עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by liav12,

אהלן ה IPAD שלי ננעל לאחר שניסיתי להכניס ססמא לא נכונה כמה פעמים, עכשיו מופיעה הודעה IPAD IS DISABLED ולהחבר לאייטונז הבעייה שאני נכנס לאייטונז הוא אומר לי שהאייפד לא יכול להתחבר כי הוא נעול ואני צריך לפתוח אותו בשביל זה. כמובן שאי אפשר לפתוח כי הוא נעול. מה עושים מכאן?

• 6 תגובות
    • 60.5k צפיות
  2. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש טאבלט ומתלבט ארוכות בין מספר דגמים. הצרכים שלי הם פשוטים ביותר, בעיקר הצגת תמונות וסרטונים, קריאת מסמכים, מיילים וגלישה באינטרנט. נקודה נוספת היא מראה המכשיר - כיוון שהמחשב ישמש להצגת תמונות ומפרטים ללקוחות חשוב לי שהוא יהיה מרשים. אין כמו רושם ראשוני על הלקוח . פרטים קצת יותר טכניים שאני מחפש במכשיר: מסך - לפחות 10 אינץ יכולת שימוש בעט על גבי המסך לצורך שרטוטים ביד חופשית מהירות תגובה לפעולות מהירות עלייה מכיבוי זמן סוללה - לפחות 6 שעות משקל - לא משנה בכלל חיבור קווי לאינטרנט (כבל רשת) אינטרנט אלחוטי חיבור USB GPS מובנה בלוטות' - יתרון מבחינתי אבל ממש לא חובה קורא כרטיסים - גם מהווה יתרון אבל לא קריטי חוזק ועמידות למקרי נפי…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by geniaXP,

אני רוצה לקנות את הגלאקסי S הראשון מחנות פרטית (השני יקר מידי, גדול אפילו יותר מהראשון וקראתי פה שהוא פחות טוב במוזיקה). עכשיו באתר של החנות כתוב "לקוחות יקרים, שימו לב!!! אנא המנעו מהתקנת גרסאות בכלל ומתיקון "LAG FIX" בפרט. כאמור, לקוח אשר יתקין או ישנה את גרסת התוכנה מיוזמתו, יאבד אחריות בגין פעלות אלא ועלול להשבית את המכשיר." שזה אומר לא להתקין רום כי אחרת אני אעבד אחריות. מה לעשות לגבי זה? הבנתי שאנשים שמים רומים למרות הכל.. איזה נרתיק/מגן מסך צריך לקנות בשבילו? ואיזה דברים כדאי לוודא לפני שקונים?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by hezi508,

שלום לכולם, קיבלתי במייל הצעה מאתר של קופונים לקנות טאבלט של חברת FLYTOUCH אני לא מכיר את החברה הזו, מישהו מכיר? אני מצרף לינק של הקופון עם כל הנתונים אשמח לשמוע את חוות דעתכם. http://www.konimtov.co.il/index.php/site/index/deal_id/52?utm_source=MailingList&utm_medium=email&utm_campaign=IPAD תודה מראש, חזי

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Symbore,

שלום רב, השאלה בכותרת. לאחרונה החלפתי סוללה (הסוללה מקורית נקנתה באורנג' במחיר הפקרות של 150 ש"ח) הסוללה מחזיקה כיום שלם דלוקה ללא שימוש וכחצי יום עם שיחות קצרות ניסיתי להטעין ולרוקן כמה פעמים וזה לא עזר. לאחר מימוש האחריות והחלפת סוללה, הענין ממשיך. האם יכול להיות שזה משך זמן הסוללה? האם יכול להיות שהטלפון עצמו לא תקין?

