גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
דבר ראשון - עברית נורמלית מימין לשמאל, אפשר להתקין על כל מכשיר אנדרואיד שהוא ? אני מחפש מכשיר מהיר עם מסך גדול ("4 +-) אין לי מצלמה יעודית, אז שתיהיה מצלמה טובה (רצוי לפחות 8MP אבל זה לא קריטי בימינו) עם פלאש וצילום וידאו ב720P מקלדת QWERTY פיזית לא חובה אבל זה יהיה תוספת נחמדה. יש לכם רעיונות? הדרויד החדש וה EVO תומכים רק בCDMA .. מה עוד יש.?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, ברשותי ZTE Blade כבר שנה וחצי. המכשיר מעולה. מריץ CM7 בצורה טובה, ואת כל האפליקציות שאני צריך בצורה סבירה. לצערי, המצלמה שלו די חלשה, וגם הסוללה התעייפה (סוללה מחזיקה יום וחצי בשימוש בינוני, הסוללה השלישית שהחלפתי בזמן הזה כבר). אני מעוניין להשתדרג - התקציב הוא 2300 ש"ח. אני מחפש מכשיר בעל מצלמה טובה (5MP+ פלאש) , סוללה חזקה, מריץ ICS, בעל קהילת פיתוח לפחות כמו של הבלייד, מסך לפחות 4 אינץ'. השימושים העיקריים הם גלישה, וואטסאפ, וויז, פייסבוק, RSS, וכמובן איכות שיחה טובה. כרגע אני בסלקום, אך שוקל מעבר לגולן/הוט, לכן חשוב שהטלפון יתמוך בתדרים של המפעילות שציינתי. לאחר כל החפירה הזו, ממחקר קצר שעשיתי הגעתי לשלושה מכשירים : 1. Samsung Galaxy Nexus 2. HTC One SV 3. LG Nex…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך נגן עם תכולה של 2gb בסכום של עד 600 ש"ח, איכות שמע הרבה יותר קריטית מתמונות או וידאו. האפשרויות שעלו עד עכשיו הן iaudio f2 או u3(שהם אותו דבר למעשה, חוץ מהממשק), אם יש למישהו המלצה למשהו טוב יותר מבחינת סאונד אני אשמח. ובלי שום קשר, עוד שאלה, איזה נגן לדעתכם מפיק את הסאונד הטוב ביותר?
-
- 8 תגובות
- 958 צפיות
-
-
האם עט המגע הפופולרי והאהוד של סמסונג מסדרת מכשירי ה-Galaxy Note יוכל לעשות חיל גם במחשבים מבוססי חלונות? בקרוב נגלה לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
כל מיני אופציות של דור שלישי לא ממש מעניינות אותי, מה שחשוב זה שתהייה בטלפון מצלמה איכותית (וכמובן שיהייה אפשר לקבל ולהוציא שיחות... ;D). תקרת המחיר שנתתי (800 ש"ח) היא שרירותית ויכולה להשתנות, רצוי כמובן כלפי מטה, והעיקר שהטלפון יתן תמורה טובה למחיר (זמן סוללה וכ'ו). ואם זה חשוב אז הטלפון מיועד לאישה. כאמור, רצוי שתהייה מצלמה איכותית ככל האפשר. תודה על העזרה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמכשיר בסיסי , אמין ופשוט להפעלה (למשתמשת מאותגרת ג'אג'טים), לשימוש ברשת פלאפון. מה דעת המומחים?
-
- 8 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני מחפש טאבלט עם אנדרואיד שיהיה עם מסך כמה שיותר גדול בתקציב של כ-1500 ש"ח, קיים הדבר? שימושים זה קריאה, גלישה, משחקים.
-
- 8 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
היי אני מתעניין ברכישת נגן MP4 וראיתי את הD2, אבל הוא קיים בשוק כבר הרבה זמן. יש נגנים עדיפים עליו או שהוא עדיין מוביל בתחום? תקציב עד ה 1K
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כיום יש לי אייפון 4 וותיק וטוב, עם כל היתרונות והחסרונות של אפל. מאחר והמסך קטן מידי, ומערכת ההפעלה איטית מידי הייתי רוצה להחליף למכשיר אנדרואידי. אני משתמש באפליקציות הרגילות: וויז, ווטסאפ, אי-מיילים, אינטרנט, וויבר, סקייפ וכו'. אני לא משחק ולא רואה סרטים. אבל לא בא לי להשקיע יותר מידי (1000-1500) נראה לי סביר. הייתי שמח לקבל המלצה ל 3 מכשירים מועדפים.. בתודה אלכס
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברכב של אבא הותקנה דיבורית של סלקום. הדיבורית עבדה על סים כפול. ניידתי את המספר של אבא לגולן טלקום ולא לקחתי בחשבון את הדיבורית. מישהו יודע אם גולן מספקים פיתרון לבעיה? עדיין לא קיבלתי מענה משירות לקוחות של החברה.
