסימה נשארת (מספר הטלפון זהה) תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. שלום לכולם, אני שמחה להודיע שהעדכון לאפליקציה Greet & Send זמין עכשיו באפסטור, העדכון כולל: - (עדכון חשוב) תמיכה בניהול קבוצה, מהיום ניתן להגדיר ולשמור מראש רשימות תפוצה (קבוצות) עבור הודעות עתידיות. - (הטבה למשתמשים) אנחנו מאפשרים ליהנות לזמן מוגבל מאפשרות שליחת הודעות ללא הגבלה. - תמיכה ב IOS 8. - ביצוע התאמות ל iPhone 6 ו- iPhone 6 פלוס. - תיקוני –Bug. סוף שבוע נעים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני טס לתקופה של חצי שנה לדרום אמריקה וצריך נגן אמ פי 3 טוב. אני לא אוהב את אפל ויש לי סלידה לא קטנה מהם אבל אני לא מוצא מוצר אחר שעומד בדרישות שלי. הדרישות עם: WI FI ותמיכה בסקייפ. אפשרות לצפיה בתכני וידיאו. מוזיקה מוזיקה מוזיקה באיכות טובה ותמיכה בהרבה פורמטים. גודל לא מסיבי מדי. ונפח גדול. האייפוד טאץ' דור 4 בגירסת 64GB הוא היחיד שעומד כרגע בדרישותיי ובנוסף מגיע עם מצלמה וידיאו+סטילס באיכות וידיאו של עד 720P, מדובר בבונוס גדול מבחינתי. הדבר היחיד שמפריע בפוד הוא חוסר תמיכה בפורמטים חופשיים כמו פלאק וdivx ואיכות מוזיקה לא מהשורה הראשונה. האם יש מכשיר נוסף שעומד בדרישותי

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. בהמשך לכותרת, בזמן שימוש סטנדרטי המכשיר קורס ועושה איתחול באופן רנדומלי. עד העדכון הכל עבד מצויין ולא הייתה שום בעיה. המכשיר אינו מתחמם, ניסיתי שיחזור הגדרות יצרן, הרד ריסט ודבר מאילו לא עזר. הגרסה כרגע עדיין 6, בעיה מוכרת? יש הצעות לפתרון המשבר הזה?

22. Started by dog,

עומד לרכוש טאבלט 10 ". מיועד בעיקר לגלישה, מולטימדיה, נסיעות לחו"ל ועוד שימושים מהסוג. חשובים לי הדברים הבאים: מסך איכותי עם רזולוציה בהתאם. מהירות תגובה. משקל נמוך ושלא יהיה עבה מדי. עד היום עבדתי בעיקר עם וינדוס ( במחשב הביתי) ואנדרואיד ( בטלפון). לא התנסיתי כל כך עם אפל, אבל מניח שאפשר ללמוד ולהתרגל. שמתי את האייפד של אפל כאחד המועמדים בין היתר בגלל המסך האיכותי וגם מהמלצות של אנשים על האמינות שלהם, עדכוני תוכנה וכדו'. האם תוכלו לחוות דעה על היתרונות והחסרונות של האייפד בהשוואה לאופציות דומות אחרות ? מתחרה אפשרי, לפחות מבחינת רזולוציה , הוא ה- Galaxy Note 10.1 או ה- Tab S

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by Godmoney,

לפני שבוע בערך שכחתי את הקאבל USB שקיבלתי עם ה A2 בעבודה והייתי חייב להעביר אליו חומר מהמחשב בבית (טוב... חומר... שירים ...). בכל מקרה, מאחר שלא היה לי את הקאבל שקיבלתי בקופסא חיפשתי קאבל חלופי ומצאתי קאבל אחר עם כניסה תואמת. כשחיברתי את ה A2 לקאבל ואותם למחשב ה-A2 במקום להכנס למצב "USB" פשוט נדלק (דבר שהוא לא אמור לעשות...), והרחתי ריח של "שרוף" (מה שאח"כ התברר מגיע מהכניסת USB של ה-A2). עכשיו כל פעם שאני מחבר את ה A2 ל USB יש עוד ריח של שרוף וה A2 נדלק במקום להכנס למצב "USB". חשוב לי גם לציין שהכניסה השני של ה HOST עדיין עובדת ואני יכול להעביר דרכה נתונים כשאני מחבר אותו למחשב. הבעיה שזה לא USB 2 (זו ש"נשרפה" כן...) ו-500 מגה לוקח חצי שעה להעביר... למישהו יש רעיון …

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  24. Started by CroCoDile,

אני מקווה שאין בשאלה שלי משום מעבר על חוקי הפורום. וסליחה מראש אם כן. חיכיתי לא מעט לעדכון התוכנה הרשמי של ICS שיצא דרך המפעילה שלי (פלאפון). לצערי, מאז שהתקנתי אותו אני מאוד מאוד מאוכזב - לא רק שהעדכון לא שדרג את המכשיר, הוא אף פגע בו. המכשיר שלי איטי יותר, מסך המגע עובד איך ומתי שבא לו, פונקציות מסויימות נעלמו (לכידת/צילום מסך), המכשיר נוטה להיתקע ותוכנות רבות נתקעות וקורסות, ובכלל נראה שקיבלנו מוצר "חצי אפוי" ולא מוצלח בכלל. לכן שאלתי היא האם תוכלו לתת לי המלצה לרום לא רשמי וכן מוצלח. כשאני מחפש בעצמי ברשת אני מוצא רומים אבל אין לי מושג אם הם טובים ואמינים או לא. תודה מראש, גלקסיונר מאוכזב

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שיאומי, מאחוריך? ה-Galaxy A30 וה-Galaxy A50 נראים כמי שמתיימרים לספק תחרות ישירה עבור משפחת ה-Redmi Note המצליחה לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.