• 6 תגובות
    • 988 צפיות
  6. Started by yambtz,

שלום, אנחנו רוצים לקנות לסבא טאבלט ליום ההולדת. מדובר באדם שנולד בשנות ה-20 והשימוש העיקרי שלו במחשב נכון להיום זה תמונות של הנכדים ומשחקי קלפים. מה שכן הוא אדם מאוד חכם, חד וטכני, שיכול ללמוד בקלות גם בגילו. אנחנו לא יודעים מה התקציב כי אף אחד מאיתנו לא ממש מבין בזה. הדרישות הן קודם כל נוחות, יותר מכל דבר אחר. שיהיה ידידותי למשתמש ככה שגם אדם שמעולם לא השתמש באינטרנט יוכל לשוות בכורסא ולהנות ממנו, ולא להיות מתוסכל ממנו. מינימום סיבוך, מינימום תקלות, גישה נוחה לאינטרנט וכו'. זמן סוללה דווקא לא חשוב כל כך. אם יש דברים יותר ספציפים שהייתי צריך לכתוב אני מתנצל, אני פשוט ממש לא מבין בתחום הזה. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. שלום לכולם, החלטתי לרכוש אייפון. בכל מקרה בכל רגע נתון אני יכול לקום ולקחת אייפון 4, אך כרגע אני לא עושה זאת כי אני ממתין ל-4S. בזמן האחרון קראתי סקירות רבות על ה-4S, והגעתי למסקנה הבאה: ל-4S ישנן תכונות "נוספות" על 4: [list type=decimal] [*]מצלמה יותר טובה [*]מפרט טכני חזק יותר [*]Siri נקודה מס' 1 לא כל-כך משנה לי, כי כשאני יוצא לטיולים יש לי מצלמה יעודית. נקודה מס' 2 על-פניה שווה את ההמתנה, אך לא ידוע לי על אפליקציות יעודיות של Apple או חברות גדולות אחרות שתואמות רק ל-4S. נקודה מס' 3 בכל מקרה לא רלוונטית בתקופה זו לאור ביקורות על תפקוד. האפליקציה גם לא עובדת עם Maps בארץ, ובכלל בעלת ממשק למס' אפליקציות קטם לטעמי. אם-כן, האם נקודה מס' 2 מצדיקה המתנה לשיווקו של 4S בא…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אהלן, יש לי מוטורולה דיפי, 2.3.4 אני מעונין לחבר את הטלפון למחשב (לפטופ) ולהתחבר לאנטרנט דרכו. נייסיתי להוריד דריברים אבל זה לא ממש עזר. מה אני צריך להוריד כדי שזה יעבוד? תודה

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. אני מבין מעט מאוד בתחום ורוצה להתחדש. יש לי גרוטאה ישנה מלפני 5 שנים. 3 דברים שחשוב לי שיהיו: WIFI נגן מוזיקה מצלמה שכולם יהיו באיכות טובה. סימביאן/אנדרואיד, לא ברור לי מה עדיף ומה ההבדל שעושה את ההבדל ביניהם. אשמח לקבל הצעות מהמומחים. תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Sargon,

שלום, אני מעוניין לרכוש GALAXY NEXUS שעומד לצאת עם 32GB. הבנתי שהוא אמור לצאת ב17 בנובמבר באירופה. השאלה, איך ומתי אני יוכל לקנות אותו בארץ או מאירופה כך שזה יתאים לארץ? האם כדאי לי לחכות כי בארץ יהיה לי מה לעשות עם האחריות? מתי הוא יגיע לארץ? בקצרה הייתי רוצה לדעת מה האפשרויות שלי מבחינת רכישת GALAXY NEXUS כך שאני יוכל להשתמש בו בארץ, ומתי כל אפשרות תהיה באמת זמינה? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. משהו ברמה של SGS2.

• 6 תגובות
    • 987 צפיות
  12. למה אני שואל כי לפעמיים אני רואה אנשים שמגיבים בחוות דעת שלאחר שהם קונים אפליקציה מסויימת היא לא תמיד עובדת כראוי על מכשיר מסויים עם בעיות כמו תקיעות וקריסות.. לדוגמא קראתי שמישהו ניסה אפקליציה מסויימת בגירסא הניסיונית בחינם והיא עבדה אצלו יפה ואז הוא החליט לקנות את הגירסא המלאה שבתשלום ואז גילה שהיא עובדת פחות טוב מזאת שהייתה בחינם . הייתי רוצה לדעת אם אני קונה אפליקציה ונגיד אני מגלה שהיא לא עובדת כראוי אצלי במכשיר ,יש אופציה להסיר אותה ולקבל החזר כספי אליה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אולי אני דביל(סביר להניח) - אבל אני לא מצליח לקבל הנחיות קוליות בגוגל מאפס("פנה ימינה")... נקסוס 4 JB 4.2