-
- 8 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מכשיר Galaxy S עם הרום של פלאפון והוא עובד די לאט וזה מעצבן. התקשרתי לכל מיני חנויות פרטיות שמוכרות את המכשיר הזה וכולן אמרו לי שהם צורבים רק רומים מקוריים של סמסונג ולא רומים של כל מיני אנשים. אז השאלה שלי, הרום המקורי של סמסונג יותר מהיר ? הוא יפתור לי את הבעיה של האיטיות במכשיר ? נ.ב אני מעדיף שחברה תצרוב לי את ה- ROM כדי שאם תהיה לי בעיה יהיה לי למי לפנות. ועוד שאלה, מה ההבדל בין הרום של Samsung לרום של pilotx ועוד אנשים כמוהו שעושים רומים ?
-
- 8 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן מולטימדיה חדש, ואני מתלבט בין שני הנגנים הנ"ל... מישהו בבקשה יכול לתת לי חוות דעת על שני המכשירים, מי מהם מגיב יותר טוב, למי יש מסך יותר חד, ואיכות שמע יותר טובה וכו'... אולי יש הצעות אחרות יותר משתלמות?? אני רוצה לקנות בניו יורק בימים הקרובים, את אחד מהנגנים...
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקציב שלי זה 1100 ש"ח חנות www.Eline.co.il או כל חנות פרטית בחדרה אני צריך רמקול ומצלמה טובים ושהסוללה תספיק לפחות ליום יומיים אני צריך תמכשיר וכבל USB ולפחות זכרון 1G עד 1100 מה אתם אומרים לגבי Sony Ericsson K550i ? http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_k550-1840.php לדעתי פלאפון טוב מאוד D: תודה D:
-
- 8 תגובות
- 975 צפיות
-
-
משרד התקשורת החליט לאסור על כל חברות הסלולר בישראל לחסום או להגביל את תכונת ה-Tethering של מכשירי הסלולר. על פי משרד התקשורת, הגבלת היכולת של המכשיר הסלולרי מלשמש כנקודת גישה אלחוטית (AP) היא עבירה על החוק, והמשרד יטפל בנושא בהתאם. ההחלטה זו משפיעה בעיקר על חברת HOT Mobile החוסמת תכונה זו באופן מוחלט ובמידה מסויימת גם על חברת Orange הגובה תשלום נוסף עבור השימוש בה. Orange כבר הודיעה שתבטל את הדרישה לתשלום נוסף, אבל מ-Hot Mobile עדיין לא נשמעה תגובה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.amazon.com/Motorola-DROID-RAZR-MAXX-Wireless/dp/B0071G0KR4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1337346179&sr=8-1 רשום כאן שאפשר לקנות אותו (לצערנו המשלוח רק בארה"ב) ב170 דולר, יש לי חבר שגר שם ויכול להביא לי אותו לארץ, השאלה האם הוא פתוח לכל הרשתות/אפשר לפתוח אותו? אגב איך הגיוני שבארץ המחיר שלו 3000+ ובחול מוכרים אותו בפחות מ700 ש"ח?? מה אתם חושבים?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחותי ואמא שלי יש גלקסי SII שבזמנו התקנתי להם את המוד של cyanogenmod בגרסה 9 נקודה משהו. בכל מקרה יש לי אפשרות להחזיר לי לגרסה המקורית של סמסונג במהדורה הכי מעודכנת שיצאה לגלקסי S2? ואם ישנה אפשרות יש למישהו קישור להורדה לגרסה? בנוסף, התקנה דרך כרטיס SD או שזה כמו במוטורולה עם התקנה באמצעות תוכנה מהמחשב? תודה על העזרה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר התקנת TRUECALLER מספר אחד נחסם לי. הסרתי את האפליקציה , מחקתי את האיש קשר וחייגתי אליו אבל הוא ישר לא זמין. עשיתי ניוד מחבר X ל Y ובזמן הניוד שקיבלתי מספר זמני הצלחתי להתקשר אליו אבל אחרי שחזר המספר שלי שוב פעם אותה בעיה. אני לא יודע מה לעשות זה רק מספר אחד מכל האנשי קשר שלי בפון.
