עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. הסדרה הפופולרית ביותר של חברת שיאומי עומדת לתפוח עם דגמים חדשים, שככל הנראה יביאו כמות מינימלית של שינויים משמעותיים לכתבה

2. Started by yonatan.mendelson,

המתחרה הסינית הגדולה אמנם לא חשפה מכשירי דגל חדשים כפי שעשתה סמסונג - אך כן מצאה לנכון לגחך קצת על חשבונה בטוויטר לכתבה

3. הסמארטפון הראשון בעולם עם סורק ביומטרי שמוטמע בתוך התצוגה נחת לבדיקת קשיחות אצל כוכב ה-YouTube שמתמחה בכך, וסיפק לנו בשורות מעודדות לכתבה

4. הכירו את ה-Mi 6X המסקרן - שאמור להוות את הבסיס לדגם ה-Mi A2 אשר יאפשר לצרכנים לקבל את החומרה המשתלמת של שיאומי, ללא התוכנה השנויה במחלוקת שלה לכתבה

5. מכשירי הדגל של סמסונג יהיו זמינים מעתה גם בגרסאות עם נפח מובנה מרשים של 256 ג'יגה-בייט - במחיר תחרותי למדי לכתבה

6. סמארטפון ה-Z5 "המהפכני" נחשף - עם מראה שונה מאוד מכל מה שהבטיחה לנו היצרנית הסינית בטיזרים שלה לכתבה

7. שלום וברכה, כידוע בשלושת הרשתות העיקריות קיים שירות VOLTE, שלמעשה יהיה הכרחי בעתיד הקרוב לפי הצעות החוק השונות. בכל מקום בעולם שבו יש עובדים משכילים שחושבים צעד אחד קדימה, אפשרו VoLTE לכל מכשיר התומך בכך ישירות דרך קוד הAOSP של אנדרואיד, ללא קשר לפירמה או למוצא (כל עוד הוא בינלאומי) בישראל, ביחד עם עוד כמה מדינות באפריקה ובמזרח אירופה, החליטו שרק בעלי אייפון וגלקסי 9 ומעלה יהנו מVOLTE וכל מי שיקנה מכשיר שהוא לא סמסונג או אייפון, לא יוכל להתחבר לרשת, ויצטרך למעשה לזרוק את הטלפון לפח. HTC-GOOGLE PIXEL-ASUS-RAZER-SONG, גם דגמי הפלאגשיפ של 2021, לא יעבדו בארץ כשרשת הדור השלישי תסגר. עכשיו יש לי שאלות מאד פשוטות: 1. מדוע עובר…

8. Started by Judas Iscariot,

חדש דנדש בעולם האנדרואיד, בעלים גאה של נקסוס 4. השאלה היא כזו: כאשר אני "מסיר" אפליקציות מהRecent Apps - האם הן גם מפסיקות לפעול ברקע? ואם לא, איך אני יכול להפסיק פעולת אפליקציות ברקע\לצאת מאפליקציות כמו שצריך(שהרי לרובן אין כפתור "יציאה")

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by ag43,

מתוך הפוסט הראשי של קרנל הפרסוס בXDA:

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by Ghost93,

היי, ברשותי ZTE Blade כבר שנה וחצי. המכשיר מעולה. מריץ CM7 בצורה טובה, ואת כל האפליקציות שאני צריך בצורה סבירה. לצערי, המצלמה שלו די חלשה, וגם הסוללה התעייפה (סוללה מחזיקה יום וחצי בשימוש בינוני, הסוללה השלישית שהחלפתי בזמן הזה כבר). אני מעוניין להשתדרג - התקציב הוא 2300 ש"ח. אני מחפש מכשיר בעל מצלמה טובה (5MP+ פלאש) , סוללה חזקה, מריץ ICS, בעל קהילת פיתוח לפחות כמו של הבלייד, מסך לפחות 4 אינץ'. השימושים העיקריים הם גלישה, וואטסאפ, וויז, פייסבוק, RSS, וכמובן איכות שיחה טובה. כרגע אני בסלקום, אך שוקל מעבר לגולן/הוט, לכן חשוב שהטלפון יתמוך בתדרים של המפעילות שציינתי. לאחר כל החפירה הזו, ממחקר קצר שעשיתי הגעתי לשלושה מכשירים : 1. Samsung Galaxy Nexus 2. HTC One SV 3. LG Nex…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by ORrrr,

מישהו שם לב שהוסיפו את הפונקציה הזאת? נראה לי נחמד אבל עד כמה זה יעיל?

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by tomy669,

שלום, אני רוצה להשתדרג בסמארט פון פשוט יחסית ושיהיה עמיד בתנאים קשים אך ברמת חומרה יחסית טובה בתמורה למחיר. היחיד שעלה לי לראש כרגעה זה המוטרולה דיפי פלוס אך אין עליו חוות דעת מספיק טובות וחד משמעיות. השימוש בעיקר טלפון, אינטרנט ומעט משחקים וגיפיאס. הסכום למכשיר הוא בסביבות ה1500 ש'ח. אשמח להמלצות, דעות ומאיפה הכי כדאי לקנות מחו'ל או חנויות בארץ? תודה! נוספו לבטים לגבי מס' נוסף של מכשירים, אמנם לא עמידים כלל לעומת הDEFY אך הם קורצים לי..העניין שאני לא מבין גדול בסמארטפונים אז אשמח להצעות ודעות אישיות וניסיוניות עם שני המכשירים: טלפון סלולרי Samsung Galaxy S III mini I8190 8GB סמסונג לבין טלפון סלולרי Samsung Galaxy S Advance I9070 סמסונג http://www.zap.co.il/…

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by OldNavyפלאפון,

היי לאחרונה אני נתקל יותר ויותר בתופעה נורא מוזרה. בכל מכשיר סיני שנתקלתי בו(מערכת הפלאה אנדרואיד 4.0 +4.1 ומעלה) המכשיר אינו מצליח לזהות לוויני gps למרות שבאפשרויות הוא מוגדר בצורה תקינה והיצרן אומר בפירוש כי המכשיר תומך gps. מישהו מכיר פתרון לתופעה?

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by Pr0Xy,

אני צריך המלצה לסמארטפון לאחי הקטן (בן 10). שימושים: שיחות, אינטרנט, משחקים קלים (BOSS וכו') וקצת מוזיקה פה ושם. חשוב שאיכות השיחה תהיה טובה ושיהיה עמיד לנפילות (לא צריך משהו בומבסטי סטייל DEFY, רק שלא יהיה שברירי ויישרט בשנייה). גודל מסך 3" ומעלה. המלצות?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by tahash,

שלום, עד עכשיו השתמשתי בנגן MP3 פשוט של סאנסה, והייתי פחות או יותר מרוצה. הנגן שלי הלך לעולמו, ואני זקוק לנגן חדש. כמובן שטאבלט רק עבור MP3 זה כסף לפח, אבל העניין הוא שממילא יש לי צורך בטאבלט קטן (7), וחשבתי שאולי אפשר על הדרך לקנות טאבלט שיכול לנגן MP3 באוזניות, באיכות טובה. האם מישהו יכול להמליץ על טאבלט 7 אינצ', שהאיכות שלו באוזניות משתווה ל, או עולה על זו של נגני MP3 פשוטים כמו אלו של סאנסה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by NSIV,

הלינקים לקנייה: Freelander I20: http://www.pandawill.com/freelander-i20-quad-core-smart-phone-47-inch-hd-ips-screen-android-40-exynos-4412-14ghz-13mp-camera-10-point-touch-p70195.html Newman N2 http://www.pandawill.com/newman-n2-quad-core-smart-phone-47-inch-hd-ips-screen-android-40-exynos-4412-14ghz-13mp-camera-10-point-touch-p71166.html JIAYU G4 Advanced http://www.pandawill.com/jiayu-g4-advanced-smart-phone-mtk6589-quad-core-2g-32g-47-inch-hd-ips-retina-screen-android-41-13mp-camera-gyroscope-p71208.html שאלות על כל המכשירים: מתאים ל HOT MOBILE?וכל שאר החברות? אתר אמין?כדאי להזמין עכשיו או לחכות קצת? עכשיו שאלה נוספת: איזה מכשיר הכי כדאי לקנות מבין השלושה? מבחינת סולל…

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by psybrain,

שלום לכולם, אני רוצה לשאול אותכם חברה איפה אני יכול לקנות את המכשיר בלי אף נגיעת בנאדם ! אני גר בחיפה הייתי בחנות eline, pelecom , best mobile כל המכשירים בחנויות האלה פתוחים והם עוד משקרים בטלפון אומרים סגור לחלוטין אתה בא לסניף הדביקו מדבקות אחרי הפתיחה בצורה ברורה ויותר מזה המטענים שמוכרים עם המכשירים האלה הוא מטען של גלקסי 3 בצבע שחור. אני רוצה לקנות מכשיר סגור ״לחלוטין״ ועם מטען אורגינלי לבן של הנוט 2 ! איזה חנות אפשר לסמוך עליה ולקנות ממנה ? רצוי איזור חיפה או תל אביב חשוב לציין צבע אפור

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. היי כולם! אני חדש בעולם האנדרואיד, וקניתי מכשיר galaxy s advance מחברה פרטית עם אנדרואיד 2. משהו... אני מאד רוצה לעדכן ל JELLY BEAN ואני יודע שהמכשיר יקבל את העדכון הרשמי, דרך ה KIES אין עדכון עדיין, ובסמסונג אומרים שזה דרך החברה שקניתי ממנה, ובחברה רוצים שאני אשלח את המכשיר (14 ימי עסקים!!) כדי שהם יתקינו לי את הגירסה החדשה. קיצר לא יקרה.. אני אשמח מאד לקבל מדריך לאיך בדיוק מתקינים רום (להזכירכם, אני בתול אנדרואיד. אין לי מושג מאיפה מתחילים, אני רק יודע שיש לי ROOT פתוח במכשיר). ואיזה רום מומלץ יש ל JELLY BEAN תודה!!

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  19. קראתי באתר של סידיה ישראל שישנה אפשרות לבצע שנמוך לגרסת IOS 5.1.1 מ-IOS6 העניין הוא שכאמור השנמוך אפשרי רק למכשירים עם מעבדי A4 ולא A5 ומעלה ( לפי מה שהבנתי ) עכשיו השאלה היא : איך אני אמור לדעת איזה גרסת CPU ( מעבד ) יש למכשיר שלי ? יש לי אייפון 4S תודה לכל העוזרים ...

• 8 תגובות
    • 3.8k צפיות
  20. יש לי ידע סביר בC ואני רוצה ללמוד שפה למימוש הרעיון, מה יותר קל\אינטואיטיבי ללמוד? אנדרואיד או IOS? או אולי בכלל אתר באינטרנט. תודה לעוזרים והממליצים.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. כן כותרת מדברת על עצמה, למה לאזזל טאבלט עם מודם 3G נופל בהגדרה של סלולרי?, יש לי בן דוד ששבוע הבה נוסע לאילת, תכננתי על NEXUS 7 3G, חישבתי הכל ונראה ש KSP לא ממש מרוויחה עליו הרבה, לפי : http://shoparound.co.il/tax_calc.php, אבל קודם כל למה באמת הוא נחשב טלפון סלולרי? VIBER לדוגמה כן יכול לעבוד על גבי רשת 3G אבל השימוש ב DATA,זה כלל לא שיחה קולית רגילה, יש איזה דיון על זה? איזה הפרדה בעתיד? זוכר לי איזה סיפור אם סאני תקשורת והתיקרות ומכס, אתם ממליצים לקנות אותו ב1500? או לחקות להכרזה שהעולי תהיה בחודש הזה? חבר נוסף יהיה באילת ביוני, אבל האם עד אז עוד יהיה ניתן להשיג אותו? יש לי כבר תחנת עגינה מקורית בשבילו, נרתיק איכותי מעור בדרך, לדעתכם המחיר ירד מתחת ל1500? ואם כן, לכמ…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by Amit BL,

הקיצר בדיוק קנינו לאמא שלי סמארטפון וחשוב לנו שלפלאפון יהיה עברית, מה בנוסף שכל החרא שיש על הרום המקורי יעלם, כנראה נתקין לה פיילוטx או wanamlite, בכל מקרה, איך אני מגבה את הרום העכשווי?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום, אני צריך המלצה על מכשיר סלולארי חדש בשביל אבא שלי. עד עכשיו היה לו Galaxy S שעשה המון בעיות קליטה עם הWaze. עכשיו הוא מעוניין במכשיר חדש שיאפשר: 1. קליטת אינטרנט דור 3 גבוהה ומהירות גבוהה ביותר (בשביל לצפות בסרטונים מחוץ לבית) 2. קליטת הלווינים הטובה ביותר (בשביל GPS ובפרט לWaze). בהתאם לצרכים הללו - מה עדיף: iPhone 4S או Galaxy S3? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Googleness,

לאחותי ואמא שלי יש גלקסי SII שבזמנו התקנתי להם את המוד של cyanogenmod בגרסה 9 נקודה משהו. בכל מקרה יש לי אפשרות להחזיר לי לגרסה המקורית של סמסונג במהדורה הכי מעודכנת שיצאה לגלקסי S2? ואם ישנה אפשרות יש למישהו קישור להורדה לגרסה? בנוסף, התקנה דרך כרטיס SD או שזה כמו במוטורולה עם התקנה באמצעות תוכנה מהמחשב? תודה על העזרה!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by davidcohen,

היי אני רוצה לקנות פלאפון חדש ואני מתללבט בין ה S3 ל N4 (המחיר בארץ זהה) השיקול העיקרי שלי לטובת ה N4 היה שיש לו 2GB RAM לעומת ה S3. ראיתי שיש גירסה של S3 שנקראת i9305 שיש לה 2GB. רציתי לדעת אם מבחינת עדכוני רום וכאלה דברים יש הבדל בין הגירסאות של ה S3 ואם יש איזושהי סיבה לא ללכת על הדגם הזה. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=835833 תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים