גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני רוצה לרכוש דיסק או קי של חברת silicon power מישהו מכיר? בכללי אשמח לקבל חוות דעת על החברה ועל האיכות של המוצרים שלהם הנה הדם שאני מעוניין לרכוש: http://www.ebay.com/itm/Silicon-Power-Jewel-J10-16GB-16G-USB-3-0-Flash-Drive-Disk-Capless-Metal-Silver-/251355056157 תודה לכל העוזרים!
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי לכולם אני מחפשת נגן מוזיקה +רדיו נייד חשוב שיהיה איכותי שייתמוך במגוון פורמטים ייאפשר הכנסת כרטיס זכרון + ייכולות הקלטה מהרדיו (עדיף גם מתוזמנות) אם אפשר שגם יאפשר תכנות לכמה שעונים מעוררים עם תזכורות שונות. חשוב שהשליטה תהה נוחה וטובה שזמן הסוללות יהיה סביר (עדיף ++) רצוי גם שניתן יהיה להחליף את הסוללות. יהיה נחמד אם במקרה מגיע עם נרתיק / ניתן למצא נרתיק שאיכשהו יתאים לו ובמחיר נמוך - עדיף גם מהסוג שמתאים לפעילויות ספורט - פחות לריצה. פיצ'רים נוספים שיהיו נחמדים אולם אינם העיקר למשל: WIF, מבוסס אנדרואיד עם אפליקציות, אפשרות הקלטת הודעות לעצמי, BT? אני בטוחה שלא ניתן את כולם, בטח שלא במחיר סביר (ועם דגש על איכות ולא רק ריבוי הקישקושים) אבל אתם יודעים.. א…
-
- 8 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
ה- Xperia S שלי מתנהג לא יפה. כדי לבדוק האם זו בעיית תוכנה או חומרה, אני צריך לאפס אותו. לא נורא, הבעיה היא שחלק מהאפליקציות שהתקנתי היו חינמיות ליום אחד ספציפי או נתנו שידרוג פנימי ביום אחד ספציפי, אם אני מאפס, אני מאבד אותן. יש דרך לגבות אותן ולשחזר בחזרה אחרי האיפוס?
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני גר באירופה אז אין לי בעיה עם להזמין amazon.de או כול חנות אחרת שאתם מוציאים זולה באירופה ושווה לרכוש משם, אישית מהשוואות שעשיתי טלפונים הכי זול לרכוש בגרמניה. לגבי הדרישות, סטדונט, שמבלה יום שלם בחוץ אז צריך סוללה חזקה. שימושים: אימייל, אינטרנט, GPS, קריאת קבצי word.excel.powerpwoind pdf chm אך ורק אנדרואיד, ורצוי ממשק כמה שיותר חלק ונקי, שמעתי רעות על ממשקים שגורמים למכשיר להתקע ולא לזוז. חשבתי על lg optimus g, samsung note 2 lg lg2? או אולי נקסוס 5?או אפילו נקסוס 4, האם הסוללה לא תחזיק יום שלם? הכי חשוב שהיה עם סוללה חזקה, גודל אפשרי פאבלט אבל לא יותר קטן מ5. תקציב 2000 ש"ח או 400 יורו, עדיף כמה שפחות, אם אתם יש מכשיר שכבר רץ שנתיים בשוק ויענה על הדרישות שלי אני א…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי במתנה את הנוט 3. המכשיר פשוט ע-נ-ק. אני כרגע עם גלקסי 2 והשינוי בגודל הוא דיי קיצוני. השאלה שלי היא כזאת- לאנשים שיש אותו- האם הגודל זה משהו שמתרגלים אליו? אפשר להסתדר איתו בשימוש יומיומי? (הכוונה היא- לשים אותו בכיס, לרכב על אופניים בזמן שהוא בכיס, לענות לשיחות ביד אחת וכו') הכיוון שלי כרגע הוא דיי להחליף איתו- אבל השאלה למה? יש את הG2 אבל הוא גם ענק- ההבדל ביניהם מצדיק להחליף את הנוט? יש משהו אחר כדאי? הנקסוס 5 לא בא בחשבון כי אין אותו בחנות... בכללי-המגמה היא להמשיך להגדיל את המסכים כי זה כבר נהיה ממש מגוחך...
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עד 200$ מחשש ייתפס במכס הדרישות הן סטנדרטיות, עם חשיבות לזמן סוללה, מצלמה סבירה עם פלאש, ומסך 4.5" לפחות שמסוגל להריץ משחקים פשוטים בלי להיתקע מה מומלץ?