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, ברשותי Nexus 4 שידרגתי ל Lollipop, או בשמה אנדרואיד 5. העדכון הוצע לי אוטומטית למכשיר, מה שנקרא "מהאוויר"... הבעיה: לאחר השידרוג לא ניתן לשנות את הצלצול לשיחות נכנסות למרות הניסיונות לשנות אותו לצלצול אחר. כרגע קיים צלצול לא ידוע של "ביפ" עם הפסקות בזמן קבלת שיחה. כאן לדוג' מתוארת אותה בעיה. ההצעה בלינק הינה איפוס של המכשיר ועדכון הקושחה מהתחלה. אני רואה את זה רק בתור פיתרון אחרון. האם מישהו נתקל? מצא פיתרון? תודה
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי MP3 512MB ולפני כמה זמן הוא לפתע לא נדלק. כמובן שהסוללות מלאות והם לא הבעייה. כל מי שמבין בנושא ויכול להציע דרכים להפעלתו (דרכים שאני בתור אחד שלא מומחה בנושא יוכל להפעיל ולא לקחת לתיקון) נ.ב. מבינים בדבר טענו שהבעייה טמונה בעובדה שהטענתי אותו יותר מדי זמן וזה גרם להתהפכות בקוטביות של המכשיר. אם זוהי הבעייה (וגם אם לא) בבקשה שלחו שלבים לתיקון למשל: 1) פתח את המכשיר 2).... וכו' וכו'...תגובה בסגנון כזה תסייע לי מאוד. בתודה רבה, רועי.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחותי קנתה לפני כמה ימים בלאקברי 8900 ב-1400 שקלים. אני מבין שמזמן כבר יצאו גרסאות מתקדמות יותר, ה-9000 וה-9700. אם היא תשדרג להם, תוספת המחיר תהיה 1200 שקלים. אפשרות אחרת היא לשדרג ל-E72 בתוספת של 700 שקלים. השאלה היא, עד כמה זה משתלם? אומנם מדובר בבלאקברי ישן יותר, דור 2.5, אבל בפועל הוא נחשב למכשיר טוב? היא רק רוצה שימוש במצלמה מדי פעם בקטנה, גלישה באינטרנט. להישאר עם הגרסה הזו או להוסיף כסף ולשדרג ל-E72 של נוקיה? אי אפשר להחזיר את המכשיר, אז יש רק את האופציות שציינתי בהודעה מאותה החנות שבה נקנה הבלאקברי.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אפשר לעשות עם זה? יש לי 600 שאני לא יכול לראות את השמות. המכשיר עבר שדרוג רום ואין לי את אנשי הקשר על המכשיר אלא רק בקובץ VCF. איך אפשר לתקן את זה? איך אפשר לפתוח אותו בצורה נורמלית? לא משנה לי אם זה יהיה בתוכנה אחרת, ואזין את הטלפונים מחדש. זה ממש חשוב לי. תודה.
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
תמיד שמעו את השעון המעורר שלי בפלאפון חזק. לפני כמה ימים הצלצול של השעון מעורר נהיה ממש ממש חלש ובקושי שומעים אותו. חיפשתי בהגדרות לנסות להגביר את הצלצול ולא מצאתי. מישהו יכול לעזור לי? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום למומחים! אני מחפש נגן mp3 עם התכונות הבאות: - סוללה נטענת, רצוי שתהיה ברת החלפה בעתיד. - זמן נגינה ארוך ככל האפשר. - לא גדול במיוחד אך גם לא חובה שיהיה פיצפון, העיקר שאוכל לרוץ איתו איכשהו. - בלי כל מיני שטויות כמו "מפסיק לנגן כשהתיקייה נגמרת" וכו'... - אפשרות נגינה רציפה גם בחיבור לחשמל (הלוואי ויש נגן כזה - אין לי מושג). - סינכרון פשוט (תיקייה) עם המחשב, בלי כל מיני הגנות ושות'. - לגבי נפח: מתלבט, התקציב שלי הוא בין 500 ל-1000. הכל לפי המלצתכם (אפשר גם יותר אם צריך). חשבתי על 4 ג'יגה. אם אתם חושבים שכדאי ללכת על הארד-דיסק - אשקול ברצינות. אני חושב שאסתדר עם 30 אלבומים והחלפות מדי פעם. - הקלטה: פה, אין לי מושג. אני נוהג להקליט עם האייפאק שלי הרצאות של ש…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך טאבלט שישמש לי כמחברת ולפעמים גם כספר בשביל הלימודים. אני צריך זמן סוללה כמה שיותר ארוך, מסך טוב עדיף עם IPS, ולפחות 32GB זיכרון פנימי כי סביר להניח שהוא ישמש אותי גם לנסיעות. תקציב שלי הוא בסביבות ה4000 אני מעדיף טאבלטים בסגונון הטארנספורמר עם המקלדת הנשלפת (כמו בכל הסדרה). הנטייה שלי היא בכיוון ה transformer tf 201 אבל הבנתי שיש לו בעיות קליטה ולכן אני מעדיף את ה tf700 למישהו יש את אחד הטאבלטים הללו? יש המלצה לטאבלט אחר שמתאים לי?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות פאלפון חדש 3 הדברים הכי חשובים לו בו שהוא יהיה עמיד מפני נפלות וכל זה MP3 איכות וחזק ( גם באוזניות וגם ברמקול ) וזמן סוללה ארוך.. חשבתי על אלא - W800 - יד שניה.. N73 - יד שניה.. K610 - חדש.. ( למרות שאני לא רוצה דור 3 ) תקציב בערך 1300 ש"ח ( כולל 1 GB זיכרון ).. אם יש לכם הצעות לגבי עוד משהו תציעו..
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-