גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש מגן סיליקון למכשיר COWON D2+. איפה קונים? איפה אתם ממליצים לקנות? ומה המחיר? מועדים לשמחה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל מכשיר שמגיע עם אנדרויד 2.2 הוא תומך בקריאה כתיבה מובנית של עברית(באתרים לדוגמא וכדומה)? מה לגבי מקלדת בעברית למכשירים כאלו? פשוט הסתכלתי על זה במחיר מצחיק - בשביל אחי http://www.clove.co.uk/huawei-ideos
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי אייפון 4 כבר שבוע וזה בעצם האייפון הראשון שלי. כל פעם שאני פותח אפליקציה או עושה פעולה בסיסית כמו ביצוע שיחה עלמנת לסגור או לסיים את הפעולה אני לוחץ על הלחצן התחתון והיחידי בעצם במכשיר. גיליתי שלאחר שתי לחיצות אני רואה בעצם את הכל הפעולות שעשיתי והם למעשה עדיין פתוחות וצריך לסגור אותם. הבנתי איך לסגור אותם אבל זה ניראה לי מתיש ומטומטם מצד אפל לדרוש ממני כל פעולה שאני עושה לגשת לריבוי משימות ולסגור את הפעולה אחרת זה גוזל סוללה והאינטרנט יכול להשאר כל הזמן פתוח ??? השאלה היא האם אני פועל נכון ? יש דרך למנוע את הכניסה לריבוי משימות כל שנייה ? תודה מראש טל.
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
טוב שלום לכול. אני לא יודע כמה זה קשור לפה אבל מישהו יודע איפה אפשר לקנותלייזר אינפרא רד כלומר אורך גל של 808nm ככה. שלא יוכלו לראות אותו בעיניים רק דרך מצלמה ושיהיה בעוצמה של סביבות 500mw בקשר למחיר שיהיה גם גג 500 שקל אני ראיתי כמה דיודות של לייזר כזה במחיר ממש מעולה הבעיה שאני לא יודע איך אפשר להפעיל את הדיודה לבד אם תעזרו לי בזה זה גם טוב מבחינת רכיבי וכלי עבודה יש לי רק צריך לדעת אם שווה לקנות דיודה כזאת ואם היא באה עם פוקוס כלומר אם היא ממוקדת כבר כמו שצריך או שגם לה צריךלהוסיף עדשה ראו משהו תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, היום בדקתי כמה עולה אייפון בארץ ונכנסתי לזאפ והכי זול שהיה שם זה 3500 שקל ושמעתי שבארה''ב זה הרבה יותר זול אז רציתי להזמין אבל אם אני ישים כרטיס SIM של אורנג' נגיד... אני יוכל לדבר ? תודה לעוזרים. :coolman:
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני מחבר בין החיבור AUX ברכב לMILESTONE שלי?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות כמתנה מכשיר GPS, כעיקרון רציתי מזמן לקנות כבר והתעניינתי בMIO P560, אבל הגעתי למסקנה כי אין לי טעם במחשב כף יד ושמכשיר כף יד משולב GPS סתם מעלה את מחיר המכשיר. לכן אשמח אם תמליצו לי על מכשיר GPS סביר, במחיר נורמאלי. ויש לי שאלה האם על מכשיר GPS רגיל (שאיננו מחשב כף יד) ניתן להתקין לבד תכנת ניווט כמו IGO2006 כמו על מחשב כף יד? (פשוט אני מכיר מחברים שלי שהתקינו לבד את IGO2006 ואף לבד מורידים מפות ומעדכנים בתכנה) אני שואל שאלה זו כי ראיתי בהרבה תגובות בZAP שאנשים אומרים כי ניתן לעדכן מפות מהאינטרנט בחינם רק במכשירי כף יד ואילו במכשירים כאלו ניתן רק בתשלום דרך החברה לה שייכת התכנה.... תודה מראש, אלכס.