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אהלן, אז נמאס לי כבר מהתקלות האינסופיות שיש לי עם המקשים והסוללה ב-K800I שלי אז החלטתי לרכוש מכשיר חדש. אני מחפש משהו כמה שיותר זול, מעדיף לא להתקרב ל-2000 שקל שיוכל לספק לי את הדברים הבאים: אמינות גבוהה ומיעוט תקלות ותקעיות במכשיר. סוללה חזקה כמה שאפשר (למרות אני יודע שבסמרטפונים זאת נקודת תורפה). מפה עם GPS. כמה שיותר אמיד למכות/מים ובקיצור, שרידות גבוהה כמה שאפשר. ייעוד עיקרי: מוזיקה - זקוק להרבה מקום, 16GB מינימום עם עדיפות ל-32GB. אם המכשיר בא עם פחות, אז צריך לקחת בחשבון במחיר שאני הולך להוסיף לו כרטיס זכרון (במקרה ואפשר). ייעוד משנה: אפליקציות קטנות, בעיקר אפליקציות עם סרטוני סלסה למינהם. זהו, אשמח לעזרתכם

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום. אני מתלבט האם לעדכן את הSOLA ל4.0 או לא... יש הכמה מקומות ברשת שכותבים שהוא מאט את המכשיר. אני רוצה שהמכשיר יהיה כמה שיותר קל לתפעול שותף. תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אם אני עכשיו רוצה ללכת ללמוד שפת תוכנה Objective-C לא מצאתי הרבה מדריכים ללמידה של השפה הזאת אבל יש הרבה מאוד ברשת ללמוד c ... עכשיו הבנתי ששניהם זהים ומי שיודע c יודע גם Objective-C זה נכון? או ששני השפות הם שונות? אם אני רושם נגיד משהו בשפת C או c++ אני יוכל לתרגם אותה גם ל Objective-C ? ואם אין לי אנגלית אבל אני ממש רוצה להיכנס לתחום וללמוד שפה אפשרי ללמוד? או שבלי אנגלית אין מצב בעולם? אני רוצה ללמוד לפתח אפליקציות של אפל זאת המטרה תודה .

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by gado2,

היי, מישהו יודע אם הנוקיות החדשים נתמכים ברשת החדשה של אורנג' ? בביקורות בעולם כתוב שהם תומכים בHD VOICE רוצה לוודא שזה תקף גם כאן.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום לכולם. יש לי גלקסי 3 בערך חצי שנה , לפני הגלקסי הייתי עם אייפון וחוץ מפריצה לא היה כל כך במה להתעסק איתו. הדבר היחיד שעשיתי לגלקסי זה רוט ואני חושב על לשים רום . ראיתי שיש מלא סוגים של זה ואני לא יודע מה עדיף לשים אם בכלל. וגם קראתי שאם אני שם רום זה מבטל לי את האחריות על המכשיר. האחריות לא כזה מעניינת אותי כי בכל מקרה אני משלם ביטוח על המכשיר כל חודש ברשת פלאפון(גם הטלםון עצמו מפלאפון) . אם אני שם רום זה מבטל לי גם את הביטוח שאני משלם ? אני יודע שאפשר שתמיד אפשר למקורי אבל השאלה היא אם יקרה משהו למכשיר ולא יהיה לי את האפשרות להחזיר למקורי אז אני יצטרך לשלם על תיקון ? ואני בצבא ויש לי די הרבה שטח אז סוללה זה דבר חשוב בשבילי . איזה רום מומלץ גם מבחינת ביצו…

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. שלום, קניתי לפני שבוע LG-OPTIMUS-L3 עם אנדרואיד 2.3.6 ואני לא מבין איך מגיעים לקבצים שבתוך הזיכרון....במכשיר NOKIA701 הקודם שלי עם מערכת SYMBIAN-BELL, היה לי אייקון "קבצים", שכשהייתי לוחץ עליו הייתי מקבל את הזיכרון הפנימי של המכשיר ואת הזיכרון החיצוני וכשהייתי לוחץ על הזיכרון החיצוני, הייתי מקבל את כול התיקיות של הזיכרון, (מוזיקה, הקלטות וכו'), ואז הייתי יכול להגיע לשיר מסוים שיש לי שם ולישמוע אותו, או להגיע להקלטה של שיחה מסוימת שעשיתי ולישמוע אותה.... איך זה באנדרואיד אין אייקון כזה ואיך מגיעים לשיר מסוים או להקלטה, או לכול קובץ מסוים שנימצא במכשיר? ------------- בתודה מראש על העזרה! - ד'0650 - שאול