-
לי יש נקסוס 4 בזכות אחד החברים בפורום ואני מרוצה ממנו עד הגג באמת שאין לו שום חיסרון אולי זה שהוא נקי אבל אני אוהב את זה. אמא שלי יחסית אישה מבוגרת לא יודע עד כמה היא תסתדר יקח לה בטח כמה זמן,הפלאפון שלי לא נראה לי היא תסתדר איתו אז העדפתי לא ללכת על זה טווח בין 500-1200 לדעתי הוא צריך להיות קטן היא לא רוצה משהו לא טוב ושיהרס מהר או תצטרך להחליף אבל מצד שני אני לא רוצה שהיא תוציא 2000 שקל על חרא פלאפון ותתאכזב או בכללי להוציא כל כך הרבה כסף הנה כמה הצעות שקיבלתי שחשבתי עליהם: galexy s3 mini galexy s4 mini nokia lumia 572 (בגלל שהוא קטן יחסית ואמרו לי שהוינדוס פון יהיה לה קל למרות שלי זה נראה הדברה הכי מעצבן וקשה בעולם) אני אשמח לעוד הצעות לאמא שלי לא אכפת והיא תעדיף משה…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין להתכונן לגרוע מכל. אילו אפליקציות התקנתם בשביל להגן מפני גניבה/לאתר אנדרואיד גנוב?
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כדאי לחכות לפי דעתכם לG3 ? או להזמין כבר את הZ2 (יהיה זמין בעוד כשבוע) ? הG3 יבוא כנראה עם מסך ברזולוציית QHD . וזה יהיה ההבדל היחידי בינו לבין הZ2. סוללה לסוני יש 3200 בעוד שלG3 כתוב שתיהיה 3000. וזה די מדאיג בהתחשב ברזולוציה הגבוהה כל כך בG3, חיי הסוללה שלו בטוח לא יהיו כמו בG2 וגם לא כמו בZ2.. לשני הטלפונים 3 גיגה ראם.. ולסוני ממשק יותר נוח לטעמי.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו התנסה עם מגיני הזכוכית המחוסנת האלה? http://www.ebay.com/itm/Tempered-Glass-Explosion-proofScreen-Protector-Filmfor-Apple-iPhone-5-5S-5C-4-4S-/271499722993?pt=US_Cell_Phone_Screen_Protectors&var=&hash=item3f36a500f1 זה באמת מגן מפני שריטות ונפילות? או שזה סתם שטויות... וכמה זה באמת מוסיף לעובי? אני עם אייפון 5S אם מישהו יכול לשתף אני אשמח מאוד תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש טאבלט לאמא שלי. היה לה טאבלט של Teac שנהרס לא מזמן ועכשיו היא רוצה טאבלט חדש. אין צורך במכשיר למשחקים רוב הזמן היא פשוט גולשת חשוב שיהיה נח לתפעול וידידותי ושיהיה לו מסך גדול, מינימום 10 אינץ', שיהיה ברור לקרוא ממנו תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
האם אפשר להשתמש בטבלט כ- GPS? האם אפשר להשתמש בטבלט כ- GPS? הכוונה אים אפשר לטעון לו מפות של GPS או אפליקציה שתשמש כ-GPS ותשתמש במפות של GPS. לא מדובר באפליקציה שמחייבת קשר סוללרי או ווי פאי, כמו וויז או גוגל מאפס, אלא שיהיה ממש GPS בלתי תלוי בקשר חיצוני (מלבד כמובן קליטת הלווינים...)?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי ממישהו את ה-LG G2, התחלתי להתקין דברים אבל אז הופיע לי ה-Voice talk של גוגל. נכנסתי להגדרות וראיתי שאין מקלדת מותקנת (משוחזר להגדרות יצרן). אז פשוט חיפשתי באינטרנט קובץ APK של מקלדת... התקנתי ואז הופיע לי ההודעה הזאת (מצורף תמונה). מה זה ולמה זה חוסם לי את המכשיר?! (לא יכול לעשות כ-ל-ו-ם), גם לכבות לא... הורדתי מפה: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2312179
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הוצע לי ב990 ש"ח. http://www.amoi.com/en/_prd/prd_200000912.html דרך אגב- QHD זה לא רזלוציה גבוהה במיוחד?! כי כתוב שם QHD = 960X540
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
S3 התנתק עצמאית מגוגל ולא ניתן להוסיף חשבון גוגל כלשהו. ביום בהיר אחד - אין אנשי קשר, מייל, PLAY, יומן, סינכרון - כלום. מה עושים? מה יכול להיות הגורם? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
משתמש כבר שנה וחצי בגלקסי 3 שלי. המערכת הפעלה כבר איטית להחריד. רוצה שיהיה מהיר כמו ביום הקניה. כרגע יש עליו אנדרואיד 4.1. מחפש את הדרך הקלה והמהירה ביותר לקבל טלפון מהיר..אם כן אחזור להגדרות יצרן יספיק? מה הוא אומר בעצם? אם לא האם עדכון גרסה לאנדרואיד ייתן שיפור משמעותי (מבין שיש כבר 4.4)? את האופציה הזו אני פחות מעדיף. המלצתכם?