-
- 7 תגובות
- 886 צפיות
-
-
האייפון 3GS שלי שירת אותי נאמנה כבר שנה.. אבל הגיע הזמן לקנות פלאפון שהוא אשכרה פלאפון, ולא משחקייה. מה ההבדלים (אם ישנם) בין הנקסוס של גוגל לבין הדזייר? יש להם אותו מפרט טכני בדיוק.. הם רק שונים קצת בעיצוב, או שזה רק אני? או שתמליצו לי על מכשיר דרואיד אחר.. גם טוב, כל עוד הוא באותו טווח מחירים (עד 2.4K, אני אקנה כנראה יד שנייה אחרי שאפטר מהאייפון שלי). חשוב שתהיה לי מקלדת נוחה, מצלמה טובה עם פלאש וכמובן כל מיני שטויות לשעות הפנאי... אני לא כ"כ מכיר מערכות דרואיד ולא יודע איך זה עובד שם מבחינת אפליקציות \ משחקים. חשוב גם שיהיה אפשר להעביר קבצים בין הטלפון למחשב בקלות, ולא הכל דרך התחת עם 7 מיליארד פריצות (אל תקפצו, זה חוקי עכשיו בארה"ב). הבנתי שגוגל נותנת לפרוץ את המ…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה מכשיר לדעתכם הטוב ביותר, כשאתם חושבים על כל האספקטים הבאים: זמן הסוללה, הקשיחות, כוח המעבד (מהירות), נוחות שימוש וגלישה, נוחות דיבור בטלפון, איכות המצלמה וכו'.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום וצהריים טובים! יש לי כבר חצי שנה סמסונג ספיקה מרשת פלאפון עם אנדרואיד 1.5 הייתי רוצה לעדכן את המע ההפעלה בגרסה 2.1 או 2.2 בעברית האם אפשרי לעשות זאת לבד?,ואם כן,מה אני צריך? תודה רבה ליאור
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני שואל בעקבות האפליקציה שראיתי : http://www.appbrain.com/app/hd-rare-black-wallpapers-vol-1/com.heroplanet.HDrareblackwallpapersvol1
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הנה הסירטון שצולם בעזרת הSamsung Fascinate והנה הסירטון שצולם עם הiPhone 4 אל תשכחו לראות ב720p .
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי מאורנג'. אני רוצה להסיר ממנו ישומים מטופשים כמו ה-TV וכו'... איך מסירים? איך אני מגדיר לו לשאול אותי דרך איזה חיבור אני רוצה להתחבר כשאני פותח את הדפדפן? או משהו שדורש אינטרנט?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחר מכירת הטאץ' 2 שלי החלטתי כי ברצוני להתקדם וכי עומדים שתי מכשירים על הפרק מאותו הבית- אפל! (התוכנית היא ככל הנראה לקנות בימים הקרובים) *[תקציר של הסיפור 4 שורות לפני הסוף] במקור חשבתי על הטאץ' 4 (32 ג'יגה) שעולה כחדש בארה"ב 300$= 1200 שקל. מחיר מצוין! חדש בארץ עולה 1600 בחנויות שעובדות עם איידיגיטל וב-KSP ששם נותנים אחריות משלהם ניתן לקנות ב-1490.קיימת גם אופציה ליד"ש שיחסית נדירה וקשה למציאה לאור כך שהמכשיר יצא ממש לאחרונה והשוק בארץ מוכר ב- 1000-1400(קשה למצוא). לעומת זאת, המחיר של ה-3GS בשוק היד"ש שם אני מתכנן לקנות, המחירים נעים סביב 1500-1800 לנפח של 16 ג'יגה. לפעמים מגיע מאובזר. הדילמה היא באיזה מכשיר לבחור לאור המצב שכעת יש לי מכשיר SE NAITE J105 (במסלול…
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האם שווה לקנות אותו ? ואם כן באיזה מחיר? לחבר שלי יש את המכשיר , ראיתי ונדלקתי. איזה אפליקציות שימושיות יש בגאדג'ט הנפלא הזה? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפי רשמים שלי, אני מסתכל על התוכנה במכשירים השונים ורואים שהיא עובדת ממש טוב, עם תמיכה טובה במשחקים ומולטימדיה, (קישוריות ישירה למשחקים ב XBOX וכדומה), משחקים יפים מאוד שסופסוף מראים על שיפור נורמלי מ WM6 הגרועה במשחקים, והאיטית. האם הולך להיות פה שינוי גדול לדעתכם בתוכנה של מייקרוסופט? אני מאוד מקווה, כי כרגע אני מתלבט בין החלפת ה HD2 שיש ברשותי למכשיר W7, או אנדרואיד (אייפון -> אין סיכוי). אבל השאלה העיקרית שלי היא, מה כדאי? לבנתיים שתי התוכנות עדיין בחיתולים, במיוחד ה W7, האנדרויד כבר עובדת זמן מה ועוברת שיפורים ושדרוגים (כן, גם ה W7 כביכול, אבל לדעתי זה נחשב תוכנה אחרת כיוון שזו פלטפורמה שונה מהWM6), אבל עדיין, ולמרות שהצליחו להתקין W7 על HD2, בסופו של דבר אני …
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, קניתי לפני שבוע כונן קשיח חיצוני WD My Book Essential של 1TB, עכשיו אני רוצה לקנות לי גם סטרימר שאני יוכל לחבר אותו לכונן ולצפות במה שאני מוריד, חשוב לי מאוד העניין של האיכות של הקבצים שהסטרימר מסוגל לנגן, חשוב לי התמיכה בעברית, פחות חשוב לי הקטע של החיבור האינטרנטי של הסטרימר אבל אם יש אז סבבה. וחשוב ביותר שהסטרימר יעבוד חלק ככל שניתן. בדקתי 3 דגמים: Xtreamer Sidewinder Xtreamer Pro WD TV LIVE מה עדיף מבין השלושה? ותנמקו לי למה הייתם בוחרים בו.
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לרכוש Ipod touch 4g 32gb, וKSP מציעים אותו במחיר של 1470, ובאג ב-1600. הבעיה, או יותר נכון מה שמטריד אותי אצל KSP זה המוניטין שיצא להם, ושאני ארכוש מכשיר לא תקין שלא אוכל אחרי זה לממש עליו את האחריות. הייתי מעדיף להשקיע את ה-130 שקל האלה בבאג על מנת להיות שקט נפשית ולדעת שאם יש בעיה אני אוכל לבוא ויתקנו לי אותה. אני אשמח לשמוע דעות, הצעות וחוויות מאנשים שרכשו ב-KSP.
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
עשיתי טיפה מחקר לגבי המחירים בארץ והגעתי למסקנה שב-eLine יש את המחירים ואת הדיל המשתלם ביותר: המכשיר עצמו ------------------------------------------ 2,875 ש"ח עידכון גירסה ל-2.2 + עברית מלאה ------------------- 340 ש"ח מגן מסך + מגן אחורי מבית היוצר קייס-מייט ---------- 149 ש"ח +אחריות לשנה סה"כ - 3,364 ש"ח זה יוצא יותר ממה שתכננתי לבזבז עליו.. והשאלה הנשאלת מסתתרת בכותרת: אילו חנויות בארה"ב באיזור לוס אנג'לס אני יכול לקנות את המכשיר במחיר הכי נמוך? והאם אוכל להתקין 2.2 + ממשק עברית מלא בעצמי בקלות? (יש לציין שיצא לי לעבוד ולפרוץ אייפודים למיניהם ולהתעסק עם ה-root שלהם). תודה רבה מראש.
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי רעיון, אני רוצה ליישם אותו בצורה חוקית כך שהמכשיר יעזור למשטרה. אני לא הולך לפרט על המכשיר הזה עוד אבל אני רק שואל 2 שאלות: אם נשים לדוגמה סוג של צ'יפ בפלאפון כך שישתמש רק בסוללה, תוך כדי כך שלא מחובר לשום דבר אחר חוץ ממנה. 1. האם חברות הסלולאר יוכלו לשים צ'יפ מסוג זה מבלי לעבור על אחד מחוקי המדינה? 2. האם חברות הסלולאר באופן עקרוני יכולות להחדיר דבר מסוג זה לכל מכשיר שאותו מוכרות במדינה? יש לקחת בחשבון כי המכשיר יוכל לעזור למשטרה בדברים כאלה או אחרים, והוא לא צורך כמות גדולה של סוללה (כמו צריכה של שעון יד).
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כותרת תודה. עריכה: ואם מישהו יודע גם איך אני יכול להתקין VOODOO דרך הרום מנג'ר זה יהיה ממש נמחמד לקבל הסבר. http://project-voodoo.org/
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כרגע יש לי פלאפון דור 2 , פלאפון גרוע ברמות אבל עושה את העבודה. בגלל שאני סטודנט קיבלתי הצעה שמבחינת הוצאה חודשים תהיה זהה למה שאני מוציא היום ככה שאם אפשר לשדרג, למה לא. ההצעות שקיבלתי הן לא מהטופ של הפלאפונים בגלל החבילה הדלה שלי. האפשרויות הן: סמסונג וויב NOKIA-E5 NOKIA-E72 NOKIA C7 IPHON 3GS אמרו לי שכרגע אין את הגלקסי ואת האייפון החדש, ובלי שום קשר בגלל שאני בוחר בחבילה של 150 שקל אז לא אוכל לקבל את המכישרים האלו. מבין כל המכשירים שמתי עין על הוויב, אבל הבנתי שיש לו מערכת הפעלה על הפנים. מזה אומר בדיוק? בסך הכל אני לא מעוניין ביותר מידי אפשרויות, אני לא אשב כל היום על הפלאפון הזה ולא נראה לי שאני צריך את כל האופציות שיש באייפון הישן. הדרישות שלי: סוללה סבירה ומעלה. מ…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני כיום עם N73 MusicEdition (איתו כבר שנתיים-שלוש) והוא עכשיו עושה המון צרות אז הגיע הזמן להתחדש. מבחינת הדרישות שלי מהמכשיר: -אני סטודנט (וגם חייל אם זה רלוונטי), אני בעיקר משתמש בו לשיחות והודעות SMS. -למכשיר הנוכחי שלי נגמרת הסלולה תוך דקות בודדות של דיבור וזה מאוד מעצבן - הדרישה העיקרית שלי היא שהמכשיר והסוללה יחיו הרבה זמן (גם מבחינת זמן בין טעינה לטעינה וגם מבחינת בלאי מצטבר). -יש לי במכשיר הקיים אינטרנט אבל אני לא משתמש בו כמעט בעיקר בגלל שהוא ממש לא נוח, וגם כי אני לא באמת חייב את זה. יחד עם זאת - אם יהיה לי מכשיר שהשימוש באינטרנט בו יהיה נוח (בעיקר Gmail, Facebook יומן ומסמכים), אז אני מאמין שכן אשתמש בתכונות אלו. -בנגע לנגן MP3\סרטים ומצלמה - אני לא משתמש…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מבין שה- Desire הוא גרסה חדשה ומשוכללת יותר אך גם קצת יותר גדול. מבקש חוות דעת ממי שיש לו נסיון ב- Legend לגבי מהירות עבודה (גם לאחר זמן), שטל התצוגה/רזולוציה קטנים יותר וזמן סוללה מי מבין השניים כדאי יותר ?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
משהו מכיר נגן mp3 כלשהו אם אפשרות לחיבור של דיסק קשיח או כרטיס זכרון בפורמט USB? אפשר באותה מידה להמליץ על נגן עם נפח של מעל 100gb, ורק שלא יהיה איפוד. עריכה: ניתן להמליץ על מוצרים מחו"ל, אין לי בעיה של הזמנה. בתקציב של עד 250 דולר
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-