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. היי חבר'ה, אני מתכוון לקנות סמארטפון בארה"ב, ומוכן להשקיע בסביבות ה-400$ בעניין, לחלופין עד 1600 ש"ח. כרגע ההתלבטויות שלי הן בין - Nexus 4 לבין HTC One S אשמח לשמוע המלצות בעיקר מבעלי המכשירים או מביני עניין, אך כל המלצה רצינית תתקבל בברכה אם יש המלצות למכשירים אחרים שמח לשמוע. (אנדרואיד בלבד בבקשה). קריטריונים חשובים סוללה - זמן שתחזיק כמה שיותר, השימושים הם בעיקר מוזיקה, אינטרנט, אפליקציות ומעט סרטים. מסך - שיהיה מסך איכותי, שיוכל להציג בצורה טובה תמונות וסרטים. מצלמה - חשוב לי שהמצלמה תהיה טובה כמה שיותר, אני יודע ששל ה-One S היא מעולה, מנסיון, אבל לא יודע איך של הNexus 4. זכרון - אני מתכוון לקנות 16GB, השאלה כמה מהם יהיו זמינים בערך בכל פלאפון? זריזות -…

21. Started by ORrrr,

מבדיקה של רשתות בחול שתומכות ה HD Voice, אין הבדלה בין מכשירים אלא ברמת רשת וכל מכשיר שתומך בפונקציה, פתוח לשיחות כאלה. בארץ קיים יותר ממכשיר אחד שתומך באופן רשמי בזה ועדיין אורנג' פתחו את התכונה רק לאייפון 5? למה?

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. שלום חברים, אשמח לעזרתכם, אני זקוק לטאבלט לשימוש סטודנטיאלי, לא כתיבת מסמכים וסיכומים, אלא קריאת סיכומים מצגות וצפיה בסרטים, ובקיצור, תוכן לימודי מכל הפלטפורמות השונות. אני רוצה את האייפד וממש קרוב לקנות אותו אבל יש לי 2 בעיות מרכזיות שבגללן אני קורץ לכיוון האנדרואיד (טרנספורמר בעיקר בגלל המקלדת והנקסוס10 בעיקר בגלל החומרה) הבעיה הראשונה: חוסר ב USB. אני באמת רוצה לדעת כמה נוח הדבר לעבוד רק דרך ענן וחבריו, במידה ואני רוצה למשוך קובץ חדש, אני חייב להעלות אותו קודם לצד ג' (ענן) ורק אז למשוך אותו לאייפד? אין איזה מתאם USB שיכול להקל עלי את החיים בקטע הזה? השאלה היא גם אם זה עניין של הרגל, או שבאמת הדבר לא נח בעליל? הבעיה השניה: וידאו וסנכרונים, אני צופה בהמון הרצאות ווידאואי…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Animor,

שלום, יש לי הזדמנות, דרך קרובי משפחה, לרכוש nexus 10 ולשלוח לכתובת בארה"ב. האופציה לרכוש דרך google store חסומה מהארץ, אשמח להסבר איך אפשר לעקוף את זה, כדי להזמין ולשלוח לכתובת בארה"ב. בנוסף, אם למישהו יש ניסיון עם רכישה כזה, אשמח לדעת כמה זמן אמור לקחת המשלוח (כדי לא לפספס את הקרובים שלי). תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by STi,

היי קניתי מEBAY כיסוי ללומיה אומנם טיפה יקר (ביחס לאיביי) אבל מאוד איכותי ויושב בול! מומלץ http://www.ebay.com/itm/330856658957?var=540132978471&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 יש לי גם את הכיסוי של NillKin שהוא גם איכותי, אבל זה הרבה יותר איכותי

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. שלום, אני עברתי והעברת את כל המשפחה שלי להוט. לא הייתי בין הראשונים, אבל עברתי יחסית מוקדם ואני משלם כרגע 89 ש"ח לכל מכשיר. עם הירידה האחרונה של המחירים לאזור ה-50 שקל, אני מרגיש ששווה אולי לעבור או לנסות לשנות את מחיר החבילה. מישהו יודע אם בשיחת טלפון או ויכוח עם הנציג באמצעות איום בהתנתקות של המכשירים ומעבר לחבר אחרת יש אפשרות להוריד את המחיר נמוך יותר? מישהו ניסה? תודה!

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים