גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,774 דיונים בפורום זה
-
היי, כמו שבכותרת - אני מחפש פלאפון עד 1300 (עם 100 תוספת אם זה ממש שווה את זה) שקל עם מקשים רגילים ומסך גדול, ז"א שלא אכפת לי שלא יהיה מסך מגע.. אני רוצה שהמכשיר שלי יהיה נוח לשימוש וזאת הסיבה שאני לא מחפש מסך מגע. ואני רוצה שיהיה לו רמקול שיעשה מספיק רעש כדי שאני אשמע שיש לי צלצול גם כשאני רחוק יחסית מהפלאפון. אין לי בעיה אם יש מסך מגע וגם כפתורים רגילים אבל אני לא רוצה מכשיר שנראה כמו E72 או עם מקלדות QWERTY.. כמובן שפחות גרמים זה טוב יותר.. הבעיה שאני לא מכיר הרבה דגמים, במיוחד עם כל סערת המגע שיצרנים מייצרים היום כמעט אך ורק מסכי מגע מבלי הרבה כפתורים אחרים.. אני מעוניין לקנות אותו בחנות פרטית ולא חברת סלולר מוכרת עם כל מיני חוזים הזויים שרק הם יודעים איך לסחוט את הכס…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום הנכון. ברשותי אוזניית bluetooth - מהרגע שפעם אחת התאמתי אותה עם הטלפון (הייתי צריך להקיש קוד "סודי" בסגנון של 1234), אני יכול להתחבר אליה מהטלפון ללא צורך בהתאמה מחדש. השאלה הנשאלת היא מהם אותם פרמטרים שנשמרים במכשיר ומה מונע מאדם זר עם כוונות זדון, להתחבר לאוזנייה או לכל התקן בלוטות' אחר, בהנחה והוא יודע את אותו קוד "סודי"?
-
- 8 תגובות
- 992 צפיות
-
-
היצרנית הסינית הבכירה בשוק חשפה את מכשיר הדגל החדש שלה עם ביצועים מובילים בקטגוריה ויכולת טעינת סוללה שאין דומה לה - אך בכדי לקבל את הגירסה המתקדמת והמרשימה ביותר תצטרכו גם להשקיע סכום ענקי לכתבה
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי די הרבה זמן שאני מחפש נגן שיתאים לי, צימצמתי את האפשרויות לשני הנגנים שקצת קשה לי להחליט איזה מהם יותר מתאים לי. בגדול היתרון העיקרי שראיתי שיש לi audio זה הזמן סוללה. מניסיון שהיה לי עם דיסקמנים, מבחינתי זה יתרון די רציני. עוד שני יתרונות נחמדים; אחד שהמוזיקה מסודרת בתיקיות והשני שאפשר להעביר קבצים מהמחשב בלי תוכנה מיוחדת (יכול להיות שיש את היתרונות גם בzvm?). לגבי הzvm נראה לי שהיתרון העיקרי שלו הוא המסך שכנראה קצת יותר מתאים לצפיה בסרטים. בנוסף כמעט בכל ביקורת מהללים את איכות הסאונד של קריאייטיב, אז אם אתם יודעים עד כמה מהותי ההבדל אם ביכלל אני אשמח לדעת. דבר אחרון, הבנתי שהzvm מתחבר לטלויזיה (למרות שהקבל לא מסופק), לxl יש גם אופציה כזאת? לכל עזרה הערה או ה…
-
- 8 תגובות
- 979 צפיות
-
-
קישור לכתבה: http://hwzone.co.il/tech/news/137232 אני רוצה לשאול כמה דברים שאני לא מבין. מה בעצם ARM מוכרים? הם מוכרים צ'יפים? רישיונות? אם בiphone 4 למשל יש cortex A8 וגם ב גלקסי אס יש cortex A8. מה ההבדל בין הצ'יפים שבכל מכשיר? מה בעצם סמסונג ואפל למשל עושות? קונות צ'יפים מARM ומכניסות אותן למכשיריהן או מייצרות אותן לבד? לא הבנתי בדיוק את כל הקטע הזה, אשמח להסבר מפורט. תודה מראש..
-
- 8 תגובות
- 920 צפיות
-
-
סמארטפון הדגל החדש של היצרנית הסינית המשתדרגת Meizu מציע גוף מתכתי ומפרט יוקרתי, בפחות ממחצית המחיר של מתחרותיה הבינלאומיות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%95%d7%aa%d7%9a-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%9f-%d7%95%d7%94%d7%92%d7%9c%d7%a7%d7%a1%d7%99-%d7%91%d7%97%d7%a6%d7%99-%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94/
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות גלאקסי וראיתי בזאפ שמוכרים ב1800 שקל (פלוס מינוס), לפי אורנג' זה "להתחייב" לשנתיים ולשלם 170 שקל כול חודש=4080 שקל. מצד שני מקבלים חבילת אינטרנט חבילת שיחות וחבילת סמסים. עכשיו אני ממש לא מדבר הרבה, יש לי כרגע מירס ויוצא לי לדבר בערך בין 60 ל120 שקל, כולל סמסים[באינטרנט אני בכלל לא גולש]. אני רוצה את הSGS בישביל משחקים ואינטרנט שיעביר לי את הזמן בבסיס ובעבודה. עוד שאלה, בעמוד המכירה הזה, יש את ה"תוספות מיוחדות" (עיברית מלאה וכו'), אם אני קונה בלי עיברית אני יכול להתקין את הגירסא עם העיברית בבית בלי הרבה בלאגן? ומה לגבי ביטוח? אצל אורנג' או בחנות באינטרנט מה ההבדל?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם, ביוני השנה סוני-אריקסון הוציאו את דגם Xperia Ray. נראה לי שהוא עונה בדיוק על הדרישות שלי: 1) מסך חד וקריא בשמש, בגודל 3.3 אינץ'. 2) משקל רק 100 גרם, כמו שחיפשתי. עובי פחות מ-1 ס"מ. 3) כמובן, A-GPS - מאוד חשוב לי. 4) מעבד 1 גה"צ. אמנם לא כפול ליבה אבל נראה לי מספיק לצרכי. סוללה עם זמני המתנה ודיבור טובים. 5) אנדרואיד גירסה 2.3 עדכנית. 6) מצלמה 8 מגה-פיקסל עם וידאו HD ומייצב תמונה דיגיטלי. בינתיים רק קינג פון מופיע בזאפ בתור מוכר של הדגם הזה. המחיר 1500 ש"ח כולל "עברית מלאה", דומה למחיר בחו"ל ולדעתי לא גבוה לסמארטפון עם מפרט כזה. כמה שאלות: * איך זה שרק אחד בארץ מוכר את הדגם ? * האם זה חתול בשק ? יש קץ' ? חסרונות משמעותיים ? * האם טלפון כזה אמור לעבוד כשורה ברשת …
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בעקבות היותי דביל שלא יכול להשתמש במחשב בלי לשחק עליו או סתם לבזבז זמן באתרים דביליים אני צריך סמארטפון אשר ישמש אותי בעיקר ללימודים. עקב כך אני רוצה שיהיה נוח לקרוא ממנו PDFים או קבצי וורד,לגלוש עליו, שיהיה נוח להעביר אליו וממנו קבצים(האם יש סמארטפונים שאפשר להדפיס מהם?[ז"א שאפשר להתקין להם דרייבר כלשהו של מדפסת ולחבר בUSB או משהו?]),תמיכה בvideo streaming, אני חייב שהוא יתמוך בג'אבה בצורה טובה ואשמח גם אם יהיה צילום סטילס ווידאו באיכות טובה. סוללה כבר הבנתי שאין ממש הבדל ועם כולם צריך להסתובב עם מטען. כרגע התקציב פתוח, ז"א שאני יכול בתיאוריה להשקיע את ה5000 שקל אם זה באמת יעזור אבל ממש אשמח אם תוכלו לתת לי טווח של פלאפונים ומחירים שאוכל לראות מה ההבדלים והאם שווה לי להש…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות סמארטפון בזמן הקרוב בכ2000 שקל השימושים שלי הם אפליקציות ומשחקים אז חשוב שהוא יהיה מהיר חשוב מאוד שהוא יהיה מהיר ובלי כל מיני תקיעות.. כרגע יש לי N85 והדבר האחרון שאני רוצה זה עוד מכשיר שייתקע כמו הסימביאן הזה מצלמה ורמקולים לא קריטיים בשבילי כי אני כמעט ולא משתמש בזה חשוב שהמכשיר יהיה בגודל סביר כדי שיוכל להיכנס לכיס ולא להפריע יותר מדי רצוי מסך טוב (מבחינת מולטי טאץ' וכו') ואיכותי. עדיף גם שהוא יהיה טוב נגד שריטות שמעתי שהולך לצאת עדכון גדול לאנדרויד בזמן הקרוב, אז חשוב לי שהמכשיר יתמוך בו למישהו יש המלצות על מכשירים מתאימים?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קראתי באתר של סידיה ישראל שישנה אפשרות לבצע שנמוך לגרסת IOS 5.1.1 מ-IOS6 העניין הוא שכאמור השנמוך אפשרי רק למכשירים עם מעבדי A4 ולא A5 ומעלה ( לפי מה שהבנתי ) עכשיו השאלה היא : איך אני אמור לדעת איזה גרסת CPU ( מעבד ) יש למכשיר שלי ? יש לי אייפון 4S תודה לכל העוזרים ...
-
- 8 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אני מחפש נגן בסביבות 400-700 שקל אני משנה לי ממש על איכות המסך לאצמתכוון לראות בו סרטים יש כמה דגמים למשל ה G2 4G של iaudio או E100 של IEIVER או ה ZEN של Creative בגדול איזה חברה עדיפה Iriver iAudio/Cowonו Creative
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
MP4 קורא וידאו 2 GB עדיפות לקריאת שירים בעיברית תקציב :כ 500-600 ש"ח
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי ברשת מגיני מסך חזקים ברמה שניסיון חריטה עם מכונה לא גרם נזק למסך ראיתי שני סוגי של חברת ZAGG ושל חברת PURE TEK אשמח לשמוע את דעתכם האם זה באמת מגן מסך טוב יותר ממגן מסך ב20-30 ש"ח ? העלות המגינים של החברות האלה כ130 ש"ח האם כדאי לקנות את הערכה הדו צדדית גם לחלק האחורי של המכשיר? האם ניתן לקנות את המגן הזה בארץ? ואיפה? תודה מראש חזי
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לאחר שיצא לי פעם אחת להראות ללקוח עבודה (עיצוב גרפי) על גבי מחשב נייד שלקחתי מחבר חשבתי שאולי זה יהיה רעיון טוב להראות עבודות ללקוחות על גבי PDA, זה נוח זה קטן ולפי דעתי זאת יכולה להיות דרך מאוד מקצועית (וחדשנית) להראות עיצובים ללקוחות עבור אלה שאין להם במקרה מחשב או חיבור אינטרנט למשלוח עיצובים באימייל.. ה-PDA יוכל אולי גם לאפשר לי לכתוב הערות מעל הגרפיקה המוצגת ללקוח עבור תיקונים ואולי אפילו ממש גם לעצב על המקום (יש פוטושופ ל-PDA?). אני דיי נעול על ה-Dell axim x51V בגלל מסך VGA ומחירו הנמוך יחסית, אני מעוניין מאוד גם ב-GPS אך יש תוספת שאני יכול לרכוש עבור המכשיר עבור זה. יש המלצות אחרות ?
-
- 8 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי לאחרונה אני נתקל יותר ויותר בתופעה נורא מוזרה. בכל מכשיר סיני שנתקלתי בו(מערכת הפלאה אנדרואיד 4.0 +4.1 ומעלה) המכשיר אינו מצליח לזהות לוויני gps למרות שבאפשרויות הוא מוגדר בצורה תקינה והיצרן אומר בפירוש כי המכשיר תומך gps. מישהו מכיר פתרון לתופעה?
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי Galaxy Nexus שהוא עם סוללה נשלפת, כלומר מכסה אחורי נשלף. מבחינה פיזיקלית אני מבין שבנפילה חלק מהמכה תפיל את המכסה והבטרייה, אז האם עדיף לי להיות בלי כיסוי? כשנופל המכשיר המכסה אכן נופל עם הבטרייה.. אני לא מתייחס למכות שטחיות אלא רק לנזק פנימי/שבר במסך.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.hootablet.com/brand-ainol-tablet-c-18.html מצד שני יש פה paypal אז...
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בחיפושיי אחרי טאבלט אני נתקל בין שני סוגי טאבלטים.אלו עם חריץ לכרטיס זכרון ואלו ללא חריץ לכרטיס זכרון. בהנחה שאני מדבר על טאבלט 16 ג'יגה -האם בטאבלט עם חריץ לכרטיס זכרון, החריץ הוא להכנסה של כרטיס זכרון נוסף או שהחריץ הזה נועד להכיל את אותם 16 ג'יגה? ואם אני מדבר על טאבלט ללא חריץ אז אני מניח שאותם 16 ג'יגה מובנים איפה שהוא בתוך הטאבלט - אז איך יש לי גישה לכרטיס הזה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מכשיר ה-Xiaomi Mi A1 עשוי להיות המלך החדש של שוק הביניים המקומי, בעיקר לאלו שרוצים את מערכת האנדרואיד שלהם עם מינימום תוספות ושינויים לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי אייפון 4 חדש שרכשתי לפני פחות משבועיים רציתי לדעת קצת יותר בפירוט איך אני מעביר קיבצי וידאו שאני רוצה לראות כמו סרטים,סדרות,סירטונים,קליפים וכ'ו. הבנתי שיש תוכנה מסויימת יעילה וקלה שיכולה להמיר את אותם קבצים . . אשמח להסבר תודה. נ.ב : ברשותי יש את הגירסא העדכנית ביותר לאייפון 4 והיא : 4.2.1
-
- 8 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
תכינו את הארנקים אנשים... ההשקה: בתוך 4-6 שבועות; בחברות הסלולר יתחילו בהדרכות העובדים ובהכנות במיתוג נקודות המכירה רשות להגבלים עסקיים אישרה את שיווק האייפון בישראל. אתמול היא הודיעה לאפל על מתן ההיתר, וזו הודיעה לשלוש חברות הסלולר שיחלו להיערך להשקת המכשיר. תאריך השקה רשמי טרם נקבע, אם כי בכירים בחברות הסלולר מעריכים שמדובר ב-4 עד 6 שבועות. הסיבה: לחברות הסלולר נדרש כחודש להכשיר את העובדים לשימוש במכשיר. מדובר באלפי עובדים בכל אחת מהחברות, שצריכים לעבור סדנאות לטיפול ושיווק האייפון, והיכרות עם יכולותיו של המכשיר. בנוסף, צריכה כל חברה לשלט את נקודות המכירה כחלק מהקמפיין, ולדאוג למלאים גדולים מספיק בשבוע ההשקה. זאת, בשל ההערכות שרבים יבקשו לשדרג למכשירי אייפון כבר בשבועות…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.aliexpress.com/product-gs/545362019-2012-New-MTK6575-phone-ZOPO-ZP100-Android- 4-0-9-OS-4-3-WIFI-5MP-Free-wholesalers.htmlתודה רבה מצאתי 2 שרשורים בפורום מהם אחד שמאוד התלהב ורציתי לדעת באם יש עוד מתלהבים תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני קונה שבוע הבא COWON S9, ואני אקנה יחד עם זה אזניות CX500. אני שומע הרבה פלאק, ואם לא פלאק אז MP3 320KBPS. פיצ'רים זה נחמד אבל סאונד זה מעל הכל. אם יש לכם ייעוץ אחר אשמח לשמוע. ולשאלה יותר רצינית - לקנות מבאג או מהחנות היחידה שמופיעה בזאפ (שאני לא בטוח שמותר לקשר אליה)? אותה חנות טוענת שהאחריות היא של ה"יבואן הרשמי" ואילו באג טוענים שהאחריות היא אצלהם. 1400 ש"ח בשתיהן. תודה רבה מראש! עריכה: חיפשתי דווקא לקנות פלאפון (שקלתי לקנות PRE או פלאפון אנדרואידי), אבל הבנתי שאף אחד מהם לא מהווה תחליף לנגן טוב מבחינת איכות הסאונד.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-