-
- 8 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
שלום, אח שלי גר בארה"ב וקנה נקסוס 5 ביד שניה ומסתבר שיש לו BAD IMEI, ולא ניתן להשתמש בו ב- T-Mobile. אם הוא יביא לי אותו לארץ כשהוא בא המכשיר יעבוד לי בארץ? תודה
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הפלא הנ"ל. רציתי לדעת אם יש צפי למכירה שלו בארץ? צפי למחיר? והתאמה לתדרי 4g בארץ? ראיתי את המכשיר ב clove. uk , ושמתי לב שיש רק גירסא של 8 ג'יגה, תיהיה גרסה של 16? הוא עולה כולל משלוח ומנסים סביבות ה 1100 מעניין אותי לדעת אם שווה להזמין משם או לחכות שיגיע כבר לארץ? תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
איזה מכשיר יותר טוב? האם יש מכשיר אחר שכדי לרכוש? לפי מה שהבנתי אלו המכשירים הכי משתלמים.
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רוצה משהו שאני כמעט ולא ארגיש בכיס. מימדים קטנים, דק ככל האפשר. לצערי חייב Waze, אחרת הייתי מוצא איזה flip phone. בנוסף צריך שהטלפון יוכל לשמש כ- wifi hotspot עדיפות שנייה היא איכות המצלמה (כי בחיים תמיד יש סיטואציות שאנחנו רוצים לתעד), ועדיפות שלישית זמן סוללה. יש הצעות? לא מוגבל למשהו שיש בארץ (יש קשרים בארה"ב) תודה וחג שמח!
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בלאקברי, החברה שעל חשבונה קם שוק הסמארטפונים, משיקה את הפספורט ורושמת 200 אלף הזמנות מוקדמות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%9e%d7%91%d7%9c%d7%90%d7%a7%d7%91%d7%a8%d7%99-%d7%9e%d7%97%d7%96%d7%99%d7%a8-%d7%90%d7%95%d7%aa%d7%94-%d7%9c%d7%9e%d7%99%d7%a8/
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני לקוח של גולן טלקום ונמצא כעת בחו״ל עם מכשיר הגלקסי S3 שלי. המכשיר מצליח להתחבר לרשתות הסלולריות המקומיות והכל פועל בסדר (מלבד ניתוקים פה ושם וצורך בבחירת מפעיל בצורה ידנית). אתמול, העברתי את הסים אל מכשיר OnePlus חדש והפלא ופלא, אין אפשרות להתחבר לאף אח (!) מהמפעילות הסלולריות המקומיות. לא ב-LTE, לא ב-3G ואפילו לא ב-2G, לא ידני ובטח שלא אוטומטית. שלחתי מייל לגולן כבר אתמול וגם היום בבוקר. פניתי 5 פעמים דרך הפייסבוק. ניסיתי להתקשר - אין קול ואין עונה (רוב המספרים בכלל לא פעילים וזה שכן פעיל מתנתק אחרי בדיוק 25 שניות שיחה)... מלבד לרכוש סים מקומי ו/או לעבור למפעיל ישראלי אחר, יש המלצות? חג שמח!
-
- 8 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אהלן, אחרי שבטיפשותי הרבה הפלתי את ה HTC Butterfly שלי face-on וניפצתי את המסך שלו (בכאב רב אגב, הוא שירת אותי מאוד נאמנה בשנתיים האחרונות), אני רוצה לקנות טלפון to of the line חדש. עשיתי קצת מחקר (קראתי ביקורות ב gsmarena וandroidcentral), ואני דיי מתלבט בין הסוני Xperia Z3 לבין ה HTC Butterfly 2 (למי שלא מכיר, מעין גרסא פלסטיקית אך עמידה במים ועם מצלמה יותר טובה של ה one M8). אני מאוד אוהב את הממשק של HTC (שווה לציין שבחיים לא התעסקתי עם טלפון של סוני), אבל לסוני יש בטריה ורמקולים טיפה יותר טובים.. אני מבין שלאף אחד אין עדיין את המכשירים הללו מכיוון שהם מאוד חדשים בשוק, אבל הייתי שמח לשמוע קצת דעות בנושא לפני שאני מוציא 650 דולר :-) תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האפשרויות מבחינתי: http://www.tinydeal.com/thl-t6-pro-5-ips-hd-mtk6592m-octa-core-android-44-3g-phone-p-137498.html http://www.tinydeal.com/doogee-turbo-dg2014-5-mtk6582-4-core-android-phone-p-117119.html אפרט שיקולים: לטובת ה-THL: - מעבד טוב יותר - סוללה עדיפה במקצת לטובת ה-DOOGEE: - דגם מוכר וידוע, לעומת ה-THL שהוא דגם חדש ובלתי מוכר - קיים בשבילו קייס TPU רציני, שגם כלול בחבילה. ל-THL אין קייס כזה. בעקרון אני קונה את הטלפון לחבר שלא מתמצא, כך שזה קצת מרתיע לרכוש את ה-THL שאני לא יודע איך הוא עובד למרות שלכאורה הוא דיל טוב יותר. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחר התקנת TRUECALLER מספר אחד נחסם לי. הסרתי את האפליקציה , מחקתי את האיש קשר וחייגתי אליו אבל הוא ישר לא זמין. עשיתי ניוד מחבר X ל Y ובזמן הניוד שקיבלתי מספר זמני הצלחתי להתקשר אליו אבל אחרי שחזר המספר שלי שוב פעם אותה בעיה. אני לא יודע מה לעשות זה רק מספר אחד מכל האנשי קשר שלי בפון.
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-